A tehetség kutat ás I.
2012. május 02. írta: Fedor

A tehetség kutat ás I.

Íme egy jó kis feladat az oknyomozó vénával megáldott bulvárújságíróknak: Van -e rokoni kapcsolat a Csillag születik igazmagyarember kinézetű operaénekese (kiköpött Józan Miska), az alcsútdobozi Mészáros János Elek és a szomszéd falu polgármestere, Mészáros Lőrinc között, aki a faluja nagy szülöttével való barátságáról, valamint ennek a barátságnak a nem is olyan apró pénzre váltásáról híresült el:

Ő az Orbán által alapított felcsúti fociakadémia elnöke, és nyilvános szereplései többnyire az Orbánnal való focinézésre korlátozódnak. Bár eddig az építőiparban nyomult, mezőgazdasági cége az egyik első nyertese a januárban lemondott agrárállamtitkár szerint keményen bírált állami földbirtok-politikának.

Félreértés ne essék, nem kívánom egy fikarcnyival sem csökkenteni a Simándy díjas énekes érdemeit. Ahogy Puzsér a zsűriben ülve megfogalmazta:

Opera az RTL Klubbon, szombaton este, főműsoridőben: ez kultúrmisszió.

Szóval nem kívánok bele esni abba csacskaságba, mint az egyik német tévé interjúalanya, aki Orbán kezét véli felfedezni a háttérben az Eurovíziós dalfesztivál hazai válogatója esetében is.

Egyszerűen csak érdekel.

UPDATE

Megérkezett a válasz a kérdésre: Nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr854481033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2012.05.02. 09:40:20

Fedor jó ember.

Nem olyan, „mint az egyik német tévé interjúalanya, aki Orbán kezét véli felfedezni a háttérben az Eurovíziós dalfesztivál hazai válogatója esetében is.”

Fedornak ez csak véletlenül eszébe jutott.

Ő csak szeretne tiszta vizet a pohárba.
Mert szerinte

nem légből kapott marhaság,

hanem minden bizonnyal valószínű, hogy lehetséges, hogy Orbán keze van háttérben az Eurovíziós dalfesztivál hazai válogatója esetében is.

Ha ezt is sikerülne bebizonyítania az megerősítené az általa kedvelt, szerinte egyedül demokratikus pártok (MSZP-DK-LMP) esélyeit a következő választásokon.

Az érvelés helyett ezért az érzelmekre igyekszik hatni.

Alcsútdoboz felemlegetése nagyon hatásos indítás.

A közvélemény deformáló értelmiség szemében Alcsút és Felcsút neve olyan értelmet nyert, mint a középkori felfogásban a Pokol, a sátánfajzatok birodalma.

Ergo: az alcsútdobozi Mészáros János Elek, (aki ráadásul barátságban áll a szomszéd falu polgármesterével, Mészáros Lőrinccel is) csak gonosz ember lehet, amit bizonyít az is, hogy bajszos, igazmagyarember kinézetű operaénekes (kiköpött Józan Miska).

Az „igazmagyarember kinézet” a közvélemény deformáló értelmiség szemében ugyanis szitokszó.

Nekik a meghunyászkodó alázatos magyar a példaképük.

Akinek ha azt, mondják „nagy barom vagy!”,

alázatos tisztelettel válaszol:

„Nagy barom vagyok a tisztelt közvélemény deformáló értelmiségi úr/elvtárs parancsára!”

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.02. 10:55:19

@Vidéki: Látod ilyen, ha az előítéleteid alapján olyanokat látsz bele egy posztba, ami nincs benne. Az irónia ellen meg totálisan be vagy oltva, lásd. igazmagyarember kinézet értelmezése általad. Elárulom, az unokatestvérem is hasonlóan néz ki, és ebből nem kell semmilyen következményt levonni.

DeMarco 2012.05.06. 22:40:07

Van akinek mindenről az jut az eszébe...

Ha nem néznéd annyit a ker tévék agymosását, nem születnének ilyen vad gondolatok a fejedben...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.07. 09:18:31

@DeMarco: Milyen agymosásról beszélsz? Miért vad gondolat feltenni ezt a kérdést? Elolvastad te egyáltalán rendesen ezt a posztot?

DeMarco 2012.05.08. 20:44:18

@Fedor: "Van akinek mindenről az jut az eszébe..."
Ez az állítás. A többi csak körítés.

hmarcsi75 2012.05.13. 09:04:32

Mélyen meghatódva azon, hogy ilyen nagy érdeklődést vált ki családunk és rokoni kapcsolataink szíves tájékoztatásul közlöm, hogy Mészáros János Elek nem áll rokoni kapcsolatban Mészáros Lőrinccel, sőt nem azonos Mészáros Lőrinc Mészáros János nevű testvérével sem. Szóval lehet keresni más összeesküvés elméletet, mert ez nem jött be.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.05.14. 13:33:24

@hmarcsi75: Semmi konteó, csak egy egyszerű kérdés, mint írtam is a posztban.

És persze nagyon köszönöm a választ.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0