Zsóti 50
2013. február 27. írta: Fedor

Zsóti 50

A két alábbi hírt a félévszázados fennállását ünneplő főszereplő személye köti össze. Meg az, hogy ketten együtt precízen bemutatják a magyar közállapotokat.

Az első egy sikeresnek mondható civil kezdeményezésről szól:

Mint ismeretes, 24 civil szervezet január 21-én azzal kereste meg a Magyar Hírlap 15 hirdetőjét, hogy viselkedjenek valóban „felelős cégként", és fontolják meg, nem reklámoznak addig az újságban, amíg a szerkesztőség el nem határolódik a Bayer Zsolt által képviselt rasszista, homofób és antiszemita nézetektől – idézték fel közös közleményükben a felhívást közzétévő szervezetek.

A civilek szerint a lap főmunkatársának január 5-i cikke „etnikai származás alapján bélyegzi és alázza meg honfitársainkat, nevez magyar állampolgárokat állatnak, és hív fel eltüntetésükre. A cikk súlyosan kirekesztő, megbélyegző és hazug". (..)

..az IKEA, a FedEx, a GDF Suez elhatárolódott a cikktől. A jövőben nem fognak a lap online verziójában sem hirdetni.

Az Erste Bank is egyértelművé tette, hogy a civil szervezetek felhívására tiltólistára tették a Magyar Hírlapot, és kifejezetten felhívták médiaügynökségük figyelmét, hogy máskor „körültekintően járjon el" hirdetéseik megjelenítésével. Hangsúlyozták, hogy a bank ezentúl sem fog olyan médiumban megjelenni, „amelynek tartalma bárkinek az emberi méltóságát sérti, illetve bármilyen kisebbség, vallási közösség, etnikum ellen uszító hangvételt használ".

A CIB Bank vezetői sajnálattal tapasztalják, hogy egyesek az emberi jogokkal össze nem egyeztethető eszmék propagálására használják a sajtót, és kijelentették, hogy a CIB csoport mindaddig tartózkodni fog a Magyar Hírlapban és annak portálján való hirdetéstől, „amíg a szerkesztőség a leghatározottabban el nem ítéli Bayer Zsolt írását, és nem biztosítja mindkét kiadvány gyűlöletkeltésre alkalmas írásoktól való mentességét".

Persze az állami és kormányközeli vállalatok elsunnyogták a választ. Minden tiszteletem a fenti cégeké, mert őszintén szólva, a magam részéről még ennyi csatlakozót se vártam.

És hogy miért?

Hát pl. a másik hír miatt, ami arról szól, hogy merre járt a Magyar Országgyűlés Elnöke, és ott miket mondott:

Mindig a legjobb bulikról maradok le. Bármit megadtam volna, hogy ott lehessek tegnap a Barabás-villában, Bayer "Állatok" Zsolt 50-dik szülinapi partiján. Ilyen jó partija magának Atti bának sem lehetett, most csak a felszólalókat ismertetem, sorrendben, hogy mindnekinek csöpöghessen a nyála: Kövér László, Stefka István, Bogár László, Zárug Péter Farkas. Zene: Pataky Attila és Alapi István ezen alkalomra írott ünnepi dala, a szerzők előadásában! Mindent megadnék egy felvételért.

Kövér egyébként azzal köszöntötte a cigányság érzékeny tollú krónikását, hogy „jóban-rosszban, bajban és örömben együtt éltünk végig. Egyetlen esetben sem tagadtuk meg egymást, és nem is fogjuk".

Szép kis társaság. Csodálom, hogy a Viktor nem tette tiszteletét. Vidi mecs volt?

És a Habony Árpi? Odaillene.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr695108838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.27. 22:43:49

IKEA, FedEx, GDF Suez, Erste Bank, CIB Bank.

Kiváncsi vagyok, milyen multiellenes törvények jönnek majd ellenük.

babo81 2013.02.27. 23:55:47

Habonyról most olvastam,hogy egy ötvenes párt jól helybenhagyott amiért a bíróságon felelt! Mindez nem fiatalkori botlás volt,pár éve hogy nem bírt magával és előjött belőle az állat. És egy ilyen faszkalap Orbán tanácsadója...ne csodálkozzunk,hpgy Viktor elvtárs mennyi hülyeséget összezagyvál!!!

babo81 2013.02.27. 23:58:47

Bayer meg egy igazi gyökér,tuskó,senkiházi!!!

dr. jenőke (jenőke) 2013.02.28. 03:50:59

@babo81:
Gyökér ? ? ?
Sokszor előfordul, hogy a fog koronai része nagyon sérült, így egyszerű töméssel, vagy koronázással az elveszett rész már nem pótolható. Ilyen esetekben a gyökér megerősítésére van szükség. A gyökérbe vezetett csapos műcsonk megerősíti a fogat, erre a felületre már készíthető korona, így visszaállítható a fog eredeti formája.

csikarcsi 2013.02.28. 08:31:57

Bayer és Kövér... megtalálta zsák a foltját.

toportyánzsóti 2013.02.28. 09:52:27

A művelt világ szégyene,hogy ilyen alja figurák szennyezhetik a közéletet,börtönkoszton végzett árok tisztogatás helyett.

DeMarco 2013.03.01. 11:25:46

Fedor: Nem értem mi a bajod Bayer Zsolttal. Eddig még egyszer sem olvastam tőled olyat, h elítélnéd smucigot, kukát, meg a többi balfácánt. a baloldalnak is megvannak a véresszájú, ízléstelen gnómjai. Azokkal bezzeg sosincs semmi bajod. Ezért csak a szokásos kettős mércédet villogtatod itt, ezért is teljesen hiteltelen.

Kapirgálj először a te oldaladon, van bőven hol. Persze könyebb más szemében a szálfát...

Engem mindig is jól szórakoztatott az úr, kifejezetten szeretem a szabadszájúságát és a vehemenciáját. Valljuk be, valójában mindenki így beszél és gondolkodik a valóságban, egy társaságban. Nála csak annyi a különbség, h ezt bátran vállalja a médiában is és magasról tesz a szemérmes, idétlen pc-s hazugságokra.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2013.03.01. 13:19:55

@DeMarco: "Eddig még egyszer sem olvastam tőled olyat, h elítélnéd smucigot, kukát, meg a többi balfácánt. a baloldalnak is megvannak a véresszájú, ízléstelen gnómjai. Azokkal bezzeg sosincs semmi bajod."

Mikor szoksz már le a hazudozásról? Hány olyan posztot soroljak fel neked, ahol ballibeket kritizálok? Persze tudod te ezt jól, hiszen mindegyikhez hozzá is szóltál... Ráadásul azt a határt, amit Bayer rendszeresen átlép, a ballib oldalon oldalon nem nagyon szokta senki átlépni (Aki meg igen, az meg is kapta tőlem a baloldal Bayerja címet: fedor.blog.hu/2011/04/14/a_baloldal_bayer_zsoltja_avagy_kolonc_light )

"Valljuk be, valójában mindenki így beszél és gondolkodik a valóságban, egy társaságban."

Hát akkor nem gy társaságba járunk (nem, nem azt mondom - mielőtt félremagyaráznád - hogy senki nem beszél így a környezetemben, csak azt, hogy nem ez az általános).

Egyébként az a szörnyű (ezt is írtam már), hogy Bayer eredendően egy nagyon jó tollú újságíró volt még 20 éve, csak ez most már nagyon ritkán bújik elő belőle. Ettől függetlenül pont a múlt héten raktam ki a Facebookra az egyik írását azzal, hogy ezzel teljesen egyetértek, mert én mindig a tartalmat nézem, nem az író személyét:

www.facebook.com/photo.php?fbid=2840984441669&set=a.1395760831982.40210.1771064150&type=1&relevant_count=1

Dr. No 2013.04.04. 16:08:19

@Fedor: Rossz a válasz. Minek mentegetőzni egy ilyen buta szolga előtt? A helyes válasz - mivel értelmezést nem igényel, csak tények tudomásul vételét - szerint a "balliberális gnómok" nagy előnye zsóttikával szemben az, hogy míg a zsótti uszításainak tárgyai közül inzultáltak, sőt meg is öltek néhányat, addig azok közül, akik ellen a "balliberális gnómok" "uszítanak", még senkinek nem esett baja.

Dr. No 2013.04.04. 16:12:26

@Fedor: És hagyjuk az egyrészt-másrésztezést, meg hogy a zsótti milyen jó tollú újságíró volt. Zsótti most senki és semmi, az Ezer Domb Rádiójának véresszájú üvöltözője, az ilyen kannibálokat Afrikában zsoldosokkal fogatják el és hurcolják olyan civilizált helyre, ahol aztán a törvény pártatlanul ítéli meg őket a kultúra és emberiesség nevében.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0