17
2014. április 05. írta: Fedor

17

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr525954940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.04.05. 19:14:25

Megyünk szavazni, csipesszel és befogott orral... az LMP-re.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.05. 19:17:13

@maxval a gondolkodó birca: Látod neked is lett volna pár érvem, pláne, ha már úgyis kéznél van az a csipesz :-)

DeMarco 2014.04.05. 19:28:37

@Fedor: Már csak 25 óra... Készítsd a zsepit...

Nekem is lenne 1000 érvem, hogy miért a Fideszre kell holnap szavazni, de annyira evidens és nyilvánvaló, h kár ezzel foglalkozni.

Popcornt vettem, kivételesen bele fogok nézni a tévébe, amikor kedvenckéidet mutatják nagytotálban, ahogy beégtek...

Holnap a baloldal történelmi lehetőség előtt áll, ha sikerül megállni a 14,99%-nál, akkor elmondhatják, h jobb országot csináltak, mint ami ma van!

A kérdések pont ugyanazok, mint négy éve:
1. Lesz-e (megint) kétharmad?
2. A ballibák levonják-e a megfelelő konzekvenciákat? (elsőre nem sikerült).

Négy éve nem írtam le, de majd most: Hajrá Fidesz, Hajrá Magyarország!!!

Csekkliszt#10 2014.04.06. 10:02:23

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Ha másért nem, mert piitiáner módon elkordonozták őket. Ez a legalja

DeMarco 2014.04.07. 00:50:02

Bruhahahahahaha :DDDDD

Fél egyig kellett várni, h mesterizé fel merjen menni a színpadra és a többiek a már egyszer elmondott előre betanult szöveget ledarálják...

Ma este (is) szét röhögtem a fejem...

Ritka alkalom, h bekapcsoltam a tv-t és végig néztem a Hír tv-n a választást, de érdemes volt minden perce.

Érdekes dolgok derültek ki. Először is jó eséllyel meglesz a kétharmad. Ez önmagában jó hír és ez a brutális fölény jól jelzi a ballibák tökéletes kudarcát. Plusz igen nehéz lesz előjönni a csalásos kártyával, mert ekkora tömeget nem lehet letagadni...

A vicces, h az egyszem jobbikos jelölten mehet el a kétharmad, de mit se számít, hiszen akkor is épp ott vannak a határon. Most a ballibák lerághatják a körmüket, h a jobbikos nyerjen és még akkor is ott vannak a határontúli szavazatok.

Mondhatni a papírforma verzió jött be, amit reálisan előre lehetett tudni. Ne is emlegessük a ballib lufikat, főleg Fedor hagymázas álmodozásait ne.

De még így is történtek érdekességek. Az egyik, h a Jobbik országos szinten leverte az összefosást, mint vak a poharat, vidéken mindenhol, egyedül pesten lettek harmadikak. Ez egyben azt is jelenti, h ma a jobboldal 75%-os eredményt produkált !!! Van ahol 90%-ot...

Aztán azt is egyértelműen kimondhatjuk, h a választók 75%-a mélységesen elutasítja az összefosást és értékelhetetlennek, hiteltelennek tartja a résztvevőket. Ez súlyos kudarc, nagyobb, mint h a fidesz rommá verte őket.

Az meg, h még arra sem voltak képesek, h gratuláljanak a győztesnek, csak mutatja mennyire kisstílűek. Nem mintha érdekelne bárkit is a gratulációjuk, elvagyunk nélküle is.

Ez a négy év nem volt elég arra, h levonják a megfelelő konzekvenciákat, talán majd a kövi négy év elég lesz nekik erre...

Bajban lesznek a ballib bloggerek, a csalás lemezt nem tehetik fel a kétharmad miatt, talán kifelé mutogatás helyett most az egyszer képesek lesznek befelé nézni és értelmezni a hitelességi válság fogalmát... (vannak kétségeim)

A kutya ugat, a karaván halad...

De azért ma még egyszer: Bruhahahahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DeMarco 2014.04.07. 01:04:32

Egyéb adatok:

Bár eltaláltam, h csak belpest fog bepirosodni, de egy szegedi kerületnek is sikerült, várható, volt, h Botka területe megugorhatja a lécet. Ennek ellenére érdemes lesz végignézni belpestet is, mert nem sokkal nyertek ott sem, néhány száz szavazattal mentek el ezek a kerületek.

Helyben viszont úgy elvertük az ellenzéki jelöltet, mint eb a szaharát...

Csak azt sajnálom, h a buzi belga brüsszeli miniszternek nem mutatták a fejét, meg kóhn banditának és Viviane Redingnek, Neelie Kroesnak, Krugmannak, Scheppelenek...de azért el tudom képzelni... :DD

Az Eu legjobb eredményét érte el a fidesz... :D (újra)

DeMarco 2014.04.07. 09:16:13

Kérjük vigyázzanak, az ajtók záródnak!!! :DD

"Tisztelt Olvasóink,

tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem szórakoztatja tovább az amerikai magyarok pénzén az Orbán-rendszer ellenzékének híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban azoknak a nézeteknek, amelyek idevezettek. Az Amerikai Népszava heteken belül visszatér eredeti profiljához, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit publikálja majd, híreket nem közlünk. Az ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön."

Vkinek nincs felvétele a Jókai utcából szomorúan hazaballagó izraeli nagykövetről??

DeMarco 2014.04.07. 09:24:32

"@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:Választás előtt akármerre jártam, akárkivel beszéltem, nagyítóval kellett olyan embert keresni, aki EZEKre akart szavazni, akibe EZEK nem rúgtak bele, akit EZEK nem tettek tönkre.
"

Talán ki kellett volna mozdulnod a 8 kerből...

Ki kellett volna venni a nagyítót a dobozából... akkor talán feltűnt volna az a 2,1 millió ember... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DeMarco 2014.04.07. 09:42:00

"miért szavaz mindenki Orbánra, aki nem a kormányváltókra szavaz"

Ezt mondták az összeomlás vezetői is még két napja, tehát ebből következik, hogy az ország 85%-a Orbán Viktorra szavazott!
Köszönjük! :DD

Az összeomlás és Attis világrekorderek lettek. Még soha senki nem kapott ki kétszer kétharmaddal demokratikus választáson!! :DDDD

szekertabor · provo.blog.hu 2014.04.07. 16:20:18

Az, hogy azok az emberek, akik nem a politikától fordultak el, hanem a jelenlegi nagypárti választéktól, sajátos politikai értékrendjüket egy választáson kinyilváníthatták, mindenképpen demokratikus, és igazolja a jelenlegi választási rendszer létjogosultságát.

provo.blog.hu/2014/04/07/viragozzek_ezer_virag_valasztas_belulrol

DFK 2014.04.09. 09:31:12

Nos, most miután befogott orral pacskoltatok a kakiban, elmondhatjátok, hogy ugyan nem sikerült a kormányváltás, de legalábbis kakis lett a kezetek.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0