Újra értelmet nyert egy elhasznált jelző
2014. május 15. írta: Fedor

Újra értelmet nyert egy elhasznált jelző

bela1.jpg

A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk úgy tudja, a Moszkva iránt erősen elkötelezett politikus ellen április elején az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést. 

Most mondjam azt, hogy meglepődtem, hogy pont egy übermagyar EU-s képviselőt vádoltak meg azzal, hogy kémkedik az oroszoknak? Hogy pont az az oldal szolgáltat egy igazi, klasszikus értelemben vett hazaárulót, amelyik ezt a jelzőt úgy osztogatja másoknak, minden, nekik nem tetsző dologért, mintha nem az egyik legsúlyosabb vád lenne? 

Hát nem lepődtem meg.

Kovács volt az, aki nemzetközi megfigyelőként mindent rendben talált az orosz fegyverek árnyékában megrendezett krími népszavazáson. Azon, ahol volt olyan város, amely 123%-os részvételet produkált, és amelynél a véletlenül a netre kikerült valós eredmények köszönőviszonyban sincsenek a hivatalosan propagálttal.

Kovács az, aki olyan nemzetközi pártszövetséget vezet, amely orosz befolyás alatt álló szélsőjobbos pártokból áll, és amelynek még a pénzügyei is elég gyanúsak.

De biztos, hogy itt érdemes megállni az ügyészségnek?

Hisz Kovács nem önállóan teszi azt, amit tesz. Ott van mögötte egy komplett párt, amely konzekvensen az orosz álláspontot szajkózza. Pont tegnap szólította fel a világot Vona Gábor, hogy hagyjon fel Oroszország démonizálásával, és különben is, szerinte a donyecki és a luhanszki népszavazások teljesen rendben voltak.

Aha... Talán ideje volna alaposan utánanézni, hogy honnan is pénzelik a Jobbikot, és miért teszik azt, amit.

Még az is lehet egyébként, hogy nyitott ajtókat döngetek, hisz a FIDESZ-nek sem érdeke a Jobbik megerősődése, így valószínűleg nem véletlen, hogy most pattant ez ki, egészen véletlenül pont kampányidőszakban.

És persze lehetne még tovább gondolni, hogy kik és miért lettek hirtelen harcos oroszgyűlölőkből Putyin pincsijei, de hát azért lehetetlent csak nem várhatunk el az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr vezetése alatt álló kormánypárt által kilenc évre kinevezett Polt Péter Legfőbb Ügyész Úrtól, ezt azért beláthatjuk.

Vagy nem?

UPDATE

KGBéla. Ez jó :-)

Jobbikos forrásaink szerint a nyelvtudása és a kapcsolatrendszere mellett a bőkezűsége segítette abban, hogy viszonylag gyors karriert fusson be a párton belül. És emiatt az sem számított, hogy honnan jött és mit csinált korábban. Pedig a gyanú mindig körüllengte: moszkvai múltja miatt a háta mögött sokan csak Kágébélának hívták a pártban.

A messziről jött idegen pedig nem tétlenkedett. Leginkább azon munkálkodott, hogy az őszödi beszéd utáni felfordulásban egyre jobban erősödő Jobbik azokhoz közeledjen, akikkel ő is remek kapcsolatokat ápol: az oroszokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr566169256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2014.05.15. 15:36:33

@♔bаtyu♔: a lyobbijra leadott szavazat gyakotlrlatilag felesleges.sùlytalanok.nincs frakciòjuk, senki se akar velūk közösködni.
Azon kìvūl hogy morvai a rettenetes affektàlò nyàvogò hangjàn gagyog valamit, semmibe sem tudnak beleszòlni .
A lyobbikoy a fidesz kicsinàlra.

rasztaszív 2014.05.15. 15:36:53

@kovi1970: aki az oktatási rendszerünket akarja egy idegen hatalomnak átjátszani,az nem szolgál idegen érdekeket?
richpoi.com/cikkek/hazai/orban-viktor-fogadta-az-apostoli-nunciust-.html

nu pagagyí 2014.05.15. 15:38:37

Na, jól nézünk ki! A zsidókkal és cigányokkal teli Jobbikban, most egy orosz kémet is találtak. Zazrivecz elvtárs most már igazán a körmére nézhetne a tagságnak, mert úgy jár, mint elődje Szalesján, akit német kémek vettek körül, pedig állítólag ő is hazafi akart lenni a gyepűk közé szorított vérrög Magyarországon.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 15:41:21

@Fedor: Most akkor a nagy arcod miatt rákattintottam a blogodra és rögtön az első mondatban:

"Most mondjam azt, hogy meglepődtem, hogy pont egy übermagyar EU-s képviselőt vádoltak"

Ez a mondat kínosan magyartalan és dadog.

Szerintem te semmiképpen ne fikázz ebben az ügyben másokat, mert van mit tanulnod.

egysmás 2014.05.15. 15:42:32

Jobbik az az a párt, amelyik rovásírásos keresztény?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.05.15. 15:45:25

@wallenberg8809: Jaj, má, ne legyél már ilyen hülye:

"Nem volt 123%-os részvétel"

twitter.com/EuromaidanPR/status/445534544624488448/photo/1

"és a szavazólapon volt az elutasító válasznak karika, tehát minden egyes szavazónak volt lehetősége és joga nemmel szavazni."

Persze, lehetett választani, hogy azonnal csatlakozzanak Oroszországhoz, vagy előbb legyenek falból egy kicsit függetlenek.

444.hu/2014/03/09/csatlakozzon-e-krim-oroszorszaghoz-igen-vagy-igen/

"Nincs olyan választás, amit ne felügyelne valamilyen fél fegyveresen"

Miért, te hány fegyverest láttál április hatodikán, amikor szavazni mentél?

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 15:46:01

@Sexual Harassment Panda: Éppen azért adom a Jobbikra a szavazatomat, hogy a Fidesz nehezebben "csinálhassa" ki.

Ha a Fidesz nem marad meg a demokrácia keretei között, akkor a Fidesz jelent veszélyt a demokráciára és nem a Jobbik.

Függetlenül attól, hogy a Jobbik hogyan viszonyul az EU tagságunkhoz. Politikai pártnak bárhogyan van joga viszonyulnia. Legalábbis egyelőre. Azért én még nem tartom szélsőségesnek a jobbikot, mert népszavazást írna ki az EU tagságról.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.05.15. 15:47:56

@wallenberg8809: "A Jobbiknak lehet tagja zsidó, a MAZSIHISZ jogi képviselőjének viszont távoznia kellett, amikor kiderült hogy gój (nem zsidó)."

Apró különbség, hogy a Jobbik egy párt, a MAZSIHISZ meg egy vallási szervezet. A Püspöki Kar se venné jó néven, ha kiderülne egy tisztségviselőjéről, hogy nem katolikus.

Ja, és persze Csanádnál láthattuk, hogy mennyire jól tolerálja a Jobbik, ha egy tagjáról kiderül, hogy zsidó :-)

egysmás 2014.05.15. 15:48:26

@kovi1970: A Vatikán egy független állam, az apostoli nuncius pedig ennek a független államnak a tisztségviselője.

És nemmellesleg a kereszténység egy közelkeleti babona, és a közelkelethez a magyarokhoz nincs sok köze.

egysmás 2014.05.15. 15:50:04

@♔bаtyu♔: Ezek szerint a szocikra is leszavaztál, amikor a fidesz az egyik prominensüket a hamisított baszógíneai útlevéllel kúrogatta a koncepciózus rágalmazással.

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 15:51:15

@Sexual Harassment Panda:

Én erősen kétlem hogy az EU titokgazdái titkokat adnának át egy olyan jobbikos képviselőnek, akiről mindenki tudja hogy jóban van az oroszokkal. Ez az ügy koncepciós jellegű.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 15:53:07

@Fedor: További "apró" különbség, hogy zsidó kizárólag faji alapon lehetsz, nem is ragoznám, kb. ahogy a náciknál árja.

Katolikus lehetsz úgy, hogy megkeresztelkedsz.

Továbbá a jobbiknál nem elsősorban az verte ki a biztosítékot, hogy Csanád zsidó, hanem az, hogy eltitkolta, továbbá nem mondott le EP képviselői helyéről.

Olvasni is kellene a jobbos médiát, nem csak fikázni.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 15:55:16

@egysmás: Ne kínlódjál már, nyilván nem ugyanaz a kategória. Nem mindegy, hogy a médiámban sározok valakit, vagy megpróbálom hatalmi eszközökkel kiejteni.

rasztaszív 2014.05.15. 15:57:39

@kovi1970: egy idegen hatalom agresszívan terjeszkedő állami ideológiája.

fifibá55 2014.05.15. 15:58:16

@Fedor: Semmi különbség nem lehet aközött, amit ő tart elismerésre méltó tejesítménynek, és amit te tartasz annak; ez a vélemények szabadsága. Aki ilyen alapon ítél el más(oka)t, az pont a lényeget tagadja.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:04:47

@DeMarco: "Savanyú a szőlő mi?

Fáj az a 3% amivel előzi a Jobbik a maszopot? "

Csak szólok, hogy a fidesz vezette állami szervek csaptak most le KáGé Bélára. Putyin trójai falovaként épült be a jobbikba, és szépen oroszbaráttá tette a korábban mindenkit moszkovitázó csoportosulást.

Neked ebből az lehet a tanulság, hogy a jobbik az anyagi támogatásért ugyanúgy korrumpálható, mint az összes többi párt. Csakhogy őket senki nem akarta korrumpálni, így az orosz titkosszolgálatok bűvkörébe kerültek, és az EU külpolitikai szervezetébe is beszivárogva kémkedett az EU ellen is. Ne legyél naiv, hogy nem esett le senkinek a pártvezetésben, hogy KG Béla kikkel cimborál, amikor magával vitt prominens párttársakat Moszkvabarát csecsen elnök beiktatási ünnepségére.

Ha valaki tudja, hogy az orosz titkosszolgálatok pénzelik, és ezért cserébe külügyi bizottságokba kell betolni valakit az EU-ban, az kőkemény hazaárulás.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.15. 16:06:20

@♔bаtyu♔:
Fogalmad nincsen, hogy megállják-e a helyüket a vádak, de mindjárt határozott a véleményed. Egy pillanatra tegyük fel, hogy igaz a vád, akkor te egy hazaárulót támogattál.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:06:50

@==T==: "Hát ugye mivel a vád szerint sem Magyarország ellen kémkedett, hanem a jobbikosok által nyíltan nem szeretett EU ellen, így erkölcsi értelemben azt sem tartanám gáznak, ha igaz lenne a dolog.

Viszont mivel a Polt-féle ügyészség két héttel a választások előtti vádjáról van szó, így csak gumicsont kategória."

Ja, mert a magyar parlamenti bizottságok anyagaihoz hozzá sem fér... Meg ahogy azt te elhiszed.

egysmás 2014.05.15. 16:07:26

@♔bаtyu♔: "Nem mindegy, hogy a médiámban sározok valakit, vagy megpróbálom hatalmi eszközökkel kiejteni. "

őőőőő

Az ügyészség nem az Orbán-rezsim hatalmi eszköze?

Lovag Mihály 2014.05.15. 16:08:44

erre a sztorira én is kíváncsi vagyok

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.15. 16:09:01

@rasztaszív:
Mitől idegen a kereszténység?
Kikkel kéne együttműködni oktatásügyben?

Lovag Mihály 2014.05.15. 16:09:12

köszi, h írtál róla (fura, h te vagy az első)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:13:36

@kovi1970: "Kikkel kéne együttműködni oktatásügyben?"

Mondjuk az MTA-val. :-)

==T== 2014.05.15. 16:15:14

@Fedor: nem rabbi volt az ipse, hanem jogász.

==T== 2014.05.15. 16:16:52

origós komment:

"PártFüggetlenObjektív2014-05-15 15:43:22

Orbán úgy döntött, hogy kicsinálja az igazi ellenzéket. Az LMP-t a norvég alapítvánnyal támadták le, a Jobbiknál az orosz kártyát veszik elő, az álellenzéki ballibek magukat verték szét. Egyébként elég félelmetes eljárás ez: ha nem a fidesszel vagy, igazi ellenzéki párt vagy, akkor megpróbálunk kicsinálni."

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Ugye a vád ne merről szól + a magyar országgyűlési bizottságok anyagainak jó része nyilvános.

Cariotis 2014.05.15. 16:17:48

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: "@kovi1970: "Kikkel kéne együttműködni oktatásügyben?"

Mondjuk az MTA-val. :-)"

Sikerult a hitgyulivel...

egysmás 2014.05.15. 16:17:55

Monnyuk azon érdemes elgondolkodni, hogy a hír a fidesz által megszervezett, vezetett (kézivezérelt) AVH-tól jött.

Eddig a fidesznek EGYETLEN vádja sem volt igaz, ellenben nincs olyan képviselőjük, aki legalább egy kis föld- és dohánymutyiban ne lenne érintett.
Miért pont ez a hír lenne igaz?

A fidesz hazudik.

Ez egy olyan axiómája a rendszernek, amit nem lehet kikerülni.

rasztaszív 2014.05.15. 16:19:20

@kovi1970:

"Mitől idegen a kereszténység?"
írtam:attól,hogy egy idegen állam állami ideológiája.

"Kikkel kéne együttműködni oktatásügyben?"
semmiképp nem agymosó ideológiát terjesztő idegen államokkal.

_most_ 2014.05.15. 16:23:12

azért lenyűgöz a jobbikos kommentelők rendkívül független reakciója, mikor a baloldalt támadja a fidesz, akkor nyilván az a szentírás, mikor a jobbikot, akkor tuti hazudnak :D Egyébként nyílt titok a jobbik orosz kapcsolata, viszont nyilván nem véletlen, hogy a fidesz pártlapban jelent meg a hír és pont az ep választások előtt, majd a jobbikosok is megtanulják, hogy működik az Orbán rezsim.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.15. 16:25:57

Biztos voltam benne hogy Fedor ma mindenképp címlapos lesz azzal, hogy a rekord GDP növekedést megénekli....:))

index.hu/belfold/2014/05/15/a_jobbik_megelozte_az_mszp-t/

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 16:27:14

@Fedor:

Az Egri Oszkár az izraelita vallású volt, tehát nem nem megfelelő vallása, hanem a nem megfelelő faji hovatartozása miatt kellett távoznia. Na ez a rasszizmus.
Szegedinek pedig nem kellett távoznia, ő lépett ki.

rasztaszív 2014.05.15. 16:27:33

@kovi1970: talán tudsz rá példát?

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.15. 16:29:51

Obama meg az EU vezetők telefonját hallgatta le (de igaziból).

Feka is, nem is magyar, egyből nem támadja a kommunista liberális média.

Muad\\\'Dib 2014.05.15. 16:29:51

Pont leszarni való az egész ügy. A lobbikról ez már régóta köztudott. Őszintén szólva csak annyiban röhejes, hogy úgy tűnik nagyon nem mindegy ki hová utazgat beszélgetni. Némely EU-n kívüli imperialista birodalmakhoz utazgatás már-már elvárás, másokhoz menni meg bűn. Az egész EU egy döglött mocsok. Nem kár érte. Falják nyugodtan fel az értelmes, leleményes hatalmak. Jöjjön ház az USA, a gyengét el kell taposni, ők még tisztában vannak ezzel az alapvető szabállyal, úgy is viselkednek az EU-val szemben.
Szomorú dolog ez, hogy ilyen inkompetens, impotens barmok irányítják ezt a kontinenst.

A helyzethez pedig továbbra is illik az örök kedvencem:
"Szövetség - a nemzetközi politikában két tolvaj uniója, akik a kezüket olyan mélyre dugták egymás zsebébe, hogy külön-külön már nem tudnának egy harmadikat kizsebelni.
Béke - nemzetközi kapcsolatokban az átverés időszaka két háborús időszak között."
Bierce

Mojzes Pál (törölt) · http://mpgondolatok.blogspot.hu/ 2014.05.15. 16:30:15

@==T==: Teljesen egyértelmű.Az időzítés mindent elmond.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:30:18

@==T==: "+ a magyar országgyűlési bizottságok anyagainak jó része nyilvános."

A másik része meg nem.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2014.05.15. 16:31:53

Volt már zsidó jobbikos, most lehet egy kágébés - lesz meleg is?

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.15. 16:32:03

@rasztaszív: Csak megtetszett az okcitán kereszt, vagy többről van szó?
Katharokkal kéne együttműködni?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:33:25

@kovi1970: "Okcitán kereszttel díszített rasztaszívnek szólt a kérdés."

Egyébként van abban valami, hogy államilag nem kellene támogatni a gyermekek vallási nevelését. Nem jó szó erre a nevelés. Agymosás a megfelelő. Elnézést, ha keresztény vagy, de a vallások hazug ideológiák.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.15. 16:35:59

Obama meg az EU vezetők telefonját hallgatta le (de igaziból).

Feka is, nem is magyar, egyből nem támadja a kommunista liberális média.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:36:20

@kovi1970: "Esetleg eretnekekkel?"

Az eretnekség nálad pejoratív jelző, amire meghőkölni illik egy keresztvetés közepette?

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 16:37:34

Kémkedés csak akkor van, ha titok is van hozzá.
Vajon miféle titokhoz juthat hozzá egy nyíltan oroszbarát jobbikos képviselő az EU-ban, amit az oroszok már amúgy is nem tudnak?
A kémekről nem szokott köztudott lenni hogy nyíltan barátjai annak akinek kémkednek.

rasztaszív 2014.05.15. 16:37:35

@kovi1970: kérdem még egyszer:tudsz rá példát?felvilágosításképp:ez NEM egy kizárólagosságra törekvő,agresszívan terjeszkedő vallás.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.15. 16:40:19

@wallenberg8809: Na és Obama? Őt imádják a ballibsik, nem?

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.15. 16:42:03

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Véleményem szerint az eretnekség egy vallás alapvető hittételeivel való szándékos szembehelyezkedés. Én ilyen értelemben használom.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 16:43:39

@Narancskommunista: Nincs kétségem afelől, hogy szerinted hazaáruló, szóval hagyjuk, mert ha valaki nem autentikus ebben a témában, akkor az te vagy.

egysmás 2014.05.15. 16:44:05

@kovi1970: Akkor mindenki eretnek, mert minden ember szándékosan szembehelyezkedik egy, vagy több vallás alapvető hittételével.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:44:51

@wallenberg8809: "Kémkedés csak akkor van, ha titok is van hozzá."

Ez eleve nem igaz. A kémek nem csak titkokat lopnak, hanem célzottan befolyásolnak is. Mondjuk semmi titkot nem szerzel meg, ha Botswanában pénzel egy hadurat. Vagy egy moszkovitázó pártból oroszbarátat farigcsálsz. Egyébként baromira hozzáférhetett titkokhoz, de ez sem feltétlenül szükséges. A folyosói pletykáknak, képviselők szimpátiarendszerének feltérképezése is lehet szempont.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 16:45:07

@egysmás: nem tudodm, de kurvára nem is érdekel.

Nem az ügyészségre szavaztam, hanem a kormányra.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 16:45:55

@kovi1970: "Véleményem szerint az eretnekség egy vallás alapvető hittételeivel való szándékos szembehelyezkedés. Én ilyen értelemben használom."

És ez pejoratív jelző nálad?

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 16:47:42

@_most_: Szerintem te inkább csücsülj le, mert ami gáz, az az izraeli kapcsolat, ugyanis még olyan szinten sem "tűri" a nyilvánosságot, hogy melyik képviselő a magyar mellett izraeli állampolgár is.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.15. 16:47:51

@♔bаtyu♔:
Én nem mondtam, hogy hazaáruló, amíg nem tisztázódik a kérdés, ellenben te helyből rájuk szavazol, amint felmerül a gyanú.

Miért ne lehetnék amúgy akár autentikus ilyen kérdésekben? Talán ismerjük egymást?

egysmás 2014.05.15. 16:49:43

@♔bаtyu♔: nem tudod, és nem is érdekel, de magyarázod...

tán csak nem hülye vagy?

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 16:50:44

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Kötve hiszem hogy a Jobbikot utáló EU-birodalom titokgazdái egy köztudottan oroszbarát jobbikos képviselőnek elárulnak titkokat, hogy jól kikémkedhesse azokat az oroszoknak.
Ez egyszerűen nem életszerű.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.15. 16:53:34

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Számomra nem pejoratív, de nem ez a lényeg. A Khatarokról írtam, őket eretneknek tartja a katolikus egyház.

rasztaszív 2014.05.15. 16:53:47

@♔bаtyu♔: a vatikán titkosszolgálataként is működő opus dei úgy tart fenn "oktatási központokat" az országban,hogy se magyar nyelvű működési szabályzata,se nyilvános taglistája nincs.

na,ez az,ami gáz.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 16:55:15

@Narancskommunista:

Tudod mi itt a gond? Valaki sikkaszt, az egész ország tudja, hogy sikkaszt, a srác a végén már a trambulinról hugyoz a vízbe, mire az ügyészség észreveszi és nagy nehezen megkínálja három hónap háziőrízettel.

Itt meg megy ugye a bruszt az USA-tól és az EU-tól, csináljon már valamit Orbán a Jobbikkal mert "náci" párt.

Aztán a média közli, hogy x állami szerv "gyanúja" szerint Kovács orosz kém, mert havonta jár Moszkvába és helyeselte a népszavazást.

Mégis mire gondoljak? Főleg ilyen hülye érvvel. Még azt megérteném, hogy bizalmas magyar infókkal a táskájában kapták el, bár így az EU választások előtt ez is gáz lenne.

Persze, hiszen te is a blogok állandó vendége vagy és a jobbik neked alapból náci.

rasztaszív 2014.05.15. 16:55:23

@kovi1970: mi,albigensek pedig nem tartjuk kereszténynek a katolikusokat.
1:1.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 16:56:47

@egysmás: Te vagy hülye b+, mert a helyett, hogy vitatkoznál, a te faszkalap állaspontod megerősítését várod tőlem. Menj b+, a faszba és b+, még le is basz, hogy nem megyek bele a kis hülye játékaiba.

♔bаtyu♔ 2014.05.15. 16:57:51

@rasztaszív: Semmi infóm nincs erről, de van egy olyan érzésem, ebben nincs egyedül.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.15. 16:59:50

@egysmás: Miért helyezkedne mindenki szembe? Az emberek döntő többsége nem törődik a többi vallással, csak a sajátjával.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.15. 17:02:03

@♔bаtyu♔:
Érdekes, te végig a Fidesznek kampányolsz, miközben időnként hangsúlyozod, hogy amúgy Jobbikos vagy, de most inkább a Fideszre szavazol. A baloldal folyamatosan sír, hogy itt "ÁVH van", te pedig folyamatosan bérrettegőknek nevezed őket. Amint egy Jobbikost vádolnak meg valamivel, máris szerinted is "ÁVH van", és máris nem a Fideszre szavazol, mint eddig. Akkor most ez hogy?

rasztaszív 2014.05.15. 17:03:05

@♔bаtyu♔: az lehetséges,de ez meg biztos.minden ilyen ellen hivatalból fel kellene lépnie az ügyészségnek!

rasztaszív 2014.05.15. 17:04:37

@kovi1970: akkor miért zavar más vallása?

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.05.15. 17:08:46

@rasztaszív: Félreértettél, egyáltalán nem zavar, sőt mélyen tisztelek minden vallásos embert. Nem vagyok katolikus, de megértem, hogy együttműködünk a Vatikánnal.

Narancskommunista (törölt) 2014.05.15. 17:08:53

@♔bаtyu♔:
"Persze, hiszen te is a blogok állandó vendége vagy és a jobbik neked alapból náci. "

Azon kívül, hogy sokat nem foglalkoztam a Jobbikkal a blogokban, teljesen irreleváns, hogy mit gondolok róluk (Egyébként szerintem elég sok náci van köztük, persze nem a szó szerinti történelmi értelemben, a hivatalos programjuk nem náci, és nem tudom mik a valódi céljaik, és vannak barátaim akik ennek a pártnak a szimpatizánsai, de ők veled szemben sosem nyaltak be Orbánéknak, nekem a fő gondom a Jobbikkal, hogy gazdaságpolitikai szempontból, mert ez a fő szempont nálam, ők is túl balosak, akárcsak a többi parlamenti párt, a mostani kampányuk erre még rá is erősít.).

A lényeg, hogy fogalmam nincs, hogy van-e valós alapja annak, hogy az illető orosz kém, de mint korábban mások már leírták, nem csak olyan kém van, aki titkos információt visz el a megbízóhoz, hanem olyan is, aki egy külső megbízó által belülről bomlaszt. Ha igazak a vádak, akkor utóbbiról lehet szó.

Egyébként én remélem, hogy megveri a Jobbik az MSZP-t, mert úgy tűnik Mesterházyéknak nem volt elég 1 pofára esés.

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 17:16:45

@Narancskommunista:

Azt hogyan lehet bizonyítani hogy valaki azért törekszik az EU megváltoztatására, mert megbízták, vagy azért mert saját maga is azt szeretné? Egyáltalán miért tilos valamit megváltoztatni akarni?

2014.05.15. 17:22:02

Amennyiben ez bevezetés a baloldal izraeli/amerikai identitású képviselőinek a kigyomlálására, akkor hajrá.

rasztaszív 2014.05.15. 17:22:53

@kovi1970: attól,hogy megérted,még hazaárulás marad a törvény betűje szerint.az oktatás átjátszása egy idegen államnak a függetlenség sérelmével jár.
"258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

rasztaszív 2014.05.15. 17:28:10

@kovi1970: amint lesz független ügyészség.a hazaárulás szerencsére nem évül el.

sivatagi n. 2014.05.15. 17:34:23

@libbancs:

Nem sok baloldali maradna...

Amúgy igen, remélem a lendület megmarad a magyar-izraeli kettős állampolgárok felderítésére is.

sivatagi n. 2014.05.15. 17:44:12

@Muad\\\'Dib:

A liberráltak reménykednek, hogy ez feledteti a magyar-izraeli, bissau-guineai állampolgársági ügyeket, meg a cigánybűnözést. Pedig nem. És közben a Jobbik előzi az MSZP-t :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 17:45:29

@♔bаtyu♔: "Na megnézném hogyan tiltod be pld. a Laudert."

Honnan a feltételezés, hogy bármit beszeretnék tiltani?

Nekem azok a folyamatok nem tetszenek, ahol egy komplett iskolát lepasszolnak a gyerekekkel együtt az egyháznak, és Benő atya beiktatja az órarendbe a hittant.

zobod 2014.05.15. 17:47:59

@♔bаtyu♔: szerintem világ hatalmi centrumaiban leszarják hogy a jobbik náci párt vagy sem, egy világpolitikában csekély súlyú ország középpártja semmit nem számít. Az oroszok brüsszeli ügynökét viszont nem szarják le, tekintve hogy az USA és Oroszország gyakorlatilag hadban áll egymással.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 17:48:35

@wallenberg8809: "Kötve hiszem hogy a Jobbikot utáló EU-birodalom titokgazdái egy köztudottan oroszbarát jobbikos képviselőnek elárulnak titkokat, hogy jól kikémkedhesse azokat az oroszoknak.
Ez egyszerűen nem életszerű."

Akkor még egyszer neked, mint fogyatékosnak elismétlem:

---------------
Ez eleve nem igaz. A kémek nem csak titkokat lopnak, hanem célzottan befolyásolnak is. Mondjuk semmi titkot nem szerzel meg, ha Botswanában pénzel egy hadurat. Vagy egy moszkovitázó pártból oroszbarátat farigcsálsz. Egyébként baromira hozzáférhetett titkokhoz, de ez sem feltétlenül szükséges. A folyosói pletykáknak, képviselők szimpátiarendszerének feltérképezése is lehet szempont.
------------------

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 17:52:44

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Ahhoz nem kell kém, hogy egy rendes magyar hazafi a Kárpátaljánkat megszállva tartó soviniszta ukrajnai rezsimmel szemben Oroszország oldalán álljon. A folyosói pletykák és szimpátiarendszerek pedig nem államtitkok, azokat minden állampolgár elmondhatja egymásnak.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 17:54:13

@wallenberg8809: "Azt hogyan lehet bizonyítani hogy valaki azért törekszik az EU megváltoztatására, mert megbízták, vagy azért mert saját maga is azt szeretné? Egyáltalán miért tilos valamit megváltoztatni akarni?"

Lehallgatás, megfigyelés, megkörnyékezett valakit, aki felnyomta, stb.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.05.15. 17:57:22

@wallenberg8809: Nagyon naiv vagy azzal kapcsolatban, hogy mit csinál egy kém.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.05.15. 18:02:56

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Budapest az új Berlin!

Igazi multikulti világ, izraeli kémekkel dugig volt eddig is, itt van az EU legnagyobb zsidó gettója. Kínaiból meg Közép Európában van itt a legtöbb, úgyhogy kínai kémekkel is tele vagyunk. Pár orosz kém meg se kottyan.

Itt játszódik az Én, a kém is Eddie Murphyvel! Pedig a feka kémeket a hülye is kiszúrja Bp-en.

Meglehet ott se vótam 2014.05.15. 18:04:07

Sőt, szerintem kannibál is Kovács Béla. Vicces, hogy semmit sem tudnak kezdeni a Jobbikkal, csak ilyen hülye sztorikat kreálni. Pornós Jobbikos, füves Jobbikos, most meg kém Jobbikos :)

wallenberg8809 (törölt) 2014.05.15. 18:22:40

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Kém ismereteim szerint orosz kémnek azok szoktak menni, akikről azt nem sejteni, nem pedig köztudottan nyíltan oroszbarát jobbikos politikusok.

conchita wurst 2014.05.15. 18:40:10

@wallenberg8809: 'Kém ismereteim szerint orosz kémnek azok szoktak menni, akikről azt nem sejteni, nem pedig köztudottan nyíltan oroszbarát jobbikos politikusok.'

Tökéletes álca, ez még Kohn szerint is ravasz.

DeMarco 2014.05.16. 07:15:07

@Fedor: Kifacsart világképed neked van, nem is kicsi... Gyakorlatilag kifordítva látod a világot.

Azt például el sem tudod képzelni, hogy a Jobbik egy fillér támogatást sem kap az oroszoktól, pedig ez az igazság...

Vagy, hogy az illető nemi erőszakkal kapcsolatos vádja mennyire állja meg a helyét.

De te nem kérsz az igazságból.

Neked bőven megfelel a szemét, amit ledugnak a torkodon és boldogan nyeled, mint kacsa a nokedlit...

Ez a posztod is egy nagy luft volt, láthatod a kommentekből, bár elsőre is leírtam.

Ahol igazi hazaárulók vannak, ott nem igazán érdekli az embereket a kamuhazaárulók sorsa...

Semmiből nem tanulsz, semmiből. Úgy látszik komolyan bukni akartok az ep választáson is... Rajtunk nem fog múlni...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.05.16. 08:24:33

@DeMarco: "Azt például el sem tudod képzelni, hogy a Jobbik egy fillér támogatást sem kap az oroszoktól, pedig ez az igazság..."

És ezt te biztos forrásból tudod. Aha...

"Vagy, hogy az illető nemi erőszakkal kapcsolatos vádja mennyire állja meg a helyét."

???? Miről van egyáltalán szó?

"Ez a posztod is egy nagy luft volt, láthatod a kommentekből"

Ó persze, az ideözönlő jobbikos terelők már csak kenik vágják az igazságot.

Nézd, az tény, hogy Kovács az orsozok emberek embere, ő térítette a Jobbikot ebbe az irányba.

Az is tény, hogy elvtelenül kiszolgálja az orosz érdekeket, lásd az elcsalt krími népszavazás legitimálási kisérletét.

Hogy emellé még kémkedett is, az már csak a hab a tortán, és majd a hatúságok remélhetőleg kiderítik, hogy mennyire igaz a vád (amit ráadásul ti intéztetek, hisz nem valószínű, hogy Polt ilyenbe belevágna felsőbb engedély vagy utasítás nélkül).

Szóval rohadtul nem lőttem luftot, viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyiben befolyásolja ez a Jobbik eredményeit jövő vasárnap.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.05.16. 08:59:26

@DeMarco: " Az Indexnek név nélkül nyilatkozó nemzetbiztonsági szakértők szerint ha a kémelhárítás gyanúja blöff lenne, azért túl nagy árat fizethetnénk, mert ez már nemcsak egy magyar ügy. Azaz valószínűleg tényleg tudnak valamit a Jobbik messziről jött emberéről."

index.hu/belfold/2014/05/16/bloffnek_kicsit_durva_lenne_a_jobbikos_kemvad/

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.16. 10:45:30

"Azon, ahol volt olyan város, amely 123%-os részvételet produkált, és amelynél a véletlenül a netre kikerült valós eredmények köszönőviszonyban sincsenek a hivatalosan propagálttal."

Mindkét hír az ukrán hírszerzés dezinformációja.

Nem igaz, ez szó se.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.05.16. 10:46:17

"Kovács az, aki olyan nemzetközi pártszövetséget vezet, amely orosz befolyás alatt álló szélsőjobbos pártokból áll, és amelynek még a pénzügyei is elég gyanúsak."

Putyin és az európai szélsőjobb között vicces egyezés alakult ki. Bár egyes kérdésekben óriási az érdekellentét és egész mások a nézetek, vannak bizonyos kérdések, ahol nézetazonosság van.

A nyugat-európai szélsőjobb egy jelentős része is erősen Putyint támogatja, azaz ez nem specifikusan magyar ügy.

Szintén érdekes, hogy az amerikai republikánusok jobbszárnyán is nő a Putyin-szimpátia, elsősorban egyes, a republikánus jobbhoz kötődő civil szervezetekben. Ennek is megvannak a maga okai,

Úgyszintén a nyugat-európai szélsőbal nagy része is Putyin-párti, más okokból persze.

Eleve láthatóak az egyes nemzeti sajátosságok a mostani ukrán kérdésben. A NATO-ban tulajdonképpen csak 4 ország akar határozott oroszellenes fellépést, Lengyelország Litvánia, Lettország és Észtország. A NATO vezető hatalmai, s főleg az USA, egész más állásponton van. A másik oldalon meg Csehország és Bulgária van, akik - ez erősen érezhető - csak kényszerből mondogatnak néha valamit az oroszok ellen, de mindenki érzi: nem gondolják ezt komolyan.

A cseh elnök marha vicces például, Hente elmondja, hogy elítéli Oroszországot, majd hozzáteszi, hogy "de" és mond még 10 mondatot,

DeMarco 2014.05.16. 12:26:47

@Fedor: "És ezt te biztos forrásból tudod. Aha..."

Jah, értem. A te kacsáid azok aztán tuti biztos "források".. :)) Csak a mások forrásai megkérdőjelezhetőek...

Egyébként is minek neked valós forrás? Láthatóan dagonyázol a koncepcióidnak megfelelő kacsatrutyiban...érdekel is téged az igazság, ami leleplezné az összehordott meséidet.

"???? Miről van egyáltalán szó?"

Ennyit a tájékozottságodról.

"Ó persze, az ideözönlő jobbikos terelők már csak kenik vágják az igazságot."

Ezek a jobbikos szavazók már verik a komplett ballib tábort! Ha másra nem is, legalább erre figyelhetnél.
Másrészt meg láthatóan jobban vágják, mint az übermensch libsik, akik csak keserűségükben vagdalóznak.

Én is kíváncsi leszek, h mennyire fogja emelni a mocskolódás a Jobbik szavazatait. Egyébként én rájátszanék erre a Jobbik helyében. Újra felmelegíthetnék a már egyszer beadott indítványukat a kettős identitás és idegen hatalmak kiszolgálásáról. Csapásra, ellencsapás...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.05.16. 12:58:37

@DeMarco: "Jah, értem. A te kacsáid azok aztán tuti biztos "források".. :))"

Ezt se állítottam. Annnyit írtam csak, hogy megvádolták. Ez tény. Meg azt, hogy egyáltalán nem életszerűtlen. Ez meg vélemény. A többi majd kiderül. Egy dolgot nem lehet tenni. Magabiztosan rávágni, hogy kacsa.

"Ezek a jobbikos szavazók már verik a komplett ballib tábort! Ha másra nem is, legalább erre figyelhetnél."

Na azért ne essünk túlzásokba. A szocikat magukban, esetleg. Önmagában egyébként még örvendetes is lehetne a szocik lecsúszása, csak ne a Jobbik jöne a helyére...

Amúgy meg mit értesz figyelembe vétel alatt? Kezdjek el szélsőjobbos szövegeket nyomatni? Adjam fel a világnézetemet? Vagy csak tartsak öncenzúrát a jobbikos hírekkel kacsolatban? Vagy mit vársz?

Gerilgfx 2014.05.16. 19:22:50

ettől még nem lesz hazaáruló. nekünk, magyaroknak az európai unió nem a hazánk, hanem egy ránktelepedett elnyomó imperialista terrorbirodalom, amely elpusztítja demokráciánk, önvédelmi képességeink, gazdaságunk, és ha tehetné, lelkiismeretfurdalás nélkül kiírtana minket, hogy az ide telepített gyáraikban dolgozó afrikai bevándorlókat dolgozhassanak olcsóbban.

minden igazi magyar embernek nem csak hogy joga, hanem kötelessége is, hogy ahol csak tud, megpróbálja aláaknázni az európai unió működését, hogy felszabadíthassa népünket az imperializmus rabságából.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.05.19. 07:37:05

Az is arulasnak minosul, amikor a Nabucco gazvezeteket furtak meg a magyarok, helyette Deli aramlatot akartak az oroszokkal?
Vagy Szijjarto is arulo, mert lepten nyomon kozep-azsiai diktatorokkal targyal? Keleti nyitas a kormany hivatalos politikaja, nem ertem, hogy ha egy parlamenti part is nyit keletre akkor ez miert meglepo.
Mellesleg az MSZP kapcsolatai Izraellel... Na ott lenne mit nyomozni.
Vagy Bissau-Guinea. Miert is jatszott James Bondot az MSZP-s fomufti?

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.05.19. 07:48:18

Mondjuk az MSZP-t ki penzelte? Vagy az SZDSZ-t anno? Amerikai, izraeli penzemberek, alapitvanyok, az LMP mogott is ilyenek alltak kezdetben.
Az orosz vonalat pont a baller bloggereknek nem kellene emlegetni. Gyurcsany is nagy Putyin barat volt a maga idejeben.
Ma kopkod a baloldal a jobboldalra, mert most ok huznak hasznot az oroszokbol. Paks...
Az nyilvanvalo, hogy a Jobbikot most a Fidesz el akarja tuntetni. A Fidesznek Vona partja az ellenfel, nem pedig a sulytalanna valo MASZOP.
En ezt mar regen megjosoltam, hogy a Fidesz mindenfele titkosszolgalati es mas eszkozokkel ra fog szallni a Jobbikra. Azt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan beindul a Fidesz allami terrorgepezete. Jon a felszalamizas, ahogy a tobbi jobboldali parttal is vegzett a liberalisnak indult majd tekintelyelvuve valt Fidesz.

Az evolúció megfordítója... vissza a fára! (törölt 2014.05.19. 07:52:00

Mondjuk az vicces, hogy azok vadoljak a jobbikot oroszbaratsaggal, akiknek a kormany most eppen csontig nyalt a oroszoknak: Paks es a tobbi.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0