A habonymédia szerecsent mosdat
2017. január 13. írta: Fedor

A habonymédia szerecsent mosdat

Papírja van László Petrának arról, hogy nem rúgta fel Oszamát - hirdeti nagy harsányan Habony Árpád és G pont Fodor Gábor szerelemgyereke, a 888.hu (a kurd férfit egy kivétellel az egész cikkben következetesen csak az utónevén, Oszamaként emlegetik, biztos véletlenül, és véletlenül sem rájátszva a bin Laden-es áthallásra). 

Ha valaki nem emlékezne: László Petra a Jobbik-közeli N1TV operatőre volt, és a neve 2015-ben világszerte eggyé vált az embertelenség fogalmával, amikor Röszkén felrúgott pár menekültet, és az erről készült felvételek nagy nemzetközi karriert futottak be.  

Az ő pere volt tegnap, és erről számolt be a 888, szokás szerint csúsztatva, de legalább megfelelve a kormányzati narratívának. 

A tétel, amire felfűzték az egész tudósítást, kb. ez: a bíróság szerint László Petra nem is rúgta fel a kurd fociedzőt és gyerekét, mint ahogy a videón látható, mert más szögből látszódik, hogy nem érte el, és a férfi csak magától esett el, TEHÁT szegényt ártatlanul hurcolta meg a gonosz liberális sajtó, és jaj szegény, úgy retteg, hogy személyesen el se mert menni a bíróságra, csak videokonferencián jelentkezett be (ez egyébként szerintem egyértelműen csak színjáték volt annak fényében, hogy az elmúlt másfél évben szabadon jelent meg nyilvános helyeken, pl. személyesen vett át díjakat egy olyan filmért, amelyet a köztévé be is mutatott, és a díjátadóról beszámolt egy csomó sajtótermék).

Arra viszont csak egy mondatban térnek ki, hogy ettől függetlenül kapott három év felfüggesztett büntetést, és nem nagyon oldják fel az ellentmondást, hogy ha annyira ártatlan, akkor ezt most hogy.

A megoldás egyébként egyszerű: lehet, hogy a kurd férfit valóban nem ő rúgta fel (bár a videón lévő mozdulatból jól látszik, hogy a szándék megvolt), de nem csak ezzel vádolták. Nem nagyon létezhet olyan szög, ahonnan nézve pl. ez nem nem szándékos rúgásnak látszik: lpetra.gif

A legtöbb online újság (még az Origo meg az Alfahír is!) egyébként korrekten beszámolt a tárgyalásról, így náluk nem maradtak ki a kínosabb részek sem. Az Index pl. ezt írta:

A lényeg tehát a megelőző két rúgás volt, a felnőtt férfit és a kislányt ért rúgás. A vád szerint László Petra "operatőri munkája végzése során, ezen szerepéből kilépve, az eseményekbe aktívan beavatkozott", két emberrel szemben -sérülést nem okozó - erőszakot alkalmazott. "A munkájával kapcsolatos társadalmi elvárásokat és szabályokat semmibe vette, tevékenysége alkalmas volt arra, hogy a helyszínen jelen lévőkben megbotránkozást, felháborodást váltson ki" - állt a vádiratban. Ezt a bíróság is így látta. (...) A bíró, Nánási Illés az ítélet indoklásakor elmondta, miért nem volt szó szerinte itt jogos védelemről. Például azért nem, mert a rendőrök elől futó migránsok arra törekedtek, hogy kikerüljék, aki az útjukban volt, de fontos érv volt az is, hogy a terepen dolgozó többi újságíró, operatőr közül senki más nem érezte szükségességét erőszakosságnak.

Hát ezért kapott - sokak szerint igen enyhe - büntetést László Petra, akit a lakájmédia zászlóshajója (a fenti, igen lényeges infókat elhallgatva) mártírként próbál beállítani.

Na ennyit a 888 erkölcsi mércéjéről. A mögötte állókéról nem is beszélve.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr3012123491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komodoi 2017.01.13. 21:32:25

Vagyis a liberális sajtó hazudott, László Petra tényleg nem gáncsolta el a fociedzőt. Ezek után minden olyan szenzációhajhász cikk, ami azzal kezdődik, hogy "A László Petra által elgáncsolt fociedző..." darabonként milliós kártérítési igényt alapoz meg László Petrának.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.01.13. 22:10:07

@Komodoi: Látom, nem fogtad fel a lényeget.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.14. 02:57:55

@Komodoi: "László Petra tényleg nem gáncsolta el a fociedzőt."

Nem sikerült gáncsolnia, de nem az ő hibája. Csak rugdosni tudott. L.P. valójában áldozat, az orbáni manipuláció áldozata. Az uszító gyűlöletkampány termékeny talajra hullott, sokan hasonló módon gyűlölik és félnek a menekültektől, hasonló agresszivitást mutattak volna. Szerencsére több magyar látott UFO-t, mint menekültet, különben vérfürdő lenne.

Mátyás József Gál 2017.01.14. 06:31:59

Ugye kivan adva,hogy stadionok épüljenek mindenütt - Felcsút és stb. - ezért már a drága
Petra a hívó szóra hallgatva fociedzésbe kezdett !!
A büntetést azért kapta mert nem a csuti stadionba rugdosott hanem a közterületen !!
Oszt jó napot ! Arról meg nem tehet,hogy rövidlátó és azt hitte,hogy a labdát passzolták neki !

István Tamasi 2017.01.14. 07:41:47

@Komodoi:
Persze, mert a némbernek mindennapos tevékenysége, hogy gyereket rugdos.

Dezső Németh 2017.01.14. 16:37:11

@Komodoi: Na, menj te a büdös picsába, tahó !....

DeMarco 2017.01.14. 18:53:48

Inkább ki kellett volna tüntetni...

Ha több László Petránk lett volna, akkor nem hal meg annyi ember az Európai terrortámadásokban.

Ugyanakkor meg a liberálisok újfent a saját vesztüket okozták a nagy támogatósdival. A sok terrortámadás után jobbfelé lendültek a nyugati országok is és simán belebukhat Merkel a meghívóba...

A Brexit és Trump csak az első pofon volt ezen az úton...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.15. 08:39:44

@DeMarco: "ki kellett volna tüntetni..."

Le vagy maradva, kitünteték.

"Ha több László Petránk lett volna, akkor nem hal meg annyi ember az Európai terrortámadásokban."

Pe? Pár száz vagy ezer menekült megrugdosása mennyiben befolyásolná a terrortámadásokat?

DeMarco 2017.01.15. 10:21:19

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: "Pár száz vagy ezer menekült megrugdosása mennyiben befolyásolná a terrortámadásokat?"

Nem a rugdosás a lényeg. Meg kellett volna minden Európai országnak akadályoznia a korlátlan, kontroll nélküli menekült áramlást minden eszközzel. Ha jönni akarnak, akkor normálisan a határon keresztül, rendes menekült eljárással, igazolványokkal, ellenőrzési rendszeren keresztül. Aki pedig nem, azt megállítani a határokon. Mint egy normális országban. Kicsit későn eszmélve, de végül is megtették egy kerítés és jelentős élőerő formájában. Azóta érdekes módon rendezettebben megy a dolog és nem is volt semmi komolyabb balhé, legfeljebb némi műbalhé próbálkozás. Ha az elején kicsit komolyabban léptek volna fel, nem is kellett volna a kerítés.

Bár sztem nincs senki az országban, aki meglepődött a következményeken azután, hogy fletó feloszlatta a határőrséget és megszüntette a határvédelmet. Mindenki tudta már akkor, hogy ez mekkora hülyeség, csak sajnos azonnali korrekció helyett kényszerhelyzetben kellett korrigálni a ballib balfaxságot.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.15. 11:32:28

@DeMarco: "Meg kellett volna minden Európai országnak akadályoznia a korlátlan, kontroll nélküli menekült áramlást"

Persze. De ezen a rugdosás nem segít.

"minden eszközzel."

Szerintem jobb a legális eszközöknél maradni. Ha népirtást csinálsz, na, akkor jönnek majd valóban a terroristák bosszúhadjáratot végezni.

"Ha az elején kicsit komolyabban léptek volna fel, nem is kellett volna a kerítés."

Persze. De így látványosabb, hogy orbán megvédte" a Hazát a nyomorult fegyvertelen menekültektől.

"kényszerhelyzetben kellett korrigálni"

Igen, orbán 2015-ig hagyta, hogy ezrével menjenek át az országon ellenőrizetlenül. Kicsit későn ébredt, hogy nem tartható ez a végtelenségig.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.01.16. 13:56:57

@DeMarco: Tényleg, a gyereket hasba rugó európai nő mennyire jó a terrorizmus-elleni harcnak! Ja, nem, inkább radikalizálja őket.

Felfoghatnád végre, hogy amit te kívánsz, az kb. olyan, mintha a móri mészárosok miatt kizárnának minket az Unióból azzal, hogy tömeggyilkosok nem kellenek Európába.

DeMarco 2017.01.17. 02:04:26

@Fedor: Aha... Mert a saját kultúrájukat követelő és mecseteket építő muzulmánok akik a fogadó országban is a saría szerint élnek, vagy élnének legszívesebben és az európai városokban saját negyedeket foglalnak el szintén nagyon használ az európai kultúrkörnek, itt lakóknak és a terrorizmus ellen hat mi? Ja, nem, inkább elősegíti a terrorizmust, azok melegágya, indító helye és rejtőzködést biztosító közege.

Nálunk már épp elég "fertőzött" hely van így is, migránsok nélkül is, ahová nem életbiztosítás/vagyonbiztosítás bekeveredni, még inkább ott lakni.

Felfoghatnád, hogy amit te kívánsz, az a magyar identitás, életmód és egyáltalán a magyar, mint nép megszűntét eredményezi hosszú távon, felolvadást egy nagy masszában, ahol a szaporulat miatt hamar kisebbségbe kerülnénk a saját országunkban és aztán nézhetsz, ahogy az unokáid fejére kendő kerül és élve égetik el vmelyik pesti téren, esetleg előtte meg is kövezik...

Ha nem lett volna lebontva és szétzüllesztve teljesen a határőrség és meglenne a régi határzár, akkor semmi ilyen problémánk nem lett volna. Senkinek eszébe sem jutna rálépni a zöld határra...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.01.17. 13:38:13

@DeMarco: Lázálmaiddal továbbra se tudok mit kezdeni. Se Európa, se Magyarország nem fog feloldódni pár százaléknyi muszlimtól, akiknek az elsöprő többsége amúgy is szívesebben asszimilálódik, és eszébe sincs a saríát követni. Igen, van ilyen kisebbség, mint ahogy a keresztények között is vannak szélsőségesek, akik terroristává válnak, lásd. pl. Breivik a közelmúltból, vagy a a hetvenes-nyolcvanas évek terrorbrigádjait. De ezek idővel legyőzhetőek, mert nem állnak mögöttük tömegek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.01.17. 13:40:29

@Fedor: Egyébként meg a határőrségről hülyeségeket hajtogatsz, a határőrség a schengeni határon (ahonnan jöttek) teljes értékű volt mindig is, nem tudom milyen lezüllesztésről beszélsz. Határzár meg nyugat fele volt, ahol most egyáltalán nincs határ. Azt hiányolod? Gratulálok.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.17. 15:02:31

@Fedor: A magyaroktól kéne eltanulnia a nyugatnak, az idegenek asszimilációját. Mi a cigányokon gyakoroltunk, pontosan tudjuk, hogy NEM szabad csinálni.

Komodoi 2017.01.21. 12:12:11

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

Nem sikerült elgáncsolnia, mert messze volt tőle, tehát nem gáncsolta el. Vagyis mindenki aki azt állította hogy elgáncsolta, az hazudott.

Komodoi 2017.01.21. 12:13:33

@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt:

"a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt"

A balliberális oldal és a demokraták addig gyűlölködtek és uszítottak az Orbán ellen, amíg egy őrült meg nem ölte az Orbán-rezsim egyik rendőrét.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.01.22. 11:05:32

@Komodoi: "A balliberális oldal és a demokraták addig gyűlölködtek és uszítottak"

Lehet, hogy így volt. Hozzám ez nem jutott el, én csak a fideSS gyűlölködő óriásplakátait, TV- és újsághírdetéseit láttam, és a híreknek és híradónak álcázott fideSSes szélsőjobb uszító propagandát.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0