Azért ez már röhejes
2008. november 13. írta: Fedor

Azért ez már röhejes

Napok óta hallhattuk, hogy a papagájkommandó Szijjártó főpapagájjal az élen azt követeli, hozzák nyilvánosságra az IMF szerződést, mert abban biztos titkos tervek vannak a zemberek megnyomorítására a kormány érdekében. Az nem hatotta meg őket, hogy folyamatosan azt a választ kapták, hogy az összes kapcsolódó irat már nyilvános, nincs külön szerződés. Persze nem hitték el, hisz nem állt az érdekükben. Az IMF segítség végül is valahol a kormány sikere, muszáj volt valamibe belekötni, mert a végén még nőne Gyurcsány népszerűsége... Hát most megkapták a választ:

Szerdán az IMF egyik, nevének elhallgatását kérő illetékese azt mondta az MTI-nek, hogy a valutaalap gyakorlatában nincs külön hitelszerződés, a hitelnyújtásról szóló megállapodás lényegében a kormánynak az IMF által jóváhagyott szándéknyilatkozata. A készenléti hitelkeret alapját a magyar kormány által javasolt program képezi, amelynek főbb pontjai, a tervezett intézkedések szerepelnek a már publikált szándéknyilatkozatban - tette hozzá. Az MTI-nek arra a kérdésére, hogy van-e konkrét hitelszerződés, úgy felelt: "nem tudom, milyen konkrét szerződésre gondol, egy szándéknyilatkozat létezik a megállapodás pontjaival".

Ez bizony egy hatalma nagy maflás. Persze nem ők lennének, ha nem próbálnák ezt is kimagyarázni: Gyurcsány és Veres alkalmatlan, mert nem kötöttek külön szerződést, hanem anélkül szereztek kedvezményes hitelt. Na ezen a ponton hívnám fel mindenki figyelmét újra a fenti idézet vastagon kiemelt részére: "a valutaalap gyakorlatában nincs külön hitelszerződés".

Csak én érzem ezek után totál röhejesnek Szijjártó kollega vagdalkozását és magyarázkodását?

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr39766651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.11.23. 09:14:41

Nem. Szíjjártó kolléga úgy, ahogy van zavaros és röhejes.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0