Fogjuk be ingyenmunkára a Kétpupú Tevét!
2008. december 03. írta: Fedor

Fogjuk be ingyenmunkára a Kétpupú Tevét!

Bloggertársaim!

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek fejtörést okozott a blog.hu hirdetési rendszerének az átalakulása. Biztos vannak olyanok, akik csak azért választották a Kétpupú Teve modellt, mert hiúságukat legyezgeti, ha írásaikat időnként viszontlátják az Index címlapon (és erre csak ezesetben van lehetőség), viszont nincs kedvük/idejük/hozzáértésük azzal foglalkozni, hogy a nekik felajánlott helyekre reklámot szervezzenek, így az parlagon marad. Pedig ha magunk számára nem is akarunk hasznot kihozni az írásainkból, másnak még segítséget nyújthatunk vele.

Épp ezért én a magam részéről a két bannerhelyem egyikét (a másikra én bizony szereztem hirdetőt, mint ahogy lehet is látni), méghozzá a nagyobbat, ami az első és a második blogbejegyzés között látható, ezennel felajánlom nonprofit szervezetek számára hirdetési helyként.

Van ingyenebéd!

Hisz természetesen mindezt ingyen teszem, és erre biztatok minden bloggert, aki hozzám hasonló cipőben jár. Tehát várom segélyszervezetek, alapítványok, egyházak jelentkezését, akik akcióikat (pl. így karácsony előtt) népszerűsíteni szeretnék. Világnézeti különbségek nem érdekelnek, baloldali nyugdíjasoktól a katolikus ifjakig bárki jelentkezését elfogadom, kivéve a szélsőséges nézeteket vallókat és a szélhámosokat. A jelentkezéshez elég a nevemre kattintani a poszt címe alatt, és küldeni nekem egy üzenetet. Az elbírálás szubjektív lesz, de nem túl szigorú, és persze a legfőbb rendező elv az érkezési sorrend. 

Aki csatlakozni akar a kezdeményezéshez...

Nyugodtan megteheti. Az ötlet nem jogdíjas, bármely blogtulajdonos lecsaphat rá, és megoldhatja saját kútfőből is, de azelől se zárkózok el, hogy valami szervezett formát, és egységes megjelenést adjunk ennek az egésznek. A dolog még képlékeny, ha valakinek van ötlete a továbbfejlesztésre, szívesen látom a kommentek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr72801109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joco 2008.12.18. 15:39:13

Szia, ez az ötlet már másnak is eszébe jutott és több mint 50 blog összefogásával már el is kezdtek egy kampányt. Itt találsz erről bővebb információt: bloggerunio.blog.hu/
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0