A bulvármédia diszkrét bája
2010. március 05. írta: Fedor

A bulvármédia diszkrét bája

Bár azzal ma már mindenki tisztában van szerintem, hogy a bulvárújságok sajtómunkásainak szösszenetei nem mindig vannak beszélőviszonyban a valósággal (készült már úgy nem egy interjú, hogy az interjúalany is csak az újságból értesült róla, hogy nyilatkozott), de azért az elég ritka, hogy ez a tény feltűnően pofán vágja az olvasót.

Két hírt idéznék, amelyek ma reggel alig több, mint egy óra különbséggel kerültek ki a netre.

A STOP híre a a Napi ÁSZ alapján:

A TV2 népszerű tehetségkutatójából, a negyedik Megasztárból megismert Tóth Lüszinek mostanában nincsenek munkái, és még énektanárhoz sem jár. Édesanyja szerint a fiatal lány mindennapjait az iskola és a lovaglás tölti ki.

"Lüszi fellépéseit a TV2 intézi, mi nem szervezünk külön koncerteket, hiszen ez a csatorna feladata lenne, de ők most valószínűleg el vannak foglalva az új Megasztár előkészületeivel. Lüszi itthon énekelget, és egyelőre énektanárhoz sem jár, hiszen majd most felvételizik egy iskolába, és annak a függvényében íratjuk be valahova. Meglátjuk, mennyit kell majd ingázni" - mondta Tóth Lüszi édesanyja a Napi Ásznak. "Még tavaly volt szó arról, hogy Lüszi első lemezére Kasza Tibi írja a zenét, Caramel pedig a szöveget, de nem lett belőle semmi. Lüszi természetesen szeretné elkészíteni a saját albumát, de most az iskolára kell koncentrálnia" - tette hozzá.

 A VELVET híre a Blikk alapján:

"Tíz éve vártam erre a hangra” – mondta Renaud Schmitt, aki újra felfedezte Tóth Lüszit. A Megasztár negyedik szériájában versenyző Tóthra az interneten bukkant a zeneszerző, és már két számot fel is énekeltetett vele titokban, egy kaposvári stúdióban. Az énekes édesanyja arról is beszámolt a Blikknek, hogy lányát nyáron már várják Franciaországba koncertet adni. Tóth Lüszi mióta nem énekel, egy dráma tagozatos gimnáziumba felvételizett és visszatért kedvenc hangszeréhez, a zongorához.

Az persze nyílt titok, hogy az anyuka tipikus hollywood-i mama, aki a gyermekén keresztül próbálja elérni azt a sikert és csillogást, ami a saját tehetségéből nem jött össze, tehát ő a menedzser, ő erőltette ezt a kissé korai karrier-kezdést, és mindent meg is tesz azért, hogy a pici lányából sztárt faragjon, de azért az már győzikei mélység volna, ha valóban tőle származna mind a két nyilatkozat.

Szegény kislánynak megváltás lesz a nagykorúság.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr161811704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.06. 00:28:20

Miért nincs "kurvára nem érdekel" opció?

Látom Fedor szépen tereled a kínos témakat az ilyen posztocskákkal :D ,miért nincs "Nocsak,nocsak 3." ,hogy már le is mondott a dzsobbikos helyi elnököcske?Meg a sikkasztó esélyegyenlőségi főosztályvezetőcske?Jaj ezek kényes témák .:D

"Meg még ami eszembe jut. "

Jah!Kissé szelektíven:D.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.06. 09:10:16

@Blás Sailor von Wolfhausery: Ha kurvára nem érdekel, akkor ne szavazz. Minek kattintottál akkor egyáltalán ide? Nem kötelező. Mint ahogy kizárólag politikával foglalkozni. Az, hogy ezt a posztot te terelésnek fogod fel, egyedül a te paranoiádat minősíti, az én életem speciel nem csak a politika körül forog.

De ha már szóba hoztad: Az, hogy lemondott, mennyiben változtat azon, amit tett?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.06. 10:48:41

Látom a reakciókból,hogy jó betaláltam :D.Tudtam ,hogy megint az a lemez lesz ,hogy "arról írok amiről akarok" .Ami igaz is,csak ne akarnád közben a pártatlan ,felvilágosult, liberális értelmiségit játszani,súlyosbítva amegbúvó "nálam van az igazság gömbje" attitűddel,európaisággal hablatyolva.Persze "tényekkel",meg az elfogulatlanság látszatát építve.

"Azonban meghallgatva a felvételt, a beszélgetésből kiderül, hogy a kijelentés általánosságban a játékterem üzemeltetőkre vonatkozik, s egyáltalán nem a Jobbikra mint pártra. A Jobbik Magyarországért Mozgalom ezért bocsánatkérésre és helyreigazításra szólítja fel Bencsik lyukra futott fideszes lapját. Vona Gábor kampányfőnöke egyébként a választási küzdelem kezdetétől fogva Várkonyi Zsolt, s nem a felvételen kritizált vállalkozó."

jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/bencsik_lapjanak_hamisitasaval_ismet_lyukra_futott_a_fideszes_media

Na ez meg a "másik" oldal verziója :) .

Debeiztosazindxnekvanigaza ,és valahol felsír egy libsi.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.06. 10:52:40

@Blás Sailor von Wolfhausery:
1. Soha nem állítottam, hogy pártatlan vagy elfogulatlan vagyok.
2. Soha nem álllítottam, hogy másnak nem lehet igaza, csak nekem.

Mindig ilyen pontosak a találataid?

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2010.03.06. 13:22:58

Persze, persze, a média hazudik, mi?
És mi van, ha ikrek, csak eddig titkolták? :)
Van tóthlüszi1, aki nem énekel, és van a tóthlüszi2, aki énekel. A megasztárban pedig felváltva szerepeltek :)

DeMarco 2010.03.06. 14:04:47

@Fedor: Bár megfogadtam, hogy most nem offolom szét az uncsi posztot, de látom más megtette helyettem. Ezért most már folytatom ezt a szálat...

"Soha nem álllítottam, hogy másnak nem lehet igaza, csak nekem."

Érdekes, nekem mindig pont az ellenkezőjét bizonygatod... Juszt se fogadnád el a valóságot és a végtelenségig kitartasz az agymenéseid mellett, még akkor is ha full védhetetlen az álláspontod.

Ami meg a Jobbikos fickót illeti, rögtön lemondott minden tisztségéről önként, amíg tisztázza a nevét. Szeretném én ezt látni bármelyik maszopos tolvajtól, akik naponta lopnak meg minket.

Visszakanyarodva a felvételes csókára. Egész véletlenül régebben a cége lehallgatásokkal, lehallgató eszközök árusításával is foglalkozott. Nem kizárt, hogy kapott egy zsíros megrendelést...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.06. 16:36:29

@DeMarco: Látod ez a különbság köztünk: nekem eszembe se jut más blogját szétoffolni.

"Juszt se fogadnád el a valóságot és a végtelenségig kitartasz az agymenéseid mellett, még akkor is ha full védhetetlen az álláspontod."

De hogy mi a valóság, és mi a védhetetlen, azt persze te mondod meg...

"Szeretném én ezt látni bármelyik maszopos tolvajtól"

Ha lemondott, jól tette. De ha egy MSZP-s nemondana esetleg le (lemondatk amúgy ők is), akkor az mennyiben is befolyásolja, hogy mit tett azért, amiért le kellett mondania?

"Nem kizárt, hogy kapott egy zsíros megrendelést..."

Lehet, de ha igaz, ami a felvételen van, akkor nem érdekel. A vádalku, vagy a megfelelői segítik a tisztánlátást. Márpedig eddig még a Jobbik se tiltakozott ellene, hogy nem úgy van...

DeMarco 2010.03.06. 21:15:50

@Fedor: Nem én offoltam szét, csak folytattam a hozzászólást amit előttem beszéltetek...

"De hogy mi a valóság, és mi a védhetetlen, azt persze te mondod meg..."

Valakinek ezt is meg kell mondania. Nem élhetsz mindig alternatív világban... :))
De a viccet félretéve, szerencsére nem csak én mondom meg, vagyunk ezekkel a hasonló gondolatokkal jópáran, közel 6 millióan és igen, mi fogjuk megmondani !!!

"mit tett azért, amiért le kellett mondania?"

Kár, hogy ezt el kell magyaráznom. Talán gondolj ibolykára, meg a heréjére és gondold át még egyszer a kérdésedet.

"A vádalku, vagy a megfelelői segítik a tisztánlátást."

Milyen vádalku?? Szó sincs vádalkuról. Itt arról van szó, hogy megszerkesztett és előre megrendelt-e az anyag, vagy spontán akció terméke. De még ez utóbbi esetében sem megkerülhető a rosszindulatú politikai szándék megléte, amivel az időzítést és a lassú szivárogtatást vezénylik.

Csak halkan jegyzem meg, hogy az ügyészség ki sem hallgatta a figurát tanúként...

De azért te ítélkezzél nyugodtan előre.

Ma láttam egy Jobbikos autós felvonulást, minden autóban nemzeti és árpádsávos zászlóval. Cirka 20-30 kocsi. Az emberek annyira rettegtek, hogy nagy rettegésükben integettek és tapsoltak nekik...
Miközben egy másik városban ami köztudottan erős Fideszes, Jobbikos hely, maga mesterházy próbálkozott. Úgy látszik neki nem szóltak, h irányt tévesztett, de gondolom azért már megszokta, hogy ellentüntetők hada várja... Innen üzenem, hogy fölösleges volt ez a haknija, mert esélye sem lesz ott a maszopnak, felmossák velük a padlót...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.07. 08:04:25

@DeMarco: Szövegértési gondjaiddal továbbra se tudok mit kezdeni. Nem azt kérdeztem ,hogy mit tettek egyes neked nem tetsző politikusok, amiért le kéne mondaniuk, hanem azt, hogy aki már lemondott (legyen bármelyik párt tagja is), mennyivel lesz kevésbé bűnös attól, hogy lemondott. Mert a jobbikos csóka esetében van egy ilyen védekezés a részetekről, de hát ő lemondott...

DeMarco 2010.03.07. 11:47:15

@Fedor: Neked nem tűnt fel, hogy itt nem a bűnősségről beszélünk, hanem arról, hogy a vád elhangzása után megteszik a lépéseket, a tisztázás felé és nem menekülnek a mentelmi jog szárnyai alá, ahogy sok maszopos, szadeszes és madöfös jelölt megtette, csak legutóbb hagyó és ibolyka is. Bár ez utóbbiak fölöslegesen, mert hiába feküdtek le a maszopnak, a Fidesz boldogan fogja megszavazni a mentelmi jog törlését...

A bűnösség kiderítése elvileg a rendőrség feladata lenne, esetleg az ügyészségé. Addig meg megilleti az ártatlanság vélelme.

Persze nyilván te már előre lesittelnéd, de vagyunk sokan azzal, hogy a vádlókat kellene ezzel illetni...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.07. 14:42:15

@DeMarco: "Persze nyilván te már előre lesittelnéd"

Most komolyan, az ilyen csúszttatásaiddal mit kezdjek, amikor legaktívabb kommentelőmként te tudod a legjobban, hogy mi sem áll távolabb tőlem... Egyszerűen nem tudsz a bőrödből kibújni, és folyton a saját dolgaidat vetíted ki rám.

DeMarco 2010.03.07. 15:06:56

@Fedor: @Fedor: "Hagyó Országgyűlési képviselői mandátuma és mentelmi joga viszont megmarad, jelentette be vasárnap Nyakó István. Az MSZP szóvivője azt is elmondta, hogy ez az ügy "már rég nem az igazságról szól"

Ennyi. MI ERRŐL beszélünk!! Ezt vetítem feléd...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.07. 15:31:37

@DeMarco: Azért azt ugye tudod, hogy ez a mandátum bő egy hónap múlva lejár? Sok értelme nincs ugrálni erre a kis időre...

DeMarco 2010.03.07. 17:25:10

@Fedor: Azért arra bőven elég, hogy eltüntessen bizonyítékokat és lefizessen egy-két tanút... gondolom a darálók egyfolytában mennek...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.07. 17:55:52

@DeMarco: Milyen bizonyítékokat? Biztos lepapíroztak minden nokiás dobozt három példányban, és iktatták a nyilvántartásban... A hivatalos BKV-s szerződések meg már rég a rendőrségnál vannak.

DeMarco 2010.03.09. 09:39:35

@Fedor: Azért nem ennyire egyszerű. 70 milliónak azért van nyoma papíron is. Persze nyilván másnak van elkönyvelve, de megtalálható. Ha jobban belegondolsz, akkor a Balogh interjúból egyértelműen lejön, hogy igazából a Hagyó aki erős pozicíót foglalt el a maszopban az igazi maffiózó és nem a magyarok nyulai. Ez utóbbiak a rablóknak okoztak károkat kizárólag, míg hagyóék nekünk... ők tőlünk loptak maffiamódszerekkel.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.09. 09:47:40

@DeMarco: Tehát szerinted az emberölési kísérlet kisebb bűn, mint a korrupció, csak azért, mert a célpontok neked nem szimpatikusak. Érdekes az értékrended... És mi van az emberi szentségével, te nagy keresztény?

DeMarco 2010.03.09. 10:13:43

@Fedor: Hol volt itt emberölési kísérlet te?? A falon keletkező kisebb kormos foltot hívod annak?? Ugyan. Ha nem vetted volna észre, akkor minden tüntető kínosan ügyelt arra, hogy lehetőség szerint senkinek ne legyen komoly baja, pláne ne haljon meg. Nem is volt ilyen. Akkor meg miről beszélsz, he?
És igen, különbséget teszek a kormos falak, amiket vélhetően nem a kis fizetésükből raktak össze és a tőlünk ellopott pénzek között...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.09. 10:26:07

@DeMarco: Bombával robbantások, puskával lövöldözés, merénylettervek... Te most komolyan ilyenek bűneit akarod mentegetni?

DeMarco 2010.03.09. 10:40:06

@Fedor: Milyenek? Ellenállók? Én is az vagyok, csak mások a fegyvereink. Én a szavakkal és a szavazatommal küzdök, ők meg durvább eszközökkel.
Egyébként nem mentegetek senkit sem, de amiket felsoroltál, azok nem tények, csak fikciók, amiket felfújtak és még nincsenek bizonyítva. Ebben még vastagon benne volt drazsé keze is, ezért egy cseppett hiteltelen... én a valós tényekről beszélek és azok bizony csak az alig füstös falak...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.09. 10:47:32

@DeMarco: Hiller ablakának belövése, az elfogásukkor lefoglalt bomba, a Szilvássynál történt robbantás nem Drazsé műve. A fenyegetés, megfélemlítés szintén nem.

Ja igen: ha valaki jobboldaliak ellen tervezne merényletet, akkor én a magam részéről nem intézném el annyival, hogy azt akarták, amit én, csak durvább eszközökkel. Van olyan határ, aminek az átlépését én céltól is indoktól függetlenül elfogadhatlannak tartok. az, hogy csak alig füstös falakról írsz, nem más, mint szánalmas kettős mérce.

Na szevasz.

DeMarco 2010.03.10. 10:09:12

@Fedor: Erre azt mondta egy kollégám, hogyha az adó 1%-át át lehetne utalni a magyarok nyulainak, akik abból rakétavetőt vennének, akkor ő rögtön nekik adná...

Miért kettős mérce? Van aki tett ezért dolgokat... van aki meg nem. Majd ha azok is tesznek és ellentmondok, akkor vádolj ezzel, ok?

"az elfogásukkor lefoglalt bomba"
-Na-na.. ez lehet kamu is. Ez még nincs bizonyítva.

"a Szilvássynál történt robbantás"
-Azért kis dobozban 10 petárdát ne hívjunk már "robbantásnak". Hol van ez a Semtextől??? Azért ne essünk túlzásokba... Ha voltál katona, akkor simán össze tudsz barkácsolni egy tisztességes bombát, ami nem csak füstöt csinál, de csak egy kráter marad a telek, meg a ház helyén... De ettől olyan messze voltak, mint Makó Jeruzsálemtől...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.10. 10:10:49

@DeMarco: Persze, minden kamu, ami kényelmetlen...

DeMarco 2010.03.10. 10:58:44

@Fedor: Persze, minden terrorizmus ami kényelmes, és ellentétes...
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0