Akik személyükben igazolják a Melegfelvonulás létjogosultságát
2011. június 19. írta: Fedor

Akik személyükben igazolják a Melegfelvonulás létjogosultságát

Egy komment az előző posztomhoz:

Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen.

Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a nemzetünkre, a büszkeségünk alapjai Árpádig és Attiláig vezetnek vissza legalább. Ők szerinted Fedor mit tettek volna az olyan szerencsétlenekkel, akik a törzset nem minél több harcossal és harcosokat szülő nőkkel népesítik be? Tudjuk jól mit... Mi csak hozzájuk igazodunk, az ő idejükbe dicsőség volt ehhez a nemzethez tartozni, most nem az.

Az átlag magyar is így gondolja, ezért ítélik el a buzikat Magyarországon.

Egy másik a Serbia Insajd témába vágó bejegyzéséhez:

Nekem a moszkvai modell a szimpatikus. Kiment a buziparádéra a rohamrendőrség, szétverte, oszt jó szerencsét.
Orbán is csak bohóckodik. Az oroszoknak ott van Medvegyev, meglennének egy ideig Putyin nélkül... szóval szerződtetni kéne a jó Vlagyimirt szerintem, hogy nálunk is rendet csináljon.
A nagy Nyugat meg elmehet a tetves kurva anyjába, az imádival együtt. Én igenis utálom a buziparádét, elegem van a cigánybűnözésből, és azt akarom, hogy takarodjanak a zsidó felvásárlók.

3. Végül az Index videóbeszámolója veretes megszólalókkal:

- Várjuk a buzikat.
- Mit fogtok velük csinálni?
- Megverjük őket.
- De miért?
- Há mer azért.

A Jobbikon kívül mind buzi.

Nekem az a véleményem, hogy anyagilag, pénzügyileg is meg lehet magyarázni ezt az egész dolgot. Tegyük föl, hogy a lakosság körében mondjuk 2-3%-os mondjuk a melegek száma, tegyük föl, hogy ha ez megnövekszik 20%-ra, tehát divatosabbá válik, és így szocializálják a fiatalokat, akkor a végén nem lesz, aki dolgozzon.

Azt hiszem tényleg válságban van a magyar oktatás...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr292997762

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Melegként, párban 2011.06.20. 11:33:08

Szűcs Balázs Légy az otthonom című  könyvének bemutatóján került szóba a téma, vajon mennyire és miben különböznek a meleg párkapcsolatok a heterókétól. Innen ihletet kapva jutottam el arra...

Trackback: Már korábban is tudtam, hogy leszbikus vagyok 2011.06.20. 11:32:51

28 éves vagyok, 8 éve van szexuális életem, de már korábban is tudtam, hogy leszbikus vagyok, mindig is nőkhöz vonzódtam. Két éve az akkori barátnőm enyhe nyomására belementem egy hármasba, ahol a harmadik egy fiú volt, nem volt rossz, de különösebben ...

Trackback: Diszkrimináció lenne egyenlő jogokat adni egy kisebbségnek??? 2011.06.20. 08:36:23

A kereszténydemokraták ifjúsági szervezetének elnöke azzal a meghökkentő elmélettel állt ma elő, hogy azért nem szabad megengedni a homoszexuálisok házasságkötését, mert az diszkrimináció lenne – nyilván azokkal szemben, akiknek volt szerencséjük...

Trackback: Homofóbok 23 pontja 2011.06.20. 00:57:08

A könnyebbség kedvéért összegyűjtöttük a homofóbok érvkészletét, legyen miből válogatni. Ékes Ilona betiltatná a melegfelvonulást mert szerinte  a rendezvény félelmet kelt, veszélyezteti az iskolások erkölcseit és akadályozza a forgalmat, maj...

Trackback: És még buzik is! 2011.06.20. 00:10:00

p { margin-bottom: 0.21cm; }Coming out: a blog szerzője szurkol annak, hogy minél több férfi embertársa fedezze föl magában a meleg vonzalmakat. Így ugyanis több esély marad arra, hogy bájos lánykák pillantásukat szerénységére vessék – hogy egyeb...

Trackback: Videóval frissítve: Melegfelvonulás, hideg fejjel 2011.06.19. 23:05:47

A tavalyihoz hasonlóan idén is "beépültem" a melegfelvonulás résztvevői közé - őszinte leszek: nem más céllal, mint hogy bemutassam a sok "deviáns köcsögöt" akik miatt egy fél városnak kell szenvednie ezen a szép, napfényes szombati...

Trackback: Felvonulók, mérték 2011.06.19. 22:54:55

Nyájas Olvasó, megint hoztuk a formánkat, a melegfelvonulás szokás szerint kivitte az utcára a leghangosabb látens buzikat, csak hogy a másságukat vállalókat megpróbálhassák szétcincálni. Örömünkre szolgál, hogy nem igazán sikerül, és 3-4 év még a rend...

Trackback: Mi a különbség a határon túli magyarok és a melegek között? 2011.06.19. 20:54:42

A melegfelvonulás ellen ma tüntet a Jobbik. Érvelésük szerint a melegséget nem kéne azzal "reklámozni", hogy utcán "mutatják". Ez az érv ugyanaz, amit Jan Slota és Robert Fico alkalmazott a magyarok ellen, a magyar nyelv köznapi has...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DeMarco 2011.06.19. 19:36:21

Ha a kis videós nem lett volna álszent és több riportot csinált volna a buzikkal, akkor pont ugyanilyen figurákkal találkozott volna ott is...

Mert azért azt lehetett olvasni, hogy a buzik leálltak "nácik haza, nácik haza"-t ordibálni, csak az valamiért lemaradt a videóról...

Személyes véleményem szerint a legviccesebb a kamionon beszélő figura volt, akik cúnya báciknak kemény választ ígérget... :DD

Meg ha nem provokálnának a menettel, akkor a másik oldal is okafogyottá válna és otthon maradnának.

Egy évben ki kellene próbálni, h mindenki otthon marad... sokkal jobb lenne és nem is kerülne ennyibe...
Azért én csak kiszámláznám a rendőrségi biztosítás díját a melegeknek...

flamer 2011.06.19. 20:37:10

@DeMarco: "Mert azért azt lehetett olvasni, hogy a buzik leálltak "nácik haza, nácik haza"-t ordibálni"

Hát, ez tényleg felháborító. Botrány!
Sőt, gondolom amikor a megelőző években verték őket, akkor meg nem átallottak kiáltozni, ezzel is zavarva a pihenésre vágyó polgárokat, sőt, összevérezték az őket verő igaz magyarokat.

Te egyébként tényleg ekkora fasz vagy?

Alterix 2011.06.19. 20:53:38

Néhány buzi, meg néhány turbómagyar hergeli egymást és saját magát, addig amíg a többség valóban súlyos problémákkal van elfoglalva.

Mi lenne ha válogatás nélkül végig kardlapoznák volna őket???

wanekus 2011.06.19. 20:55:21

Biztos engem is zavarna a "buziparádé", ha őket látva remegő izgalommal és merevedő hímtaggal konstatálnám, hogy legszívesebben én is ott táncolnék közöttük és símogatnám az izzadt testüket ... De engem abszolút nem izgat a téma, ezért nem kell, hogy ott üvöltsek együtt atöbbi homofóbbal, akik mind utálják magukat, mert igazából ők is homokosok csak ezt még maguk elől is titkolják.
No engem a vonulásuk csak annyira érdekel, mintha a vasut-modellezők vonulnának magukat ünnepelve, de te kedves DeMarco nézz csak magadba, hogy mi az ami izgat.

G_P 2011.06.19. 20:56:39

Rendben.

A jó öreg, kiszámítható Indexes módszerrel megszólaltatták a legbutábbakat arról az oldalról, akikről sötét képet szeretnének festeni; a másik oldalt pedig értelmiségiként, haladóként és jogkövetőként ábrázolják. Remélhetőleg ezen mindenki átlát már. Számomra a buta szőke gyerek ("HÁ ME AZÉ") semmit nem hitelesít a melegfelvonulásból.

Egyébként megnéztem az index, az origo és a hvg videóját is az eseményről. Ismét a hvg vizsgázott a legjobban, mert igyekezett mindkét oldalról civilizált embereket megszólaltatni. Az Index által festett kép meg már évek óta durván sántít. Forráskritika - a leghasznosabb szó, amit egyetemi tanár valaha mondott nekem, és természetesen mindennel szemben alkalmazni kell.

Csezmiczei Vitéz János 2011.06.19. 20:57:25

Pedig a szélsőjobbosok is észrevehetik, hogy a melegek ugyanúgy küzdenek az identitásuk nyilvános felvállalásának lehetőségéért, mint a határon túli magyarok. Két a témáról szóló "vállald fel" kampányfilm is nagyon jól mutatja a helyzetük hasonlóságát:

egyenlito.blog.hu/2011/06/18/mi_a_kulonbseg_a_hataron_tuli_magyarok_es_a_melegek_kozott

csoko20 2011.06.19. 21:03:14

De kár azért a sok leszbiért:((

Behajtó70 2011.06.19. 21:05:11

"az identitásuk nyilvános felvállalásának"

De minek ez?

Minek ez az erölködés? Ki nem szarja le, hogy buzi vagy? Az sem érdekel, ha hetero vagy?

Most meglepődtél?

sárkányfő 2011.06.19. 21:11:08

@DeMarco: azt hiszem ennél kreténebb kommentet még nem olvastam ma, pedig átnéztem pár blogot.

nyekk 2011.06.19. 21:11:59

"- Várjuk a buzikat.
- Mit fogtok velük csinálni?
- Megverjük őket.
- De miért?
- Há mer azért."

- Miért büdös a szar?
- Há mer azért."
És tényleg.

jvizkeleti · http://mandiner.blog.hu/ 2011.06.19. 21:13:19

@Behajtó70:

Kit érdekel, hogy téged érdekel vagy nem? Nincs szükség a beleegyezésedre. Le van szarva a véleményed, cimbora. Felvonulni polgári jog, ami azt jelenti, hogy a polgár eldönti, hogy akar-e felvonulni, vagy sem, és nem kell kikérnie a többség véleményét. Ennyi.

Jaffar 2011.06.19. 21:15:53

@DeMarco:
"Azért én csak kiszámláznám a rendőrségi biztosítás díját a melegeknek... "

Gondolom azért, mert miattuk voltak kint a rendörök és nem a csürhe miatt, igaz?
/facepalm

flamer 2011.06.19. 21:16:22

@G_P: Valahogy itt az indexes kommentekben is csak az volt, hogy a habzószájú homofóbok mind idióták, akiknél az az intellektuális maximum, hogy zsidózik egyet.

flamer 2011.06.19. 21:25:25

@G_P: Ja, megnéztem a HVG videóját is, abban is csak rettenetesen buta homofóbok szerepelnek csak. Szóval minden jel arra mutat, hogy akik kimentek ellentüntetni, meg úgy általában, akik rettenetesen homofóbok, az mind segghülyék.

G_P 2011.06.19. 21:30:58

@flamer:

És én is az vagyok. Hogy miért? Mert hetero vagyok és rohadtul nem érdekel az egész. Én csupán az ellen emelem fel időről időre a szavam, hogy ez a szaros index mennyire szánalmasan próbálja a közvéleményt befolyásolni. Nem akar nekik összejönni!

Pierr Kardán 2011.06.19. 21:40:05

@jvizkeleti: Felvonulni polgári jog, tehát mindkét oldal jogosan volt ott.

Csak azt nem értem, hogy a szivárványosok mit akarnak megmutatni, demonstrálni ezzel a felvonulással?

A másik oldalt még csak értem hogy mit akar, de homók mit akarnak kifejezni?

nyekk 2011.06.19. 21:40:27

@Csezmiczei Vitéz János: Nagyon kérném vitéz uram, hogy az undormány fartúrókat ne emlegessük a határontúli magyarokkal együtt.

Ahogy a köcsögölést sem a házastársi kapcsolattal.

HUN_Sector 2011.06.19. 21:42:47

@jvizkeleti: Éppenhogy egy adott társadalomban a TÖBBSÉGHEZ kell igazodni, vagy szétesik a közösség. Ráadásul van egy csodaszép gyülekezési törvényünk, ami alapján a bejelentett vonulásokat a rendőrség szépen eldönti, hogy engedélyezi e, vagy sem.

flamer 2011.06.19. 21:42:50

@G_P: Igen, te is ostoba vagy, rögtön önellentmondásba is keveredtél. Ha annyira nem érdekel, akkor nem lennél homofób. De mivel az vagy, abból következik, hogy nagyon is érdekel a dolog.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.06.19. 21:45:54

Nekem mindig az jut az eszembe, hogy ha senki nem foglalkozna azzal (vagy legalábbis helyén kezelné), hogy pár száz ember felvonul, pár száznak meg ez nem tetszik, akkor is ekkora balhé lenne? Mert ez így magamutogatás mindkét fél részéről, ehhez megfelelő figurákkal, akik kevésbé hajlamosak a középutas gondolkodásra (hú, ezt most szépen megfogalmaztam :-).

Csezmiczei Vitéz János 2011.06.19. 21:46:16

@nyekk: Ha elolvasod az írást vagy csak megnézed a két reklámfilmet akkor láthatod, hogy a helyzetük látványosan hasonló.

Amúgy meg a határon túliak között is vannak melegek. Az írás egyik kommentelője mesélte el a következőt:

"Határon túli magyarként ugyanazt a gyűlöletet látom, mint Magyarországon buziként. Volt rá jópár évem, hogy össze tudjam hasonlítani, kik azok, akik megkergettek fényes nappal Pozsony utcáján, mert magyarul beszéltem, és kik azok a "megdögleszbuzi"-t sziszegik felém."

G_P 2011.06.19. 21:53:54

@flamer:

Nem vagyok homofób. Indexfób vagyok. Nem szóltam negatív kontextusban a melegekről!

nyekk 2011.06.19. 21:59:09

Én csak azt nem értem, mi köze a kettőnek (a határon túliságnak belüliek, ha határon kívüliek. és a buziságnak) egymáshoz?

Engem undorral tölt el mindkettő.

Ugynúgy, mintha az aranyérben szenvedők parádéznának a főutcán.

nyekk 2011.06.19. 22:00:31

Hogy miért keveri össze már sokadjára ez a blog a hozzászólás szórendjét?

nyekk 2011.06.19. 22:01:52

Már a kérkedő buziság, meg a kérkedő aranyér.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2011.06.19. 22:05:09

Hmm hogy ez most volt hétvégén?? Akkor ebbe futottam bele...na nem hátulról :P
Egyébként meg abszolút hidegen hagy a téma mindkét oldal szempontjából, feleslegesnek érzem hogy azért vonulgassanak mert homoszexuálisok, és azt is hogy kimenjenek oda ahol vonulnak hogy aztán meg jól felháborodhassanak..

...ajaj... 2011.06.19. 22:36:21

@wanekus: Teljesen igazad van:-)))A bazi nagy ellenkezés mindig gyanús!!!

...ajaj... 2011.06.19. 22:38:05

@Droli: Tényleg szép:-)))...és igaz! Gratula:-)))

...ajaj... 2011.06.19. 22:46:58

@nyekk: "fartúró"???...mert az amúgy a szex- filmek minden éjszakai témája...mert a "csokis keksz" amúgy rendben! Ugye???

DeMarco 2011.06.19. 22:48:07

@sárkányfő: Talán nem a libsi blogokat kellene olvasgatnod...
Szokás szerint a csapból is ez folyik, de holnapra elfelejtik, h legközelebb egy év múlva újrafújják a trombitákat...

DeMarco 2011.06.19. 22:52:44

@wanekus: "DeMarco nézz csak magadba, hogy mi az ami izgat."

1. Semmi közöd hozzá.
2. Nyugodt lehetsz benne, hogy nem a buzik.
3. Hülyére röhögöm magam az egyetlen szánalmas indokon, h aki rühelli a buzikat, az csakis látens meleg lehet. Kicsit jobban meg kellene nézni azokat az arcokat a kordon másik oldalán... úgynéznek ki, mint a buzik? Mert akkor menj hozzájuk közelebb...

Démonmac1 2011.06.19. 22:53:50

Nade az orosz rendőrség szétverte a náci tüntetést is...:)

DeMarco 2011.06.19. 22:55:02

@Jaffar: "Gondolom azért, mert miattuk voltak kint a rendörök és nem a csürhe miatt, igaz?"

Nyilván. Ha a melegek nem provokálnának, akkor az ellentüntetők sem mennének ki, nem lenne miért.

Mondom, csak ki kell próbálni. Jövőre maradjanak otthon a hálószobában az sokkal olcsóbb lesz mindenkinek és sokkal kevésbé provokáló...

bigthereal 2011.06.19. 22:56:55

először is gratulálok a 38. buzibarát poszthoz.

ez is pont olyan szar, mint a többi, az különbözteti meg csupán, hogy a melegfelvonulás nagy kezdőbetűvel szerepel:P

lassan már nemzeti ünnep lesz a ratyimenet:)

szép, új világ...

töreki 2011.06.19. 23:07:18

Ezt a sok köcsögöt Fukusimába küldeném, parádézzanak ott az atom lobbi embereivel egyetemben!

töreki 2011.06.19. 23:07:55

Ezt a sok köcsögöt Fukusimába küldeném, parádézzanak ott az atom lobbi embereivel egyetemben!

Alamio 2011.06.19. 23:08:32

Egyetlen dolgot sem lehet azzal megindokolni, hogy kik ellenzik és milyen stílusban.

Alvarez 2011.06.19. 23:08:59

Az indexes videóban van egy cekkeres öregasszony, aki szerint a buzik szopnak, mint a pandamaci. Hát az priceless....

KóserKároly 2011.06.19. 23:11:36

Ebből a legviccesebb az, és sajnos kimaradt az index videóból, hogy a szőke srác a Westend wc-jében nyújtott szexuális szolgáltatásokat férfiaknak...

Páneurópai Harci Kos 2011.06.19. 23:14:45

@töreki: Mit ártottak azok neked?
Milyen mélységes etikailag görcs gondolat az ilyen, komolyan szánalmas.

tucano 2011.06.19. 23:18:33

@DeMarco: Pont úgy néznek ki. Az angol és holland meleg szubkultúrában így néznek ki a melegek:
www.oi-skinhead.com/images/skinhead09.jpg

(későbbi félreértések elkerülése miatt ugye ez az Angliába került, főleg karibi feka soul-rajongók ruházata volt, csak aztán lekopizták a divatimádó magyar nácik is, kibővítve rovásírásra hajazó designelemekkel).

Káposztakukac 2011.06.19. 23:21:00

most nem azért, de őszintén: mi is a bajotok a buzikkal, kedves jobbikos hordák?

gyilkos fűegér 2011.06.19. 23:27:38

@DexterMorgan78/Séfbácsi: "Hmm hogy ez most volt hétvégén?? Akkor ebbe futottam bele...na nem hátulról :P
Egyébként meg abszolút hidegen hagy a téma mindkét oldal szempontjából, feleslegesnek érzem hogy azért vonulgassanak mert homoszexuálisok, és azt is hogy kimenjenek oda ahol vonulnak hogy aztán meg jól felháborodhassanak.."

Már csak egy kérdés maradt. Hogy mi a faszért írtad be ezt a kommentet. :)

gyilkos fűegér 2011.06.19. 23:29:53

@bigthereal: "Lassan már nemzeti ünnep lesz a ratyimenet:)"

Fogadjunk, mostanában már aludni sem tudsz emiatt. :)

tükörfúró 2011.06.19. 23:31:10

@Káposztakukac: Ellenségkép kell nekik, hogy a saját frusztráltságukat levezessék.

Ez itt a tragédia, a társadalom állapota, a melegek gyűlölete csak tünet. A legviccesebb, hogy eljutott a dolog egyfajta önindokló szimbiózisba, de ezt az emberek nagyrésze nem érti.

A liberális oldal évtizeden át abbol meritette a pénzét és befolysáát, hogy fedett csatornákon maga adta a táptalajt a nácik és buziverők alá..

Ez az a dráma, amikor egy országot a legsemmirekellőbb elvtelen senkiháziak irányítanak, akik csak belecsüccsentek a rendszerváltáskor kialakult közhatalmi vákuumba.

bubo cupropenis 2011.06.19. 23:58:16

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki meleg, sok jobboldali politikus is meleg (volt), pl. Jörg Haider, Pim Fortuyn, nem érdekelt különösebben, hogy kivel fekszenek le, de a felvonulással nem értek egyet.
A felvonuló provokálják az embereket, kizárólag ez a céljuk, ezért még a normális melegek is elítélik őket, mert mást még nem tudtak elérni az életükben, frusztráltak, ezzel akarnak kitűnni, mert valójában értéket nem teremtenek, semmire nem vitték, csak a kamera előtt tudják rázni a seggüket és a farkukhoz dörzsölnek kereszteket, élvezik, hogy ők vannak a középpontban, nulla életek.
Az ő szexuális beállítottságukból akarnak politikai tőkét kovácsolni a Göncz Kinga-féle kócos asszonyok, akik amikor felhatalmazást kaptak a hatalomgyakorlásra az ország érdekében, akkor kudarcot vallottak, leégtek, hazudtak.
Ha heteroszexuálisok vonulnának fel ugyanilyen mondvacsinált okokkal, undorító módon, kizárólag a megbotránkoztatás céljával azt is elítélném.
A megélhetési rettegőkkel, roma és izraelita, LMP-SZDSZ-es polgárjogi aktivistákkal is pont ez a bajom. Semmit nem értek el az életben, csak a szart keverik, az általuk is táplált feszültségek közepette. Mert a nyugalom nekik nem érdekük, akkor ugyanis nem forog a nevük, nem jönnek a külföldi követségektől, alapítványoktól a milliók a projektjeikre. Botránypolitizálás, nagyon gáz.
Persze az ellentüntetők is mind válogatott suttyó, ugranak a melegek hisztijére, a kereskedelmi média meg örömmel mutatja a balhét.
Mindkét oldalon igaz IQ betyárok vannak.
Több tízezer meleg és több millió heteroszexuális meg nyugodtan otthon maradt és röhög az egészen. De róluk nem érdemes hírt gyártani, mert az nem érdekli a nemzetközi közvéleményt, meg a külföldi kamu-megélhetés jogvédő szervezeteket.

bubo cupropenis 2011.06.20. 00:04:36

Szóval engem nem érdekel, hogy ki meleg, ki hetero, csak maradjanak otthon és munkával tűnjenek ki.
Amúgy a felvonulók nagy része szerintem külföldi vagy megélhetési jogvédő volt.
Ez a meleg-hetero ellentét pont olyan hülyeség, mint a Fradi-UTE balhék voltak. Birka embereket politikusok képesek rávenni, hogy szivárványos zászló alatt vonuljanak és rázzák a seggüket, a másik tábort meg arra, hogy őket köpködjék. Közben kb. tízmillió ember inkább otthon maradt a családjával. De ez nem hír.

dukeekud 2011.06.20. 00:05:33

Az egeszben az a vicc, hogy melegek akarjak egymast agyonverni a melegseguk miatt. A ket csoport kozott, csak annyi a kulonbseg, hogy akik belul vannak, azok mar elfogadtak a melegseguket, a kordonon kivulrol uvoltozok, pedig meg kuzdenek vele. Tobb evtizedes kozhely, hogy a homofobia = latens homoszexualitas. A homofobok a gyulokodessel magukat gyozkodik. A tipikus homofob igy gondolkodik: "ha utalom a melegeket, akkor en nyilvan nem lehetek meleg" Aztan 10-20 ev mulva egyszer csak megunjak ezt az ONBECSAPAST, es igy lesznek tisztes csaladapakbol, az egyik naprol a masikra homokosok.

Krujs 2011.06.20. 00:07:58

Legnagyobb erkölcsi és szellemi fölényt akkor tanúsíthatnánk mind a Balkánnal és mind a nyugattal szemben, ha az ehhez hasonló provokációkra nem reagálnánk. Mászkálni akartok a 30 fokos melegben? oké, még az arcodba is röhögök, de a mondanivalód nem érdekel....

Páneurópai Harci Kos 2011.06.20. 00:11:03

@bubo cupropenis: Én pl azért nem mentem ki megnézni az egészet, mert heteroként nem mennék a kordonon belülre, de nem akartam elvegyülni a sok öklét rázó trágárkodó félállat között akik tiltakoztak.

Tiltakozni lehet(ne) kultúrált módon is.

bubo cupropenis 2011.06.20. 00:16:11

@dukeekud: Ez a homofób=látens meleg szöveg nagyon népszerű, sok helyen hangoztatják, csak éppen nem igaz.

A logikádat követve kijelenthetjük, hogy aki náci, az biztosra vehető, hogy valójában zsidó, csak éppen önmagát gyűlöli ezért és harcol saját fajtája ellen.
Ugyanakkor minden zsidó náci, de olyan, aki ezt nem képes elfogadni és ezért betért az izraelita vallásra.
Sőt, minden rendőr bűnöző, csak mivel nem tudja elfogadni a devianciáját, ezért beáll egyenruhásnak, hogy a hasonlókat üldözhesse. Folytathatnám még a hülye példákkal...

Látod már mekkora hülyeségek jönnek ki egy ilyen több évtizedes közhelyből?
Pont azért, mert közhely.

Maxen1 · http://maxen.blog.hu 2011.06.20. 00:31:27

Ezek igazi érvek, mert biztos, ha az öcsém megtudja, hogy meleg vagyok, majd ő is az akar lenni...sőt, most, hogy anyu és apu tudja, már mind a ketten leszbikusok és buzik és fel is mondtak, és egész nap otthon ülnek...

Sőt! Én melegként nem dolgozom, csak vagyok!

Ezek az emberek, akik elítélik a melegséget, nem tudnak semmit, nem látnak túl a saját szürke, üres, kiégett életükön...

falcsabander 2011.06.20. 00:31:29

@KóserKároly: ezt honnan tetszik venni ezt az információt? egyébként simán el tudom hinni.

eMJe 2011.06.20. 00:36:14

Jövőre meg a pedofilok is felvonulnak majd maguknak jogokat követelve és azt, hogy fogadja el őket a többségi társadalom, akkor mit csináltok? Azoknak is nyaljátok a hátsójukat?:D (ez pont ideillet:D)
Mindkettő eltérés az átlagostól, hívhatjuk betegségnek is, csak a buzik most nagyon elé vannak szállva. Aztán meg majd jön, hogy a kettő nem ugyanaz, az nem úgy van, egyik fúj a másik király. Egy probléma van itt, nektek a buzik egyenlőbbek. Az egyiknek lehet, a másiknak nem? Ez a baj, a kettős mérce, de a sok buzivédőnek ez túl magas.
Indextől meg mást nem is kell várni

KóserKároly 2011.06.20. 00:39:51

@gergomegmászó: Egészen egyszerűen onnan, hogy nálam is próbálkozott, amikor éppen nagyon kellett pisilnem. De legnagyobb sajnálatára közöltem, hogy még nem jutottam el abba a stádiumba, hogy IQ-fightereknek (illetve bárkinek) fizessek szexért. Főleg nem egy nyilvános wc-ben.

bubo cupropenis 2011.06.20. 00:44:43

@Páneurópai Harci Kos: Tiltakozni? Miért, mi ellen? Ez egy politikai rendezvény volt, aminek a meleg társadalom józanul gondolkodó része szerintem nem örül.
Göncz Kinga és társai. Hagyjuk már. Csak akartak egy kis balhét a melegek is, hogy legyen okuk megélhetési rettegőt játszani.
Ráadásul semmi érdekes nincs egy ilyen felvonulásban. Sok azonos nemű ember kézen fogva és a kamerának pózolva sétál, közben köpködik egymást a tüntetőkkel. Ezt bámulni olyan primitív dolog, mint amikor egy tanyasi gyerek felkerül Budapestre és minden mozgólépcsőt többször is végigjár ámulattal, meg minden négert alaposan megnéz jó közelről. Nem tudnak az emberek elegánsan, természetesen viselkedni.

Krujs 2011.06.20. 00:46:45

mindenki fosna a menetre ha nem lennének szélsőséges tüntetők...

Páneurópai Harci Kos 2011.06.20. 00:47:47

@bubo cupropenis: "A felvonuló provokálják az embereket,"

A keresztény körmeneteket is be kéne tiltani, mert provokálják a más vallásúakat. (irónia)

"semmire nem vitték, csak a kamera előtt tudják rázni a seggüket és a farkukhoz dörzsölnek kereszteket, élvezik, hogy ők vannak a középpontban, nulla életek."
Számos olyan felvonuló van, vagy lenne aki vitte valamire, csakhát te ezt nem tudhatod. (kivéve a nulla életet)
"kócos asszonyok", cseppet sem kirekesztő valakit a külseje alapján megitélni

"A megélhetési rettegőkkel, roma és izraelita, LMP-SZDSZ-es polgárjogi aktivistákkal is pont ez a bajom. Semmit nem értek el az életben, csak a szart keverik, az általuk is táplált feszültségek közepette."

Mekkora egy demegóg duma, a magyarok a 2. világháború szégyenei voltak, mind morálban, mind hozzáállásban, legyen az polgárokkal való bánásmód, vagy harc.

falcsabander 2011.06.20. 00:50:09

@KóserKároly: hehehe. vicces tényleg. bizonyára magát is összeverné, vagy az ügyfeleket. azémeee azéé.

falcsabander 2011.06.20. 00:53:09

@eMJe: a pedofilok bűncselekményt követnek el gyerekek ellen, az egyik legszörnyűbbet, ami létezhet a világon.
a törvény szigorúan bűnteti.

a melegeknél: két felnőtt azonosnemű ember kölcsönös beleegyezéssel szereti egymást. ehhez viszont senkinek, semmi köze.

harcolj csak a szerelem ellen!

boozoo 2011.06.20. 00:53:40

Ha nem lett volna parádé, akkor:
- nem kellett volna az adómból fizetnem a kint levő rendőrezredet;
- nem akadályozták volna a közlekedést;
- nem hangoskodtak volna;
- nem szemeteltek volna annyit;
- nem hoztak volna külföldről importbuzikat;
- nem mentek volna el ellentüntetni a buzi-gyűlölők;
- minden nyugodtabb lett volna.

Miért nem lehet csendesebben buzulniuk? Így csak a baj van belőlük. :/

falcsabander 2011.06.20. 00:56:49

@eMJe: és a felvonulásnak meg sok célja van, nem magyarázom, nem is értenéd, ne is értsd. lesz is mindig, készülj jövőre is. :PPP

eMJe 2011.06.20. 01:03:17

@gergomegmászó: A mi kultúránkban bűncselekmény, máshol nem, máshol meg a homoszexualitás az. Látom, nem érted, miről van szó.
""a melegeknél: két felnőtt azonosnemű ember kölcsönös beleegyezéssel szereti egymást. ehhez viszont senkinek, semmi köze." Na látod, akkor mit vonulgattok?:) Jövőre is megmászhatod Gergőt, de magadnak ne mondj ellent, és ne vonulgass:)

dukeekud 2011.06.20. 01:11:08

@bubo cupropenis: "Ugyanakkor minden zsidó náci, de olyan, aki ezt nem képes elfogadni és ezért betért az izraelita vallásra.
Sőt, minden rendőr bűnöző, csak mivel nem tudja elfogadni a devianciáját, ezért beáll egyenruhásnak, hogy a hasonlókat üldözhesse."

Az altalad felhozott peldak es a homofobia kozott, az a fontos kulonbseg, hogy a homofobianal, ok nelkuli felelemrol van szo. Ezt jelenti a fobia. Mig egy zsidonak valodi kezzel foghato oka van felni, szemelyesen, mind tarsadalmi szinten, egy meggyozodeses nacitol.
Ugyszinten egy rendornek, vagy bunozonek valodi oka van ra, hogy feljen masik oldaltol. A zsidok, rendorok, a bunozok ezert nem fobiasok. Ezzel szemben egy homofobnak nincs racionalis oka, hogy feljen egy homoszexualis embertol, vagy a homoszexualitastol, sem szemelyesen, sem tarsadalmi szinten.
Ha nincs kulso ok a felelemre, akkor kizarasos alapon az marad, hogy valaki a sajat gondolataitol, erzeseitol fel, jelen esetben a sajat homoszexualitasatol. Ezert biztos, hogy a homofobok, maguk is homoszexualisok.

brekkk 2011.06.20. 01:26:21

@Páneurópai Harci Kos: szégyenei? ezt a rabbi mesélte, amikor rámászott az anyádra?

dukeekud 2011.06.20. 01:28:52

@gergomegmászó: "eMJe: a pedofilok bűncselekményt követnek el gyerekek ellen, az egyik legszörnyűbbet, ami létezhet a világon.
a törvény szigorúan bűnteti. "

Most nem ez a tema, de attol ez meg egy nagy marhasag. A pedofilok semilyen buncselekmenyt sem kovetnek el senki ellen sem. A pedofilia az csak egy szexualis iranyultsagot jelent, pont ugy, mint a hetero vagy a homoszexualitasnal, semmi tobbet.
Felolem nyugodtan vonulhatnanak ok is. Magam reszerol orulnek, ha olyan fejlett tarsadalomban elnenk, ahol ok is nyugodtan vonulhatnak.

Muster Mark 2011.06.20. 02:28:34

Kvasztics Fedor zsidó. És valószínűleg buzi is.

Ha Horthy látta volna ezt a blogot... hát biztos nem állította volna meg a vonatokat 44-ben! :-)

Lucky Larry Silverstein 2011.06.20. 02:42:25

@dukeekud: Ha a társadalmi fejlődés mérőfoka az lenne, hogy minnél nagyobb ocsmányságot minnél szabadabban reklámozzanak, lehet hogy boldog lennél.

Nero kora volt hasonló. Róma aztán elpusztult, de akkor már bőven leszálló ágban volt...

Killen 2011.06.20. 03:40:47

@G_P: "A jó öreg, kiszámítható Indexes módszerrel megszólaltatták a legbutábbakat arról az oldalról, akikről sötét képet szeretnének festeni; a másik oldalt pedig értelmiségiként, haladóként és jogkövetőként ábrázolják. Remélhetőleg ezen mindenki átlát már."

Nem G_P. Nem lát át. Benyalják úgy ahogy van. Ráadásul ez tipikus náci propagandafogás volt annak idején. Egy az egyben átvették. Más is persze, de ilyen szemérmetlen és gátlástalan módon, már a 70-80-as években sem alkalmazták Magyarországon

svanu 2011.06.20. 03:42:48

@Fedor:
És mióta mondom? ezek a szélsőséges nézetek a hülyeségből fakadnak semmi többől. Csak akik követik őket azok persze ostobák hogy felismerjék a saját fogyatékosságukat. Fogadjunk hogy a jobbikszavazók 90%ának ötlete sincs mi a baj ezekkel a beszólásokkal amiket idéztél?

okosallah 2011.06.20. 04:26:17

Az itt felsorolt jórészt politikai elemzések kihagyják a biológiai avagy egészségügyi-higeniai oldalt. Tudják e az urak, hogy ezek megeszik a hímvesszőjükre került fekáliát ami az aktusból következik.

Érdekes módon ezekről a visszataszító nemi érintkezésekről soha nincsen szó, minden csak a fenkölt "emberi jogokról" szól és ezeket a hányingert kiváltó dolgokat gondosan eltitkolják.

Nem szándékom további technikai elemzésekbe belemenni de egy tanult ember pontosan tudja milyen orrfacsaró bűz lehet ott ahol csoportos buzizás folyik.

A balosok - akik millió számra vitték a börtönökbe ártatlan embereket - nem beszélve a kivégzettekről - most ájtatosan hirtelen a buzikat védik és az ÁVÓS csemeték hirtelen a demokrácia bajnokai lettek.

Kedves balos barátom, volna kedve megszgolni egy buzi szerszámját az aktus közben? Esetleg a szájába venni?

Erről szól a történet és nem Marx Károlyról.

okosallah 2011.06.20. 04:38:13

@tükörfúró: @Káposztakukac:
Akkor most menjetek erre a linkre és tanuljatok a sok sok képből ami a san francisco-i utcákon folyik a buzikkal.
Ez egy XXX-es utcai fotó-dokumentáció, hogy "Láttyátuk feleim szümtükkel mik vogymuk." - mármint ők, a perverz állatok.
zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/

BKV reszelő 2011.06.20. 04:58:34

@Jaffar: Ok okozati sorrendben nem.

Erika Viking 2011.06.20. 05:13:47

Engem a sok futóverseny zavar, mert amikor látom őket, mindig arra gondolok, hogy én is szeretnék ilyen sportos lenni, és együtt izzadni velük. És egyébként is, egy csomó futkározó bolond kedvéért lezárják az utakat. Legközelebb odamegyek, aztán ordítozok, meg jól megdobálom őket. Attila meg Árpád biztos nem rohangált céltalanul a nagy magyar szittya pusztában

Erika Viking 2011.06.20. 05:16:48

@okosallah:
Mondd csak, egy hetero pasit lenne kedved szagolgatni nemi aktus után? Mert akkor azért te sem vagy ám rendben...

Link Elek 2011.06.20. 06:38:15

latszik, hogy a magyarok a ural mogul jottek. sotetek mint a sziberia télen

sprenczl 2011.06.20. 07:12:16

Hülye kis fartúrók. Reprodukcióra képtelen, biológiai zsákutcák. Micsoda befogadók, nekik mindenki náci, aki nem aberrált és ellenzi a provokációjukat.
Die wiener buzerátorok biztos az ungarische pálinkától bokrosodtak meg annyira

nahát-nahát 2011.06.20. 07:18:50

kedves Fedor!

Elfelejtetted levonni a következtetést. A liberálisoknak úgy kellenek ezek a szerencsétlen szalon nácik (az igaziak érdemi balhét csináltak volna), mint a falat kenyér.

Mi lett volna az Szdsz-ből Szabó Albert, Csurka István, Bácsffy Diána, meg a többi szegényke nélkül? Most is van reményük, csak most gárdistának, véderősnek, szálasistának vannak öltöztetve.

...pedig olyan jól el lennék minkét brigád nélkül!

$pi$ 2011.06.20. 07:52:59

Magyarországon a jobboldaliakat gyűlölik a baloldaliak, a liberálisok, a zsidók, a cigányok, a buzik, a kormánypártiak, a felvilágosultak, a main-stream media, a baloldali média, az index a rományok, a tótok, és így tovább...

Viccesnek tartom, hogy ezek után születik egy cikk, hogy ti. páran nem szeretik a buzikat. Jah, nagy ügy, a buzikat úgy kábé tíz ezer éve nem szereti a többség. Egyik oldalon se...

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.06.20. 08:12:35

@$pi$:
Nem, el vagy tévedve, Magyarországon a jobboldaliak nagy része gyűlöli a liberálisokat, zsidókat, cigányokat, buzikat, románokat, tótokat, és még sorolhatnám. Sőt, mivel Magyarországon nincsen európai értelemben vett jobboldal, ezért az egész jobboldaliság ellenségképeken alapul, a Fidesz is épp amiatt került bajba, mert ellenzékben ugyan lehetett kampányolni azzal, hogy Gyurcsány rossz, és rossz minden, amit csinál, de mikor hatalomra jutottak, ez már messze nem elégséges, valamit tenni is kéne.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.20. 08:13:21

annyira ostobák vagytok már megint a baloldalon, mindenki élhetne békében, de nem, a pártok által támogatott felvonulással csak az indulatokat gerjesztik, így - ti tényleg nem veszitek észre ?! - pont ellentétes eredményű a felvonulás. a degenerált melegek, kik remélem csak elenyésző része a normális melegeknek, meg buta módon kimennek felvonulni, mert ez a trendi, nincs jobb dolguk? nem olvasnának inkább egy könyvet? néznének filmet, zenét, csendes séta a parkban stb. de az üres ostoba libsi prováció azért megy : "buta neoliberális vagyok, de azért jól érzem magam, hiszem hogy nekem van igazam"

a pártok meg lophatnak, maguknak és világbanknak, senkit se érdekel más csak a napi cirkusz meglegyen.
tény, hogy nem agysebészek tüntetnek ellenük, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne igazuk.
mind a homo-, mind a hetero-ellen felvonulásokat be kell tiltani, nincs funkciója, nincs haszna, csak provokál, csak eltereli a figyelmet. és eltereli a forgalmat.

Ébresztő magyar, elég volt, ne tűrd a diktatúrát! 2011.06.20. 08:13:35

Békesség, tolerancia, elfogadás és orbán takarodj!

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.06.20. 08:18:12

Amúgy jellemzően a szélsőjobb módszere szokott lenni, hogy az ellenfélből a leghülyébbeket szólaltatják meg. Érdemes megnézni pl. a Bombagyár TV-s videók nagy része ezen alapszik. De persze azt nem a zsindex csinálta ugyebár, úgyhogy az jó...

Amúgy az átlagos, azaz nem buta szélsőjobbosokkal éppen az a baj, hogy bölcsek, azaz olyan tudatban élnek, hogy ők ismerik a világ összefüggéseit, míg a sok becsapott birkát az orránál fogva vezetik. Közben meg nem veszik észre, hogy mennyire kis szeletét ismerik ők is a világnak, miközben a foltokat légből kapott összeesküvés elméletekkel töltik ki. Anno pl. Matulás ál-összeesküvés elmélet is hónapokig terjedt szélsőjobbos körökben, míg valamelyikük rá nem keresett, és kiderült, hogy "ballibek" írták...

alessandri 2011.06.20. 08:18:54

okosallah 2011.06.20. 04:38:13
Mit keres te ilyen oldalakon ha nem érdekel? Ezt a kérdést jó lenne megválaszolnod, előszöris magadnak.

Szűcslaci 2011.06.20. 08:25:37

Figyelemre méltó, hogy a csőbuzik szerint mindenki más is buzi, maximum titkolja...figyelmükbe ajánlom a néhai autodafé intézményét, amikor is elterjedt nézet volt, hogy minden ember jó keresztény belül, csak az ördögöt kell kiűzni némi kínzással. Ehhez képest a hetero ( normális) társadalom egészen toleráns. A homoszexualitás egy a temérdek szexuális aberráció közül. Hogy miért pont ezt propagálják? Talán mert a genetika, az evolúció szempontjából ez a legkárosabb - s mint tudjuk, minden tragédiának vannak haszonélvezői. Vannak persze konszolidált buzik is, családdal, gyerek(ek)kel, de az utcán ordítva üzekedést imitáló, bőr heretartós, szivárványfejű IQ bajnokok nem azok.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 08:26:16

@DeMarco: "Mert azért azt lehetett olvasni, hogy a buzik leálltak "nácik haza, nácik haza"-t ordibálni, csak az valamiért lemaradt a videóról..."

Találós kérdés: ha valaki olyan táblákat mutogat, amelynek az egyik oldalán a nácik által homokosok számára kötelezővé tett rózsaszín háromszöget és kötelet kínálnak a felvonulóknak, a másikon meg Szálasit éltetik, azokra erős kifejezés a náci?

Nzoltan 2011.06.20. 08:28:23

@Páneurópai Harci Kos:
"A keresztény körmeneteket is be kéne tiltani, mert provokálják a más vallásúakat. (irónia)"

Hát igen. Izraelben biztos. Meg a palesztínok lakta részeken is. Sőt, vannak országok, ahol nem is engednék.

Nzoltan 2011.06.20. 08:30:03

@gergomegmászó: Ezzel azért vigyázzunk!
nem tudod mi lesz itt húsz év múlva. Régen a melegeket is üldözték.

Szűcslaci 2011.06.20. 08:35:23

@gergomegmászó: "a melegeknél: két felnőtt azonosnemű ember kölcsönös beleegyezéssel szereti egymást. ehhez viszont senkinek, semmi köze.
"
Erről beszélek én is és még sokan mások: ha ehhez senkinek semmi köze, akkor maradjatok kussban és húzogassátok át a bőrt egymásnak - ahelyett hogy teleordítozzátok a világot a nyomorotokkal.

jog-ász 2011.06.20. 08:39:14

ezt a ki..ott sötétséget ami itt van ebben az orszában! vagy már elment mindenki?vagy csak korábban lekapcsolták a villanyt??

mokas_gizi 2011.06.20. 08:49:11

Mindenki tudja, hogy itt nem a melegekkel van a probléma, hanem a felvonulással, amivel szándékosan provokálják az embereket!!!
Melegeket nem szokták bántani, nem szokták megtámadni, én 1-2 esetről tudok ahol melegeket megtámadtak, többről NEM.
Magyarokat havonta támadnak meg cigányok a bőr színűk, magyarságuk miatt,de ezzel nem foglalkoznak a jogvédők, miért nem?!

Azzal hogy ki mit csinál a 4 fal között senkinek semmi köze, de ha fél Budapestet lezárják és nem lehet közlekedni ahhoz már talán másoknak is köze van + nem kevés pénzbe került a biztosításuk sem.
Én pl szombaton dolgoztam és nem volt egyszerű bejutnom a céghez!

$pi$ 2011.06.20. 08:57:20

@Zabalint: Jah, jah, milyen igaz. Nyilván a másik oldal gyűlölködik, nem mi, ugye?

Mocsodék nácikok, azok gyűlölnek mindenkit, pedig mi úgy szeretjük őket, hogy arra szó sincsen. Csakhát ezeknek a szemét, aljas nácikoknak, ezeknek a vérükbe van a gyűlölködés! Ezt mondja a baloldali tévé, a baloldali rádió, a baloldali újság, a baloldali politikusok, a baloldali kisebbségi vezetők... egyszóval *mi-hin-den-kih*!

Nyilván igaz, felesleges is bizonyítani! ;)

mokas_gizi 2011.06.20. 09:04:15

@Zabalint:

Biztos igazad van,
Kérlek sorold fel az elmúlt 10 évben történt rasszista támadásokat, amikor az általad felsorolt emberkéket támadás érte a hova tartozásuk miatt!!!

Kérlek sorold fel az elmúlt 3 hónapban, amikor cigány támadt fehér magyar emberre!!!

Innentől meg nem tudom, hogy miről beszélsz!
Amit meg a média mond annak a többsége nem igaz, azt is tudjuk, hogy média kiknek az ezében van az egész világon!!!
USA nagy sajtóihoz TV, rádió, újság arab ember még csak be sem kerülhet!!!

gergel 2011.06.20. 09:04:51

Aki nem a hazát akarja építeni, gyarapítani, az mit keres ebben az országban? Aki a család intézményét tönkre akarja tenni, minek él? Mi a célja az életével?
A fickónak volt igaza, csinálják négy fal között, de ne az utcán.
Sosem lesznek azonos jogaik, ők választották maguknak.

Cr 2011.06.20. 09:08:39

Mi értelme volt ennek az egész vonulásnak? Az Andrássy út lakóit szórakoztatni, ez volt a cél? Mert amúgy mindenki el volt zavarva az útról. Ez nevetséges, semmi értelme nincs egy vonulásnak, amit nem lát SENKI.

mokas_gizi 2011.06.20. 09:08:41

@mokas_gizi:

A melegek többsége sem ért egyet a felvonulással, mert ők is tudják hogy pont az ellenkezőjét érik el, mint mait szeretnének...
Vannak meleg szórakozóhelyek ott sem bántja senki sem a melegeket, nem mennek oda tüntetni stb!
De ha a fél várost lezárják miattuk és provokálják az embereket az lehet hogy sok embernek nem tetszik!

Még a sima egyszerű embereknek sem tetszik teszik ők is a megjegyzéseket, mert nem jutottak el aznap A pontból B pontba, mert minden le volt zárva!

+ "magyar" rendőrségnek hála a Oktogonnál lévő turisták viszik a jó hírünket szerte a világba, mert amit ott a tett a rendőrség az nem volt túl törvényes sem.
Ott akkor oda nagyon sok egyszerű turistát és járókelőt zártak be és lőtték könnygázgránáttal!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 09:10:39

@bubo cupropenis: "Ez a homofób=látens meleg szöveg nagyon népszerű, sok helyen hangoztatják, csak éppen nem igaz."

Nem csak népszerű, hanem tudományosan igazolt is, szóval igaz, még ha nem is mindeni esetében.

mokas_gizi 2011.06.20. 09:11:01

Egyébként a békés és csodás Izráelben is szétverték a melegfelvonulást az ottani békés és kedves zsidók... :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 09:11:59

@eMJe: "Jövőre meg a pedofilok is felvonulnak majd maguknak jogokat követelve és azt, hogy fogadja el őket a többségi társadalom, akkor mit csináltok? "

Jaj de átlátszó. A pedofil beteg, és árt. A meleg nem beteg, és nem árt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 09:12:32

@mokas_gizi: Szélsőséges hülyék mindenhol vannak...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 09:19:20

Na jó, nem olvasom végig az össze kommentet, az ellenzők legfőbb érve úgyis az, hogy provokálnak, tehát ne vonuljanak.De kérdem én: Van olyan tüntetés, ami nem provokáció egy másik csoport számára? Durva példát mondok: az mennyivel egészségesebb, ha felnőtt emberek, akik természetellenesen elnyomják szexuális ösztöneiket (és ebbéli frusztrációikat azzal élik ki, hogy másokat ostoroznak azért, mert ők nem), végigvonulnak a városon úgy, hogy egy kivégzett ember képmását hordozzák a kivégzőeszközével együtt, meg egy ezer éve halott ember megkövült testrészét? Ja, hogy az utóbbinak már hagyománya van, a melegfelvonulás meg újabb dolog?

makacshalacska 2011.06.20. 09:20:25

Ha a "buzik" vonulhatnak, akkor a "nácik" is, rettentő egyszerű a képlet.Ezt egy magát liberálisnak vallónak kellene tudni a leginkább, mondjuk a bezzeg ország USA-ban pontosan így működik.

csárli hárper 2011.06.20. 09:27:32

megnéznék egy fordított alapállást:

vonulnak a nagyonnemvagyunkbuzik mer'mi igaz magyarok vagyunk nemturisták, és a kordon mögül a melegek kurvaanyáznának meg gecináciznák a felvonulókat, akkor mekkora rinya lenne a népnemzeti pógárikeresztény szittya oldalon?:)

$pi$ 2011.06.20. 09:28:58

@Fedor: Hogy a francba lenne tudományosan igazolva te szerencsétlen? Komoly ember soha nem mondana ki olyat, hogy minden homfób egyben látens homokos is, csak eltorzítod a tudomány állításait.

"A pedofil beteg, és árt. A meleg nem beteg, és nem árt.": (1) Manapság már sok helyen pedofilnak hívják azt is, aki 21 év alatti nővel kavar. Hogy lenne már ez betegség? (2) ki dönti el, hogy ki a beteg és ki nem? Gondolom te, ugye! (3) Miért mondod, hogy a pedofil árt? A pedofil fiatalokra gerjed, de hogy tesz is valamit, plána az, hogy árt, az egyáltalán nem következik ebből. Mintha azt mondanád, hogy minden férfi nemi erőszakot követ el... no fasza!

"Szélsőséges hülyék mindenhol vannak... ": Aha, megint a régi műsorszám: aki nem ért egyet velem, arra negatív hangzású szavakat ragasztok, aztán mindenki számára világos lesz, hogy nincs igaza, hogy fel kell lépni ellene.

Mond már el nekem, hogy a hazai "szélsőségesek" miben szélsők az Orbán Vikor és gyurcsány Ferenc / Bajnai Gordon nevével fémjelzett utolsó két bandához képest. Kevesebbet loptak, kevesebbet hazudtak, kevesebbet bűnöztek, kevesebbet gyűlölködtek, kevesebb szabadságjogot raboltak el... akkor miért őket kell gyalázni, he?

$pi$ 2011.06.20. 09:34:47

@ezittenkéremmagyarország: Megnéznék egy fordított alapállást: ha a magyar gárda késelne, meg baltával gyilkolna, meg ártatlanokat agyonverne, és a "szélsőséges párt" lett volna hatalmon 8 évig és ellopott volna mindent... na akkor mekkora rinyálás hallatszana be a bal oldal felől? ;)

Egyébként nem tudom észrevetted -e, de olyan rinyálás miatt gyalázod a szittya oldalt, ami csak a te fejedben létezik. Ilyenkor szoktak orvosi segítséget kérni, te se szégyelld! ;)

Nzoltan 2011.06.20. 09:36:24

@Fedor: Csak az számít, hogy hosszútávon mi válik hasznára a társadalomnak. S mint tudjuk, a homokosok között kevés a nagycsaládos.

$pi$ 2011.06.20. 09:45:11

@Nzoltan: Ez mondjuk nettó hülyeség. Nyilván nem csak úgy lehetsz hasznára a társadalomnak, hogy csinálsz egy halom gyereket...

Vegyük például Alan Turing példáját, aki mindkettőnknél *sokkal* hasznosabb volt az egész európai/nyugati társadalomnak.

Cr 2011.06.20. 09:46:56

@mokas_gizi: Igen, én is ismerek pár meleget és egyik se ment ki rá, sőt, nem is ismertek egy embert se, aki menne... ez valami egészen szűk, feltűnési viszketegségben szenvedő kis kör, akiket külföldről nyomtak, itt a politikusok vannak megint a háttérben.

Jut eszembe, Horn Gábor már nem volt kint idén?
Vagy, ha már megszűnik a szadesz, akkor már nem is érdekes az egész? Kilóg a lóláb itten

csárli hárper 2011.06.20. 09:47:08

@$pi$: látom nem érted, sebaj...
a melegek mikor ártottak bárkinek is te nagyon turbórudi?
van ez a meleg felvonulás, odamennek a húdemagyarok és kurvaanyázzák őket, ha fordítva lenne akkor mi lenne?
csend, rend, fegyelem? kétlem.
és az emúnyócév meg a szétlopás már nagyon ovis, fel kéne már nőni...

Nzoltan 2011.06.20. 09:48:00

@Fedor: Én nem tennék biológiailag akkora különbséget a kettő között. Olyan devianciákról beszélünk, ami attól van, hogy a hormonoknál valami nem százas. Ha a társadalom szempontjait nézzük, akkor a a homokos kevésbé káros. Ha a fajfenntartást, akkor a pedofília. Nyilván deklarálni kell, hány évtől számolunk pedofíliával. Ugye régen simán szültek tizennégy-tizenöt évesen és mégsem kiáltott senki pedofília után. Ma meg már egy 20 évesről is sokszor azt állítjuk, hogy fejben "éretlen".

Nzoltan 2011.06.20. 09:54:16

@$pi$: Nem hülyeség. Ez a túlélés elengedhetetlen eszköze. Szerinted milyen társadalom marad hazánkban, ha leszaporodnak minket? Nyilván azok a társadalmak akik kiszorítanak a saját értékeiket részesítik előnyben. Erőszakosan asszimilálnak vagy egyszerűen likvidálnak.
Pont ez történik a határon túliakkal is.

Ugye van az az idézet, hogy:
Azé az ország, aki teleszüli.

Nzoltan 2011.06.20. 09:55:33

@ezittenkéremmagyarország: Hidd el, olyan is van. Csak akkor pártszíínekben mennek.

foodlfg 2011.06.20. 10:05:51

Mit kell itt problémázni ? Ha vonulnak a buzik, jönnek a homofóbok is. Teljesen rendben van.
Minden évben jól szórakozok ezeken a videókon. :D

Az indexes videó óriási volt, nagy figurákat hoztak bele. Szokásos kifigurázós megközelítés.
HVG normális volt, ezt a bejegyzést pedig nem olvastam, mert nem érdekel.

2011.06.20. 10:08:13

@mokas_gizi: hacsak nem számos buzitól tudod ezt akkor - szerintem - tévedsz, én azt gondolom, a "normális" buzi azért nem megy ki, mert fél. Hogy megverik, megbélyegzik, kirúgják a melóhelyéről stb.
Lezárás - hát én utáltam kicsit őket, 2 nappal azelőtt meg a rendőröket utáltam kicsit, mert ők randalíroztak. Hangosabban és hosszabb ideig.
A képek alapján, amit láttam, könnygázt az kapott, aki nekiment a rendőröknek. Ha turista volt, hát pech, de kétlem...
Ha egy kicsit kap az ember belőle távolról az annyira nem vészes. Kaptam már gárdás tüntetésen én is egy keveset, pedig épp csak hazafelé tartottam. Kicsit könnyeztem a rendőrökkel együtt, vagy 20 percet, míg tovább nem engedtek. Evvan, azért sejtem ez más, mintha lefújnának.

gigabursch 2011.06.20. 10:08:57

Lassan rá kell döbbenjek arra az elszomorító tényre, hogy a buzik nem csak lelkileg és testileg betegek, de egyúttal totálisan gyengeelméjűek is.

Mit nem lehet azon megérteni, hogy senki sem kíváncsi rájuk? Maradjanak csendben, nyugton a szaros valagukon, és akkor senki nem cseszteti őket.
Nem, ezeknek a kreténeknek még felvonulásosdi kell!!!
Akkor meg mi a fényességes Heródes tökén csodálkoznak azon, hogy minden egészséges ember megbotránkozik rajtuk.

Duguljanak már el!

és még valami:
A buzik azok buzik és nem melegek. Az ő testhőmérsékletük sem több, sem kevesebb, mint bárki másé.
ők egy szóval BUZIK.

Ellenkező esetben egy Észak-Afrikából jövő melegfront azt jelenti, hogy buzik százezrei jönnek Afrikából, és meg sem állnak Skandináviáig. BAromarcúak...
Jó lenne már nevén nevezni a dolgokat.

Mr. Mojo 2011.06.20. 10:18:01

Lám-lám. A fentebb említett deviáns logikát követve, azt kell mondanom: minden buzi látens náci. Csak azért vonulgatnak, hogy leplezzék eme rothadt fasisztoid identitásukat. Amerikai tudósok bebizonyították!!!

xenuka 2011.06.20. 10:22:42

Én liberális vagyok, a magam módján értelmezve a liberalizmust:
1. nekem jogom van bárkit utálni vagy kedvelni
2. Neked is jogod van bárkit utálni vagy szeretni
3. jogod van a véleményedet kifejezni, akkor is ha ezzel másokat megbántasz, mert a véleményed kifejezése fontosabb jog mint a mások érzékenységének védelme
4. senki nem közösíthető ki a főáramtól eltérő véleménye miatt sehonnan
5. a főáramú vélemény nem irányadó, nem kötelező követni senkinek

fentiek alapján jogosan kifejezem utálom a felvonuló magamutogató buzikat és leszbikusokat is

xenuka 2011.06.20. 10:26:27

@gigabursch:

Ja-ja, a szart hiába nevezik barna macinak, attól még szar marad.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.20. 10:37:06

@flamer: a megelőző években ők verték a magyar szellemiséget és a kereszténységet, no meg persze az intelligens viselkedést. mármint a melegek.

ugye nem baj, ha nem tűrjük szó nélkül, és hogy nem tapsolunk érte?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.20. 10:38:56

@Droli: azért próbáljunk meg értelmesen is gondolkodni.
magamutogatás csak az egyik fél részéről.
a másik fél nem lenne ott többségében, ha nem lenne akció, amire reakciózni kéne.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.06.20. 10:40:36

@xenuka: jogod van a véleményedet kifejezni, akkor is ha ezzel másokat megbántasz, mert a véleményed kifejezése fontosabb jog mint a mások érzékenységének védelme"

másokat nem sérthet a liberalizmus.
a véleményt ki lehet fejezni sértés nélkül is.

Times New Roman 2011.06.20. 10:46:20

Én nem a buzikat utálom, hanem a személyiségzavarosokat. Most őszintén, mire jó a vonulgatás?
Én sem értek egyet a konzervatív értékrenddel, de nem állok le megmagyarázni a konzervatívoknak, hogy szar az értékrendjük, és tágítani kellene a "látókörüket", hogy abba én is beleférjek. Élem az életemet ahogy ÉN akarom, és rohadtul nem tartok arra igényt, hogy Gipsz Jakab engem elfogadjon, számon tartson, az életemre áldást adjon. Nem erőlködök, hogy a véleményét megváltoztassam, hogy a huszadik senkit meggyőzzem arról, hogy én is ember vagyok. Röhej. Ki a szart érdekel, hogy más mit gondol az én életmódomról, kiegyensúlyozott, értelmes ember sosem áll le magyarázkodni, megmagyarázni magát, az életmódját, és tök ismeretlen emberek jóváhagyásáért, egyetértéséért harcolni. Ezt személyiségzavarosok csinálják, beteg agyak. Vagy (a jobbik verzió) sima polgárpukkasztás. Összességében véve azonban mindkettő vérciki.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.20. 10:47:30

Fel kell jelenteni a buzikat.Nem fognak parádézni többé,ha mindenki feljelentést tesz ellenük,hiszen a tisztességes embereket sérti ez a fajta botrány.Parádézzanak a támogatók és ötletgazdák házai előtt izraelben!

még mindig ráérek este. 2011.06.20. 10:51:29

parádézó meleg = Látens náci

Anti Anyag (törölt) 2011.06.20. 10:58:17

Akik viszont személyükben igazolják a homokos-libsik iránti fellépést, azokat a kurucon lehet megtekinteni. Az egyensúly érdekében, azért érdemes oda is áttévedni.

HencegőLajos 2011.06.20. 11:03:45

Nem azzal van a baj hogy a homofóbok érvelnek a homoszexualitás ellen, hanem azzal van a probléma, ahogy (amilyen stílusban) ezt néhányan teszik. El vagyok keseredve mennyire buták és közönségesek.

HencegőLajos 2011.06.20. 11:05:30

Egyszer ki kell mennem megnézni, mi a fene nagy szeméremsértő a vonulgatásban. Sejtésem az hogy semmi, de hát ha ennyien mondják, akkor biztos nagyon megbotránkoztató lehet....

$pi$ 2011.06.20. 11:09:02

@ezittenkéremmagyarország: Látom nem érted, mindegy. Olyan dolgokról beszélsz a véleményedet igazolandó, amik csak a te fejedben léteznek. Mi lenne, ha... akkor az lenne... ez is az én igazamat bizonyítja. Dehát baszki nem az lenne!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 11:11:52

@$pi$: "Komoly ember soha nem mondana ki olyat, hogy minden homfób egyben látens homokos is, csak eltorzítod a tudomány állításait."

Komoly ember nem is, épp ezért én se mondtam ilyet, csak azt, hogy tudományosan igazoltan létezik a jelenség, még ha természetesen nem is igaz minden homofóbra:

index.hu/tudomany/2011/06/14/a_homofobokat_felizgatja_a_meleg_porno/

"ki dönti el, hogy ki a beteg és ki nem? "

Fertőz? Van külső vagy belső kóros elváltozás? Veszélyes bárkire? ugyanolyan genetikai eltérés, mint hogy valaki, mint pl. én balkezes.

"aki nem ért egyet velem, arra negatív hangzású szavakat ragasztok"

Tehát szerinted aki megveri azt, aki neki nem tetszik mondvacsinált okok miatt, az nem szélsőséges.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 11:12:57

@Nzoltan: "mint tudjuk, a homokosok között kevés a nagycsaládos"

Mint ahogy a papok között is...

szanalmas 2011.06.20. 11:13:25

Wáháhááá, ez kurva jó volt!
Olyan ez az egész mint egy UTE-Fradi meccs, szidni kell valakiket, mert hagyománya van! Kb. úgy gyűlölnek tök ismeretleneket, mint ha miattuk pusztulna a magyar, vagy ők lopták volna el a jövőjüket.
Én akkor is azt mondom, inkább 100 buzzancs mint egy politikus!
Amúgy egész konszolidált volt a menet -már amennyit én láttam belőle videón-, szóval már azt se lehet mondani, hogy gusztustalan.
Úgyhogy marad a "hát mer' azé'"!

xenuka 2011.06.20. 11:14:29

@tesz-vesz:

Mindenki egyedi szinten érzékeny és ez a szint nem tudható róla előre.
Ezért, ha írsz pl egy ilyen oldalra, akkor azért, nehogy megbánts valakit senkit automatikusan a buzikat meleg macikának kellene nevezni? Nehogy megbántódhasson akár csak egy is közülük?

Az érem másik oldala:

A HETERO és főleg a vallásos lakosság TÖBBSÉGÉT kibaszottul MEGBÁNTJA a mocskos féreg buzik köztéri parádéja, azaz a "liberalis megnyilvánulásuk" BÁNT minket.
Ergo, a BUZIK nem liberálisok, hanem elnyomó módon terrorizálják a többséget az erőszakos véleménnyilvánításukkal:
azzal, hogy hirdetik ŐK deviáns buzi állatok.

Az egészséges többségi társadalmi reakció a mocskos BUZIK ilyen szellemi és lelki terrorjára az azonnali és elrettentő erejű, jó szándékú pedagógiai célú fizikai visszavágás: pl összerugdosás, agyba-főbe verés.

És ezt csak maguknak köszönhetik a mocskos buzik.

Müller őrmester 2011.06.20. 11:17:31

Micsoda diszkrimináció, hogy nem házasodhatnak. Én megmutatnám nekik, hogy mi az a diszkrimináció.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.20. 11:19:30

@xenuka: Azért én nem szívesen mennék közel hozzájuk.Ki tudja milyen ragályt lehet ezektől elkapni?Az ember csatornapatkányt sem fogdos,hiszen az is csak szart nyal,mint a buzik.
Erre találták ki a dárdát,nyilat...

bőrmók 2011.06.20. 11:28:48

Nagyon jó lenne ennek az országnak, ha az összes buzi jobbikos végre be merné vállalni, hogy buzi. Ezért is van szükség erre a felvonulásra!

bőrmók 2011.06.20. 11:29:21

@Azúrkék égbolt: ahhoz képest, hogy milyen buzis neved van..

Publius Decius Mus 2011.06.20. 11:35:16

Mindkét oldal undorító.

A gyalázkodó agresszív állatok és az ordenáré, prokokáló homik is. Egymásból él ez a két banda.

Egyik sem az érdekvédelemről szól.

csárli hárper 2011.06.20. 11:37:29

@$pi$: nem akarod érteni...
a húdenagyonmagyarok azt hiszik(tévesen) hogy mindenkit kurvaanyázhatnak aki nekik nem tetszik, de ha őket kurvaanyázzák akkor vérig vannak sértve.
kezd derengeni valami a sötétségben?

$pi$ 2011.06.20. 11:44:16

@ezittenkéremmagyarország: De ezt csak te állítod, ugye? A bizonyítékod meg annyi, hogy ha fordítva lenne, akkor ez meg az lenne.

bruno futuro 2011.06.20. 12:21:03

@DeMarco: csak a tisztánlátás végett, azok az antifasiszták voltak. de egyébként meg minden épeszű ember a faszba kívánja a nyomorult, egységsugarú nácikat.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.20. 12:28:07

@Takony_fősámán: bizony,szép buzis szó az azúrkék és az égbolt is.
Egyéb ilyen fantasztikusan okos gondolat?
Takony úr,az milyen név is?

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.20. 12:31:02

@bruno futuro: Így van.Visszamehetnének végre a francba izraelbe a nácik palesztin gyerekeket és nőket irtani!
Nem tudom meddig engedjük,hogy a fasiszta zsidó csürhe itt randalírozzon?!

www.168ora.hu/globusz/ujnacik-izraelben-8465.html

bőrmók 2011.06.20. 12:47:54

@Azúrkék égbolt: nem, csak a kettő együtt hangzik egy kicsit langyosan

Nzoltan 2011.06.20. 12:54:27

@bruno futuro: Nem biztos. Mindig vannak az elnyomó rendszereknek haszonélvezői is. Sokan Kádárt is visszahívnák, de feltámasztani nem lehet.

okosallah 2011.06.20. 14:36:38

@alessandri:
Mert én most az USA-ban vagyok ahonnan a homo business kiindult. Itt már az utcán és nyilvános helyeken csinálják az aktust és lehetetlen nem tudomásul venni őket.

A hozzászólásod elárulja, hogy nagyon primitiv fajankó lehetsz ha nem látod, hogy Ők pont azt akaják, hogy mindenki lássa őket.

Te meg mit keresel akkor ezen a fórumon? Buzi vagy te is?

okosallah 2011.06.20. 14:43:21

@Erika Viking:
Én nem is tudtam, hogy te a vaginádból is fekáliát eresztesz amit a partnerod lenyal.
Jó átvágyat hozzá.
Jó sok eszed lehet, ha szerinted a homo és a hetero aktus között nincs különbség.

A az összes homo-barát csupa zöldséget hoz fel a védelmükre.

alessandri 2011.06.20. 15:01:43

@okosallah:
Kit érdekel, hogy hol vagy. Azt kérdeztem miért látogatsz olyan oldalakat ahol buzik utcán szopnak.
Utána felvettél egy pink pongyolát és jól elfeneklted magad egy korbáccsal vagy lakkban, latexban nyomod?
Én miért nem találok ilyen site-okat? Ne törd a fejed: mert nem érdekel.

okosallah 2011.06.20. 15:13:47

@alessandri:
Mert én érdeklődő ember vagyok még a te baromságaidat is elolvasom.

Az a link nemcsak a te fajta buzi imádókat mutatja be, hanem a sereg hozzád hasonló Bolshevik őrültet akik az utcán vonulnak és éltetik Lenint meg Stalint.

A te imádott buzijaid csak egy fejezet, több ezer más témájú (közügyek) fotó van feltéve.

Normális ember TÁJÉKOZÓDNI szeret a világban és nem csak a Marxista baromságokat olvani amit általában a Soros finansziroz a háttérből.

Tanulmányozd a világot: itt láthatod magadat:

zombietime.com/

alessandri 2011.06.20. 15:26:31

@alessandri:
Mióta a tájákozottság része perverz site-ok nézegetése? Állatosat is nézel, hogy ahhoz is hozzá tudj szólni? A fekália szexben, olvastam egyéb reflexióidban már járatos vagy

borderline és pszichopata, majd ezt fogod hallani kezelőidtől mikor egy csendes fehér csak kívülről nyitható szobába zárnak hacsak nem vagy már túl ezen amit csak remélhetünk erősen

Erika Viking 2011.06.20. 15:27:37

még csak hasonlót sem írtam, de végülis mindegy, azért ha válaszolni akarsz, próbáld meg értelmezni, amire válaszolsz. nekifutok még egyszer: a szex, az valami mocskos dolog, mégis vannak, akik örömmel csinálják, meg vannak olyanok is, akik haza és isten iránti elköteleződésből.
egyébként meg NEM vagyok homo-barát, én tolerancia-barát vagyok. szerintem te nem tudod, hogy mit jelent a szó, nézd meg a szótárban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 15:45:56

@okosallah: Nem azért de én megnéztem azt az oldalt a kedvedért. Egy db melegfelvonulós képsorozat van benne a többi, tüntetéses bezámoló között, ez:

zombietime.com/prop_8_gay_marriage_ruling/

Na most ez egy teljesen átlagos tüntetés, a legerotikusabb kép az, amelyen egy csaj bikiniben van. Szóval mit csinálnak akkor az utcán?

Elpattant egy húr 2011.06.20. 15:54:44

@Erika Viking: szerintem te is csak egy pasi vagy, és az is lehet, hogy OLYAN, azért választottad ezt a nevet.

De én tolerálom, mert én meg ILYEN vagyok.

Öko-allah szerint meg a nemi aktus láthatóan a behatolásra korlátozódik. Hatoljon akkor oda, ahova szeretne, nem?

A többieknek meg jó szórakozást a szex különféle formáihoz, olyanokkal, akikkel élvezik.

okosallah 2011.06.20. 15:58:27

@Fedor:
Az én kedvemért ne csinálj semmit, plíz!
A link egy hatalmas fotótár és te nem az "igazi" linket nyitottad meg.

Itt van amiről ez a téma szól:

zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/

Ez mindjárt Figyelmeztetéssel kezd (Warning), hogy 18+ éveseknek való. Az összes az utcán van fotózva.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 16:08:22

@okosallah: Akkor meg azt linkeld be, amit mutatni akarsz, ne mást...

alessandri 2011.06.20. 16:16:07

@okosallah:

Mióta a tájákozottság része perverz site-ok nézegetése? Állatosat is nézel, hogy ahhoz is hozzá tudj szólni? A fekália szexben, olvastam egyéb reflexióidban már járatos vagy

borderline és pszichopata, majd ezt fogod hallani kezelőidtől mikor egy csendes fehér csak kívülről nyitható szobába zárnak hacsak nem vagy már túl ezen amit csak remélhetünk erősen

okosallah 2011.06.20. 16:17:06

@Elpattant egy húr:
A nemi aktuson túlmenően ez a homo dolog egy sereg társadalmi-szociális-jogi kérdést vet fel: mármint a tanult és intelligens emberek körében.

Csak egy példa: ha a házasság egy nemüek között OK akkor a többnejűség is OK?

Miért igen vagy miért nem?

Egy gyerek hogyan értelmezi, hogy két anyukája v. két apukája van míg másoknak csak egy az iskolában.

Miféle család képet alkot magának a gyerek aki homok között nő fel?
Mi védi meg a gyereket a homo irányzat belenevelésétől?

Mi a jogi helyzete az adoptálásnak?

A cél a hagyományos család kapcsolatok szétverése lenne a Kulturális Marxizmus elve szerint?

Látod, azek mélyreható szociális kérdések amikre a buzi pártiak nem is akarnak válaszolni.

Dr Smit Plagius 2011.06.20. 16:18:06

nekem semmi bajom a határokon túli magyarokkal, de ne provokáljanak minket, maradjanak a határokon túl!
minket, normális embereket ki vesz figyelembe?

okosallah 2011.06.20. 16:21:53

@Fedor:
Ne kapd fel a vizet. Az általános linket nem neked, hanem egy megszállott buzi-pártinak tettem fel, hogy ott nézzen hozzá hasonló balos megszállottakat.

Win Elen 2011.06.20. 17:02:43

@okosallah: Amúgy mit is akartál szemléltetni azzal a linkkel? Megpróbáltam visszaolvasni, - és ez betudható annak, hogy nem voltam elég figyelmes - de nem találtam a választ. Amit tudok a Folsom Street Fair-ről, az alapján ez minden csak nem tájékoztatás. Az egy kifejezetten extrém, show, nem sok köze van a Pride-okhoz. Nyilván bepillantást nyerhetsz a BDSM-et és társait kedvelő melegek, vagy nem csak melegek hálószoba titkaiba. Bár értelmezni nem tudod, ha csak nem vagy Te is járatos az ilyesmiben. De az extrém/deviáns/perverz/kísérletező szexualitás nem csak a melegekre igaz, arányaiban nézve valószínüleg még annyira sem, mint amennyire az ilyesmik idegenkedve való fogadása végett gondolnánk - többnyire zsigerből.

A felvetett kérdések jók, ki is térhetünk rá később, csak most ezzel kapcsolatban tegyél tisztába. Csak mintha egy sör mellett dumálnánk. No offense ;)

Erika Viking 2011.06.20. 19:17:40

@Elpattant egy húr:
hehe
bár nő vagyok, és hetero, de bizonyítani nem tudom :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 19:18:42

@okosallah: Számtalan helyen kaphattál volna választ a kérdéseidre, ha valóban érdekelne.

"ha a házasság egy nemüek között OK akkor a többnejűség is OK?"

A házasság két felnőtt ember érzelmi és gazdasági kapcsolata, és szerintem mindegy, hogy egyneműek, vagy különneműek (a fajfenntartás nem tartozik ide, annak nem előfeltétele, és nem is kötelező velejárója). A többnejűség bonyolultabb jogilag, a női fél (felek) monogámabb alaptermészete miatt szerintem kódolva van bele a rivalizálás, tehát nem tartom szerencsésnek, de hát vannak országok, ahol ez egy működő legális modell, szóval felőlem, ha nagyon szeretnéd :-)

"Miféle család képet alkot magának a gyerek aki homok között nő fel?
Mi védi meg a gyereket a homo irányzat belenevelésétől? "

Melyik a jobb a gyereknek? Ha szerető légkörben nő fel, rendezett körülmények között, két apukával, vagy hagyományos családban, de alkoholsta, erőszakos szülőkkel, esetleg szülő nélkül, árvaházban? A döntéshez talán segítség, hogy genetikai hajlam nélkül senki nem lesz meleg, tehát bármilyen példát is lát otthon az fiú a két apukától, ha úgy született, hogy neki a lányokra áll föl akkor az hetero lesz (viszont jó eséllyel toleránsabb, mint te).

"A cél a hagyományos család kapcsolatok szétverése lenne a Kulturális Marxizmus elve szerint?"

Ha valaki meleg, az akkor se fog hagyományos családban élni, ha te kötelezővé teszed neki, max. álcából. Ráadásul egyáltalán nem értem, hogy a te hagyományos családodat mennyiben érinti azt, hogy mások kivel élnek együtt, és milyen formában.

Erika Viking 2011.06.20. 19:22:48

@okosallah:

szerintem erős csúsztatás azzal érvelni, hogy homo nevelők között homo lesz a gyerek is, két okból:

- ha elfogadjuk a homo embereket teljes értékűnek, akkor nem félhetünk attól, hogy még valaki azzá válik, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az örökbefogadás intézetben "nevelkedő" gyerekeket érint, akiknek ez nem túl jó
- minden homo ember szülei heterók, ez a természet rendje. ha a heteróságot nem tudták belenevelni, akkor a homóságot sem lehet. ez ennél sokkal bonyolultabb

Tallono 2011.06.20. 19:28:57

Fedor ha valóban szeretnél valós képet adni a szombati eseményekről, akkor ne csak a szélsőliberális index riportot rakd ki, hanem tessék, itt az N1 tv videója, kicsit talán más kép jön le:

www.youtube.com/watch?v=vNrgvjTrsJo&feature=player_embedded

Elpattant egy húr 2011.06.20. 19:38:06

@okosallah: ezekre a kérdésekre nekem vannak válaszaim.

Szerinted létezik jobboldali liberális nézőpont?

Szerinted létezik világ azon túl, hogy buzibarát / buzifób? Mondjuk olyan, aki nem binárisan gondol erre? Nyilván sokkal egyszerűbb úgy. Nem kell törődni árnyalatokkal és lehet könnyen jelszavakat skandálni.

Na megyek gyereket fürdetni. Mer' nekem vannak, többen is. És ha megnőnek, akár még buzik is lehetnek (bár lányok, azt hogy hívják?),

ja és még valami, megígéred a kedvemért, hogy undorodva elfordulsz, amikor majd két jó csajszi kényezteti egymást a monitoron? Mer buzulnak, és szarosak lesznek.

Elpattant egy húr 2011.06.20. 19:39:45

@Erika Viking: szerintem tudod bizonyítani, ha igazán akarod.

Tallono 2011.06.20. 19:42:33

@Erika Viking: Minden gyerek viseli azt a bélyeget, amit a szüleitől tanul meg. Ha azt látja a gyerek, hogy apu és apu összhangban élnek, és a szomszéd Margit és Pisti egész nap veszekednek akkor nem az ánusztágítást fogja választani szerinted?

Elpattant egy húr 2011.06.20. 20:17:04

@Tallono: szálljunk le az ánuszról ... az érzékenységet fogja választani, és a boldogságot, remélem.

De az tényleg gyönyörű, hogy úgy tűnik, azt gondolod: ha Margit és Pisti egész nap veszekednek, apu és apu pedig nem, akkor aput és aput választja a gyerek.

No akkor.

Hány hetero gyerek szülei boldogtalanok egymással? És ezek a gyerekek csak azért nem tágítják az ánuszt napestig (bár ne feledjük, lányok is vannak köztük, kábé 50%-ban!!), mert nincs előttük a minta, amit követhetnének?

És ha lenne minta, akkor buzivá válnának?

A. És ha buzivá válnának, és nem fogadhatnak örökbe gyereket, akkor nem tudják továbbadni a mintáikat. Ha fogadhatnak örökbe, akkor ha boldogok együtt, akkor az örökbefogadott gyerek a fentiek szerint buzi lesz. Ha nem boldogok, akkor hetero lesz, és lehet gyereke, nem hal ki az emberiség.

B. És ha nem válnának buzivá, pedig volt minta? Mondjuk mi van akkor, ha ez nem TUDATOS döntés, hogy mostantól milyen neművel szexelek? És ha tudatos döntés, akkor nem szabad megadni a lehetőséget arra, hogy így döntsön? És milyen alapon?

-------

És az egyetlen lehetséges kiút, ha boldogtalan hetero kapcsolatot látnak, az az, hogy homoszexuálissá válnak?

Legyen személyeskedő!

Ha neked gondjaid vannak a társas kapcsolataidban, akkor megváltozik a nemi irányultságod?

És amikor homoszexuálissá válsz, akkor utána vissza is tudsz válni?

És hányszor tud egy ember az élete során változtatni?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 20:17:27

@Tallono: Láttam már. Érdekes alternatív valóságot mutat. Ezek szerint jogot sértett a rendőrség, mert megakadályozta, hogy néhányan megakadályozzanak más állampolgárokat alkotmányos jogaik gyakorlásában? Eleve vicces szerintem, ha valaki azért akar élni a gyülekezési jogával, mert azt szeretné, hogy más meg ne élhessen a gyülekezési jogával :-)

Elpattant egy húr 2011.06.20. 20:20:50

@Fedor: ez szép :)

Annyira liberális vagyok, hogy nem tolerálom, ha valaki nem tolárálja a másságot :)

Tallono 2011.06.20. 20:23:55

@Fedor: "Melyik a jobb a gyereknek? Ha szerető légkörben nő fel, rendezett körülmények között, két apukával, vagy hagyományos családban, de alkoholsta, erőszakos szülőkkel, esetleg szülő nélkül, árvaházban? A döntéshez talán segítség, hogy genetikai hajlam nélkül senki nem lesz meleg, tehát bármilyen példát is lát otthon az fiú a két apukától, ha úgy született, hogy neki a lányokra áll föl akkor az hetero lesz (viszont jó eséllyel toleránsabb, mint te)."

A genetikai hajlammal jönnöd egy vicc.
Amíg az Usában normálisan álltak a buzikhoz (30-40-50-60as évek) tehát elmegyógyintézetbe vitték őket, megállapították, hogy az esetek többségében, mivel a homoszexualitás mentális betegség,

(lásd: index.hu/tudomany/birknav0104/)

meg lehetett a pácienseket gyógyítani, és a betegek kb 2%-ának magyarázható a homoszexualitása genetikainak. Ha a homoszexualitást megint úgy kezelnénk ami (nemi zavar, vagyis mentális probléma), és azt megpróbálnánk szakemberekkel, orvosi körülmények között kezelni, talán a legtöbb buzi is boldogabb lenne, hogy visszatérhet az életellenes életmódjáról, az életbe vezető felé, vagyis, hogy beteljesítse a feladatát ezen a földön és TISZTESSÉGES, EGÉSZSÉGES ÉS ALKOTÓ GYEREKEKET NEVELJEN.

Ha annyi lenne a feladatunk a földön, hogy boldogok legyünk, akkor végtelen erőforrással rendelkeznénk. De ez nincs így, az erőforrások szűkösek, azokért verseny megy. Túlélni csak az fog, aki abszolút előnyt szerez az erőforrások megszerzése érdekében. Ezt elérni többféleképpen lehet, de mindegyik útnak alaptétele az egészséges gyerekek nevelése. Aki nem szolgálja a közösség, esetünkben a magyar nemzet túlélésének eszközét minél több magyar gyerek nemzésével egyszerűen élősködő (és ez nem csak a buzikra igaz, de rájuk fajsúlyosan).

Tehát nekünk, homoszexualitást ellenzőknek (ti, libsik szerint látens buzik, meg nácik) az a fő bajunk velük, hogy egyrészt fertőzik a társadalmat az életmódjukkal, ezzel potenciális magyar családok létrejöttének lehetőségét véve el, másrészt, hogy feleslegesen élik fel azokat az (a még nem szűkös, de hamarosan azzá váló) erőforrásokat, amit esetleg egy egészséges magyar gyerek megkaphatna a jövőben.

Tallono 2011.06.20. 20:30:36

@Fedor: Alternatív valóság? Fedor én ott voltam, olyan nincsen, hogy nincs menekülési útvonal. Az egy dolog, hogy minket, tiltakozókat bezártak, de ott voltak a Burger King vendégei, egy halom turista, öreg emberek és gyerekek. A könnygáz meg mindenkihez eljutott és szegény néniknek, akiknek köze nem volt a tiltakozó rendezvényhez a szemem láttára folyt ki majdnem a szemük, a gyerekekről nem is beszélve.

Érdekes, hogy te annyira büszke vagy a liberális szemléletedre, de aki máshogy gondolkozik mint ez az életellenes eszme, az dögöljön meg. Akkor ki is a náci?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 20:35:24

@Tallono: 1. Bocs, de én csak normális érvekkel tudok csak vitatkozni, te meg összehordasz itt hetet-havat. Te meg féljél, hogy megfertőz egy buzi, ha rádnéz, és így te is az leszel, aztán reménykedhetsz, hogy kigyógyítanak belőle.
2. Ha van valami bajod a rendőrséggel, akkor tegyél panaszt, de talán nem melegek tehetnek arról, hogy meg kellett védeni őket tőletek. Ha nyugton maradtatok volna, akkor a körbezárásra se lett volna szükség, meg könygázt se kaptatok volna se ti, se az ártatlan túszaitok.

Tallono 2011.06.20. 20:42:58

@Elpattant egy húr: "A kanadai Storm (egyik jelentése: zűrzavar) Wittericket szülei nem nevelik fiúnak vagy lánynak, és nem mondják meg a nyilvánosságnak, milyen nemű a gyerek. Szerintük így Storm így "szabad lesz, és majd eldönti, mi akar lenni, hogyan akar élni".
A kanadai Kathy Wittericknek és férjének, David Stockernek idén januárban megszületett a harmadik fia – vagy az első lánya. A házaspárnak ugyanis már van két fia (az öt éves Jazz és a két éves Kio), a legkisebb gyerekük, Storm nemét azonban nem hozzák nyilvánosságra. Döntésüket azzal indokolták, hogy "így tisztelegnek a szabadság és a döntés lehetősége előtt, felnőve ahhoz, amivé még Storm életében változni fog a világ" – írja a ParentDish.
Storm – eddig meglehetősen rövid – élettörténete és családi háttere máris elárasztotta a kanadai sajtót. A Star riportja szerint a szülők egy 1972-es novellából vették az ötletet, és meggyőződésük, hogy gyerekük így lesz boldog. Még a nagyszülők sem tudják Storm nemét, bátyjai azonban igen, de nem beszélnek róla senkinek.
A gyerek bátyjait sem nevelték a szó hagyományos értelmében véve fiúsnak: egyikük állandóan lila ruhában jár, míg a másik tarka hajgumikkal fogja össze hosszú haját, és szereti a csillogó cuccokat (magyarul: biztosan buzi lesz mindkettő).
Storm anyja szerint mindenkinek a magánügye, "mi van a lábai között", és Storm majd eldönti, hogyan akar viselkedni."

Gondolom te is az ilyesmit preferálod...

Tallono 2011.06.20. 20:50:23

@Fedor: Túszaink? Nem vagy normális, egyszerű járókelőkről beszélünk, akiknek köze nem volt az egészhez. A feljelentés megtörtént a rendőrség felé. És miért ne védhetnénk a közerkölcsöt azzal, hogy megakadályozzuk aberált, betegek vonaglását a főváros főutcáján? Normális országokba ez így megy.

Gondoltam kedvezek neked, hogy az általad preferált indexről hozok le bizonyítékot és nem a kuruc.inforól, vagy szentkoronaradio-ról, de ahogy akarod. A tény az még tény marad, bármennyire is szeretnétek elhitetni az emberekkel ezt a genetikai maszlagot. Amúgy a Wikipédia is engem támaszt alá:

hu.wikipedia.org/wiki/Homoszexualit%C3%A1s

(4. pont, feltételezett okai) Küzdj csak a tények ellen. Szokásos libsi módszer, ha valaki lerombolja a felépített szivárvány-színű álomvilágotokat bújtok szépen vissza az elefántcsont tornyaitokba.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 20:56:56

@Tallono: "egyszerű járókelőkről beszélünk, akiknek köze nem volt az egészhez"

Úgy van. Szerencsétlenek belekerültek abba balhéba, amit ti okoztatok.

"És miért ne védhetnénk a közerkölcsöt azzal, hogy megakadályozzuk aberált, betegek vonaglását a főváros főutcáján? Normális országokba ez így megy. "

Oroszország, Irán, ezekre gondolsz?

Tallono 2011.06.20. 21:08:54

@Fedor: "Oroszország, Irán, ezekre gondolsz? "

Meg még Szerbiára

Nem okoztunk semmilyen balhét. A buzik provokáltak minket azzal, hogy mutogatták magukat annak ellenére, hogy a társadalom nagy része elítéli őket. Meg a rendőrök provokáltak minket, a személyi szabadságunk korlátozásában (még a buzi menet ellentétes irányába se hagytak elmenni). Én ezeket még le is nyelném, megszoktam már, de az felháborított, hogy ártatlan magyarokat és turistákat bántanak.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.20. 21:12:12

@Tallono: "Küzdj csak a tények ellen."

A tény az, hogy ott is szerepel lehetséges okként a genetikai háttér és a hormonális háttér, ami mindkettő arról szól, hogy ilyennek születnek, és ott se szerepel az, hogy ezek nélkül, csupán példamutatással meleggé tehető valaki. Ez lehet, hogy neked nem tetszik, és összehordhatsz sok baromságot arról, hogy azért megy tönkre az ország, mert a lakosság 5-10%-a meleg (miközben ugyanúgy dolgoznak, termelik a GDP-t, mint én meg remélhetőleg te), de ettől még nem lesz igazad.

Erika Viking 2011.06.20. 21:30:39

@Elpattant egy húr:
kiváncsian várom, hogy kommentben hogy bizonyíthatom, hogy nő vagyok

Erika Viking 2011.06.20. 21:33:10

@Tallono:
nem értem, hogy a nekem címzett kommentben mit szeretnél bizonyítani.
azt, hogy sok esetben a homo párok kultúráltabban élnek, mint a heterók? hááát, ez azért nem biztos, hogy igaz. vagy azt, hogy egy kultúrált férfi-férfi párkapcsolatban a homoszexualitást sajátítja el, nem a normális kommunikációt? ez meg hülyeség, de nagyon.

Erika Viking 2011.06.20. 21:34:27

@Erika Viking:
mármint a gyerek mit tanul a szüleitől. az biztos, hogy nem azokból lesznek a homokosok, akiknek a szülei ölték egymást, de bezzeg a szomszédban volt egy kedves buzi pár

Win Elen 2011.06.20. 22:50:57

@Tallono: Legalább olvasnád végig azt a cikket.

"Konszenzusos, összefoglaló és nagy magyarázó erejű biológiai elmélete jelenleg nincs, a téma élő kutatási terület."

Ez a legfontosabb. A 10-90 százalék is megbukott az ikerkutatásoknál. De ilyen baromságokat könyörgöm 2011-ben, minimális jelenkori(!!!) pszichológiai ismeretekkel ne írj már le, hogy mentális betegség. Olyan mintha a húr-elméletet valami kötözési eljárásnak neveznéd. Egy jó tanács pont ezért, komolyabb társaságban csak tényleg filozófiai szinten hivatkozz a 60-as 70-es évek pszichológiai vagy pszichiátriai megállapításaira, mert azok tetemes része mára megdőlt. Pl. a homoszexualitást is rég lekapták a betegségek listájáról, és nem, nem komoly meleg-lobbi nyomás miatt :) Még a 90-es években is többen biztosak voltak benne, hogy a pedofíliát és a gyilkos ösztönöket mozgató szexuális hajlamokat képesek a többségtől megszokott szintre levinni. Az ebben a témában több könyvet, és később azért a terület (kriminológia, kriminálpszichológia) számára hasznos felfedezéseket összehozó (nem találom a nevét, több könyvet is felcsaptam, meglesz beírom), is végül arra a megállapításra jutott, hogy az ilyen hajlamot, a nemi identitást, eredményesen nem lehet megváltoztatni - annak ellenére, hogy nagyon komoly energiákat és több évet áldoztak arra, hogy ennek ellenkezőjét bebizonyítsák - ez lett volna a kutatásuk célja.

A szülők esetében pedig, nem a szülő neme, hanem a szerepe a lényeges. Ösztönszerűen az anya adja meg a legfontosabb dolgokat, a személyiség alakulásához, súlyozottan az első 3 év. Azaz, ahogy a pszichológia ma jelenleg is hivatkozik rá, az elsődleges szülő. Nem a nőnemű szülő, annak ellenére, hogy többnyire nyilván az. (És szerintem is ez a jobb, mivel itt valószínűbb a szerep optimális betöltésének az esélye, de nem kizárólag!)De ez egy relatív friss és nyitott terület, jelenleg is több helyen folynak kutatások, és nem épp halomszám borulnak ki a szignifikáns adatok, ezt, vagy azt alátámasztandó.

És még egy apróság, ha már alá kívánod támasztani a mondandódat, ne egy bulvárhírre hivatkozz, hanem mondjuk egy Nature cikkre, vagy valami mérvadóbbra, hatásosabb, és véleményedet is komolyabban lehet venni.

Elpattant egy húr 2011.06.20. 22:53:10

@Erika Viking: Nemtom. Gyere ide. Vagy én vöjök.

okosallah 2011.06.20. 23:00:44

@Win Elen:
A világon senkit se érdekelt mások szexuális preferenciája és gyakorlata mindaddig amig az privát ügy volt.

A militáns homo mozgalom amely aggresszivan most a többségre akarja kényszeríteni a saját szociális nézetét az nem más mint egy szervezett és irányított nemzetközi provokáció.

Az egész az amerikai radikális baloldal által indított konzervativ értékek elleni lázadás.

Win Elen 2011.06.20. 23:15:19

@okosallah: "A világon senkit se érdekelt mások szexuális preferenciája és gyakorlata mindaddig amig az privát ügy volt."

Gondolom arra célzol, - a témánál maradva - hogy amíg a homoszexuálisok úgy nem kezdték, gondolni, (látjuk talán tévesen) hogy a világ elég érett arra, hogy ne kelljen árnyékban maradniuk az amúgy teljesen ártalmatlan szexuális beállítottságukkal, és talán már nem akarják karóba húzni őket az elfogadás hiánya miatt.

Természetesen mint a legtöbb ehhez hasonló mozgalom a szociális hatás-ellenhatás miatt, a normális esetben indokoltnál lényegesen drasztikusabb és vehemensebb módon ad hangot véleményének. Ez igaz a feketék kapcsán, a gárda kapcsán, a szüfrazsett mozgalom kapcsán, a sort hosszan lehetne folytatni. Ezek idővel normalizálódnak, ahogy azt kiváltó helyzet optimálisabbá válik, de ez egy hozzád hasonló tájékozott embernek gondolom nem újdonság, csak sok dolog összejött most, és megfeledkeztél róla. No persze ha a tényeket racionalizálásra használod, akkor valóban igazad van, ez egy tisztán radikálbalos kultúrapusztítás. A bolha is megsüketül.

Win Elen 2011.06.21. 00:29:01

@Tallono: juuj es most latom, hogy raadasul 30-60-ig hivatkozol. :) ne viccelodjunk mar :)))

okosallah 2011.06.21. 01:11:37

@Win Elen:
"Ne kelljen árnyékban maradniuk"?
Eddig is úgy kefélhettek ahogy akartak és senki sem gátolta őket abban.
Miféle pluszt akarnak még elérni azzal, hogy a pesti utcákon randaliroznak?

A feketéket meg a felsorolt kisebbségeket valós sérelemek érték de a buzikat nem. A felhozott érvelésednek nincs semmi kapcsolata ahhoz, hogy egy csomó külföldi homo elmegy pld. Moszkvába és balhét csinál a Vörös téren.

Mit akarnak elérni Moszkvában vagy Pesten vagy akárhol - az emberek megbotránkoztatásán kívül..?

Erre senki sem adott egy értelmes rövid választ azon túlmenően, hogy bonyolult logikai manőverekkel megmagyarázzák a buzikat.

Pedig senki sem akarja betiltani őket csak arra kérni, hogy ne az utcán balhézzanak hanem a homo klubbokban és ne erőltessék a nézetüket azokra akik azt nem kérik.

Az utca közterület és vannak rendelkezések, hogy ott mit lehet és mit nem lehet csinálni.

A felháborodás nem szexuális jellegű hanem a militáns agresszivitásra adott válasz reakció.

okosallah 2011.06.21. 03:47:54

@Fedor:
Az, hogy két ember szereti vagy nem szereti egymást annak mi köze van ahoz, hogy egy csomó külföldi elmegy Moszkvába vagy ide Pestre a Hősök terére randalirozni és provokálni az embereket?

Mit akarnak elérni azzal, hogy hogy egy kb 10%-nyi kisebbség (ennyi hivatalosan a buzik aránya) idejön megbotránkoztatni a 90%-os heterokat?

Szóval MI A CÉLJUK -ezekkel a buzi felvonulásokkal - ideértve a zászlókat, jelmezeket, sípokat karneváli eszközöket?

MI A PROGRAMJUK? - mi a francot akarnak tőlem meg a Józsi bácsitól vagy OV-tól?

Ezek pontosan ugyanolyan szélsőséges marginális csoportok mint az "Antifa" vagy a skinhead-ek vagy az anarcho-kommunista "Der schwarze Block" a maszkos-csukjás rombolók.

A buzik másképp agitálnak a hagyományos társadalom ellen - a lényeg ugyanaz avagy secko jedno.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.21. 11:18:05

@okosallah: Tehát ha ti szétveritek a belvárost, gyűlöletet keltetek mások ellen és meg akartok másokat akadályozni alkotmányos jogaik gyakorlásában, az nektek jár. Ha viszont egy kisebbség, élve a gyülekezési jog adta lehetőségekkel egy békés, és szándékai szerint vidám felvonulást kíván tartani azért, hogy nem több, csakugyanannyi jog járjon nekik, mint neked vagy nekem, az már randalírozás és provokálás.

Ismét tanultam valamit.

Win Elen 2011.06.21. 12:08:22

@okosallah: Abban igazad van, hogy mostanára sokkal jobb a melegekkel kapcsolatos közmegítélés, mint sok évvel ezelőtt. Az árnyékban maradást a meleg-mozgalmak megjelenésétől számítva értem, a mértéke azóta csökkent, de még mindig sokan hajlandóak lennének akár a tettelegességig is elmenni nemtetszésük kinyilvánítása végett. Ezért van ilyen jelentős rendőri fellépés az ilyen megmozdulások alkalmával. És amíg létezik ilyen szintű tömegbázisa a buzigyűlölésnek - amit adott esetben még politikai pártok is kihasználnak - addig ők, és sokan, akik úgy gondolják hogy itt korántsem valami ördögi gonosz dologról van szó, úgy látják, hogy még bőven beljebb vannak abban az árnyékban, amiből kijjebb is lehetnének, még mindig van alapja a félelmüknek, amikor tartanak a negatív megítéléstől, ha valakiről kiderül, hogy meleg. Holott ez nem jelent semmi egyértelmű fenyegetést a társadalomra. Ezt támasztja alá a legtöbb igen komoly tájékozottságra valló ellenérv, a melegekkel kapcsolatban. Ezt a közfelfogást próbálják megváltoztatni, a hogyan - és ezzel én sem értek egyet, de megértem - pedig a fenti már vázolt metódus miatt alakul úgy ahogy.

Tehát amit el akarnak érni Moszkvában és Budapesten, az az hogy legalább egy felvonulás ne kordonok között mocskos buzizásban, hanem inkább egy parádé szerű jó hangulatú felvonulásban teljen mint sok más országban, aztán már ne is a melegségről szóljon, hanem csak az elfogadásról. Élni és élni hagyni. Persze olyan embereknek, akik az egész világot csak úgy tudják egészségesnek, normálisnak, erkölcsösnek elképzelni, ha az saját világképük manifesztációja, ez mindig is elfogadhatatlan lesz. És nyilvánvaló, hogy ilyen ember mindig is lesz. Ahogy meleg is. Tehát, el kell jutni arra a szintre, aminek homlokegyenest direkt az ellenkezőjére szólít fel Toroczkai ha zavar - mert miért ne zavarhatna, ahogy a kutyaugatás vagy akármi - akkor nem mész oda, és leszarod. De az aki, odamegy vegzálni, épp ebbe az árnyékvilágba küldené vissza őket, és pont megfordítaná a tendenciát. Ne vonuljanak. Nem vonulnak. Ne legyenek meleg bárok. Az sincs. Legyen törvény arra, hogy tilos a buzulás... stb. Ráadásul ez a tendencia a társadalmon belül, minden más területre áterjedve, egyéb feszültségekhez, és hosszútávon decivilizációs állapotokhoz vezethet.

Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy ez fordítva is igaz lehet, adott esetben a melegek követelhetnek, olyan jogokat, indíthatnak el olyan társadalmi változásokat, amik teljesen inverzek, de ezek többsége prognosztizálhatatlan, és jelenleg spekulatív. De ettől még messze vagyunk, hiába citálnánk ide egy zsák egyedi példát mert az van mindenre.

Szóval a melegek se nem a társadalom, se nem a klasszikus családmodell se nem az akármi ellen vannak, még ha - de hát ez a létezésükből fakad - esetükben ez el is tér, az általánostól. De egy meleg párkapcsolati modellt nem lehet minden szinten ráhúzni egy nem melegre.

Ez a randalírozás meg balhézás, amit a retorikádban előszeretettel használsz a melegekkel kapcsolatban, pedig ilyen bicskanyitogató hülyeség. Megint kettős mérce. Eszerint a buzik provokálnak, úgyhogy legitimálhatjuk a saját szemünkben az ellenük irányuló agresszív fellépést. Ez engem akkor is felhúzott, amikor a gyöngyöspatai balhénál, a sajtóban túlsúlyt kapott az a megközelítés, hogy provokálták a cigányokat. Az nem jogosít fel semmire, plusz a provokáció is csak nézőpont kérdése.

Azzal pedig semmi bajom hogy zavar, csak ahogy leíród, olyan mintha - mert ezt külön sehol nem kötöd ki - a létüket meg a felvonulásuk létjogosultságát kérdőjeleznéd meg, csak mert zavar.

DeMarco 2011.06.21. 17:41:19

@Fedor: "egy kisebbség, élve a gyülekezési jog adta lehetőségekkel egy békés, és szándékai szerint vidám felvonulást kíván tartani"

Most a siófoki cigóvonulásról beszélsz?

Az hogy valami a résztvevők szerint "békés és vidám" még a szemlélők, kívülállók, a nagy többség szerint korántsem az, sőt igen-igen provokáló lehet.
Miért vagy képtelen belátni, hogy mennyire erősen irritálja a vonulás a normális embereket? Érthetetlen, hogy miért nem veszed észre évek óta a mélységes elutasítását a parádénak. Miért teszel úgy mintha ez rendben lenne.
Bezzeg a tiltakozás erősebb formája már eljut hozzád is...
Pont úgy csinálsz, mint fletó és a maszop. Szegények azt hitték, h csak azok gyűlölik őket, akik kimentek hetekig a Kossuth térre... Sosem értették meg, most sem, hogy mit jelent az erkölcsi bukás, ellehetetlenedés. Aztán volt nagy pofára esés, amikor kiderült, h egy egész ország áll a Kossuth tériek mögött, amit mindig is mondtunk...

"nem több, csakugyanannyi jog járjon nekik, mint neked vagy nekem, az már randalírozás és provokálás."

Volt egy ember aki kinevezte a lovát miniszternek... azóta is őrültnek van titulálva...
Miért kellene a buziknak bármilyen többletjogot adni? Buzulhatnak? Igen. Négy fal között azt csinálnak amit akarnak. Akkor meg? Nem házasodhatnak? Na és? A kutyák sem... A házasság szentsége, a család védelme kizárólag az apára-anyára-gyermekekre korlátozódik. Ez az etalon, a normális, egészséges modell. Miért kellene a biológiai zsákutcákat beemelni és főleg mi célból vágynak vmire ami sosem lesz az övék... Ott az élettársi kapcsolat, legyen elég.
Szép is lenne, ha legközelebb a pedofilok, bdsm-k, nekrofilok, kutyák, macskák követelnének ugyanolyan jogokat, mint ami nekünk van.
Ha tüsszentesz a szád elé teszed a kezed? Késsel, villával eszel? Nem túrod az orrod a villamoson? Nem szamurájkarddal szállsz fel a buszra? Stb. Miért? Betartod a társadalmi normákat? Idomulsz a létező erkölcshöz? Miért? Mert különben ha mindenki azt csinálna amit akar, akkor káosz lenne és anarchia.
Tetszik, nem tetszik alkalmazkodni kell a többség akaratához, alkalmazkodni a munkahelyedhez, a pénztárcádhoz, a betegségekhez, alkalmazkodnod a többi emberhez.
A buziparádé nem alkalmazkodik, ellenkezőleg provokál.
Vak vagy ha nem látod és álszent ha tagadod.

DeMarco 2011.06.21. 17:48:13

@Fedor: Egyébiránt meg remekül látni, fényesen a különbségeket.

Csak meg kell nézni az elmúlt két napot és azt amit buci körül művelnek.

Hányinger.

Ilyenkor újra, meg újra elgondolkodom, hogy mégis mit várnak a liberálisok/zsidók?

Folyton pofáznak, kikérik maguknak az ellenállást, de közben...közben meg az arcunkba tolják és messzemenőkig prezentálják azt, amiért annyira negatív a véleményünk és asszem elég enyhén fogalmaztam...

Nem tudok rá jobb szót: hányinger.

De oké, legyen, csak akkor könyörgöm: Ne Csodálkozzatok !!!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.21. 17:56:12

@DeMarco: "Most a siófoki cigóvonulásról beszélsz?"

Ez az, terelj csak.

"Érthetetlen, hogy miért nem veszed észre évek óta a mélységes elutasítását a parádénak."

Mert egyrészt nem akkora az az elutasítottság, mint amennyire te szeretnéd, másrészt meg alaptalannak és értelmetlennek tartom, és szeretnék ezen változtatni. Idealista hozzáállás, ez tény.

"Miért kellene a buziknak bármilyen többletjogot adni?"

Ez a válaszod arra, hogy azt írtam, "csak ugyanannyi jog járjon nekik, mint neked vagy nekem"?

"Szép is lenne, ha legközelebb a pedofilok, bdsm-k, nekrofilok, kutyák, macskák követelnének ugyanolyan jogokat, mint ami nekünk van."

Na most nyomtam el egy ásítást, annyira unalmas már ez csúsztatás...

De hogy jön ide Stohl Buci?

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.21. 18:07:23

@DeMarco: Mindig ez van.A történelem során újra és újra elkövetik a hibáikat.Hihetetlen,hogy még létezik ez a nép,úgy látszik,hogy az ördögnek sem kellenek! :)

Win Elen 2011.06.21. 18:58:42

@DeMarco: @DeMarco: ezzel eleg eroltetetten eltolod a beszelgetes iranyat. De mindegy. A lenyeg szerintem az, hogy egyaltalan nem kell szeretni oket, sot lehet ellenezni az egesz felvonulast. De azert az nem allapot, hogy csak ugy lehet egy ilyet megrendezni, hogy hat tonna sun kell ennek a biztonsagos atrocitasoktol mentes levezenylesehez. Ha ez az egyet nem ertes, akkor ebbol nem kerunk, es ezert emelnek szot a legtobben. A velemennyilvanitasnak megvannak a maga kulturalt formai, azokkal kell operalni. De ha szerinted a mocskos buzik, mocskos zsidok rigmusok, es a kulonbozo direkt kontaktust jelento "tamado" eszkozok alkalmazasa a kulturalt velemennyilvanitas keretei kozott vannak, akkor nincs mirol beszelni. Innentol az olyan "de" dolgok, hogy a letuk az utcan provokacio, azert van ez stb. megint oda vezet vissza, hogy borzalmas es veszelyes sotetseg van a fejekben. Lehet ezeken a kerdeseken lamentalni, sot kell is, de ennek nem elfogadhato modja az, amit sokan az ott megjeleno ellentuntetokent tenni, akarnak. Es szerencsere nem tudtak most sem. Reszemrol a kozponti kerdes itt nem a buzisag, hanem az agyatlansag, ahogy ezt nem szeretem a ciganyoktol, a liberalisoktol, a kezmuvesektol es a kiscserkeszektol, ugy az itteni ellentuntetoktol sem.

Win Elen 2011.06.21. 19:07:00

Ergo a kordonok lebontasa nem azt jelentene, hogy holnaptol kotelezo a buzosag, hanem hogy vegre agybol probalunk kozeliteni az ismeretlenhez, a massaghoz - ami az en nyelvezetemben korant sem a homoszekszualitast jelenti csak, hanem azt is. En szivesebben elnek egy ilyen orszagban. ( es mind amellett azert ugy gondolom, hogy ez meg mindig inkabb egy ilyen orszag, de a hulyek meg mindig tul sokan vannak :))

DeMarco 2011.06.22. 12:05:49

@Fedor: "Ez az, terelj csak."

Miért lenne terelés? Ott is szegény szerencsétlen kisebbség élve a gyülekezési jogával vidám és békés tüntetést tartott. Mármint számukra vidámat és békést, tekintve, h ők röhögtek és annyira fel voltak fegyverezve, hogy be kellett volna vetni a hadsereget, vagy a kommandót, hogy lefegyverezzék őket...

Nem az számít, hogy maguk mit gondolnak magukról. Azoknak a normális polgároknak számít a véleménye akik kénytelenek elszenvedni ezeket a provokációkat.
A párhuzam bőven megáll. Mindkét kisebbség agresszív és provokáló viselkedésű, amik magukban hordozzák a válaszcsapás lehetőségét. Röviden, ha nem lenne ok, nem lenne okozat sem.

"Mert egyrészt nem akkora az az elutasítottság, mint amennyire te szeretnéd"

Ezt mondtad akkor is, amikor a választások voltak a szadesszel, madöffel és maszoppal kapcsolatban is... aztán vhogy mégis elég nagy lett az elutasítottság... én a helyedben nem becsülném túl nagyra a pesti liberális szubkultúrát...

"szeretnék ezen változtatni. Idealista hozzáállás, ez tény."

Szeretnél persze. Ez még rendben is lenne, csak sajnos a módját választod meg nagyon rosszul...

"Ez a válaszod arra, hogy azt írtam, "csak ugyanannyi jog járjon nekik, mint neked vagy nekem"?"

Ez. Semmilyen körülmények között nem adnék többletjogokat, pláne ilyen fundamentális kérdésben.

"Na most nyomtam el egy ásítást, annyira unalmas már ez csúsztatás..."

Jó, mert az azt jelenti, hogy nem csak mi unjuk már évről évre ezt a visszatérő libsi hisztit...

"De hogy jön ide Stohl Buci?"

Nem értem a kérdésedet. Elég egyértelmű, mindenki más megértette...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 12:17:54

@DeMarco: "Ezt mondtad akkor is, amikor a választások voltak a szadesszel, madöffel és maszoppal kapcsolatban is..."

Idézz légyszíves akkor, ha már ilyen mondatokat tulajdonítasz nekem. Mert hogy én emlékeim szerint pont azt írtam, hogy az MSZP meg SZDSZ sajnos megérdemelten tart ott, ahol, és az MDF-nél se írtam azt, hogy diadalmenet lesz, cak azt, hogy jó lenne, bekerülnének, de nem volt 100% soha.

"Szeretnél persze. Ez még rendben is lenne, csak sajnos a módját választod meg nagyon rosszul..."

És mi lenne szerinted a helyes mód, ó, nagy tanácsadó?

"Semmilyen körülmények között nem adnék többletjogokat, pláne ilyen fundamentális kérdésben."

Tehát többletjog az, ha a kevesebből ugyanannyi lesz, mint mindenki másnak.

"Elég egyértelmű, mindenki más megértette..."

Tudod, én hülye vagyok, és nem értem, hogy ha a melegek elfogadottságáról szól a vita, akkor miért kell zsidózni, és hogy jön ide az, hogy egy balesetet okozó színész milyen eszközöket vet be az ítélete enyhítése érdekében, és miért a liberálisok bűne az, ha a jóbarátai (egyébként szerintem is túllőve a célon) kiállnak mellette?

DeMarco 2011.06.22. 12:23:01

@Win Elen: "De azert az nem allapot, hogy csak ugy lehet egy ilyet megrendezni, hogy hat tonna sun kell ennek a biztonsagos atrocitasoktol mentes levezenylesehez."

De miért kell egyáltalán megrendezni? Ezt nem tudják valódi indokokkal megmagyarázni. Mert az elfogadást nemhogy nem erősíti, de évről évre rombolja is.
Komolyan ki kellene próbálni, hogy egyik évben nem rendezik meg... ki fog derülni, h senki nem bántja a buzikat...

"A velemennyilvanitasnak megvannak a maga kulturalt formai, azokkal kell operalni."

És azok értek valamit is? Nem lehet mindent szép szóval megoldani. Néha oda kell csapni... Vegyünk egy egyszeri esetet: Cigóék baktatnak hazafelé kis teherautóval a mezőről, megrakva szalmabálákkal. Figura eléáll traktorral. Hová, hová barátocskáim azzal a szalmával? Há' beszéltünk a tulajjal, ő adta nekünk ajándékba, h vihetünk 30 bálát...
Igen? Az érdekes, mert én vok a tulaj. Há' akkor engedj el minket, mert megszurkálunk... Igen? Ezzel kihúzott egy szép erős fakarót a földből és... a többi a kórházra tartozik ahová beszállították őket néhány csonttöréssel... jah és mindezt rendőrök szeme láttára, akik nem láttak semmit sem...
Lehet, hogy a kultúrált véleménnyilvánításnak megvannak a formái, csak az nem mindig célravezető... :DD

Nyilván nem szerencsés amit a huligánok művelnek, de ők sztem csak a hab a tortán... Ők a láthatók, a kézzel, szemmel foghatók. De rajtuk kívül van egy masszív tömeg, akik a közelébe nem mennek semmilyen buziparádénak, "nem ütik a buzit", nem bántják őket. De azért még nem értenek egyet, azért még bántva érzik magukat, az értékrendjüket, az erkölcsüket.
Ha néztétek a Trónok Harcát a Lannister parancsnok a barbárokat küldte a csatában az első sorokba...hadd hulljon a férgese... mi is a "kopasz, bakancsos"-ként jellemzett radikálisokat küldjük az első sorba...

"vegre agybol probalunk kozeliteni az ismeretlenhez, a massaghoz"

És mi van azokkal akik egyáltalán nem akarnak közelíteni semmilyen mássághoz? Akiknek megfelel egy hűvös távolságtartás? Nem mindenki kíváncsi természet...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 12:27:16

@DeMarco: Tehát a tolvaj és a jogaiért kiálló kisebbség számodra egy és ugyanaz, és koraközépkori környezetben játszódó történetekből választasz életvezetési tanácsokat XXI. századi problémákra.

Bölcs, nagyon bölcs...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 12:33:55

@DeMarco: "És mi van azokkal akik egyáltalán nem akarnak közelíteni semmilyen mássághoz? Akiknek megfelel egy hűvös távolságtartás?"

Az pont ezért nem fog odamenni sehova mások rendezvényét eltorzult arccal ordítozva és náci jelképeket mutogatva megzavarni. Senki nem azt kéri, hogy kötelezően barátkozzál melegekkel, dicsérd őket vagy változtass bármilyen szokásodon, csak azt, hogy ne zavarjon az, ha másoknak is ugyanannyi jog jár, mint neked, és ne szólj bele abba (jelen esetben mások senkinek nem ártó életvitelébe), amihez semmi közöd, és ezzel máris ott vagyunk a hűvös távolságtartásnál, ahogy én is viszonyulok mondjuk egyes nekem nem tetsző zenei vagy egyéb szubkultúrákhoz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 12:40:57

@DeMarco: Egyébként jobban meggondolva semmi fura nincs abban, hogy a középkori nézeteidhez középkori eszközöket is akarsz választani :-)

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.22. 12:49:57

@Fedor: "Ilyenkor újra, meg újra elgondolkodom, hogy mégis mit várnak a liberálisok/zsidók?"

Erre referáltam.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 12:51:47

@Azúrkék égbolt: Én is. Olvasd el, amit DeMarconak válaszoltam.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.22. 13:03:48

Nem akarok ezen a buzifelvonuláson rugózni.Egyszerűen nem szeretem az ilyen szintű devianciát.Nem én vagyok a kisebbség,a legtöbb családos embert felháborítja és undorral tölti el ez a magamutogatás.Ezért nem értem a szervezők célját,hiszen csak jobban kiélesítik az ellentéteket az ilyesfajta arroganciával.
Persze,ha megfigyeljük az utolsó világégés előtti eseményeket,felmerül némi párhuzam.Persze,ha a fegyvergyártó lobbi áll a háttérben,akkor mindent értek...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 14:03:43

@Azúrkék égbolt: Arra gondolsz, hogy a németeknél is a kisebbségek elleni támadásokkal kezdődött, és hogy a nácikat többek között a Krupp Művek pénzelte? ;-)

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.22. 14:22:45

@Fedor: A hergelésre gondolok.
Próbálj bemenni a cigánysorra,hogy köcsögök mind!
Próbálj bemenni a zsinagógába fejfedő nélkül szvasztikás pólóban!Hamar kifolyik majd a leved.
Nem kéne egymás hagyományait és értékrendjét tisztelni?
Mert ha nem,akkor a reakciók is jogosak,ugye?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 14:30:32

@Azúrkék égbolt: Már csak az a kérdés, hogy békésen vonuló emberek látványát miért érzed te hergelésnek, és hogy miért érzed úgy, hogy csak másoknak kell a te értékrendedet tiszteletben tartani, és miért elfogadható ezzel szemben az, ha te a tiedet viszont rájuk akarod erőltetni. Mert hogy a melegek nem akarják azt, hogy te is úgy éljél, mint ők, te viszont...

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.22. 14:35:15

@Fedor: Engem nem érdekelnek a melegek.
Sem a pedofilok,leprások,féllábúak és vegetáriánusok.
Csak szeretnék nyugodtan közlekedni.Nem akarom nézegetni őket!Az ablakom alatt vonulnak.
Bár gondolkoztam én is,hogy a macskatartók nevében rendezek egy félnapos,fél várost lezáró felvonulást,tangabugyiban,nagy zajjal.De végül elvetettük az ötletet kormányszinten,félve a kutyások támadásától.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 14:55:45

@Azúrkék égbolt: Egyrészt jó lenne már hanyagolni ezt az aljas összemosást a melegek és a pedofilok között, másrészt meg ige,n a demokrácia arról, szól, hogy időnként bárki élhet a gyülekezési jogával, ha azt békésen teszi, te is a macskatartók nevében, és felőlem akár tangabugyiban is, ha egyszer abban érzed jól magad, és nem félsz, hogy kiröhögnek.

Ez a közlekedésre való hivatkozás meg annyira átlátszó... Amikor családi rendezvény, színházi fesztivál vagy FIDESZ tüntetés volt, akkor is így tiltakoztál ellenük? Ha valóban az Andrássyn laksz, akkor ezek is voltak az ablakod alatt, és ezek miatt is lezárták az utat...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 14:57:17

@Azúrkék égbolt: Ja, és a rendőrök titeket is megvédenének a kutyások támadásától, mert ez a dolguk, szóval ez ne tartson vissza a tangabugyitól :-)

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.22. 15:00:17

@Fedor: Miért pont a pedofilokat ragadod ki aljas módon,miért nem a vegetáriánus(z)okat?! Ott volt az is,besétáltál a csapdába,valami mégis ott lebeg?
Mérges voltam akkor is,de akkor nem volt ilyen rendőri lezárás,ott reszkettek a pajzsaik mögött a kemény legények a mellékutcák sarkain.Vicces volt! :)

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.22. 15:10:22

Mentünk haza az asszonnyal és kölökkel kézenfogva,ezek meg majd' ránkvetették magunkat,hogy hova-hova!?
Mondom a hős pajzsosnak,nyugi kishaver:haza.
Aszondja: Jaj,azt nem ajánlom,ott utcai harcok dúlnak!
:)))))
Ezeket ki kéne vezényelni egy kocsmai verekedéshez ahol húsz cigány késsel hadonászik,öngyilkosok is lennének a félelemtől.

DeMarco 2011.06.22. 15:33:58

@Fedor: "koraközépkori környezetben játszódó"

Néha valóban úgy érzem magam, mintha ott lennénk, de ki kell ábrándítsalak a cigós eset nincs egy hetes...

Ahogy a trónok harca is csak pár napos és nem a középkorban írták...

Persze tudom, h el tudnál vonatkoztatni, csak akkor rendesen kellene válaszolnod...

"Az pont ezért nem fog odamenni sehova mások rendezvényét eltorzult arccal ordítozva és náci jelképeket mutogatva megzavarni."

Nem is megyünk. De lélekben azért ott vagyunk. Nem támogatjuk a rendzavarókat, de megértjük a motivációjukat, még ha mi magunk enyhébben fejezzük ki nemtetszésünket.

"csak azt, hogy ne zavarjon az, ha másoknak is ugyanannyi jog jár, mint neked"

De zavar. Erről szól ez a vita. Mert nem vagyunk egy szinten és nem is leszünk. Vannak olyan országok ahol eljátsszák a mókát, de még ott sem lesz az övék az, amiből eleve kizárják magukat. Attól, h valaki helikopter akar lenni, még nem lesz az...

"ne szólj bele abba (jelen esetben mások senkinek nem ártó életvitelébe)"

Nem is szólunk, senki sem szól. Ott buzulnak ahol akarnak felőlem.
De ők se szóljanak bele a mi életvitelünkbe és ne akarjanak olyan jogokat ami ennek az életvitelnek szerves része, velejárója, fundamentuma. Éljék a maguk választotta életet, de hagyjanak békén és ne provokáljanak minket. Sztem nem túl nagy kérés. Vagy csak nekik lehetnek ilyen kéréseink, nekünk nem??

DeMarco 2011.06.22. 15:36:37

@Fedor: "Már csak az a kérdés, hogy békésen vonuló emberek látványát miért érzed te hergelésnek, és hogy miért érzed úgy, hogy csak másoknak kell a te értékrendedet tiszteletben tartani, és miért elfogadható ezzel szemben az, ha te a tiedet viszont rájuk akarod erőltetni."

Ó, be szép libsi gondolat...

Remélem nem baj, ha ezentúl mindig ezt fogom idézgetni, amikor írsz egy gárdás posztot? :DDD

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 15:43:38

@DeMarco: "ki kell ábrándítsalak a cigós eset nincs egy hetes..."

Csak hogy arra a mondat első fele vonatkozott. tudod, szövegértelmezés...

"Ahogy a trónok harca is csak pár napos és nem a középkorban írták..."

És ki mondta azt, hogy akkor írták? akkor játszódik, és ha hiteles akar lenni, akkor a szereplők középkori módon cselekszenek és gondolkodnak...

"De lélekben azért ott vagyunk"

Tehát lélekben rózsaszín háromszöget és kötelet kínálsz nekik, és Szálasit élteted.

Jó tudni.

"Éljék a maguk választotta életet, de hagyjanak békén és ne provokáljanak minket."

És visszajutottunk az alapkérdéshez, hogy miért is érzed provokációnak még a látványukat is, és miért érzed úgy, hogy a te és családod életére akármilyen hatással lesz az, ha két meleg törvényesen összekötheti az életét.

Szerintem itt hagyjuk abba, én eluntam ezt a ringlispilt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.22. 15:47:16

@DeMarco: "Remélem nem baj, ha ezentúl mindig ezt fogom idézgetni, amikor írsz egy gárdás posztot?"

A békés jelzőn elegánsan átsiklottál... Meg a központi direktíváról is lemaradtál egy brossúrával, a FIDESZ szerint most már nem egyszerű magyar emberek ők, hanem egyenruhás bűnözők :-)

Cr 2011.06.23. 10:48:32

@Fedor: A békésen vonuló tömeg miért vonul? Ezt kellene tisztázni, de nem látok és nem hallok rá semmilyen magyarázatot...
Nem arról szól egy vonulás, hogy MEGNÉZIK az emberek? Nem arról lenne szó, hogy lássák élőben, esetleg csatlakozzon hozzá az, akinek megtetszik, a szellemiség, a zene, a lufik, akármi... de nem csak az újságokban meg a blogokban lehetne látni... hm?
Merthogy így ennek szerintem semmi értelme, hogy az Andrássy út ÉPPEN OTTHON TARTÓZKODÓ lakóinak megy az előadás. És senki másnak, mert keményen le volt zárva az út egy utcával odébb mindkét irányban.

De kellemetlen, hogy baszik válaszolni mindenki, aki érintett.
Magyarul, semmi más ez a vonulás, csak provokáció. Ennyi.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.23. 10:54:14

@Cr: Eléggé kifordított a gondolatmeneted. Szerinted a melegek direkt szeretnek ketrecek között felvonulni? A pride hosszú évekig olyan volt, hogy bárki láthatta, csatlakozhatott hozzá, ha akart, szóval pont olyan volt, amit te itt hiányolsz, egészen addig, amíg az agyatlanok el nem kezdték rendszeresen megtámadni, és a tőlük való védelem miatt van ez a nagy rendőri készültség.

Én kérek bocsánatot, hogy ezt így el kellett magyaráznom.

Cr 2011.06.23. 15:50:42

@Fedor: Figyi, ezt az érintetteknek kellene megbeszélni a zsarukkal. Mivel a zsaruknak kényelmes úgy, hogy kiürítik az egész utat - ez egyértelmű, bocs, ÉN SE VAGYOK HÜLYE.
Csak a végeredmény miatt nem a nácikat és nem is a zsarukat okolják az átlagemberek. Mert azok már csak ilyenek. Tetszik érteni?
Amúgy meg abba kellene hagyni azt, hogy "A MELEGEK" kikérem a nemvonuló meleg TÖBBSÉG nevében, a rengeteg meleg ismerős, haver, volt osztálytárs, stb nevében azt, hogy "A MELEGEK" kifejezéssel rá akarnak ülni a vonulók azokra, akik amúgy nem vonulnak, mert nem tartják értelmes dolognak. Én sok meleget ismerek, de érdekes módon egyik se akar vonulni, sőt, egyik se ismer senkit, aki vonulni akart volna akár egyszer is. És ne gyere nekem azzal, hogy "biztos kevés meleget ismersz" meg azzal se, hogy "nem megbízhatóak a forrásaim" meg "érdekes kör lehet az" stb.

Én nem hiányolom, hogy legyen PRIDE és nem hiányolom, hogy lehessen csatlakozni hozzá, ezt a vonulóknak KELLENE hiányolni és mivel látják, hogy ez a helyzet, észre kellene venni, hogy ilyen körülmények között NEM KÉNE VONULNI! Elsősorban a vonulóknak árt ez az egész vonulás ilyen körülmények között, hogy a zsaruk lezárnak mindent a GYALOGOSOK ELŐL (hát ez mi már, gyalogos nem mehet be egy útra, ahol amúgy lakik, beszarok).

Én kérek bocsánatot, hogy ennyit nem fogsz föl.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.23. 15:57:03

@Cr: Tehát ha az agyatlanoktól meg kell védeni egy kisebbséget, akkor azért nem a támadók a hibásak, hanem a megtámadottak, és nekik kéne gyáván megfutamodniuk, ahelyett, hogy kiállnának a jogaikért.

Gondolom ugyanezt mondanád akkor is, ha mondjuk egy felvidéki, erdélyi vagy vajdasági magyar felvonulást támadnának meg a helyi szélsőséges barmok, és őket kéne így védeni a helyi rendőrségnek. Vagy mégse?

Cr 2011.06.24. 09:36:56

@Fedor: Nem sok eszed van, látom.
Tehát, kezdjük elölről.
Vonulni akarok, hogy lássanak, ezért vonulok. A vonulást biztosítani kellene a rendőrségnek. De nem biztosítja, hanem az egész utat lezárja, így a vonulás ÉRTELMÉT VESZÍTI. Megvan? Fölfogod? NEM LÁTJÁK BAZZEG. Gondolkozzál már.
Nem akarom minősíteni azokat az operettnácikat, akik megtámadják az eseményt, nem akarom a Bibliával péniszét dörzsölgető tüllszoknyás srácokat se minősíteni. Tudod, én csak egy belvárosi arc vagyok, aki a belvárosban él és fizeti az adót stb., annyit várok el, hogy tudjak közlekedni. Nincs gondom a vonulásokkal, azzal van gondom, hogy a vonulók belemennek abba, hogy ők úgy vonuljanak, hogy nem látja őket SENKI. Fölfogod lassan? Vagy nem akarod?

Az erdélyi meg vajdasági felvonulással nem tudok mit kezdeni, nem tudom, ez most igazából mi, én továbbra is pesti vagyok és az is maradok. Így az ottani vonulás mivel az én útvonalamat egyáltalán nem keresztezi, ezért nem is értem, miért szegezel nekem ilyen ostoba, butácska kérdést. Csak nem provokálni akartál? Mellélőttél anyukám.

Az, hogy kiáll valaki a jogaiért, az nem úgy megy, hogy kimegyek a Hortobágyra és végigvonulok, miközben nem lát senki, csak 20 szürkemarha. Márpedig itt is kb ez volt a helyzet, mivel mindenhol minden le volt zárva, kivéve az Oktogonon. Tehát ÉRTELMETLEN volt a vonulás, de ezt nyilván te is érzed, kis provokátorom.

Na küszködj még egy kicsit, pont annyit érsz, mint a zsidózó meg buzizó széljobbosok. Vagdalkozzál, ha jólesik. Idióta.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.06.24. 10:16:20

@Cr: Szerintem hagyjuk. Vagy olyan hülye vagy, hogy nem érted, amit írtam, vagy hülyének teteted magad, mert nem akarod érteni, amit írtam.

Cr 2011.06.24. 13:21:31

@Fedor: Nem, egyértelmű, hogy te nem érted, vagy csak játszod az eszedet. A vonulásnak az lenne az értelme, hogy lássák és csatlakozhassanak hozzá anyukám. Tudod, mint a normális helyeken, ahol beviszik a nácikat és nem nekik ugrál a zsaru, mint pl most minálunk. Ahol nem lezárják a gyalogosok elől az utat, hanem megtisztítják azoktól, akik dobálnak és ordítoznak.
A szervezőknek kellene szólni a zsaruknak, hogy ez az egész így nem oké. Főleg azért nem, mert így még inkább utálja őket mindenki.

Szerintem érted te, csak most játszod a bazári majmot. Nem áll jól, megjegyzem.

Muster Mark 2011.07.22. 19:56:11

@Fedor: Én azt szeretném, ha megint lenne holocaust, és téged is elvinnének.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.07.22. 20:10:47

@Muster Mark: Látom, te is alanya lehetnél a posztnak. Talán az is vagy? :-)

Azt ugye tudod, hogy akár fel is jelenthetnélek?

Amúgy heteroszexuális, katolikus félig palóc, félig sváb vagyok, szóval igyekezned kell, ha indokot akarsz találni az elvitetésemre :-)

Behajtó70 2011.08.31. 16:13:57

@jvizkeleti: Teljesen igaz! Jogod az van...csak eszed nincs egy csepp sem...mert e nagy jogomvannal tömeges ellenszenvet keltetek!

De csak nyugodtan jogozzál, vonulgass, csakis magad alatt vágod a fát...

Nyilván ezt képtelen vagy belátni!
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0