Top 3 Orbán-nóta
2014. március 18. írta: Fedor

Top 3 Orbán-nóta

orban_nota.jpg

Magyarország örökös miniszterelnöke nem csak egy kétméteres szarvterpesztésű, szürke magyar marha, hanem hívei örömkönnyektől fátyolos szemében emellett mindent megoldó népmesei jókirály is, így hát természetes, hogy nóták is születnek róla az egyszerű nép ajakán.

Íme a legjobbak, minden különösebb sorrendiség nélkül felidézve. A poszt végén szavazás!

A XXI. század Kossuth Lajosa

Pár évvel ezelőtt a nagy békemenetelő, Széles "Energiacella" Gábor aposztrofálta Orbánt Kossuth Lajosként. És milyen igaza volt! Hisz maga az istenadta nép igazolja vissza az alábbi, friss videóban, hogy bizony, a párhuzam áll.

A harcias egri lányok védence

"Ki Viktort megbántja, nagy kést a hasába" - danolják a hős egri várvédő asszonyok méltó utódai, akik készek megvédeni országunk nagy vezetőjét az agresszív baloldal ármányaitól. 

A nyugdíjasok Mikulása

És végül, de persze messze nem utolsó sorban személyes kedvencem, a drága Rozika nótája az ő egykor üres, de a jóságos Viktor király által személyesen degeszre tömött pénztárcájáról. Idézzük fel együtt a megható pillanatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr95867377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új pártállami rendszer 2014.03.19. 19:26:20

Új pártállami rendszer épült ki. Ne tévesszen meg benünket, hogy többpártrendszer van! Az van Oroszországban is. És az volt a rendszerváltás előtti Lengyelországban és az NDK-ban is. Ez nem sokat jelent. Akkor, ha egy országban minden intézmény, mind...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tallono 2014.03.18. 14:57:41

Fu baszki, önkéntes bolsevizmus, Rákosi sírva kérné el a receptet...
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0