Nem akarsz kontrollálatlan hatalmat Orbánnak? Terrorista vagy!
2016. január 25. írta: Fedor

Nem akarsz kontrollálatlan hatalmat Orbánnak? Terrorista vagy!

A FIDESZ legfrissebb hirdetése (amit minden bizonnyal az utcákon is látni fogunk nemsokára, a lassan három éve tartó permanens óriásplakát-kampány keretében) csúcsra járatja a hangulatkeltést: gyakorlatilag terrorizmus-pártolással vádolja meg az ellenzéket csak azért, mert nem szavaz(ott) meg olyan törvénymódosításokat, amelyek a jogaink folyamatos szűkítésével járnak, ellenben a deklarált céljukhoz nincs is rájuk szükség, mert az ezek nélkül is elérhető, tehát egyetlen funkciójuk a demokrácia totális leépítése. Ettől már tényleg csak egy lépés, hogy a vádból eltűnjön a pártolás, és maradjon csak pusztán a terrorizmus.
Ne legyenek kétségeink, ha a hőn óhajtott statáriális lehetőségek a kezükbe kerülnek, minden bizonnyal hamar eljön ez is.

Ha esetleg még valakinek egy kis kétsége volna arról, hogy mire is kéne ez az alkotmánymódosítás a FIDESZ-nek, az nézze...

Közzétette: Kötöttségek nélkül – 2016. január 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr308311966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamut 2016.01.26. 14:48:49

@high up!:
a putyintrollos beismerését nem láttam, de azt igen, azt a saját szememmel láttam ahogy beismerte hogy autista. kérdezd meg őt, szerintem most is be fogja ismerni.

mondjuk azon nem csodálkozom hogy egy putyinista-fideszes autista....

más:
erről a legújabb fideszbűnözésről hallottál már? :D
index.hu/belfold/2016/01/24/a_korrupcio_elleni_penzeket_lophattak_el_magyar_kozbeszerzesi_ellenorok/

"„a magyar ellenőrök megcsapolták a közbeszerzések szabályosságának kontrolljára adott uniós pénzeket". Magyarul ellopták azt a pénzt, amit a korrupció elleni harcra adott az Unió."

tralalala 2016.01.26. 14:49:10

@pamut: "tralalala a fidesz egyik kurvája akit azért alkalmaznak hogy minden blogot szétverjen ami kritizálni merészel a fideszes országpusztítást."

Szerencsére a hozzászólások stílusából, tartalmából mindenki levonhatja a következtetést, hogy ki veri szét a kommentelést :) Bocs öreg, nézzél már magadba.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.01.26. 14:50:51

Én sok dologban támogatom a Fideszt. Ebben nem. Az MSZP változata jobb.

Már megint egy poszt, aminek a címe nem igaz.

tralalala 2016.01.26. 14:52:02

@vadi3: "Visszakérdezhetek: Anyád kurva volt?
Te nem érzed a két véglet között a különbséget. A máséval lehet bármit, de az enyém szent és sérthetetlen? "

... pontosan te nem érzed. Orbánlányokon hónapokig csámcsogni lehet, Orbánnét ellő tehenezni lehet, Orbánpapa kőbányáját négy évig baszogatni lehet. Mást nem lehet, mert az borzalmas bulvár stílus, mindennek a legalja, undorító, mikor a családot támadják.

Bocs, de az Orbánráchelezés meg Orbángáspározás kifejezetten divat volt a blogokon, amik most azon sírnak, hogy jaj a család, jaj ez milyen szemétség. Ez valami akkora kettősmérce, hogy az egész elképesztő.

pamut 2016.01.26. 14:53:03

@tralalala:
hahahaha, mintha nem tudná mindenki hogy reggeltől estig csak az orbánmaffia seggét nyalod a neten, istenem bazdmeg de röhejes vagy :DDDD
tudod ha kurvának mégy ne sírj ha kurvának neveznek fideszribanc!
te választottad, te csináltál magadból kurvát, magaddal beszélgess el ha nem tetszik!

apropó, te fideszes hazugsággép és rágalmazó hol van azoknak a név szerinti lsitája akik a 888-as fideszes-szennylap cikk kapcsán szerinted képmutatóak voltak?

ja, hogy sehol :DD
rágalmazni azt szeretsz fideszkurva, de bizonyítani azt már nem :DDD

na, ki vele, mennyiért nyalod a gazdáid seggét?

tralalala 2016.01.26. 14:56:50

@pamut: Aha, oké. Érdekes.

Még egyszer kérdezném a bloggazdát, hogy ez így rendben? Ez a hozzászólás építő, előremutató, vitára alkalmas, vagy bármi egyéb? Nekem elég gáznak tűnik.

high up! 2016.01.26. 14:58:03

@tralalala:

Gejzuka, Orbaneszku gazdid 2020-ban ki fog lépni az EU-ból. Trianonra időzíti majd, hogy minél nagyobb nömzöti pátosz meg mélygyász közepette mutasson fényes nömzöti-körösztényi jövőt a hanyatló libsi, multikulti, iszlám leigázott EU ellenében. Ti 2 millió hasznos hülye Atlaghülyemagyar a végső összeomlásig kitartotok majd mellette, tudja ezt a kis hibbant felcsúti nagyon jól. Két millió barom meg elég a maradék 7 millió leigázására.

A számításába csak annyi hiba csúszhat mint gyúrtcsánynak (akinek szintén megvolt egy időre a maga 2 millió agyhalott birkája), hogy ebből a 2 millióból 1 millió bármikor képes tovább állni egy másik hibbant diktátor mellé, ha úgy adódik.

Oszt Orbaneszku gazdid majd úgy jár egy szép napon mint nagy tanítója Ceaucescu eftárs. aki 1989 december 20-án a másnapi beszédére készülődvén megnyugvással vette tudomásul, hogy a nép 100%-ban mellette van, ellenzék nincs, a hatalma tehát még 30 évig stabil.
Oszt másnap már az életéért futott.

FOLYTASSUK!

vadi3 2016.01.26. 15:00:37

@tralalala: Számomra mindegy, hogy melyik oldalt szidják ilyen alpári módon, mert egyik oldal sem érdekel...

Azoban ha igaz amit írsz (már miért ne lenne igaz) és volt "Orbánlányokon hónapokig csámcsogni lehet, Orbánnét ellő tehenezni lehet, Orbánpapa kőbányáját négy évig baszogatni lehet", akkor ebből tanulni kéne és nem folytatni.
Szerinted milyen erkölcsi alapod van a másik hibáit felhánytorgatni, úgy hogy közbe Te is elköveted mindahányat és mennyivel vagy előbbre a másiknál, ha ugyanazt csinálod.

Másik példa a kormányzati lopkovice. Miért sizdják a szocikat, ha a Fityisz is ugyanazt csinálja.

Tudod: előbb magadéból a gerendát és utána máséból a szálkát.

tralalala 2016.01.26. 15:01:04

@high up!: Minden bizonnyal így lesz. Akkor majd jól a fejemre csapok, hogy nahát, mindvégig high upnak volt igaza. Persze akkor már késő lesz, mert minden bizonnyal a forradalmi bizottság hazaárulás vétkével felakaszt.

Hát, én már előre szomorú vagyok.

pamut 2016.01.26. 15:04:59

@tralalala:
hehe, sírsz az óvóbácsiért hogy védjen meg? :DDD

és ne sunyulj rágalomgép, ha már rágalmazol állj ki a szavadiért!

HOL VANNAK azoknak a nevei akik a 888-as fideszes-szennylap cikk kapcsán szerinted képmutatóak voltak?

ja hogy rágalmazol a világba, hogy így védd a fidesz ocsmány szennylapját!

igen, ez méltó hozzád, fideszkurva.

FF 2016.01.26. 15:05:30

@pamut: Autistaként kikérem magamnak a Bircával való összemosást.

pamut 2016.01.26. 15:05:42

@tralalala:

élvezed hogy a gazdád szétverte a magyar egészségügyet?

tralalala 2016.01.26. 15:06:34

@vadi3: "Szerinted milyen erkölcsi alapod van a másik hibáit felhánytorgatni, úgy hogy közbe Te is elköveted mindahányat és mennyivel vagy előbbre a másiknál, ha ugyanazt csinálod."

Hogy egész őszinte legyek, én a 888 cikkét is csak akkor olvastam el, mikor már ötödször láttam, hogy jaj ez milyen durva, jaj mekkora botrány, mert tényleg nem érdekel. Nekem tök mindegy, hogy ki volt meztelen modell, abból is ismerek párat, teljesen jó fej laza emberek.

Nekem azzal a borzasztó álszent hozzáállással van a bajom, hogy aki tavaly ilyenkor még azon üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz, az most azon üvölt, hogy jaj hogy merik a családjával támadni azt a politikust, aki nem Orbán.

Engem ez zavar, mikor valaki ennyire nem veszi észre a kettősmércét. A 888-ról megvan a véleményem, de erről a kettősmércéről is.

pamut 2016.01.26. 15:07:10

@FF:
bocs :) nem mindenki egyforma, még az autisták között sem :)
amiket belinkeltem, azok mind igazak Birkára, teljesen rímel a kommentjeire, illetve magyarázza a reménytelen mániákusságát. Te ettől még lehetsz egy jó autista is :)

tralalala 2016.01.26. 15:08:50

@pamut: "HOL VANNAK azoknak a nevei akik a 888-as fideszes-szennylap cikk kapcsán szerinted képmutatóak voltak?"

Öregem, keress már vissza, mikor az orbánlányok valami diszkóban két pasival táncoltak, hogy hörgött mindenki, hogy úristen fertő ilyet nem szabad. Volt vagy 10 blogposzt róla. És most ugyanezek ugatnak, hogy jaaaj a 888 hogy merészeli a családjával támadni a politikust, ilyet nem szabad.

pamut 2016.01.26. 15:09:12

@tralalala:

már sokadjára mantrázod a rágalmadat fidezses hazugsságép: "aki tavaly ilyenkor még azon üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz"

végre mutatnál rá bizonyítékot, vagy csak a rágalmazást tanították meg neked habony trollképzőjében?

élvezed ugye hogy rágalmazol? fogadok még fizetés nélkül is csinálnád ugye?

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.26. 15:10:38

@Frady Endre:

A változtatás minimális volt a választási rendszeren.

Ráadásul a Fidesz pont az KORÁBBI rendszerben nyert kétharmadot 6 éve.

ariskerase · https://puccsista.blogspot.com/ 2016.01.26. 15:11:41

@The Ghost Wolf: Korlátlan hatalma ma senkinek nincs Magyarországon, csak túlzásokba eső, ferdítő és mellébeszélő kamuellenzék, akik a hatalom birtokában ugyanezt csinálták! Most meg szarul esik, hogy mellőzte őket a nép. Jelenlegi kormányunkat a nép választotta és a nép joga megbuktatni, bocsánat, ha a lakosság nagy része nem kér a balos-libsi szuperdemokrata csürhéből!

pamut 2016.01.26. 15:12:08

@tralalala:
lófaszt, te rágalmazol, te bizonyítasz. csak nem képzeled hogy a szolgád vagyok akit utasítgathatsz ? :DDD különben is én nem láttam olyat aki "azon üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz", olyat meg eleve nem keresnék ami nincs, EZT TE HAZUDTAD, te is bizonyítsd be.

nem fogd, mert egy hazug fideszkurva vagy.

mit szólsz ahhoz hogy már a korrupcióellenes pénzeket is elloptátok?

és ahhoz hogy a Polt nevű orbáncsicska hivatalosan is lezárja az egyik legnagyobb, országos rablásotok, a trafikrablást aktáját? :D te hány trafikot loptál el a magyaroktól fideszbűnöző?

wolves84lb 2016.01.26. 15:16:32

@$$$=$$$: idéznéd, fideszcsicska, pontosan mire is gondoltál? Vagy csak te is idejöttél böfögni egyet 20 ft-ért?

wolves84lb 2016.01.26. 15:27:07

@tralalala: fideszcsicska, te tényleg ennyire sötét vagy? Ne is válaszolj, igen, tényleg...

wolves84lb 2016.01.26. 15:30:53

@tralalala: pont annyira akar bárki is vitatkozni egy hozzád hasonló fideszcsicskával, amennyire orbán apád akart vitatkozni bármelyik választás előtt, mióta fletó feltörölte vele a padlót.

wolves84lb 2016.01.26. 15:33:22

@tralalala: ma jó napod van, fideszcsicska...

" Birca érvel, te visítasz meg hőzöngsz."

Birca érvel...japersze, orbán meg sosem hazudott...van még ilyen urban legend a fideszes tarsolyodban? :) (ez elég jó kis szó vicc lett így a végére :D)

tralalala 2016.01.26. 15:40:28

@wolves84lb: Igen, Birca érvel. Birca érve az, hogy ilyen jellegű törvények egy csomó országban vannak, tehát ebből levezetni az ország végromlását butaság.

Lehet azon vitázni, hogy mi a hasonlóság, mi a különbség. Igaza van-e Bircának. És a többi.

Az viszont nem vita, hogy "fideszkurvaaa, hazucc, fideszcsicska, kussoljááá, orbán". Tehát amit te, highup meg pamut csinál. Ez semmi, ez az értelmes vita ellehetetlenítése és a kommentelés szétverése.

pamut 2016.01.26. 15:47:27

@tralalala:

bazdmeg a hazug pofáadt, még neked áll feljebb? :DDD itt rágalmazol órák óta hogy így-úgy, de amikor követelem a bizonyítékot akkor KUSSSOLSz fideszrobanc.

HOL A BIZONYÍTÉK a rágalmaiodra fideszes?

és kérdeztem hogy mit szólsz ahhoz hogy már a korrupcióellenes pénzeket is elloptátok?
megtennél hogy elszámolnál a bűntársaid lopásával?

és arra is gyáva vagy válaszolni hogy ahhoz mit szólsz hogy a Polt nevű orbáncsicska hivatalosan is lezárja az egyik legnagyobb, országos rablásotok, a trafikrablást aktáját?
te hány trafikot loptál el a magyaroktól fideszbűnöző? miért kussolsz?

5perc 2016.01.26. 15:49:33

Sok olyan diktátort ismerünk, akit nagy többséggel szavaztak meg azok az állampolgárok, akik aztán tízezrével tűntek el nyomtalanul. A mienk sem különb.

anyadmajma 2016.01.26. 15:54:31

@tralalala: Mi van, te hazaáruló bolsevik geci, megint kivezényelt a párt? Tényleg, van valami előírás munkaórára, vagy hozzászólás-darabra vagy esetleg karakterre fizetnek bennetek?
Egyébként meg csak annyit, hogy ez a hazaáruló bolsevik geci fidesz törvény pont arra jó, hogy ilyen a világon sehol sincs, ellenben pl nézzél utána, hogy Rómában hogy ért véget a II. köztársaság. Már ha a gazdád adott rá engedélyt, hogy mást is csinálhatsz a neten a bérkommentelésen kívül Meg ha legalább 2 számjegyű az IQ-d (bár ezt kétlem, mert akkor nem lennél fideszcsicska), anmi azért kell, hogy megértsd a lényeget..

s 2016.01.26. 15:55:01

Gyerekek, mindettől függetlenül azt óhajtom, hogy a fidesz sikeresen vezesse be azt, amit akar. Ezzel ugyanis kizárható lesz, hogy a mindenre eddig is alkalmatlan lúzer faszszopók elfoglalják a helyet, tehát innentől kezdve már csak a profi versenyzők juthatnak szóhoz. Így van. Aki átjut az emelt követelmény szinten, annak lesz esélye, hogy ezt a buzeráns köcsögöt kinyírja a retkes picsába az egész rablóhordájával együtt. Ebben a megközelítésben orbán nem ellenünk dolgozik hanem értünk. Segíti az alkalmas kiválasztódását, aki kicsinálja. Igaz fiam, Brutus?

ursus artos 2016.01.26. 15:57:02

@vadi3: "Csesztessen téged az adóhivatal,"
Ha csalsz.
"a gyerekednek ne legyen írólapja a suliban,"
Amerikában sem az iskola adja az írólapot, sőt kedves Kádár elvtárs idejében is vinni kellett. Meg a szalvéta pénzt is.
"packázon veled önkormányzat,"
Ha nem tartod rendben a házad környékét.
"meszeljen el rendőr a 300 új traffipax valamelyikével"
Ha gyorsan hajtasz, menetközben telefonálsz...
"és ezek után kinyílváníthatod véleményedet."
A hír szent, a vélemény szabad, de csak akkor, ha....

s 2016.01.26. 15:57:14

@pamut: "már a korrupcióellenes pénzeket is elloptátok?"
A megelőzés legbiztosabb módszere pedig. Nehogy valami véletlenül kiderüljön. Aztán még anyagi haszna is volt.

s 2016.01.26. 15:59:20

@anyadmajma: "Meg ha legalább 2 számjegyű az IQ-d"
És nem negatív. Ez fontos.

ursus artos 2016.01.26. 16:01:25

@pamut: "ezt a kamu terror-hiszit meg menekült-hisztit? "
Hűűűűűhaaa!

tralalala 2016.01.26. 16:01:59

@pamut: de elég nevetséges, hogy rágalmazással vádolsz, miközben már trafikos meg korrupt meg mittudomén mi vagyok szerinted :D

Itt van egy pár csámcsogó, akinek ilyenkor valahogy nem jutott eszébe a család szentsége:

sajathir.blog.hu/2013/07/13/orban-lanyok_szendvicsben_tancolnak_a_soundon_444_youtube

dotoho.blog.hu/2013/07/16/orban_dugja_a_lanyat
"Minő fájdalom, az egyébként formás, fugázható popsival rendelkező Orbán lányok nem villantottak mellbimbót,"

444.hu/2013/07/15/itt-a-letiltott-video-az-orban-lanyok-tancaval/

hvg.hu/itthon/20130714_Az_Orbanlanyok_sem_szegyenloskodtek_a_So

Most meg megy a hőzöngés, hogy de a 888 hogy képzeli, jaj szegény tisztes családanya, jaj milyen borzalmas, hogy a családtagokat támadják, fertő.

s 2016.01.26. 16:02:11

@BircaHang Média: "ME élvezi a nép bizalmát"
Apád is élvezte anyád bizalmát. Aztán nézd már meg mi lett belőle.

pamut 2016.01.26. 16:02:47

@ursus artos:
hűha bizony. meg még annál is több.
értelmes ember módjára is tudsz válaszolni? ja, ne,, azért írtad ezt.

tralalala 2016.01.26. 16:03:09

@anyadmajma: Neked is mondom, hogy a pocskondiázás nem helyettesíti az érveket...

Afrika steht an der Elbe 2016.01.26. 16:03:42

Hatalmas katasztrófa előtt áll Európa. Nem árt idejekorán felkészülni. Majd ezzel is az fog történni, mint a kerítéssel. Hülye faszista kerítés, ezzel kezdődött, majd azzal folytatódott, hogy most már mindenki kerítést épít.

s 2016.01.26. 16:04:23

Egyétek meg, amit szartam nektek. Buzi kis barmok, orbán fattyai.

pamut 2016.01.26. 16:05:08

@tralalala:

nem fogom végigklikkelni, név szerint mondd meg melyikből idézted hogy
"azon üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz"

aztán ha ez megvan, azt mondd meg hogy miért ide írod a bajod miért nem abba a blogba amelyik szerinte dképmutató. ezt a blogot, fedor blogját nem látom. vagy ez a síros blogod, itt nyivákolsz a világ minden bajáért aminek semmi köze fedrohoz?

tralalala 2016.01.26. 16:09:16

@s: Az ilyen hozzászólásokkal mit remélsz elérni?

tralalala 2016.01.26. 16:10:04

@pamut: "aztán ha ez megvan, azt mondd meg hogy miért ide írod a bajod"

:DDD De bazdmeg, te hoztad elő az egész témát itt, olvass már vissza, te szerencsétlen! :DD

pamut 2016.01.26. 16:12:32

@tralalala:

:DDDDDDDDDDDDD

bazdmeg te kretén fideszkurva, hogy lehet ennyire hülye? :DDDD

mégis végig klikkeltem a megadott linkeidet, és EGYIKEN SINCS SEMMI OLYAN amit hazudtál, hogy:
"azon üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz"

tehát: HAZUDTÁL.

Bazdmeg hogy lehetsz ANNYIRA HÜLYE hogy saját magad bizonyítod be hogy hazudtál? :DDDD

bazdmeg-bazdmeg te kretén idióta vadbarom, az egyik blog amit belinkeltél kifejezetten VÉDI a lányokat (jogosan) attól hogy hogy használja fel és ki őket a maffiafőnök apjuk.

MÉG CSAK HASONLÓT sem ír ahhoz amit te hazudtál, rágalmaztál.

lebuktál fideszribanc, lebuktattad saját magad :DDD

pamut 2016.01.26. 16:15:50

@tralalala:
ja és bazdmeg te kretén: egyedül egy olyat linkeltél be amin tényleg van egy csúnya minősítés, a legelsőn, az bazdmeg te barom egy JOBBIKOS, szélsőjobbos blog, ott lotyózzák le őket, tudod, ez annak a jobbiknak a blogja, amelyikkel ti, fideszbűnözők annyira jóban vagytok, hogy már le is nyúltátok a menekültgyűlölős fejlesztésüket.

nyígjál bazmdeg hogy a jobbik kurvázza a gazdád lányát :D

és akkor a kérdés: milyen alapon hazudozol azokról akik most felháborodtak a fideszes szennylap 888 ocsmány cikkén, miközben rágalmaddal ellentétben nem tudtad bizonyítani hogy képmutatóak?

hogy van pofád tovább rágalmazni te kollaboráns fideszbűnöző troll, miután magadat cáfoltad?

tralalala 2016.01.26. 16:19:04

@pamut: "kifejezetten VÉDI a lányokat (jogosan) attól hogy hogy használja fel és ki őket a maffiafőnök apjuk. "
:D
Ezért közlik a hírt, ezért csámcsognak rajta, hogy kihozzák, hogy azért is orbán a hibás :D Jaj hagyjuk már. De olvashatsz akár origós, blogos kommenteket is. Annyi szörnyülködő meg hőzöngő komment volt, mintha MO-n kizárólag vénkisasszonyok élnének.

tralalala 2016.01.26. 16:21:53

@pamut: Jah, mert a többi lap az kizárólag azért hozta, mert ez egy Magyarország szempontjából tökéletesen releváns és fontos hír, véletlen sem azért, hogy Orbánt cinkelje :D

pamut 2016.01.26. 16:23:33

@tralalala:
Igen védi! Íme:
"Az Orbán PR által teremtett (ál)vallásos-tradícionális utánlövésekkel létrehozott bódulat, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, nagycsaládos mesevilág. Az Orbán-lányok láthatóan szenvednek e nem kívánt szereptől, hiszen a cseh Katerinához hasonlóan ők is napjaink fiatal lányai, akik szeretnek bulizni és pasizni. "

Ja bazdmeg MENNYIRE GYÁVA vagy már :DD hogy MENEKÜLSZ a saját hazugságod elől :DDD
meg már kínodban kommenteket emlegetsz miután MEGCÁFOLTAD saját magad :DDD

Tehát a tény: rágalmaztál.

ahogy ezt egy fidesztrolltól meg is szoktuk.
és amikor bizonyítani próbáltál, még saját magad tetted röhejessé :D

köszönjük Emese....

pamut 2016.01.26. 16:25:26

@tralalala:

akkor ismét a kérdsé, ami elől MENEKÜLSZ te utolsó orbánribanc:

milyen alapon hazudozol azokról akik most felháborodtak a fideszes szennylap 888 ocsmány cikkén, miközben rágalmaddal ellentétben nem tudtad bizonyítani hogy képmutatóak?

hogy van pofád tovább rágalmazni te kollaboráns fideszbűnöző troll, miután magadat cáfoltad?

a Polt Péteres, meg korrupciós pénzt ellopós hírekre miért vagy GYÁVA válaszolni bazdmeg?
hány trafikkal tömték ki a zsebed fideszbűnöző?

csak egy néző 2016.01.26. 16:27:14

"Orbán télből a nyárba utazik, és a fél kormányt magával viszi"

Csapatépítés, környezettanulmány közpénzen? DDD
Hajrá fiúk.
(Magyarország és Indonézia között nincs hatályos kiadatási egyezmény"

a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fwww.reactiongifs.com%2Fr%2Fumad.gif&key=kJsAahhc7mBrEhkBuBx8qA&w=600&h=372

hvg.hu/gazdasag/20160126_Orban_a_jovo_heten_is_keleti_kapcsolatoka

tralalala 2016.01.26. 16:28:52

@pamut: és a cikk konklúziója: Orbán a hibás. Mint mindig, mindenben. Ha levideózzák a lányait, azért is Orbán a hibás.

Tehát mit csinál: Orbán lányait használja fel Orbán támadására.

tralalala 2016.01.26. 16:31:50

@pamut: Megint: visítasz azon, hogy jaj rágalmaz, miközben engem gyanúsítasz trafikmutyival meg mittudomén mivel. Erre mi a bizonyítékod?

Azon visítasz, hogy jaj offtopikolok, miközben Polttal jössz.

Annyira fájdalmasan rossz, amit csinálsz :/

pamut 2016.01.26. 16:34:53

@tralalala:
EZT HAZUDTAD:

"azon üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz"

Benne van ez a cikkben?
NINCS BENNE.
Van benne akár csak hasonló mondat?
NINCS BENNE.
Tehát hazudtál, rágalmaztál?
IGEN, HAZUDTÁL, RÁGALMAZTÁL.

És amekkora kretén fideszbűnöző vagy még saját magad hoztad a bizonyítékot arra hogy hazudtál... Orbán lányainak meg részvétem, tényleg Orbán miatt szar nekik, a gátlástalan "apuka" még az esküvőt is a saját fideszes PR-jára használta fel, de jó hogy az én apám nem ilyen fasz hogy saját javára használjon ki engem...

Ja, és ne feledd: HAZUDTÁL.

tralalala 2016.01.26. 16:36:44

@pamut: "Benne van ez a cikkben?
NINCS BENNE."
Nem, hanem az van benne, hogy a fugázható seggű orbán lányok miért nem villantottak mellbimbót. A másikban meg az, hogy kurvák. Valóban tök más :/

pamut 2016.01.26. 16:38:25

@tralalala:

ja, még valami fideszcsicska!

ezt is írtad, IDÉZLEK: " most ugyanezek ugatnak, hogy jaaaj a 888 hogy merészeli a családjával támadni a politikust, ilyet nem szabad."

bár a dohoto blog soha nem írta azt amit hazudtál, hogy "üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz", de közben még a 888-as fideszes szennylap cikkére se írtak semmit.

Tehát NEM CSAK AZ HAZUGSÁG amit először írtál, de az is, hogy bárhogy is reagált volna a 888-ra, noha te azt írtad hogy " most ugyanezek ugatnak".

Te is autista vagy mint Birka, ezért hazudsz kényszeresen?

pamut 2016.01.26. 16:40:57

@tralalala: igen, gondolom dohotot egy férfi írja és szeret látni női melleket, ez még csak nem is hasonlít ahhoz hogy "üvöltött, hogy az orbánlányok hogy mernek úgy táncolni, hogy közben hozzáérnek egy pasihoz".

Tehát: HAZUDTÁL.

A jobbikos blog kurvázását meg miért nem a jobbikos blogon kéred számon?
ja hogy ahhoz gyáva vagy?

Ugyanúgy ahogy gyáva vagy az én kérdéseimre reagálni?

Ja és a dohoto hol reagált fideszes szennylap 888 ocsmány cikkére ahogy te azt hazudod?

pamut 2016.01.26. 16:41:57

Orbánmaffia, 2016:

"Korrupció elleni pénzeket lophattak el magyar közbeszerzési ellenőrök"

index.hu/belfold/2016/01/24/a_korrupcio_elleni_penzeket_lophattak_el_magyar_kozbeszerzesi_ellenorok/

tralalala 2016.01.26. 16:44:33

@pamut: " most ugyanezek ugatnak".

Hát azért nagyságrendileg ugyanaz az oldal :D Jesszusom, el ne magyarázd már. Ugyanez a szar álcivil balliberális oldal, amelyik az orbánlányokon csámcsogott (természetesen csak az ő érdekükben, hová is gondolunk), orbánráchelezett, orbángáspározott, "megellett az orbánné"-zett, orbánapuka kőbányázott, most visít hogy jaj hogy merészelik a 888-asok hogy a család felől támadnak.

tralalala 2016.01.26. 16:46:46

@pamut: "ahogy gyáva vagy az én kérdéseimre reagálni?"

Minek olyan kérdésekre reagálni, hogy hány trafikot kaptam? :D Buta vagy, bocs.

pamut 2016.01.26. 16:48:40

@tralalala:

haha, felnéztem a 444-re is hogy - ha már az első állításban hazudtál - legalább azt megnézzem hogy a 2. hazugságodban van-e legalább egy hangyányi igazság? :)

szerinted találtam valamit? :D
vagy inkább az derült ki hogy nem csak a dohozo, de a a444 kapcsán is hazudtál? :D

EZT ÍRTAD: " most ugyanezek ugatnak, hogy jaaaj a 888 hogy merészeli a családjával támadni a politikust, ilyet nem szabad."
Ezzel szemben a valóság: a 444 még csak nem is reagált a fidesz szennylapjának cikkére, ugyanúgy ne,,. ahogy a dohoto sem.

élvezetből hazudsz?
élvezetből rágalmazol?
addig sem az orvbánmaffia sara a téma ugye, erre hajtasz fideszribanc?

ugye akkor is hazudoznál rágalmaznál ha nem kapnál érte fizetést?

és hogy lehet annyira betegesen kretén hogy saját magadat cáfold? :D

pamut 2016.01.26. 16:50:56

@tralalala:
:DDDDD te miről hablatyolsz te nyomorult kretén? :DDD

ÉPP MOST CÁFOLTAD SAJÁT MAGAD.

mi az a veretes baromság hogy "nagyságrendileg ugyanaz az oldal" te olyan autista vagy hogy nem bírsz blogokat meg újságokat megkülönböztetni? :DDD

vagy már kínodban mindent kitalálsz csak hogy menekülj a hazugságod elől?

az egy dolog hogy hazug vagy, de még ennyire gyáva is?

hol foglalkozik a dotoho és a 444 a a 888 cikkével? megmutatnád?

pamut 2016.01.26. 16:51:45

@tralalala:

ezt kérdeztem te gyáva hazug:

mit szólsz ahhoz hogy már a korrupcióellenes pénzeket is elloptátok?

és ahhoz hogy a Polt nevű orbáncsicska hivatalosan is lezárja az egyik legnagyobb, országos rablásotok, a trafikrablást aktáját? :D te hány trafikot loptál el a magyaroktól fideszbűnöző?

tralalala 2016.01.26. 16:54:33

@pamut: Még egyszer:
Orbánlányok, orbánráchel, orbángáspár, orbánné ellik, orbánpapa kőbánya, orbán minden mennyiségben. Ez simán megy. Te se szólaltál fel ez ellen, az összes ilyen szennyblog cinkosan röhög.
888 ugyanilyen stílusban ír NEM ORBÁNRÓL: úristen hogy merészelik, ez borzalmas, hogy az embert a családja felől, maffiastílus, elhatárolódunk.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2016.01.26. 16:55:38

Tapírtámadás

Rám támad egy bűzhödt tapír,
Dülledt szeme vérbőn eres,
Harci láztól elönt a pír
S kezem íves U-vast keres…

Megragadom, odacsapok,
El-el ugor, ez egy finn csel…
S állatvédő öregapók
Hada felém jön és lincsel!

Futok, számból vér dől s matek:
„Egy-két-egy-két, terrorveszély!”
Hopp, megállít engem a TEK:
„Polgártársam, mi fáj? Beszélj!”

„Vad papik és tapló tapír…”
Mosolyogva bólint s ásít,
S látom, nála lévő papír
Tilalmat hoz, kijárásit:

„Tilos emez, tilos amaz!
Míg nincs lecsukva e menet,
Foglalt minden IFA, Kamaz,
S nincsen se mobilbank, se net!”

Üres utcák, üres terek,
Híradóban tapír-banda…
Szép-új világ pont így kerek,
Működik a propaganda.

„Állampolgári értékek és európai emberéletek veszélyeztetése esetén ott vagyunk minden kilométerkőnél! Meg sok egyéb helyen is, de erről most nem beszélhetek. A szükségállapot bevezetése nekünk se öröm, de szervezett tapírtámadás és más egyéb előre be nem jelentett tömegincidens esetén kénytelenek vagyunk! Statarium necesse est!” /Csávás Kálmán ellentengernagy, a Tapír Ellenes Kommandó (TEK) vasökle/

„Veszélyben a demokrácia! Vissza az európai jogrendszert! Le a diktatúrával! Éljen a fékek és ellensúlyok rendszere! Több cafeteriát, kevesebb állami terrort! Alanyi jogon járó maximálbért! Tizenharmadik havi előnyugdíjat! Szabad tánciskolaválasztást! Ingyen netet! Még szélesebb sávot! Egységes ellenzéket az én uram vezetésével!” /Balonci Beliálné, a Legújabb Igazibb Balabbik Akciócsoportabb (LIBA) pártelnökének a felesége/

„Már megint mit gágogsz itt te ballib bérrettegő birkáné?! Ne legyél már megélhetési kozmopolita, te kriptokommunista felmenőkkel rendelkező bukott KISZ-titkárnő! Hallgass már el, te népben és nemzetben gondolkodni képtelen anti-illiberális csökevény! Egy kicsit nem figyelek, és rögvest rátámadsz a nemzetemre! Ne politizálj, hanem teljesítsd a nőstényi princípiumodat és menj haza szakmányban szülni!” /Legeslegjobb Leó, a Legeslegjobb Ügyekért Kiálló Egységfront (LÜKE) frakcióvezetője/

„Elég a szélsőséges politizálásból! Egyedül mi civilizált közepesek vagyunk képesek középen lavírozva a közjó szem előtt tartásával közösen küzdeni az állampolgári közönyért! Közös közpénzt a köztársaságnak!” /Dr. Center Celesztin, a Civileket Integráló Centrum Alapítvány (CICA) főideológusa/

„Kedves költő gyermekem! Hát nem hallottál arról, hogy Jézus urunk megmondotta, ha megdobnak kővel, ne íves U-vassal dobd vissza, hanem kenyérrel? Vagy ha megütik az egyik orcádat, ne a másikét tartsd oda a te öklöd útjába, hanem a te másik orcádat az övébe. Nem, nem az ő nadrágtartójába, hanem az ő öklébe! És mi az, hogy egy tapír nem a felebarátod?! Ne idegesíts föl a blőd kifogásaiddal, mert végül még én is a te bűnödbe esem és mehetek gyónni a főnökömhöz, azaz saját magamhoz! Remélem, nem leszek túl szigorú velem!” /Ferenc pápa/

„Ki nem állhatom az állat védőket, mert folyton és alattomosan rugdosnak! Hát csoda, ha időnként visszaharapok?!” /Luis Suárez, a Barcelona uruguayi csatára/

„Mi ez a politikusságot mímelő alpári bűzbombasztikus moslékpótlék?! Az önnön vaksötétségét a második versszak finnugor szóviccével tovább feketítő gödörmély klapancia tökéletes példája a teljesen szétesett elme utolsó rúgásai előtti szánalmas végvonaglásai egyikének. A másik az íves U-vas! Anyám szerint ha én kiskoromban ilyeneket írok, egyből vitt volna az iskolapszichológushoz, ha olyan akkor már lett volna, de még nem volt. Hogy fulladna meg, hogy még nem volt! Talán így lettem ilyen kritikussá...” /Puzsér Róbert, kritikus/

„Egyszer megtámadott egy íves U-vassal felszerelkezett korrupt tapír-banda, akiket előbb belehajítottam a Napba, majd az íves U-vasakat belehajlítottam a lekerekített végű pillérvédő betonszegélybe. A tapír hajítást leszámítva a Kossuth-díjas magyar vasbeton szerelők azóta is így csinálják. Csoda-e, ha mindezeket figyelembe véve a magyarok 2/3-a engem szeretne a miniszterelnökének?!” /Chuck Norris/

„Itt valami félreértés van! Én nem bántási szándékkal támadtam meg a költő urat, csupán autogramot szerettem volna kérni...” /Tupír Tapírka, TEK tiporta tapírnő/

„Először együttérzésemet akartam felajánlani, amiért Költő Úr egy késői zsírbő vacsora után az 1984 horror változatának olvasása közben elszenderülve tudatmódosító szerek hatásával vetekedő képzavart álmodott, aztán a kommenteket olvasva úgy tűnik, mégiscsak értesülni kell a napi aktualitásokról, mielőtt az ember Frady Endrét olvas. Mi a maxima culpa?!” /F. Péter, a költő jól értesült kollégája/

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2016/01/tapirtamadas.html

pamut 2016.01.26. 16:57:28

@tralalala:
Még egyszer:
HAZUDTÁL.

nem hogy azt nem írták amit te hazudtál, de még a a888 cikkére sem reagáltak.

most megnéztem a jobbikos blogot még AZ SE REAGÁLT a 888 cikkére, nem csak a a 44 meg a dohot.
tehát totális hazudozás volt a rágalmad, miszerint: " most ugyanezek ugatnak, hogy jaaaj a 888 hogy merészeli a családjával támadni a politikust, ilyet nem szabad."

élvezetből hazudsz?
élvezetből rágalmazol?
addig sem az orvbánmaffia sara a téma ugye, erre hajtasz fideszribanc?
ugye akkor is hazudoznál rágalmaznál ha nem kapnál érte fizetést?

tralalala 2016.01.26. 17:03:31

@pamut: nevetséges hülyeségekbe kötsz bele. A lényeg:
Orbánlányok, orbánráchel, orbángáspár, orbánné ellik, orbánpapa kőbányája. Ezek okék, ezek ellen senki nem tiltakozik, mindenki megmagyarázza, hogy ha orbán családját baszogatják, azért is orbán a hibás.
NEMORBÁNról bulvárinfó: úristen ez hogy lehet, skandallum, tilcsákbe, borzalom.

pamut 2016.01.26. 17:05:42

@tralalala:

akkor ismét:
HAZUDTÁL.

nem hogy azt nem írták amit te hazudtál, de még a 888 cikkére sem reagáltak.

most megnéztem a jobbikos blogot még AZ SE REAGÁLT a 888 cikkére, nem csak a a 44 meg a dohot.
tehát totális hazudozás volt a rágalmad, miszerint: " most ugyanezek ugatnak, hogy jaaaj a 888 hogy merészeli a családjával támadni a politikust, ilyet nem szabad."

élvezetből hazudsz?
élvezetből rágalmazol?
addig sem az orvbánmaffia sara a téma ugye, erre hajtasz fideszribanc?
ugye akkor is hazudoznál rágalmaznál ha nem kapnál érte fizetést?

pamut 2016.01.26. 17:07:24

@tralalala:

HAZUG fideszes!

ISMÉT felszólítalak hogy BIZONYÍTSD rágalmaidat!

egyszer már próbáltad és szétégetted magad. rajtad röhög mindenki mert egy barom vagy aki önmagát cáfolta :D

És örülj hogy amíg hülyét csinálsz magadból, addig sem a fideszbűnözés a téma! hisz úgyis ez a célod...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.01.26. 17:09:20

@BircaHang Média: Kádár idejében még bulgáriában éltél igaz? Akkor is voltak választások, sőt még érdet is jöttek, ha elfelejtettél elmenni szavazni. Persze bulgáriában is ez volt a szitu, szóval megint hülye vagy, ahogy azt már megszokhattuk. Az állapotod viszont egyre romlik. :-(

Szűtté mamá? Szűjjé! 2016.01.26. 17:17:35

@$$$=$$$: Mit? Milyen EU-s szabványt? Miről beszélsz?

tralalala 2016.01.26. 17:18:07

@pamut:
Orbánlányok, orbánráchel, orbángáspár, orbánné ellik, orbánpapa kőbányája.
Évek óta megy, évek óta meg van magyarázva, hogy ha orbán családját fikázzák, valójában azért is orbán a hibás.
Jé, egyszer nemorbán családja került a terítékre, és most megy a visítás, hogy ilyet nem lehet, ez maffiamódszer, stb.

Ez a kettősmérce, ami zavar.

Ha téged nem, a te bajod. Azon triumfálsz, hogy az idézett cikkekben nem SZÓ SZERINT azt írták, amit mondok. Ez nevetséges, és ráadásul unalmas.

pamut 2016.01.26. 17:19:04

@Jobban való teljesítés van:

csak beszólni akart, ne keress értelmet a szövegében :)

biztos nem arra az EU-szabványra gondolt miszerint egy EU országban függetlennek kéne lennie az ügyészségnek :)

dr. mesterséges színezék 2016.01.26. 17:38:56

Elsült itt egy-két "határon túli" a topicban, de a legidevágóbbat hiányolom.

10 éve és pár hónapja nagyban ment a kampányérv, hogy á nem, a határon túli magyarok állampolgársághoz juttatásának uggyan dehogy már a szavazati jog megadása a célja, hanem a közös kebel. Aki mást mond, az hangulatot kelt*.
Igaz, akkor még nem Gulyás Gergely sértődött meg, hogyaszongya hogyan is lehet a fideszről ilyen lapos sunyiságot elképzelni.
Hogy ivott volna nátronlúgot az annyjuk, mielőtt a princípiumot számszakilag teljesítve ilyen szemforgató mocsadékokkal terhelte a világot!

dr. mesterséges színezék 2016.01.26. 17:39:58

@BircaHang Média: Elméletileg gerinced is van, csak valami azt is blokkolja.

pamut 2016.01.26. 17:46:19

@tralalala:

Bizony hogy nem csal hogy szó szerint nem írtak olyat amit hazudtál, de még csaj hasonlót sem!

És ez csak a hazugságod egyik fele, a másik, hogy az általad linkelt blogokon még csak nem is reagáltak a szennyújságotok mocsok cikkére, tehát az sem igaz amit hazudtál hogy "ugyanazok" mondjanak ezt meg azt.

Röviden: egy ócska, szar hazudozó vagy.

Nem csak simán hazug vagy, de még gyáva is vagy, mert még akkor is sunyítasz miután cáfoltak téged.

És sunyítasz akkor is maikor az Orbánamffia egyéb mocskos bűntényeiről van szó. És még neked van pofád kettős mércét emlegetni? :D te magad vagy a kettős mérce! Ha hazudni akarsz akkor hazudsz, rágalmazni másokat az tudsz, de amikor a maffiád saráról van szó akkor kussolsz.
Ócska, hazug, gyáva szar alak vagy.

s 2016.01.26. 17:56:25

Szerintem szopjatok le, aztán basszátok szájba anyátokat. Vagy fordítva.

TizenötmiIIió Magyarok 2016.01.26. 18:28:06

" tehát egyetlen funkciójuk a demokrácia totális leépítése"

Na mar megint egy komcsigeci, sorosberenc, liberalis vernyakolas.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.26. 18:55:04

@Jobban való teljesítés van:

"Kádár idejében még bulgáriában éltél igaz?"

Csak 1986-1988 között.

"Akkor is voltak választások"

Nem igazi választások voltak, mivel csak a hatalom jelöltjei indulhattak el. De ezt te is tudod.

BéLóg 2016.01.26. 19:15:00

@high up!: Marha vicces vagy kedves Magyargyűlölő Lowest Down! Mit számít az hogy mindenki elítéli, mondd? ATTÓL még gyakorolják nem?
Arról nem is szólva, MEKKORA öngólt lőttél.
Hát b+ ITÉLD EL Orbánt aztán ők is szarnak arra mint Amerikában!
Jaaa, Amerikában elitélik de csinálják, az FASZA.
Magyarországon még nincs is, elitélik, de az persze libbancsoknál meg a Magyargyűlölőknél rohattorbánfideszmocsokpatásördög nácifasiszta!

FOLYTASSAD!

BéLóg 2016.01.26. 19:18:20

@tralalala: Nembarátod soha nem fogja észrevenni magát, nem tudom mire számítasz? TERMÉSZETESEN amit ő, amit ŐK csinálnak, a Haza Megvédése, az Egyetlen Elfogadható Cselekvés, a Hülyék Okosítása, Harc a FasizmusNácizmus Ellen, Satöbbi, Satöbbi, Satöbbi.
Ezért NEKIK eleve MINDEN megengedett.

egyhíjánhúsz 2016.01.26. 19:46:08

@pamut:
Könyörgöm inkább ne kommentelj, fájdalom olvasni, amit írsz (és még inkább azt, ahogyan)! Te többet ártasz a baloldalnak, mint bármelyik szerinted "fideszbérenc" (nehéz volt egy elfogadhatóan kulturált jelzőt kiválasztani, azok közül, amiket használsz). Egy az egyben azt csinálod, amit mások szemére vetsz. Rágalmazol alap nélkül, és és borzasztó stílusban fröcsögöd a magadét. A baloldal magasabb intelligenciaszintjéről beszélsz, miközben intelligens emberhez nem méltó módon és stílusban kommentelsz.
Vitatkozni nem így kell!
Ugyanazokat a mantrákat fújod, mint amiket az Orbán rendszer kritikusaira mondanak mások, csak a szereplők változnak. Nálad nem a zsidók, Soros György valamelyik szabadon választható alapítványa vagy a balliberális és egyben kommunista háttérhatalom képviselői fizetik a bérkommentelőket, hanem OV maga és nyilván trafikkal fizet minden egyes olyan hozzászólásért, amit 10-nél többen látnak. Ennyi trafik a világon nincs... Ráadásul ebben a konkrét szituációban értelmes stílusban, érveket felhozó emberekre zúdítod a trágár megjegyzéseket, és ezzel ilyennek láttatod a mai baloldalt. Jelenleg a Fidesz támogatottsága többszörösen veri bármelyik baloldali párt népszerűségét, úgyhogy sokan vannak, akik nem értenek veled egyet és őket nem mind fizeti valaki.
A baloldal bukott egy csúnyát és ők buktak először. Rengetegen csalódtak és kiábrándultak belőlük. Nyert a Fidesz kétharmaddal (kétszer ráadásul, bár a második választásnál már igencsak lejtett a pálya és azt is megtudhattuk, hogy 44% = 2/3...), de ezután már hiába látták sokan, hogy a Fidesz egyáltalán nem jobb (sőt...), azok akik csalódtak a baloldalban már nem mentek vissza, csalódtak az egész politikában és vagy radikalizálódtak és a szélsőjobb felszívta őket, vagy a nemszavazók népes táborát növelték tovább. Ezért vezet és vezetett a Fidesz folyamatosan óriási előnnyel minden felmérés alapján annak ellenére, hogy a szavazótábora számszerűen véve több történelmi mélypontot is megjárt még a sikeres bevándorlásellenes csodakampánya előtt, miközben a teljes népesség 60-70%-a gondolta úgy, hogy nem jó irányba halad az ország.
A kiábrándult szavazók szimpátiáját kellene visszanyerni és ez borzasztó nehéz dolog...
az viszont biztos, hogy a szidalmazás, fröcsögés, és ez a borzalmas stílus ebben egyáltalán nem segít, sőt ront a helyzeten.
Miattad és a hasonló megnyilvánulások miatt reagálnak úgy józan baloldali véleményekre is, hogy csak valami begyepesedett ballib hiszti, mert te sem gondolkozol, nem vitatkozol, csak fújod a magadét, és ezzel csak ártasz.

anyadmajma 2016.01.26. 20:03:30

@egyhíjánhúsz: Ja, ez igaz, de hát ezekkel a hazaáruló bolsevik geci fideszbérencekkel nem lehet más hangon beszélni, másból nem értenek. Majd rájössz te is.
Van pár jobboldali beállítottságú ismerősöm, de azok is szívesen lincselnék orbánt meg a bandáját is. Na, velük tudok értelmesen beszélgetni-vitatkozni, pedig szerintük én nem vagyok jobboldali.(szerintem meg mindegy nekem, a gerinctelen hazug embereket útálom csak, nem érdekel a poltitkai leköteleződés sem, mindenkinek van elvileg egy kis igaza, de nem nálunk).
Szóval majd megérted, hogy ezeknek az egyetlen érvük a zelmúttnyócév meg a libsihiszti.
(bár ez két érv:)).

pamut 2016.01.26. 20:04:16

@egyhíjánhúsz:
:DDD mi bajod van szerencsétlen? :D hol írtam én olyat amit állítasz hogy " A baloldal magasabb intelligenciaszintjéről beszélsz"? :DD
amúgy leszarom a szar baloldalt, se kutyám se macskám, nem képviselem őket, szemben az állításoddal.

a fideszes hazugságkirályokat meg ott és annyiszor verem bele a saját hazugságaikban ahányszor csak akarom.

nem teszik? ne olvasd.

pamut 2016.01.26. 20:05:57

@anyadmajma:

"ezekkel a hazaáruló bolsevik geci fideszbérencekkel nem lehet más hangon beszélni, másból nem értenek. Majd rájössz te is."

na, te kapisgálod... :)

én mindenkivel úgy beszélek ahogy az megérdemli. a fideszgecik ezt érdemlik. bűnrészesek Magyarország kifosztásában és tönkretételében. pont.

anyadmajma 2016.01.26. 20:48:56

@pamut: jaja, és ahogy nézem egyre többen vagyunk. Ezek az idióták nem fogják fel, hogy addig basztatják az embereket, amíg válogatás nélkül kötik fel a politikusokat:)
Mondjuk már a zemmúttnyócévbe is mondta, hogy ki kéne menni az Andrássyra, oszt amelyik azt mondja hogy jobboldali, azt a jobboldali lámpavasra a baloldali politikust meg a baloldali lámpavasra kell felhúzni.
:)

BéLóg 2016.01.26. 22:36:01

@egyhíjánhúsz: Istenem CSAK EZT NE! Meg vagy te bolondulva? Nehogy abbahagyja ez a @pamut az írást!
@pamut? EL NE HIDD hogy te ártasz a baloldalnak! Ez az @egyhíjánhúsz egy aljas fideszbérenc aki el akar téged tántorítani a keresztes háborútól amit a mocskosorbán és a nácifidSS ellen! hazudik. Ki akar készíteni! Le akar járatni!
TE vagy egyes egyedül a balliberális oldal megmentője ezen a fideszbérenc orbánseggnyaló agyhalott bagázzsal szemben.
Te vagy a fény az éjszakában, a Nép Megmentője, a Mahdi! Igen, te vagy a Felkent Baloldali akit minden hülye utál és gyaláz, de te ne vedd fel ezt.
Látod, én, aki ha fizetnének érte akkor se tudnálak lehányni, én aki az egyik legnagyobb ellenséged lehetek, ÉN mondom neked, Isten ments hogy abbahagyd!
Ne hallgass a sok hülyére! Neked írnod KELL, minél többet, minél gyakrabban és minél több helyre!

Nem azt mondták Feri hanem hogy menj a picsába 2016.01.26. 22:37:51

"Nem akarsz kontrollálatlan hatalmat Orbánnak? "

Hat kontrolalatlan hatalmat nem akarok, de olyat igen, hogy a liberalisokat a Dunaba lovethesse.

pamut 2016.01.26. 22:52:02

@BéLóg: mivel nem vagyok baloldali, tényleg nem tudom lejáratni a baloldalt.

én konzervatív vagyok. már nem a magyar, maffiás-geciláda értelemben, hanem az igazi, nyugat-európai, főleg német-angol értelemben, aminek szánalmas megcsúfolása az orbánmaffia rohadt politikája és antimagyar, antikeresztény rablóbandája.

megnyugtathatlak, még sokszor fogom a hazaáruló magyarellenes fideszegcik fejét belenyomni saját mocskukba. és tudod miért? mert megérdemlik.

BéLóg 2016.01.26. 23:05:17

@pamut: Helyes! Nagyon is jó! Tedd amit tenned kell. nehogy eltántorítson ettől senki, főleg ne az orbángecik, az orsósmihályok seggnyalói, fidessagyhalottmosottak!
Rajta, rajta!
Ha bárki be akarná fogni a szádat, hát töröld jól képen, nyomd csak bele a fejedet a magyarellenes fideszgecik mocskába, merülj el benne és kavard fel, mert nélküled a sok hülye istenbarma nem látná meg a Világosságot!
Ne másra, csakis rám hallgass. Én ugyan utállak és leszarlak, de ez végülis egy baráti szarás. Mert mi lennék én nélküled? Egy szánalmas kis senki!
Bezzeg teneked ez természetes közeg,, te lubickolsz ebben, tudom.

Neked Írnod Kell MIndenáron!

Ezt Tartsd Mindig Észben!

pamut 2016.01.26. 23:20:03

@BéLóg:
nyugodj meg szépen, te tőlem tök függetlenül is egy barom vagy :)

Liberalis velemenyTERROR 2016.01.27. 01:57:42

@pamut: Te nem konzervativ vagy, hanem egy komcsigeci, sorosberenc, liberaltbuzizsido faszkalap.

egyhíjánhúsz 2016.01.27. 12:37:39

@pamut : igazad van, nem te írtál a az IQ különbségekről, más írta ezt:
"ha legalább 2 számjegyű az IQ-d (bár ezt kétlem, mert akkor nem lennél fideszcsicska)". Sorry a tévedésért, viszont azt továbbra is gondolom, hogy ezzel a stílussal senkit nem lehet meggyőzni, nem lehet változást elérni. Aki veled egyébként is egy véleményen van, annak persze tetszhet, amit írsz, de sokak számára visszataszító az alpáriság, és ilyennek állítod be a Fidesz ellenzékét.
Ha valaki, aki nem ért a politikához és nincsen még választott oldala elolvassa a "vitádat" mondjuk @tralalala -val, csak a stílus miatt unszimpatikus leszel neki, és ezáltal áttételesen az is, amit képviselsz. És itt egyáltalán nem beszélek arról, hogy kinek van igaza, meg kinek nincs.
Egyébként meg - mint írtam - ma jelenleg a Fidesz szimpatizánsainak a száma MO.-n minden más pártét/szervezetét többszörösen meghaladja, és ezek a szimpatizánsok nem mind "fideszbérencek", hanem megvezetett tévedésben lévő emberek tömegei, akikkel ha értelmesen vitatkozol, érvelsz és alternatívát mutatsz, még el is gondolkoztathatod őket. Nyilván nem adnak neked rögtön igazat mindenben, de még 1-2 Fideszes látszatintézkedés megbukik, még 1-2 hülyeséget megpróbálnak átvinni erőből és már komoly kételyeik lesznek, hogy lehet, hogy igazad volt? Kritikusabban nézik majd a történéseket és lassan észreveszik, hogy bedőltek egy jól átgondolt propagandagépezetnek.

pamut 2016.01.27. 12:58:36

@Liberalis velemenyTERROR: látom a te fejedben is súlyos problémák vannak... :D

pamut 2016.01.27. 13:08:51

@egyhíjánhúsz:
Nem célom senkit sem meggyőzni, és nem hiszem hogy ez lehetséges egy blogon. Ha neked nem teszik amit (vagy ahogy) írok, azt sajnálom, de én továbbra is azt és úgy fogok írni ahogy azt helyesnek és tisztességesnek tartom. Ha te azt hiszed a fideszmaffia fanatikus zombijait, a fideszbűnözéssel cinkos kollaboránsokat érdemes jószándékúnak vagy racionálisnak vélelemzeni, akkor szerintem te vagy nagy tévedésben.

A fidesz ellenzékét nem állítom be semmilyennek mert csak a saját nevemben írok, semmi közöm az ellenzékhez, amiről egyébként szintén megvan a véleményem, és az nem pozitív.

Azt én is tudom, és írtam is valahol hogy sok megtévesztett ember van, velük nincs is olyan nagy bajom. De ha te azt hiszed tralalala vagy a többi rohamosztagos fideszterrorista valami jóhiszemű kisnyugdíjas, nem a fidesz egyik fanatikus harcosa, és gátlástalan pofozóembere, akkor még annál is naivabb vagy mint eddig hittelek.

Érzem a jó szándékot benned, de végtelenül naiv vagy. Ha nem miattam aggódsz hanem hogy esetleg bárkit rossz színben tüntetnénk fel, akkor jó hírem van senki nem képviselek csak magamat.
A te racionális, meggyőzésen és belátáson alapuló világképed - ami nyilván magadból indul ki, ezért ilyen - a mai magyar belpolitikában a fidesz ellenében - ne haragudj - egyszerűen nevetséges (a lehető legfinomabb jelzőt kerestem mert nem akarlak megbántani). Én kb. 10 éve hittem utoljára ilyenben, azóta tudom hogy a fideszes az más állatfaj. (Tőlük tanultam meg hogy kell bánni velük, ők voltak a tanítóim. Amíg ésszel szóltam hozzájuk kiröhögtek, kigúnyoltak.)
De majd te is rájössz egy napon...

csak egy néző 2016.01.29. 21:39:53

Volna rá fogadásom, hogy előbb-utóbb valahol lesz majd egy két kisebb robbantás, ami csak némi kárt fog okozni, de ragyogó alkalom lesz a kormánynak terrorveszélyre hivatkozni és átverik a parlamenten a törvény javaslatukat oszt' jó napot.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2016.02.07. 23:58:58

Jelenleg nem látok Hazámban olyan embert, magamat is beleértve, akinek teljhatalmat adnék.

megamedve 2016.02.20. 10:05:53

@BircaHang Média: azért nyert ott kinnt a fidesz, mert csak a vérfanok mentek el szavazni. Akinek tele volt a töke, az pont leszarta, hogy azzal bassza el az idejét, hogy baromviktor hülyeségeivel foglalkozzon

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.20. 10:22:43

@megamedve:

Nem, hanem azért mert nem tér el a politikai szimpátiák aránya jelentpsen a belföldiek és a külhoniak között.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0