A tegnapi események 4 tanulsága
2016. október 24. írta: Fedor

A tegnapi események 4 tanulsága

1. Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány

Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni.

marabu_161023.jpgkép innen

  • Miután már uniós tagállamként önként és dalolva visszatértek az orosz befolyás alá;
  • és lábbal tiporva mindazt, amiért a forradalmaink küzdöttek, előre letartóztatással fenyegették a demokratikus jogaikkal élni kívánókat;
  • valamint teljesen kilúgozták 56 baloldali hagyományait (plakátokon Mindszenty meg a FIDESZ képviselő Wittner Mária, de Nagy Imréről vagy Bibóról pl. egy szó se esik);

sikerült a kormány III/II-es tagját pont ezen a napon előléptetniük, Boross Péter meg az ünnep alkalmából a legótvarosabb komcsi frazeológiával kezdte el szidni az amerikai imperialistákat. Ha hozzátesszük ehhez azt, hogy nem az utódpárt van hatalmon, hanem az egykor legharcosabb rendszerváltó csapat, akkor már érthető, miért gondolom azt, hogy a nyolcvanas évek óta nem köpte még így szembe kormány a forradalom eszméit.

2. A FIDESZ egyre kevesebb embert tud megmozgatni

Már a kvótanépszavazáson is befuccsolt a korábban hatékony fideszes mozgósítás, hisz bőven a kívánt eredmény, az 50%-os érvényességi küszöb alatt maradt a részvétel, de most végképp szembeötlő volt, hogy mennyire nem kíváncsiak már az emberek Orbánra a legmegveszekedettebb hívein kívül. Hiába ment ezerrel a kampány telefonon, vidéki polgármestereknek küldött levélben és még számtalan más módon, nem csak az esti, ingyenes Szabadságkoncert nézőtere volt félig üres, a Kossuth tér is az maradt, mint ahogy azt a 444 videójából származó kép is mutatja:

444_kossuthter_1.png

Pedig nagy tömegre számítottak, az Alkotmány utca pl. végig be volt hangosítva, így viszont csak a nagy semmiben zengett Orbán hangja.

Az már csak hab a tortán, hogy ennek a "tömegnek" egy nem elhanyagolható része nem tapsolni jött Orbánnak, hanem kifütyülni őt. És erre az ünnepség szervezői készültek is: terrorveszélyre hivatkozva kordon mögött "ünnepeltek", ahova csak csomagátvizsgálás után lehetett bejutni.

Már aki egyáltalán bejutott. Az Orbánra legveszélyesebb "terroristát" pl. sikerült kint tartaniuk, Juhász Pétert ugyanis annak ellenére nem engedték be, hogy még a VIP részre érvényes hivatalos belépője is volt. Az indok: csak. Pofára. Hiába hívott Juhász rendőrt, azok nem jelentek meg. Nem először, és valószínűleg nem is utoljára történik, hogy a FIDESZ magánhadsereggel végezteti el a piszkos munkát, és a hivatalos rendvédelem szégyen-szemre asszisztál ehhez (elég azt hiszem csak annyit mondani, hogy Választási Bizottság, meg hogy Városliget).

És ahogy a kvótanépszavazás után, úgy most is hazugságokkal próbálják elfedni mindezt. Akkor jött az érvénytelenséget elhallgató hazug kampány, és a referendumtól egyáltalán nem függő, de annak folyományaként eladni próbált alkotmány-módosítási kísérlet, úgy most is rögtön jött sajtóközlemény a negyvenezres ünneplő tömegről, és a szélsőséges kisebbségről, amelynek nem sikerült megzavarnia az ünnepet (a hivatalos videón sikerült is lekeverniük a füttykoncertet), majd a szokott logikátlansággal elkezdték nyomni azt, hogy megzavarták a bunkók, hisz sípoltak a himnusz alatt. Utóbbi sajnos csak 99%-ban hazugság. Nem csak az én emlékezetem bizonyíték arra, hogy a tér legnagyobb részén csend és vigyázállás volt a himnusz alatt, hanem számtalan videofelvétel is (pl. a fentebb már belinkelt 444-es is), és csak azért nem 100%-ban hazugság a vád, mert a Vértanúk terénél valóban volt egy maroknyi kisebbség, amely nem csak Orbán beszéde alatt fütyült az Együtt kérésének megfelelően, hanem végig nyomta a teljes műsor alatt. Ott viszont az a Tuareg vitte a prímet, akit bár a fideszes szennysajtó megpróbált összemosni Juhászékkal, de a valóságban semmi közük egymáshoz, és akiről az Együtt-nél most gondolom nem túl szívélyes szavakkal emlékeznek meg.

3. Az agresszív civilek még mindig a jobboldalról kerülnek ki

Lehet azt mondani, hogy a rendőrség fellépése 10 évvel ezelőtt túlzó és elfogadhatatlan volt, és ez igaz is. De az akkor is csak egy reakció volt arra, hogy jobbos kartácsok kocsikat gyújtottak fel, és köveket dobáltak (a rendőrökben meg sajnos dolgozott a tévéostromkor történt megalázásuk miatti revánsvágy). Egy kisebb kivételtől eltekintve, azóta is leginkább jobboldali demonstrálókra jellemző, hogy fizikai inzultusban vezetik le az ellenvéleménnyel szembesülés miatti frusztrációjukat, és ez a tegnapi napon is bizonyítást nyert.

Míg a ballib oldalon még abból is belső vita lett, hogy mennyire ildomos kiabálás mellett sípolással is kifejezni a tiltakozásukat (mintha a jobboldalnak nem ez lett volna a legenyhébb eszköze az "emútnyócév" alatt), addig a helyszínen lévő fideszes vérnyugdíjasok a legnagyobb természetességgel támadtak bottal, esernyővel meg puszta ököllel az újságírókra meg a sípolókra.

kossuth_ter_sip_montazs.png

Utóbbiak viszont nem támadtak vissza, és ezúttal is hála nekik, hogy Gandhi  és Martin Luther King szelleméhez méltóan álltak ki a jogaik valamint a véleményük mellett, és nem ültek fel a provokációnak. Ahogy 1956 egyik jelképe a magyar-szovjet olimpiai vízilabdameccsen készült ikonikus fotó lett a medencéből sebesülten kimászó Zádor Ervinről, úgy a tegnapi napnak a jelképe is egy vérző arc lett, a történész Ungváry Krisztiáné.

Ő utólag így kommentálta az esetet:

...ami itt történt, példa arra, hogy hová vezet a fekete-fehér látásmód. Másokat a téren nálam sokkal jobban bántalmaztak. Együtt érzek velük. Meglepne, ha akár csak egy kormánypárti tüntető lenne köztük, de ha van, akkor együttérzésem nekik is szól. Érvekkel kell vitázni és nem gyáva erőszakkal.

4. Kezd kifulladni az Összefogás mantra

Nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy amíg a Juhász-Jávor-Hadházy trió pár nap alatt össze tudott rántani egy tízezres tüntetést, addig az óbaloldal és a hozzájuk csapódók hosszas szervezéssel ennek csak alig a harmadát tudták produkálni tegnap, és aki elment, az se lelkesen, hanem elég frusztráltan térhetett onnan haza, megbánva, hogy nem inkább fütyülni jött. De ki a fene akar olyan helyre menni, ahol azt hallhatja mondjuk az ezúttal csalódást keltő Bokros Lajostól, hogy

Vacak az ellenzék? Kedves sajtó, bloggerek és véleményvezérek, ne fanyalogjatok, harcoljatok a szabadságért!

vagy magától Gyurcsánytól, hogy

Aki elmúltnyolcévezik, aki gyurcsányozik, az Orbánnal van

Hát, kösz, hogy fanyalgó fideszes lettem.

De most komolyan: Ezzel a szemellenzős mentalitással akarnak meggyőzni, hogy 2018-ban siker lesz az, ami 2014-ben kudarc volt? Most ez mennyiben más, mint amikor Orbán Magyarország elleni támadásként állítja be, ha a személyét kritizálják? A DK házi 888-a, a Juhászék pocskondiázásban már nagy rutinnal rendelkező Nyugati Fény az ünnep előtt is, után is megpróbált belerúgni a kifütyülős akcióba, és meg lehet nézni, hogy milyen eredménnyel. A saját kommentelőik tették őket helyre.

Érdekes volt Karácsony Gergely helyzete. Úgy látszik a Párbeszéd igyekszik minden irányba kompromisszumkész lenni, és ezért több vasat tartanak a tűzben. Amíg pártjának EU parlamenti képviselője egy hete együtt tüntetett Juhász Péterrel és Hadházy Ákossal, addig ő (unicummal, vagy anélkül, nem tudom) elment az összellenzékinek kikiáltott rendezvényre beszédet tartani. Igaz ott rögtön sikerült megfagyasztania a levegőt, amikor szemtől szembe beszólt Gyurcsánynak 2006 kapcsán, szóval végül is jól tette, hogy bevállalta a roncsderbyt.

El kéne már fogadni 2014 és az azóta eltelt idő egyik nagy tanulságát, hogy NEM szabad egy listára venni mindenkit, mert akkor sokan bármennyire is elegük van Orbánból, inkább otthon maradnak. Egyéniben koordinált indulás kell, mert a mai választási rendszerben csak így lehet legyőzni a FIDESZ-t, de listán meg kell adni a lehetőséget, hogy aki nem akar pl. Gyurcsányra szavazni, annak ne legyen muszáj csak azért, mert kormányváltást akar, és akkor összességében még több szavazatot is kaphat az Orbánon és a Jobbikon kívüli világ, mint közösen, egy kényszerlistán.

Persze a szükséges minimális együttműködéshez azért nem ártana, ha az egyik fél nem rúgna bele állandóan abba, aki nem hajlandó mindig és mindenkor beállni a sorba, és például merészel saját tüntetést szervezni. Igen kedves dékások, ez nektek szól.

És mindenkinek, aki eddig csak fekete-fehérben volt hajlandó gondolkodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr10011833303

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ütős beszédek 2016.10.25. 01:40:10

Munkásabb lesz, mint remélhettük. Bájos idős hölgyek és urak pofoztak a hatalom ellen tüntető sípolókat. A rajongásuk határtalan a Nemzet Atyja iránt. Mint Türkmenisztánban.Nyilván az ünnep méltóságát megőrizendő történt a néhány tetllegesség. Nem, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.24. 15:30:56

Orosz befolyás? Nos, ez nem befolyás, hanem szövetség, ill. közös érdekek védelme. Ami nagyszerű hír. Lám, a lengyelek oroszellenesek, de ők is kőkeményen kiállnak sok olyan érdekért, amikért Oroszország is.

Kevés ember? Még így is a tízszerese a ballib tömegnek.

Az agresszívitás nem egyenlő a veréssel. A verést egyébként is a ballibek provokálták ki, feltélezem, hogy a verőket Soros rendelte ki.

Ungvári elment verekedni, s vesztett a bunyóban. Van ez így.

Régóta vége az összefogdosásnak. 2018-ban lesz a ballib erőknek 25 %-uk: 15 az MSZP-nek, 10 Gyurcsánynak, a Különnek és a Post Mortemnek 0 lesz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.24. 15:33:52

@a BircaHang Média szerk.: " A verést egyébként is a ballibek provokálták ki, feltételezem, hogy a verőket Soros rendelte ki."

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

BiG74 Bodri 2016.10.24. 16:04:51

Tény, hogy néhány agresszív, pofátlan, magát hazug módon jobboldali demokratának hazudó majom képes többnek láttatni magát, mint amennyi valójában. Félek véres vége lesz ennek egyszer, pedig nagyon nem kellene.

01234567 2016.10.24. 18:46:50

Az egésznek egyetlen fontos tanulsága volt: Ha megbukik véletlen orbán, itt utána minimum polgárháború lesz.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.24. 18:51:05

@01234567: Minimum? Mi számít nálad maximumnak? :-)

01234567 2016.10.24. 19:00:52

@Fedor: Egy elhúzódó belső anarchia, az ország teljes szétesése, amolyan miniSzíria. Tudom, hülye vagyok.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.24. 19:42:39

Én se látom túl fényesen a jövőt, de azért ennyire borúlátó nem vagyok. Mégis csak Európa közepén vagyunk, bent az unióban.

01234567 2016.10.24. 19:50:24

@Fedor: Én örülnék a legjobban ha nem lenne igazam. De a történések alapján simán lehet. Ez a gond. És ez nem borúlátás, a lehetséges verziók egyike. Mert az biztos, gazdaságilag ellehetetlenítik akkor az országot, a potenciáljuk simán meg van hozzá. A többi meg történelmi közhely.

2016.10.24. 19:56:19

@a BircaHang Média szerk.:

Újabb példa arra, hogy ennyire hülye még te sem lehetsz, ezt csak pénzért írhattad le.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.24. 19:58:20

@01234567: Lehetőségnek lehetőség, de nem mindegy, hogy mekkora eséllyel az. Továbbra is tartom, hogy nem lehet elvonatkoztatni a környezetünktől.

01234567 2016.10.24. 20:15:36

Attól nem lesz jobb ha külföldi rendfenntartók jönnek ide. Én ettől a csürhétől is simán kinézem hogy bármire képesek. És ez egy eléggé alternatíva nélküli lehetőség ha a Fidesz bukik. Főleg ha nem a mostani "ellenzék" valamelyik lehetősége váltja, hanem valóban egy friss, tiszta erő. Mert akkor itt 1. jogi elszámoltatás kell legyen 2. anyagi elszámoltatás. Szerinted a mostani slepp szó nélkül tűrné hogy vagyontalanul börtönbe csukják? Ugyan már! Amint elszámoltatják őket és csendben bevonulnak a sittre..na neeee!!!! Elmondjam a társadalomban előre jól beépített paneljaikat erre az esetre amikor az EU pl. még őket mentené csak rend legyen? :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.24. 20:50:51

@01234567: ÉN inkább arra gondoltam, hogy egy EU tagország már el se jut odáig, hogy külföldi rendfenntartókra legyen szükség.

Márk_Márk 2016.10.24. 21:46:46

@BiG74 Bodri:
Ha ma élnének az 1956-os munkások, akik a forradalmat/ellenforradalmat csinálták, a komcsi Orbán és teljes bandája (trógeRogán, lézerjani és társai) már régen a lámpaoszlopokon lógnának.

morph on deer 2016.10.24. 23:00:41

@01234567:
"...egy friss, tiszta erő.."

Amelyik ma még természetesen a legnagyobb titokban készül arra, hogy egyedül indulva megnyerje a választást, majd egyik napról a másikra kormányzóképes erőként átvegye az irányítást!

Hosszan tartó taps!

Ha terszik, ha nem, a Bokros féle javaslat áll legközelebb a megvalósíthatósághoz, és még értelme is lenne.

Ahhoz, hogy ezt a rablóbandát le lehessen váltani, a szemeteket ki- és elsöpörni olyan masszív erő kell, amilyen csak a teljes egység megléte esetén elképzelhető.
Aki ezt 'politikusként' nem ismeri fel, annak inkább valami mással kéne foglalkoznia..!
Aki ezt felismeri, de fontosabbnak tartja a saját wannabe politikai egóját, mint a 'köz' érdekét, azt én nem tartom tisztességes politikusnak, ergó méltónak arra, hogy bárkit is képviseljen mint politikus!

Innentől nyugodtan lehet sorolni az 'igen, de' érveket, meg a 'hiteles vs hiteltelen' okfejtéseket - az egy milliméterrel sem visz közelebb semmilyen megoldáshoz.

Véleményem szerint annak az ideje már rég elmúlt, hogy kialakulhasson egy 'új erő', amelyik MAJD megmutatja, bla, bla.

Újfent: 'ha tetszik, ha nem', azok már mind itt vannak, akik érdemben tudnak bármit is tenni azért, hogy a "Magyar Köztársaság" újra a normális emberek országa lehessen!
Csak fel kéne már fogni végre, hogy nincs több/más lehetőség!

Az összefogást/együttműködést nem "szeretni" kéne, hanem csinálni, mert az a dolguk!
Azért vannak ott, ahol vannak, azért kaptak bizalmat és támogatást, hogy azt tegyék, amit a támogatóik elvárnak tőlük, és qrvára érdektelen, hogy örömmel, vagy szájhuzogatva!
Ez senkinek nem a személyes játszótere, vagy a saját bábszínháza!

Aki ezt nem érti, az pedi inkább tényleg a játszótérre meg a bábszínházba való, minsem politikusnak, a köz szolgálatában!

pamut 2016.10.25. 00:13:40

Az az Orbán-sztálini akció megvan, hogy Orbán kiküldte a fedett ügynökeit megzavarni Vona beszédét, de az orbáni-göbbelszi szennylapok ezt még az ELŐTT megírták hogy Vona felszólalt volna és az Orbán-ügynökök balhét csaphattak volna?

Lebuktatták magukat a nyomorult szarháziak:
comment.blog.hu/2016/10/24/elore_megirta_az_origo_hogy_balhe_lesz_a_jobbik_megemlekezesen

Mindezt 1956 ünnepén.....

Pár kérdés:
- Honnan tudott az Origo az állítólagos rendzavarókról akkor, amikor Vona még elvileg színpadon sem volt?
- Miért nem írnak sehol rendzavarásról, lökdösődésről, zsidózásról Habony Árpád zsebmédiáin kívül?
- Miért kerülnek ki ezek a cikkek az említett portálokon rendszeresen név nélkül?
- Miért változtatta meg az Origo az eredeti cikket?
- Kik adott utasítást az állítólagos rendzavarók odaküldésre?
- Ki szervezte az akciót kinek a megbízásából?
- Kik fizették ki őket?
- Miből fizették őket?
- Az Origo miért foglalkozott kiemelten a Jobbik eseményével, miközben a címlapról semmit nem lehetett tudni a Kossuth téri történésekről?
- Az említett portálok miért nem írnak sehol a Kossuth téren történt atrocitásokról?

pamut 2016.10.25. 00:17:10

@Fedor:
Szia, sajnálom hogy ez nem fért bele a posztodba:

444.hu/2016/10/23/ader-janos-1956-alkalmabol-eloleptette-a-volt-iiiii-es-operativ-tisztet-tasnadi-laszlo-rendeszeti-allamtitkart

"Áder János 1956 évfordulója alkalmából előléptette a volt III/II-es operatív tisztet, Tasnádi László rendészeti államtitkárt"

Ez nem más mint 1956 emlékének, hőseinek, illetve az egész magyarságnak a MEGALÁZÁSA.
Ezt tette velünk, az egész országgal a mocsok kormány.
Így árulták el 56-ot, így köpték szemen az országot.

De legalább végleg, hivatalosan is összenőtt ami összetartozott: Orbán és a komcsik.

RenPaul 2016.10.25. 00:47:35

5: Az igazán bunkók és suttyók pedig a baloldalról kerültek ki: bármilyen ország himnusza alatt torokszakadtából sípolni... bravó Juhász!

illaim 2016.10.25. 01:00:19

Tisztelt Fedor! Talán ideje lenne újra elolvasni és értelmezni azt az elhíresült őszödi beszédet!
Vagy ennyire rögzült a fejedben az elmúlt tíz év karaktergyilkolása? Amihez még társult az MSZP árulása is.
Ha valami példa lehet az összefogásra, az a Hitler elleni koalíció! Winston Churchill-nél jobban nem hiszem hogy utálta volna valaki a kommunista Sztálint! De a cél érdekében még anyagi és emberáldozatra is képes volt! Mi sem bizonyítja jobban utálatát, hogy Hitler legyőzése után háborút akart indítani Sztálin ellen.
Egyébként pártok nélkül nem létezik parlamentáris demokrácia! Egy új párt infrastruktúra nélkül nulla esélyjel indulhat, a hátralévő két év meg rövid!

illaim 2016.10.25. 01:01:50

@RenPaul: Miért hazudsz te picinyke bogárka?

RenPaul 2016.10.25. 01:24:23

@illaim: köszönöm kedves megszólításod, ha nem értesz egyet, javaslom hallgasd, nézd vissza a felvételeket..
Üdv RP

komplikato 2016.10.25. 02:02:26

@RenPaul: Én IS javaslom neked. Eddig van kint minimum hét kameraállásból, ahogy a tiltakozók éneklik a himnuszt és semmi fütty. Mondjuk az Origon kívül nem is látta senki eme gaztettet, de azért a nyári Mikulás házi narancs tálib csatornája is lehozta a hülyeséget. Szóval HOL a videó?

FikkFakk 2016.10.25. 04:35:04

Amikor azt a bamba feju revesz mariuszt sikerult 2006ban komolyabban megsebesiteni, valakinek kilottek a szemet, bekes ezrek kaptak erositett konnygazt, lovasrohamot, azonosito nelkuli rendoroket viperaval, stb. akkor a csocselekezes ment.

Most ez a szerencsetlen wannabe aldozat odamegy futyulni, mire egy-ket korosodo maganember lenyom neki egy kokit, van rajta egy csikocska ver es maris mindenhol probaljatok csinalni a dramat.

Sajnos most sem sikerult aldozatta valni ebben a rohadt diktaturaban.

Hiteltelen okrok kozossege vagytok, ezert nincs ellenfele viktornak, megha olyan boduletes baromsagokat is csinal, mint pl a stadionepites.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 04:54:37

@randomnotexists:

Már mondtam: ne mindig magadból indulj ki. Az, hogy te pénzért dicsiíted a liberális elnyomást, nem jelenti azt, hogy az ellenoldalon is mndenki fizetett ember...

2016.10.25. 05:07:37

@a BircaHang Média szerk.:

Akkor légy oly kedves, idézd, hol dicsőítettem bármilyen elnyomást!

Oké, ha te ennyire erősködsz, elhiszem, hogy magadtól vagy ennyire hülye. Illetve úgy teszek, mintha elhinném ;) Mert akárhogy igyekszem, nem tudom elhinni, hogy azt bárki komolyan gondolhatja, amit te írtál, miszerint „A verést egyébként is a ballibek provokálták ki, feltélezem, hogy a verőket Soros rendelte ki.” Ez csak undorító kötözködés, amolyan komcsi agitátor-provokátor stílusban. Szóval bocs, mégsem, egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ezeket teljesen magadtól, őszinte hittel írod le. Egyszerűen képtelenség.

HaCS 2016.10.25. 05:30:55

"Az erőszak a gyengék végső menedéke."

(Isaac Asimov)

chrisred 2016.10.25. 06:16:13

@FikkFakk: Ez igaz, de azért az akkori tüntetők korábban csak elfoglaltak erőszakkal egy rendőrség által biztosított közintézményt, és nem kaptak mást a nyakukba, csak amit minden Fradi-Újpest előtt és után kiprovokáltak. Ne keverjük össze a belvárosi úrifiúk füttykoncertjét a szervezett alvilág erődemonstrációjával.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 06:20:23

@randomnotexists:

Kinek az érdeke lett volna egy komoly verekedés? Gondolkozz el ezen!

megamedve 2016.10.25. 06:43:55

@a BircaHang Média szerk.: őszintén sajnállak. Ekkora balfasz nincs még egy a földön.

Flúgatlan 2016.10.25. 07:07:11

A sípolás egy primitív, aljas provokáció volt. Azt sokan megírták, hogy nem tisztelték az ünnepet. Lehet utálni Orbánt, de ne a nemzeti ünnepet trollkodják szét.

Azt már kevesebben írják, hogy az ilyen sípok pár méterről igencsak fülsértőek. Ha valaki mellettem 1 méterrel teljes erejéből sípol egy standionra méretezett síppal, az a hangerő miatt engem magamat úgy felidegesít, függetlenül a körülményektől, hogy megpróbálom az illetőt leállítani. A sípolók brutálisan igénybe vették a körülöttük állók fülét, idegrendszerét is, és nem voltak hajlandók abbahagyni, amikor kérték őket. Persze, hogy volt pár ember, aki nem türtőztette magát. Ha valaki 110 dB-es zajt generál a fülembe, míg én figyelni akarok valamire, és is dühös lennék. Azt hiszem, tudnám magam türtőztetni a tettlegességtől, de nehéz lenne.

Úgyhogy ne csináljunk hőst az aljas, buta provokátorokból. Magasról leszarták a körülöttük állókat, csakhogy kisded játékukat játszhassák egy nemzeti ünnepen.

felhasználós 2016.10.25. 07:08:25

@chrisred: semmit sem biztosított akkor a rendőrség

midnight coder 2016.10.25. 07:22:09

Kedves postíró polgártársam!

1. 1956-ban nem az oroszok ellen harcoltunk, hanem a kommunisták ellen. Tudod, ők voltak a mai "demokratikus" ellenzék zászlóshajójának az elődpártja. És a polgároknak nem elsősorban az orosz kommunistákkal volt tele a töke, hanem a hazai vörösnácikkal, elsősorban Rákosi Pajtás Elvtárssal.

2. A kvótanépszavazás eredménye alapján Orbánnak ma is megvan kb. a 2/3-a. A szavazóképes polgárok úgy 44%-a elment szavazni a kvóta ellen. Aztán van úgy 40% aki elég nagy megbízhatósággal szarik mindenre, és nem megy el semmilyen szavazásra - nem azért mert a balfékeket akarja támogatni, hanem mert az ő kedvenc hala a Szarik Rája. Azaz a balfékeknek marad összesen úgy 16 százalékuk, kétfarkú kutyástól.
Persze a dolog csalós: a 44%-ban benne van a Jobbik is, meg egy rakás baloldali szavazó is aki kvóta ügyben Orbánnal ért egyet, és persze a másik oldalon is lehet Pl. egy rakás keresztény aki a pápa álláspontja miatt nem ment el szavazni, de amúgy a jobboldal híve.
Szóval, aki ebből parlamenti erőviszonyokat vizionál az annyira nem okos mint amennyire nem az.

3. Anno hogy kik gyújtogattak a TV székház előtt soha nem lett meg. Talán nem véletlenül. A szemkilövéskor pedig a szomszédos területről tereltek át a rendőrök egy rakás szélsőjobbos tüntetőt (és ki tudja hány provokátort) a békés ünneplők közé, aztán válogatás nélkül vertek szarrá mindenkit, legyen az politikus, nyugdíjas, vagy kismama.
Egyéb tüntetéseken pedig általában a szimpatizánsok és az ellen oldal el szokott különülni. Ha viszont egy gyűlésen az adott párt vagy politikus hívei közé bemegy pár idióta fütyülni, akkor kb. borítékolni lehet, hogy előbb-utóbb valaki pofán vágja valamelyiket, már csak azért is, mert ki szereti, ha egy hülye a füle mellett elkezd vasutast játszani ? És valószínűleg ez is volt a cél. Szegény ártatlan vörösnácikat verik a gonosz jobboldali nyugdíjasok.

4. A baloldal általában véve halott. Az alapvető probléma nem Gyurcsány vagy az óbaloldal, hanem az, hogy azon túl hogy Orbán takarodj (mert most már mi szeretnénk végre lopni) nem igazán van érdemi mondanivalója. Rendszerkritikát megfogalmazni viszonylag könnyű, és ezzel össze is lehet rántani pár ezer ember tüntetni, de ezzel aztán kb. vége is a dalnak. Ráadásul ezzel a fütyörészéssel az "új" baloldal is szépen megmutatta, hogy pont olyan címeres vágómarha mint Gyurcsányék.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.25. 07:23:37

@pamut: De, benne van, csak ezek szerint átsiklottál rajta: "sikerült a kormány III/II-es tagját pont ezen a napon előléptetniük", és ott van rajta a link.

midnight coder 2016.10.25. 07:25:46

Ps. A mostani 56 szimbóluma a post elkövetője szerint a vérző arc. Azaz a kis pöcs vörösnáci provokátort a megemlékezésen résztvevők verték meg. A 10 évvel ezelőtti szimbóluma pedig a kilőtt szem. Amit Gyurcsány rendőrei lőttek ki. És ez még mindig jobb, mint amit 60 évvel ezelőtt csináltak Fletó elvtársai - mert akkor a jelkép a halott forradalmár volt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.25. 07:26:47

@RenPaul: Kicsit gondolkozz el azon, hogy miért csak a kormánypárti lapok írnak erről az állítólagos himnuszkisípolásról, persze bizonyíték nélkül, aztán nézd meg az összes többi portál videóját az eseményről, amelyeken látszik, hallatszik, hogy a sípolás abbamaradt a himnusz idejére, majd vond le a következtetéseket a lakájmédia hitelességéről.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2016.10.25. 07:30:57

kimentek tobbtizezren megemlekezni, es tobbszazan hogy ezt megzavarjak. utobbiak kozul parat pofanvertek az elobbiek, mert zokon vettek a megzavarast. szerintem ez eleg jo arany, nem ertem mire fel megy a visitozas. illetve dehogynem ertem :)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.25. 07:31:00

@illaim: Olvasd el figyelmesen, hogy mit írtam. Nem azt írtam, hogy semmi együttműködés ne legyen, csak azt, hogy más típusú legyen, és ne ragaszkodjunk ahhoz a stratégiához, ami egyszer már megbukott. Hitlert se úgy győzték le, hogy egy parancsnokság alá került a brit, az amerikai és a szovjet hadsereg, csak koordinálták a hadmozdulataikat.

kvadrillio 2016.10.25. 07:33:10

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint az 1956-os hősökre emlékezve fejet hajtani illik, és "végképp bárdolatlanság fütyürészni". "Aki ilyenkor fütyürészik (...) vajon azt fejezi ki, hogy ő az ÁVH-val ért egyet? (...) Vagy nekik inkább az emberekbe lövetőkkel van eszmei rokonságuk? (...) Vagy egyszerűen csak bárdolatlanok?" –

a szemkilöverőktől kérdezd ezt meg mangalica bunkócska, meg a 2006-ban megvakultaktól !
főnöködnek nem lőtték ki a szemét mikor a cocilizmusban tüntetgetett...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.25. 07:35:29

@FikkFakk: A csőcselék 2006-ban valóban az utcán volt, miattuk tört ki a balhé, amibe sajnos ártatlanok is belekerültek. A rendőrök túltolták, ezt se tagadja értelmes ember, csak azt se kéne, hogy a másik oldalon se volt mindenki szent. De amíg ezt nem vagytok hajlandóak elismerni (miközben a másik oldal nem tagadja a rendőri brutalitást), és ezzel mentitek fel magatokat a szembenézés alól, addig elég nehéz lesz normális vitát folytatni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.25. 07:38:49

@Flúgatlan: NEM a nemzeti ünnepet trollkodták szét. A tiltakozók elsöprő többsége Juhászék kérésének megfelelően csak az Orbán beszéd alatt sípolt, a műsor meg a himnusz alatt nem (tudom, mert ott voltam). Ha meg nem akarom, hogy a fülembe sípoljanak, akkor arrébb megyek pár méterrel, és nem lepofozom az illetőt, mert nekem volt gyerekszobám.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.25. 07:59:17

@midnight coder: "1. 1956-ban nem az oroszok ellen harcoltunk, hanem a kommunisták ellen. Tudod, ők voltak a mai "demokratikus" ellenzék zászlóshajójának az elődpártja. És a polgároknak nem elsősorban az orosz kommunistákkal volt tele a töke, hanem a hazai vörösnácikkal, elsősorban Rákosi Pajtás Elvtárssal."

Jaj, ne már. ENNYIRE muszáj az orosz pproapagandát nyomni? Akkor biztos csak a photoshop az a rengeteg fotó a "Ruszkik haza" feliratokról, és meg lett hamisítva az összes történelemkönyv, amely szerint a Rákosiék nem lettek volna hatalmon moszkvai segítség nélkül, és hogy a forradalmat szovjet tankok taposták szét. Ami meg az utódpártozást illeti, azért 26 évvel a rendszerváltás után, amikor a fideszes kormányban több volt MSZMP tag van, mint az MSZP elnökségében, mert a szoci vezetőségnek olyan átlagéletkora van, hogy a többségük max. úttörő volt 90 előtt, vagy még az se, és a mostani vezetés az, amely volt III/II-es kormánytagokat léptet elő, és visszavezeti az országot az orosz befolyási övezetbe, minimum vicces.

"2. A kvótanépszavazás eredménye alapján Orbánnak ma is megvan kb. a 2/3-a. A szavazóképes polgárok úgy 44%-a elment szavazni a kvóta ellen. Aztán van úgy 40% aki elég nagy megbízhatósággal szarik mindenre, és nem megy el semmilyen szavazásra - nem azért mert a balfékeket akarja támogatni, hanem mert az ő kedvenc hala a Szarik Rája. Azaz a balfékeknek marad összesen úgy 16 százalékuk, kétfarkú kutyástól.
Persze a dolog csalós: a 44%-ban benne van a Jobbik is, meg egy rakás baloldali szavazó is aki kvóta ügyben Orbánnal ért egyet, és persze a másik oldalon is lehet Pl. egy rakás keresztény aki a pápa álláspontja miatt nem ment el szavazni, de amúgy a jobboldal híve.
Szóval, aki ebből parlamenti erőviszonyokat vizionál az annyira nem okos mint amennyire nem az."

Már csak az a kérdés, hogy hol vizionáltam ilyeneket. Annyit írtam, hogy befuccsolt a mozgósítás, mert nem érték el a kitűzött célt. Ennyi.

"3. Anno hogy kik gyújtogattak a TV székház előtt soha nem lett meg. Talán nem véletlenül. A szemkilövéskor pedig a szomszédos területről tereltek át a rendőrök egy rakás szélsőjobbos tüntetőt (és ki tudja hány provokátort) a békés ünneplők közé, aztán válogatás nélkül vertek szarrá mindenkit, legyen az politikus, nyugdíjas, vagy kismama.
Egyéb tüntetéseken pedig általában a szimpatizánsok és az ellen oldal el szokott különülni. Ha viszont egy gyűlésen az adott párt vagy politikus hívei közé bemegy pár idióta fütyülni, akkor kb. borítékolni lehet, hogy előbb-utóbb valaki pofán vágja valamelyiket, már csak azért is, mert ki szereti, ha egy hülye a füle mellett elkezd vasutast játszani ? És valószínűleg ez is volt a cél. Szegény ártatlan vörösnácikat verik a gonosz jobboldali nyugdíjasok."

1. Talán nem csak a jobbos legendáriumból kéne kiindulni, hogy mi történt 2006-ban, hanem utána nézhetnél a tényeknek is.
2. Ez nem egy pártgyűlés volt, hanem egy nemzeti ünnep, amelyen bárki részt vehet. Az más kérdés, hogy már csak a legmegveszekedettebb fideszesek hajlandóak csak meghallgatni a miniszterelnököt önként, de az erőszakra ez akkor se mentség. Ha beszól, mert nem tetszik a tiltakozás, akkor az rendben van, szíve joga. De sérüléseket okozni nem.

"4. A baloldal általában véve halott. Az alapvető probléma nem Gyurcsány vagy az óbaloldal, hanem az, hogy azon túl hogy Orbán takarodj (mert most már mi szeretnénk végre lopni) nem igazán van érdemi mondanivalója. Rendszerkritikát megfogalmazni viszonylag könnyű, és ezzel össze is lehet rántani pár ezer ember tüntetni, de ezzel aztán kb. vége is a dalnak. Ráadásul ezzel a fütyörészéssel az "új" baloldal is szépen megmutatta, hogy pont olyan címeres vágómarha mint Gyurcsányék."

Az Együttnek igenis van mondanivalója, kidolgozott programja, és nem csak abból áll, hogy Orbán takarodj. Az csak előfeltétele minden másnak. Hogy ez nem jut el a tömegekhez, pedig próbálják propagálni, a tiltakozások meg igen? Hát ez nem biztos, hogy az ő hibájuk. Mint ahogy az eddigi tapasztalatok alapján nem teljesen a te hibád, ha azt gondolod, hogy az új politikusok is csak lopni akarnak, de azért ettől még nem lesz feltétlenül igaz, sőt, hisz nagy többségében olyanokról beszélünk, akik 2-3 éve még maguk is civilek voltak, és pont azért kezdtek el politizálni, mert elegük van a lopásból, és azért külön pártban, mert a 2010 előtti világ felé is van kritikájuk.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 08:00:26

@Fedor:

S miért kéne Orbánt legyőzni, mikor jobban kormányoz, mint a ballib pártok?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 08:02:06

@Fedor:

Az MSZMP-tagságank semmi jelentősége nem volt a 60-as évek közepétől. Nem jelentett eleve ideológiai elkötelezettslget.

A "ruszkik" alatt pedig mindenki a szovjet megszállást értette, nem az orosz népet.

Ad Dio 2016.10.25. 08:12:23

A verekedést nem lehet eléggé el nem ítélni. Szégyen. Sajnálom a sérülteket, remélem hamar meggyógyulnak.

vénkujon 2016.10.25. 08:14:48

nagy fideszesként mondom, hogy undorító ahogy behazudják azt, hogy az ellenzék kifütyülte a himnuszt

Flúgatlan 2016.10.25. 08:14:56

@Fedor: "NEM a nemzeti ünnepet trollkodták szét. A tiltakozók elsöprő többsége Juhászék kérésének megfelelően csak az Orbán beszéd alatt sípolt, "

Miért? A hivatalban levő miniszterelnök beszéde nem az ünnepség része? Utálhatod Orbánt (én sem nagyon szeretem), de ez itt egy nemzeti ünnep volt, melyen ő, mint miniszterelnök szólalt fel.

"Ha meg nem akarom, hogy a fülembe sípoljanak, akkor arrébb megyek pár méterrel," Aha! A komcsi-libsi logika! Az emberek többsége odament ünnepelni, beszédet hgallgatni, stb. Ezért volt meghirdetve az a program. De a tiltakozók nem külön tüntetés szerveztek, hanem elvegyültek a tömegbe, és akkor alkalmazkodjon a tömeg a felvilágosult, haladó sípolókhoz? Miféle logika ez? Azok a sípos barmok igenis aljasan provokálták környezetüket. Szervezzenek külön ellentüntetést, ott sípolhatnak. Ha bemennek egy ünneplő tömegbe, aki figyelni akar a beszédekre, akkor nem a tömeg feladata elhúzódni előlük, hogy hadd zajongjanak.

Persze, én se pofoztam volna fel az illetőt, csak kiszedtem volna a szájából a sípot, mert a tömeg közepén 110-120 dB-es hangnyomásszintet produkálni tisztességtelen. Nem volt joguk erre. Tiltakozzanak máshol, máshogy. A síp hangja közelről a politikai jelentés nélkül is idegesítő. Nem meglepő, ha páran felidegesedtek.

pamut 2016.10.25. 08:17:17

@RenPaul: Hazudsz, 3 kommentes fikanikk, az egyetlen időszak amikor nem volt fütyülés a himnusz, és ezt videók is bizonyítják. Nem tudsz mutatni egy videót sem amin a himusz alatt fütyülnének.

ez most a göbbelszi orbán-média egyik legnagyobb hazugsága, vagy te a is a göbbelszi-orbáni hazugságkórus tagja vagy, vagy téged is baleknak néztek orbánék hogy hazugságot hitessenek le veled.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 08:18:09

200 majom Gyurcsnyista, Eggyüttes provokátor tönkre akarja tenni a nemzeti ünnepet.

A nép megbosszulta a füttyögős csürhét !

A ballib elkúrók idején beazonosíthatatlan karhatalmisták rendszabályozták a több tízezres ünneplő tömeget, most a több tízezres ünneplő tömmeg rendszabályozta a füttyögő csürhét !

vénkujon 2016.10.25. 08:19:44

@Flúgatlan: bár akkor még nem voltam nagy fidirajongó, de ez a fütyülés fiditalálmány, amit az "emutnyocév" ellen kellett kifejleszteni. sajnos megint igaza van az ellenzéknek:(

vénkujon 2016.10.25. 08:21:30

@Ballib cenzúrázók réme 18: végre kimondja ezt valaki. viszont aggályokat vet fel, hogy a biztonsági őrszemélyzetnek nincs azonosító száma.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 08:22:04

Eddig a tüntetés és ellentüntetés párhuzamosan egymás mellett zajlott minden országban.

A Fedor és Juhász féle ballib gyűlöletkeltők új dimmenzióba emelték a frusztráált gyűlölködést.

A gusztustalan plakáttépkedés után, most szintet léptek, és nyílt provokációra buzdítottak nemzeti ünnepen.
És elvegyülve az ünneplő tömeget hergelték alig 200-an. Aztán csodálkozva nézik hogy pofán basszák őket !
Mikor idősek anyák, gyermekek közötzt hergelik az ünneplő tömeget !

Ahol kifütyültek mindent és mindenkit. Díszvendégeket, 56-osokat, hímnuszt.
Ballib patkányoknak semmi nem szent.

Soha többet Fedor és Juhász féle liberálnácikat !

$pi$ 2016.10.25. 08:22:53

Istenem milyen elfogult propagandacikk, lassab az a csepp maradék eszetek is elmegy. :(

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 08:25:36

@RenPaul:

Ez pontosan így van.

A ballib füttyögő csürhe csak megvetést érdemel.

Mivel baromi kevesen voltak, így egyvegyülve próbáltak mártírkodni.

A provokátorokat pedig a világon mindig és mindenhol megverik.
Eddig mindig tudott ellentüntető és tüntető külön véleményt nyílvánítani.

A ballib szarháziak frusztráltak mert baromi kevesen vannak, így szándékosan botrányt provokáltak.
Hülyén nézett volna ki Juhász és Fedor, meg az Y-Gen-es 30 ember mint ellentüntető.
Röhejes és szánalmas gyűlöletkeltő bagázs.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2016.10.25. 08:27:37

Emlékszünk Árpi bácsi kifütyülésére?
Emlékszünk a szervezetten megzavart Demszky-Gyurcsány-Mécs Imre- stb beszédekre?

Undorító volt akkor a szervezett zavarás és fütyülés? Igen.

Akkor viszont most is az volt.

vénkujon 2016.10.25. 08:31:04

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: viszont ha azok nem voltak undorítóak akkor meg ez sem volt az.

Netuddki. 2016.10.25. 08:36:07

@Fedor: Nem értek egyet. Ha nem ütsz vissza, ezek az alja emberek azt hiszik gyenge vagy. Márpedig a fideszesek csak az erőszakból értenek. Mondom úgy, hogy magam sem vagyok az erőszak híve. Semmi más mint taktika, harcászat.

Szervezetlenül nem lehet "kifütyülni" az orbánt. Tessék megérteni. Pont.
Ha valakik arra készülnek, hogy megzavarják a fidesz különbejáratú, és NEM állami, pártrendezvényét, és NEM megemlékezését, számítsanak arra, hogy atrocitás fogja őket érni. Akkor pedig, hogy a szándék sikeres legyen, meg is kell magukat, egymást védeni. A fizikai atrocitást meg nem szabad eltűrni, senkitől, még idős emberektől se.

Az, hogy idős embereket használ a fidesz a saját rendezvényei "védelmére", az is csak sima taktika. Hát milyen jó érzésű ember ütne meg egy idős embert? Hát, én bizony nem tennék ilyet. Magamtól nem az biztos. De ha megüt? Azt nem ajánlom senkinek.
Most nem azt mondom, hogy úgy üssél vissza, hogy a másiknak valami baja legyen, törekedni kell a minél kisebb maradandó sérülés okozására, de ez sajnos benne van a pakliban. És mindez nem természetesen nem működik spontán, az ilyen re sajnos előre készülni kell! Jobb lesz a gondolathoz hozzászokni!

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 08:37:40

Sajnos a ballibeknek nem tetszik a demokrácia.
Fruszttráltak hogy rájuk a kutya se szavaz, ezért csapnak balhét, ezért bérrettegnek, és provokálnak ünneplő tömeget nemzeti ünnepen.
Erről szól a sztroi.

Nem bírják a demokráciát.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 08:39:26

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Óriási különbség hogy akkor az ellentüntetők elkülönölve fütyültekj, nem elszórtan az ünneplő tömeg között, direkt provokálva őket.

Hanem véleményt nyilvánítottak kordonon kívül elkülönülve.

Megjegyzem volt olyan is, aki a tömegben fütyült.
A Gyurcsány féle beazonosíthatatlan karhatalmisták ezeket a híres SÜN alakzatban tették ártalmatlanná.

2016.10.25. 08:41:09

@Fedor: Látva, hogy mi volt 2002, de főleg 2006 után, egy újabb fideszes vereségnek nem csak a pesti belváros és a tv székház látná kárát, hanem az egész országot felgyújtaná a fideszes csőcselék.
Példának lásd a blogodon hozzászóló narancshályogos idiótákat.

pamut 2016.10.25. 08:45:51

hehe, az orbáni-göbbelszi hazugság-gépezet ideküldte fő trollját szétverni a blogot, oszt másolja be sorban a hazugságokat amiket átküldtek neki :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 08:46:05

"Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány"

"a nyolcvanas évek óta nem köpte még így szembe kormány a forradalom eszméit."

Nem is tudom, kik fütyültek a nemzeti ünnepen, kik csináltak a nemzeti ünnepből aktuálpolitikai balhét.

"addig a helyszínen lévő fideszes vérnyugdíjasok a legnagyobb természetességgel támadtak bottal, esernyővel meg puszta ököllel az újságírókra meg a sípolókra."

Megnézted a párttqgkönyvüket? Mindnek?

"Ott viszont az a Tuareg vitte a prímet, akit bár a fideszes szennysajtó megpróbált összemosni Juhászékkal, de a valóságban semmi közük egymáshoz, és akiről az Együtt-nél most gondolom nem túl szívélyes szavakkal emlékeznek meg."

Nem is igazi skót. :P

"Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni."

Magyarán az gyurcsányista szemkilövetős karhatalmi támadást (vagyis amikor a kormányhatalom a saját népe ellen támadt fegyveresen), összemosod pár civil verekedésével. Megpróbálod azonos szintre állítani a kettőt, mi? Gyenge próbálkozás.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 08:47:35

"Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány"

"a nyolcvanas évek óta nem köpte még így szembe kormány a forradalom eszméit."

Nem is tudom, kik fütyültek a nemzeti ünnepen, kik csináltak a nemzeti ünnepből aktuálpolitikai balhét.

"addig a helyszínen lévő fideszes vérnyugdíjasok a legnagyobb természetességgel támadtak bottal, esernyővel meg puszta ököllel az újságírókra meg a sípolókra."

Megnézted a párttqgkönyvüket? Mindnek?

"Ott viszont az a Tuareg vitte a prímet, akit bár a fideszes szennysajtó megpróbált összemosni Juhászékkal, de a valóságban semmi közük egymáshoz, és akiről az Együtt-nél most gondolom nem túl szívélyes szavakkal emlékeznek meg."

Nem is igazi skót. :P

"Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni."

Magyarán az gyurcsányista szemkilövetős karhatalmi támadást (vagyis amikor a kormányhatalom a saját népe ellen támadt fegyveresen), összemosod pár civil verekedésével. Megpróbálod azonos szintre állítani a kettőt, mi? Gyenge próbálkozás.

Netuddki. 2016.10.25. 08:48:22

@Ballib cenzúrázók réme 18: "Sajnos a ballibeknek nem tetszik a demokrácia."

Kik azok a ballibek, te századvéges mocsok?

Mellesleg mondasz valamit. Qrvára nem tetszik a fideszes ILIBERÁLIS "demokrácia"!

Netuddki. 2016.10.25. 08:55:08

@Tibi !: A gondolatmenetet továbbvive.

Simán el lehetett volna képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy jópáran beszivárognak a fideszes pártrendezvényre, elkezdenek sípolni, aztán amikor pár fideszes elkezdi őket verni, a tömeg áttöri a kordont és szétszórja a fideszeseket. Talán még az orbánt is meg lehetett volna kergetni. Csak pár beavatott kell akik mozgatják a tömeget.

De nem én akarom a spanyolviaszt feltalálni. Az ilyen rendezvények megvédésének és megzavarásának megvan már a maga szakirodalma. Egyvalamit tudatosítani kellene, SZERVEZETLENÜL NEM FOG MŰKÖDNI! Mint ahogy sok más dolog az életben.
Az orbánékra pedig sok mindent el lehet mondani, de azt hogy szervezetlenek lennének azt nem.
Az odáig oké, hogy sípokat osztogatok. De az, hogy utána lesz ahogy lesz? Amatőrizmus a köbön.

wizes1 2016.10.25. 08:57:53

A magát jobboldalinak nevező mélymagyar takonynácik 1992 -ben kezdték Göncz Á. kifütyülésével, és azóta szinte nem volt egy állami vagy egyéb ünnep, amikor ha nem fideszes szólt nyilvánosan pláne ünnepeken, akkor ne fütyültek, dobáltak volna.Ez az egész pofátlan hozzállás teszi tönkre az országot, hogy amit szabad a jupiternek azt nem szabad a másiknak,A fidesz az országot lopja szét, ami sokezerszeres mértékű mint a szocilibsik nokiás dobozolása - ami még hazugság is volt, - naponta szembe hazudja a vezér és médiája valamint a csahosai a népet az rendben, de Gyurcsány a folyamatos hazudozó, pedig ha megkérdem mit hazudott 2006 óta válaszolni sem tud egy geciputtony jobber, de sipákol!
Köptem ezekre!
Nem ütök, csak leköpöm a mélymagyar takonynácikat és lefütyülöm őket, , de le is szarhatom

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 08:58:01

Ideje lenni végre felébredni a baloldalon, hogy nem a nyertes lovon ülnek ezzel a mentalitással. Nem füttyögni kellene, hanem lemenni végre a nép közé, megérteni, meghallgatni őket. Mert most le lehet őket narancsbirkázni, proletározni, csürhézni és fasisztázni ( szigorúan az általánosítás nevében, pedig az ellen Hűűű de nagyon kellene küzdeniük…. ) , de megérteni a motivációjukat, hogy miért van fix 3 millió szavazója a Fidesznek, az már munkás…meg ahhoz ész is kell.
Példa: Látni, hogy a magyar átlag magasról szarik a baloldal által sújkolt úgynevezett európai értékekre, mert a maslovi piramis azon szintjén vegetál, ahol a szivárványos Pride-t még nem tudja értékelni.
Kovács Béla Győrben nem érti, hogy az európai szolidaritás nevében ő miért keres 800 eurót, miközben Hans Regenkurt, kint Ingolstadtban 3000-t, pedig ugyanazon a gépen, ugyanazon gombokat nyomogatja, ugyanannyiszor.
Megnézném az oly’ elfogadó, példáként sokszor említett német vagy svéd állampolgárokat mennyire lehetne motiválni mindenféle eszmékkel, ha ők is 600-900 eurót ( bruttó! ) keresnének egy hónapban és hó végére dilemmázni kellene, hogy vajon a gyereknek legyen cipő vagy az áramot fizessük be.
Ehelyett mit csinál a baloldal:
• beleszalad a menekültekkel kapcsolatos orbitális csapdába. „Nincs menekültválság -->Van menekültválság, de csak háborús menekültek jönnek --> Jó, tényleg a fél világ jön, de mind nagy tudású orvosprofesszor és rakéta-technikus --> Jó, a nagy része a saját nyelvén is analfabéta, de nincs közöttük terrorista --> Jó, valóban bejutott néhány terrorista is, de akkor sem kell kerítés„ Facepalm!
• minden kisebbséget és az átlagtól eltérőt csontig támogat és azon morfondírozik, hogy vajon egy homoszexuális pasi és egy nőből átoperáltatott férfi közössége családnak minősül-e és igénybe veheti-e a Szocpolt. Komolyan, ez mennyi szavazatot hoz? 3-5 ezret? 8-at? Kell ezzel is foglalkozni, de akkor, amikor az ország nagy része már rendben van.
• minden szar, amit Orbán csinál. Ez nettó baromság. Igenis történtek olyan intézkedések ezekben a ciklusokban, amivel szavazatot „vásárolt” a Fidesz. El lehetne lopni az ötletet és még jobbá tenni. Olyan „DE” hatások, amik megtörténtek ismerőseimmel ( egyik sem milliárdos vagy párt közeli, mind egyszerű honpolgárok ):
o Orbán diktátor! ( DE marha jó volt fix árfolyamon forintosítani a hitelt, mert már a küszöböt rágtuk )
o Ellopják az EU-s pénzeket ( DE baromira jól jött az egykulcsos adórendszer, a 3 gyerekes támogatással egyetemben. Most éppen kibővítik a házat! )
o Tetűláda narancsmaffia ( DE bazzeg a 2,5%-os Matolcsy hitelt felvette a vállalkozása fejlesztéséhez, ami most éppen rekordbevételeket ér el! )
o Ezzel szemben én nem emlékszek egyetlen DE hatásra Gyurcsány alatt! Lehet, mert régen volt, de valahogy nem nagyon találok az emlékeim között egyet sem.

Lehet a Fidesznél jobban csinálni, bőven ad erre lehetőséget! Csak jöjjön már valaki és bizonyítsa be! De 100%, hogy nem a Moma, DK, Együtt, Külön, PM, Liberálisok, MSZP jelenlegi arcaiból lesz ez a valaki…  Szomorú!

Netuddki. 2016.10.25. 08:58:26

@Tibi !: Ja, és majd elfelejtettem!

Nagyon, nagyon amatőr dolog volt a fidesztől, hogy egy őrző-védő társaságra bízta a 23.-i pártgyűlésük biztosítását. Egy őrző védő mit tehet ha a tömeg megindul? Maximum elszalad, mentve a bőrét...

Netuddki. 2016.10.25. 09:03:54

@Tenyekeslogika23: Az orbán banda tolvaj bűnöző gazemberekből áll, tökmindegy, hogy akár ingyen pénzt osztogatnak-e vagy nem, börtönben a helyük. Aztán majd utána lehet azon morfondírozni kire bízzuk az ország irányítását, és ami a legfontosabb, a történtekből tanulva hogyan...

pamut 2016.10.25. 09:05:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne: látom össze akarod mosni a fővárosi lakosok közbiztonságát veszélyeztető, gyújtogató-romboló-pusztító, molotov-koktélokat dobáló állat fideszes csürhét a véleményszabdságukkal élő fütyülőkkel. nem szégyelled magad?

misimisi 2016.10.25. 09:06:20

@a BircaHang Média szerk.: Na, még egyszer: volt már olyan a történelemben, hogy hazaáruló propagandistákat felakasztottak. Lógni fogsz, hazátlan bitang.

pamut 2016.10.25. 09:07:04

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Ehhez mit szólsz józsiné, meséj, ki is alázza meg a magyarságot, az egész országot és az 56-os hősöket???

"Áder János 1956 évfordulója alkalmából előléptette a volt III/II-es operatív tisztet, Tasnádi László rendészeti államtitkárt"

Tudod mi ez kedves fideszes kollaboráns?
megmondom neked:

Ez nem más mint 1956 emlékének, hőseinek, illetve az egész magyarságnak a MEGALÁZÁSA.
Ezt tette velünk, az egész országgal a mocsok kormány.
Így árulták el 56-ot, így köpték szemen az országot.
De legalább végleg, hivatalosan is összenőtt ami összetartozott: Orbán és a komcsik.

s.g.l. 2016.10.25. 09:08:57

2006-os állampucsot Vona nyilvános köztévében magára vállalta és elmondta hogy a fidesz bíztatására csinálták a balhét.
A balfasz ellenzék mikor kéri ki a Betlennel reggel az Öszsztüzet és benne a Vona interjút?
Mert hülyék, idióták, tesze-tosza leprák!
Egy kis segítség:
www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/vona-bevallalta-a-teveostromot
Tragédia ahogy az ellenzék elmegy a legnagyobb fideszgazemberségek mellett és magukra húzzák a balhét, pedig csak a fidesz hazudik szokás szerint amit ők követtek el azt kenik a másikra

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:09:01

@misimisi:

Lehet, de ez nem változtat a lényegen. Nem zárható ki, hogy az agonizáló liberalizmus terrorral fog uralkodni utolsó éveiben, s akasztani fogja a másként gondolkozókat.

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 09:09:54

@Tibi !: Igen, azokból áll, akárcsak a teljes eddigi politikai elit, színtől függetlenül. De rendben, elzavarjuk őket: hogyan? választáshoz több millió embert kell meggyőzni, ami láthatóan nem megy a mostani ellenzéknek. Puccs legyen? Az meg nem demokratikus.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:09:59

@pamut:

III/2. az a hírszerzés. Miért kellene diszkriminálni a volt hírszerzőket?

s.g.l. 2016.10.25. 09:10:07

Valami egészen eszement, ha egy fideszes lelopja a csillagokat vagy szétlopja az országot - sőt ez még ki is derül,- napi 36 órában hazudik, az rendben, ha egy ellenzéki rálép egy hangyára már gyilkos gazembert, nemzetellenest kiabál a sok agymosott fideszvakhitű.

s.g.l. 2016.10.25. 09:11:11

@a BircaHang Média szerk.: Te seggfej, megyóval mit csináltak?
Persze tudjuk, az ügynökök zöme a fideszben vannak, ezért véded őket mint egy igazi fideszvakhitű agyhalott.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:11:20

@Tibi !:

A tömeg a kormány oldalán van, azaz ninsc miért félnie Orbánnak. Kit zavar pár tucat bérretegő?

Netuddki. 2016.10.25. 09:16:10

@Tenyekeslogika23: Látom nem érted a lényeget. Nem elzavarni kell őket hanem lecsukni! Ez pedig az igazságszolgáltatás feladata lenne. Ha nem teszi, akkor Magyarországon nincsen jogállam, és akkor milyen választásokban meg meggyőzésen gondolkodsz?

Netuddki. 2016.10.25. 09:17:02

@a BircaHang Média szerk.: Mocskos kis tolvajfideszes botprogram! Megmondtam hogy vírust fogok küldeni rád!

wizes1 2016.10.25. 09:18:00

@a BircaHang Média szerk.: B+! tanulj meg számoln!
Van kb 1,5-2 milla agymostt fideszvakhitű agyhalaott akik akkor is a fideszre szavaznak ha az anyjukat megbaccák, fedelet ellopják a fejük fölül, zsebükből mindent kilopnak. Ezek kataton mélyhülye állapotban mennek a fideszre szavazni, sajnos van kb 4 millió kanapé forradalmár aki szaruik aze gsézre mert mindent utál.
Ha ezek megmozdulnak a fidesznek vége, irány a börtön és vagyonelkobzás.

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 09:23:21

@Tibi !: Azt gondolod ez úgy megy, hogy jön négy busznyi rendőr, bemegy a parlamentbe és letartóztat mindenkit? Ki rendeli el a letartóztatást? Mi lesz a mentelmi joggal? Ki gyakorolja utána a hatalmat? Ki vezetné a tárgyalásokat? Mi lenne a vád? Ezen kérdések megválaszolása nélkül ez akkor egy karhatalmista puccs lenne.
Sajnos Tibi, ez nem megy ilyen könnyen, ahogy leírod, ugyanis ilyen esetben "szar" dolog a demokrácia. Belepofázik mindenbe.

Netuddki. 2016.10.25. 09:23:33

@Tibi !: Gondolatmenet folytatása.

Ne gondolja senki, hogy a történész megütése, az operatőr hátulról fejbe vágása, vagy az újságíró nő kezéből a telefon kiverése spontán cselekedet volt. Az ilyen cselekedeteket a tömegben beépített emberek viszik végbe, előre jól szervezett formában.
Aztán hiába van felvétel ezekről az emberekről, legtöbbször valahogy mégsem sikerül elítélni őket.

Netuddki. 2016.10.25. 09:26:19

@Tenyekeslogika23: Nekem egy fidesztroll ne dumáljon a "demokráciáról"!

Mellesleg az, hogy most miért nem lehet a bűnözőket lecsukni egy más kérdés. Azt is tudjuk miért nem, nem kell a rizsa.

Netuddki. 2016.10.25. 09:28:28

@Tenyekeslogika23: Az meg óriási tévedés, hogy köztörvényes bűncselekmények esetében a mentelmi jog mögé lehet bújni. A voldemortos tolvajköcsögöt is simán le lehetett volna sittelni tettenérés esetén, de érdekes módon más volt a "felsőbb" utasítás. Szóval ne beszélj nekem mellé kisfácán!

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 09:28:57

@Tibi !: Fidesztroll?? Rávílágitok, hogy egy rózsaszín álomvilágban élsz, hogy le lehet egy poltikust csak úgy csukni, akkor fidesztroll vagyok? Álláspontod kirekesztő, általánosító és leegyszerűsítő-->> nem vagy demokrata. :)

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 09:34:29

@Tibi !: Ne kisfácánozzál!
Az igaz, hogy köztörvényes bűncselekmény alól nem lehet a mentelmi jog mögé bújni, de akkor miért nem csuktak le soha senkit, egyik oldalról sem? Egyik oldalon sem szentek ügyködnek. Ugyanúgy volt Sukoró az egyik oldalról, mint Voldemort a másik oldalról, mégsem ül pl. Gyurcsány börtönben pedig most nem ő van hatalmon.
Engedd el ezt a bebörtönzést szerintem, mert nem lesz belőle semmi: Holló hollónak szemét nem vájja ki.

Furore Carcosa 2016.10.25. 09:34:46

@Tibi !: „Simán el lehetett volna képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy jópáran beszivárognak a fideszes pártrendezvényre, elkezdenek sípolni, aztán amikor pár fideszes elkezdi őket verni, a tömeg áttöri a kordont és szétszórja a fideszeseket.”

Milyen tömeg?

„Talán még az orbánt is meg lehetett volna kergetni. Csak pár beavatott kell akik mozgatják a tömeget.”

Ó, a szervezett baloldali forradalmár élcsapat. Ez valahonnan ismerős.

wizes1 2016.10.25. 09:36:02

@Tenyekeslogika23: mentelmi joggal rendelkezőt csak rajtakapssal lehet lebuktatni.
Nos a pintérmaffiózó rendőrei, vagy a polt ügyészségtől elvárod ezt?

pamut 2016.10.25. 09:38:44

@a BircaHang Média szerk.: :DDD idióta komcsi, a III-as Csoportfőnökség a diktatúra abszolút lojális hithű verőemberiből, spiclijeiből és komcsi titkosszolgáiból állt, ez volt a diktatúra egyik oszlopa, ráadásul a az alosztályok között cirkuláltatták az embereket.
Mondjuk te aki a putyini diktatúra legnagyobb híve is vagy, nem csodálom hogy zabálod a komcsi diktatúra embereit is! Istenem bazdmeg nincs ember aki nálad mélyebbre süllyedt volna...

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 09:40:04

@wizes1: Nem, szerintem ez a szcenárió teljesen elképzelhetetlen... :( Erre próbálok rávilágítani, hogy meddő abban reménykedni, hogy bárki bárkit is el fog itt számoltatni, mert mindkét oldal vastagon benne van a szószban. Az általad fentebb említett nem szavazó/bizonytalan/leszaromapolitikát réteget kellene végre valakinek megszólítani, mert az a tömeg nem hogy 2/3-ot, hanem 5/6-ot hozna annak a pártnak. Akkor lenne esélyünk végre kukázni a teljes rendszerváltó elitet. Akkor fejeződne be végre maga a rendszerváltás is.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:41:34

@pamut:

Putyini diktatúra nem létezik, így nem is lehetek a híve.

Netuddki. 2016.10.25. 09:46:37

@Furore Carcosa: Ha nem érted, akkor fasznak pofázol bele?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:47:14

@wizes1:

Téves. Fanatikus fideszes nincs több, mint 200 ezer fő.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 09:52:54

@Tibi !:

Ballib provokátorok verekedést igyeztek szervezni, hogy bevatkozzon a rendőrség, s aztán lehessen "rendőrterrorról" beszélni. Nem jött be, a rendőrök nem tettek semmit, ezért téoik most a függönyt döhökben Soros és emberei.

wizes1 2016.10.25. 09:54:26

@Tenyekeslogika23: " fentebb említett nem szavazó/bizonytalan/leszaromapolitikát réteget kellene végre valakinek megszólítani, mert az a tömeg nem hogy 2/3-ot, hanem 5/6-ot hozna annak a pártnak. "
IGEN!
De ehhez megfelő ellenzéki MÉDIA kéne, mert a választókhoz minden a médián keresztül megy és a választás sikere emiatt legalább 90%-ban a médián múlik!
Keményen kell visszagyűrni a szart, hitelesen tömören bemutatni a legnagyobb fideszhazugság mocskokat és lopásokat erre ugrik a maygar nem a hülye ideológiai baromságokra.
Csakhogy az ellenzéki média szar, gyenge pedig sokszor bebizonyosodtt amit évek óta írok az igaz: ha a fidesz tökére lépnek nyávog, csapkod, erőből írt ki mindent és ezt azért felháborítja a kanapésokat is, de hülye nyavajgások csak felidegesítik aze mebert.
A MÉDIÁNAK KELL MAGÁHOZ TÉRNI!

Tenyekeslogika23 2016.10.25. 09:58:04

@wizes1: "Csakhogy az ellenzéki média szar, gyenge pedig sokszor bebizonyosodtt amit évek óta írok az igaz: ha a fidesz tökére lépnek nyávog, csapkod, erőből írt ki mindent és ezt azért felháborítja a kanapésokat is, de hülye nyavajgások csak felidegesítik aze mebert.
A MÉDIÁNAK KELL MAGÁHOZ TÉRNI! "

Nagyon egyetértek!

wizes1 2016.10.25. 09:58:36

@Tenyekeslogika23: lWEGELSŐ: pOLTOT ELTAKARÍTANI, MERT 2002 UTÁN IS RAJTA MÚLT, A FIDESZ ELSZÁMOLTATÁSA.

pOLT SZINTE EGYSZEMÉLYBEN TARTJA ÉLETBEN A FIDESZMAFFIÁT és Ocsmány Vigyor a nemzet székháztolvaj miniszterÁlnoka működteti keresztapaként, rengeteg csókossal a seggében.
Két emberre kell ösztüzet zúdítani és van bőven munició, csak ilyen debil balfasz ellenzék nincs még egy az univerzumban.

wizes1 2016.10.25. 10:00:53

@Tenyekeslogika23: A politikusok kommunikációja és minden ami történik, az a médián keresztül jön át. Ha a szomszédtól hallom akkor ő hallotta- olvasta a médiában .
Szóval ezt a fidesz észrevette 2002-ben és ami a röhej: ellenzékben épített ki a birodalmat ami szintén utal a szocibanda elképesztő impotenciájára.

Netuddki. 2016.10.25. 10:11:38

@wizes1: A blog.hu "hozzászólásgenerátor" programja. Különben már régen kibaszták volna a blog.hu-ról.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 10:12:41

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Mit magyaráztam meg te szerencsétlen ?
Tényeket írtam le.

Azokat a tényeket, hogy Árpi bácsi és GYurcsány kifütyülésénél, a ballibek fikázták leginkább a füttyögőket, most pedig ők provokálták a ti legnagyobb örömötökre az ünneplőket.

Kettős márce.

Persze a jobboldali füttyögők ezerszer kutúráltabbak, mint a ballib csürhe, mert azok az ünneplők mögött elkülönülten füttyögtek, nem pedig az ünnepelni vágyó gyermekek, anyák, és idősek között, bírói síppal provokáltak szándékosan.

A jobboldali politikusok is ezerszer kultúráltabbak, mert a ballib rendzvarókat védték meg az általuk irányított rendőrök, nem úgy mint Gyurcsány pribékei, akik SÜN és egyéb alakzatban verték rommá a tüntetőket.

Netuddki. 2016.10.25. 10:13:19

@a BircaHang Média szerk.: A blofgus kibatroz mikoska. De majdus koltos pilguso fkalep. be akalimot rambas tál mócsni fuki.

Szelid sunmalac 2016.10.25. 10:16:58

@a BircaHang Média szerk.: Birka draga baratom! Azert nagy mazli, hogy a Jani nem rad utott

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.25. 10:23:53

A ballib picsogá felettébb röhejes, az után a vérengzés után, amit kedvenc Gyurcsány nevű diktátorotok művelt a tüntetőkkel 2006-10-23-án.
De ez már történelem, és a ballibek örök szégyene.

MA már demokrácia van, és szólásszabadság, és a párszáz füttyögő csürhét és provokátorokat védik a rendőrök a több tízezres ünneplőkkel szemben, akiknek az ünneplését el akarták lehetetleníteni.

Hímnusz alatt füttyögött a ballib csürhe, és 56-osokat más államok államfőit füttyügték a provokátorok.

Ennyit tudtom meg a neveteket szerencsétlen.

wizes1 2016.10.25. 10:29:28

@Ballib cenzúrázók réme 18:
2006-os állampucsot Vona nyilvános köztévében magára vállalta és elmondta hogy a fidesz bíztatására csinálták a balhét.
A balfasz ellenzék mikor kéri ki a Betlennel reggel az Öszsztüzet és benne a Vona interjút?
Mert hülyék, idióták, tesze-tosza leprák!
Egy kis segítség:
www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/vona-bevallalta-a-teveostromot
Tragédia ahogy az ellenzék elmegy a legnagyobb fideszgazemberségek mellett és magukra húzzák a balhét, pedig csak a fidesz hazudik szokás szerint amit ők követtek el azt kenik a másikra.

Itt egy szemtanu nyilatkozata::
"Sokan hivatkoznak arra: miért hagyta védtelenül egy sereg jól felkészült rendőr a TV székháznál beszorított társaikat amikor csak két utcasarokkal arrébb állomásoztak?"

Azért, mert NEM hagyta.
Benyomultak a térre, de a tömeg a székház falához szorította és LEFEGYVEREZTE az osztagot.
Feszült, drámai percek voltak.
Aztán visszaadták a fegyvereiket és elmehettek.
Utána azt a parancsot kapták a rendőrök, hogy az erősítés megérkezéséig ne tegyenek semmit.
Utána pedig kiszorították a tömeget a térről.

Csak erről nem beszélnek a jobboldali hugyosforradalmárok és védőik élén a fideszmaffiával.."

pamut 2016.10.25. 10:29:44

@a BircaHang Média szerk.:
de, létezik és a híve vagy. az egész világ tudja hogy a ruszkiknál diktatúra van ez egy tény. az hogy tagadod, az is azt bizonyítja hogy a híve vagy és hazudozásban vagy érdekelt. nem mintha nem tudná ezt rólad mindenki régóta....

wizes1 2016.10.25. 10:30:11

@wizes1: És még egy a fideszhívő agyhalottaknak:

"Miért sérült meg 386 rendőr, - köztük többen súlyosan,- szemben a kb 250 hugyosforradalmárral, akik autókat, épületeket, kukákat gyújtogattak, barrikádokat emeltek, kőostromot zúdítottak a rendőrőkre, TV székházat felgyújtották szétlopták mrd-os kárt okozva?
Élő TV felvételek - sőt vannak rádió felvételek is,- garmadája bizonyítja, és megy a KUSS.
Tud arra válaszolni valaki a fidesz két hétig elitélte a randalírozást, - Nyitrai éles lőszerrel lövetett volna,- majd hirtelen amikor a jobbik elkezdte a kormányt támadni akkor miért fordult a fidesz, ezt is ellopta a jobbiktól!!
A Wikileaks szerint,- erre bizonyítékok vannak, fényképekkel,- az egészet a székháztolvaj szervezte a futballhulligánokat bevonva csak a debil, balfasz, impotens ellenzék nem tudta és a mai napig nem tudja kezelni a helyzetet miért hazudik a fidesz napi 36 órában ebben a témában ?
OV miért is menekült el a 1 órás okt. 23.i lázító beszéde után páncélautóval a hídlábtól, ahol előre megírták: nem szabadna engedélyezni a fidesz összejövetelét, mert stratégiai központ?
Lehet folytatni...
És tele bizonyítékkal, hogy a fidesz és pápája nyakig benne a mocsokban, erre az ország akkori miniszterelnöke kussol, nem nyomja vissza a hazugságokat, na hát ez a legékesebb bizonyítéka politikai alkalmatlanságának."

pamut 2016.10.25. 10:30:23

@Ballib cenzúrázók réme 18:
hogy vergődsz te szánalmas habonycsicsaka :D

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 10:41:25

@Szelid sunmalac:

Mármint a nagyobbik fiam? Eltérnek politikai és vallási nézeteink.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 10:42:21

@pamut:

Múltkor se tudtad bizonyítani az állítólagos orosz diktatúrát. Most már vannak bizonyítékaid?

pamut 2016.10.25. 11:02:37

@a BircaHang Média szerk.: :DDD ja, kamu ellenzék, zsebben az egész média és igazságszolgáltatás, politikai gyilkosságok, de ááááááááá nincs is diktatúra! :DDDDD

te ugye nagy komcsi voltál az előző rendszerben? vagy még spicli is?

Naumov 2016.10.25. 11:12:50

Fedorkám, az egyetlen tanulság itt az hogy neked meg az elvtársaidnak semmiféle tanulságot nem sikerült levonnotok az elmúlt hat esztendőből. Ami a Kossuth téren történt az annyi volt, hogy Juhásznak sikerült összeverbuválnia legjobb esetben néhány száz sípoló embert, akiknek egy jelentős része a színpadtól egy kilométerig jutott, és a legkevésbé sem sikerült belefojtaniuk a szót zorbánba, maximum magukat és a körülöttük állókat süketítették meg. Akik meg bejutottak a fideszesek közé, azok meg körülbelül ugyanúgy jártak mint mondjuk Gulyás Márton pár éve a DK-s tüntetésen, meg a nácinak nézett szélsőbalos punkok anno az Andrássy úti antifasiszta happeningen; utóbbi esetek persze nem szokták a te kötöttségek nélküli ingerküszöbödet elérni, mert köztudomásúlag csak a fideszesek szoktak verekedni. De légy erős Fedorkám: a helyzet at, hogy hiába haknizzátok tele a teljes hazai és nemzetközi szoclib médiát Ungváry Rudi bácsi szemöldökével, és próbáljátok a fideszes akciónyuggerek által lezavart sallereket felturbózni a 2006-os azonosítószám nélküli rendőri viperázások szintjére, ez nem fog működni. Én azt javasolnám, hogy lassan kezdjetek bemosakodni egy 2018-as újabb választási zakóhoz; mert amíg zorbánt ilyen figurák próbálják leváltani mint Juhász és tsa, és ebben ilyen figurák támogatják őket mint te, addig az ipse egészen nyugodtan hátradőlhet

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 11:15:53

@pamut:

Komcsi voltam 1984-1985 között. Spicli nem voltam.

Az orosz médiahelyzetet láthatóan nem simered.

konrada 2016.10.25. 11:29:36

@wizes1:
...tán nem kéne számháborúzni olyan adatokkal, melyben az egyik oldalon - már csak azért is, hogy kimaradjanak a további balhéból, de a várható táppénz miatt is - a sérültek túlnyomó többsége könnygáz-sérült volt - de akadt kibicsaklott boka is - a másikon meg olyan esetek, melyek túlnyomó többsége olyan sérülés volt, melyet valóben kezelni is kellett.
(Ami szintén érthető, mert a könnyebb sérültek - könnygázosok, bokabicsaklottak, gumibottal vertek - meg azért nem jelentkeztek, mert ők is kiakartak maradni a további balhékból - mely a regisztrálásuk után volt várható...)

Ami nem azt jelenti, hogy akármelyik fél részéről elfogadom az erőszakot, csak segítek megértetni neked, hogy az ilyen számháború nem azonos adatsorból van, nehogy azt higgyék a későbbiekben, hogy te a holdról vagy.

István Tamasi 2016.10.25. 11:54:52

@droid_:
1. Sokkal nagyobb tömegre orbánellenes tüntetés esetén a Migráncs1 tv, a 888 és hasonlók néhány ezret mondtak. Mennyivel tetszett beszorozni a valós létszámot? Az Alkotmány utca most például teljesen üres volt, a tribün és a zemberek között jókora üres védősáv volt.
2. A megjelentek és nem orbán elleni tüntetők nem kis része külföldről, vidékről felkirándultatott ember volt. A neten látható a szállító buszok hosszú sora.

István Tamasi 2016.10.25. 11:56:46

@a BircaHang Média szerk.:
Te ocsmány bulesz birkaszar.
Tehát saját bevallásod szerint komcsi voltál. Most pedig narancskomcsi vagy. De külföldről a bolgár hegyi birkalegelőről!?

2016.10.25. 11:57:25

@a BircaHang Média szerk.:

Annak, aki olyan színben akar feltűnni, hogy ő a rend fenntartója.

István Tamasi 2016.10.25. 11:59:15

@Ballib cenzúrázók réme 18:
A fidesz nevű maffia örök szégyene, hogy 2006-ban egy csürhét bérelt fel és azzal gyújtogattatott, raboltatott, zúzatott.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 12:00:15

@István Tamasi:

Másfél évig voltam komcsi, akkor se voltam a szovjet kommunizmus híve.

S párthívő meg 20 éve nem vagyok.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 12:07:13

@wizes1:

"A Wikileaks szerint,- erre bizonyítékok vannak, fényképekkel,- az egészet a székháztolvaj szervezte a futballhulligánokat bevonva"

Elő a bizonyítékokkal, mutasd őket.

2016.10.25. 12:09:19

@a BircaHang Média szerk.:

A III/II az nem ugyanaz, ahol a Medgyessi is tevékenykedett? Elég szelektív módon ítélkezik a VEZÉR.

$pi$ 2016.10.25. 12:10:18

Nagyon erőre kapott ez a három ballib acsarkodó, úgy látszik, hogy a fütyülős kampánnyal párhuzamosan beleerősítettek az elvtársak ezen a vonalon is. Biztos megnyitott egy-két csapot a soros aztán most kell egy kicsit túlórázni...

Mondjuk nem tudom hogy tudnak rátenni még egy lapáttal, ezen a héten már a választók is megbuktak. :D

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.10.25. 12:12:01

@wizes1:

"sajnos van kb 4 millió kanapé forradalmár aki szaruik aze gsézre mert mindent utál.
Ha ezek megmozdulnak a fidesznek vége, irány a börtön és vagyonelkobzás."

Akkor mi sem egyszerűbb, könnyű dolga van a ballib oldalnak: csak ezt a 4 milliót kell megszólítani és tettekre sarkallni.

Ja, hogy ezek titeket éppúgy utálnak?

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 12:15:36

@randomnotexists:

A mai tömegdemokráciák alapja a médiák hatalma. Azaz a politikusnak elsősorban ott kell nyernie, a médiákban.

A saját, baráti médiák nem számítanak, mert csak korlátozott a befolyásuk. Alapvetően a semleges és ellenséges médiákban kell mindig nyerni.

Na most, miféle hozadéka ellen annak, hogy a magyar rendőrség képes fenntartani a rendet egy állami ünnepen? Ez még a baráti médiák számára is trivialitás.

Ráadásul a rendfenntartás erőszak, s a hatalmi erőszak akkor se népszerű békeidőben és békés események kapcsán, amikor a hatalom JOGOSAN lép fel. Az ember alapvető ösztöne a gyengébbnek igazat adni, s a polgár-rendőr viszonyban mindig a polgár a gyengébb.

Azaz ha a rendőrség fellép, az csak a ballibeknek jó. Orbánt az segíti, ha a rendőrság nem csinál semmit.

Lám, Ugváryt NEM rendőr ütötte meg, s máris ballib hős lett. Na most képzeld el, ha rendőri akció során sérült volna meg! Már Amerikában is arról lenne szó a liberális médiákban, hogy a csúnya, cigány Orbán diktatúrájának terror-KGB-inkvizíciós bérrendőrsége veri a népet.

Igyekeznek most a ballib médiák ügyet csinálni Ungváryból, de nem megy, mert az egész semleges szemmel szimpla garázdaságnak, kis kocsmai verekedésnek tűnik.

Orbán megnyerte a vasárnapi csatát a médiákban:
- a ballibek nagyon kevés embert tudtak mobilizálni, gyakorlatilag lenullázták népszavazási eredményüket, hogy sikeresen akadályozték meg a népszavazás érvényességét,
- a Kossuth téri ballibek nevetsegessé tették magukat, Juhász felsült,
- békés volt minden esemény, a rendőrségnek nem akadt dolga.

a BircaHang Média szerk. · http://www.bircahang.org 2016.10.25. 12:18:14

@randomnotexists:

Ez egy darab orosz média egy darab emberének az álláspontja.

s.g.l. 2016.10.25. 12:31:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Figyulózzál sarkiszajha!!
Sosem szavaztam a szocikra! Felfogod?
És mi az titeket utálnak?
Ez az agyament undorító szöveg a fideszvakhitűek agymosott szövege.
A magadfajták teszik undorítóvá az országot ezzel a rohadt nmegosztással, másik fikázásával, és az agymosott fideszhazugságok folyamatos szajkózásával.
Semmi önálló gondolat, csak a szajkózás, papagájkórusozás, teljes agyhalál.
Nyugi, ha ilyen ütemben épül le a minsizterÁlnok nagyon hamar újat kell előszedni, aki ennél a szartúrónál csak jobb lehet, mert honfogalalás óta nem volt iylen geci, aljas, hazug tolvaj vezetője MO-nak.

István Tamasi 2016.10.25. 13:14:25

@a BircaHang Média szerk.:

Te ocsmány bulesz birkaszar!
Arra még nem adtál választ, hogy miért pofázol bele magyar belügyekbe bolgár birkalegelőről?

István Tamasi 2016.10.25. 13:19:52

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Te ocsmány bulesz birkjaszar!
Veled ellentétben én Magyarországon élek, itt fizetek adót, ez a hazám. Te viszont bolgár hegyilegelőn legeled a gazt, neked nem hazád Magyarország

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 13:50:21

@István Tamasi:

Szóval azt mondod, Sorosnak legyen kuss? Atya Isten, te antiszemita náci vagy!!!

2016.10.25. 14:06:01

@a BircaHang Média szerk.:

Próbálod bagatellizálni, ruszki kém. Idézem: "Maga Dmitrij Kiszeljov, az orosz állami média igazgatóhelyettese és az állami hírügynökség igazgatója tartott szovjetorosz történelemórát hetente jelentkező politikai magazinműsorában."

2016.10.25. 14:41:07

@a BircaHang Média szerk.:

Elméleted több sebből vérzik.

Legfontosabb, hogy képtelen vagy levetkőzni diktatórikus gondolkodásmódodat, és alapból azt feltételezed, hogy a rendőrök párthovatartozás alapján döntenék el, kit kell eljárás alá vonni. Más szóval: a te forgatókönyvedben "ha a rendőrség fellép, az csak a ballibeknek jó", mert el sem tudod képzelni, hogy a rendőrség törvényesen lépjen fel.

"miféle hozadéka ellen annak, hogy a magyar rendőrség képes fenntartani a rendet egy állami ünnepen?" A VEZÉR és pártja egyik alaptétele az alkotmányos és egyéb rend (lásd három csapás, lásd büntetési tételek szigorítása, és főleg lásd Orbán nyilatkozatait "Magyarország a rendet képviseli a rendetlenné váló Európában"). Bármilyen alkalom, amivel ezt bizonyíthatják, számukra pozitív hozadékkal jár.

Bármennyire is szeretnéd (szeretnétek) úgy beállítani, hogy az "amerikai liberális média" hú-de-nagyon támadja Magyarországot, meg kell nyugtassalak, az amerikai média, liberális és másmilyen, nem igazán foglalkozik Magyarországgal. Az, hogy a legnagyobb újságok online kiadásainak legmélyebb bugyraiban néha megjelenik egy-egy cikk, az nem támadás. Az a média, ami széles körben el is jut az átlagemberekhez (pl. helyi újságok, kábeltévék híradói), gyakorlatilag soha nem beszél Magyarországról. Az NPR (a közrádió amerikai megfelelője) is maximum két évente egyszer, akkor is csak valamilyen összeurópai hír mellékszálaként említi Magyarországot. "Árnyékharcok hőse meddig leszel még?" :D

"lenullázták népszavazási eredményüket, hogy sikeresen akadályozták meg a népszavazás érvényességét" Ezzel vigasztaljátok most magatokat?

"nevetsegessé tették magukat, Juhász felsült" Nem kedvelem Juhászt, de ez már megint csak a tudatalatti diktatórikus, erő- és nem véleményszabadság tisztelő szemléleted feltörése, hogy szerinted ha valakit kizárnak valahonnan, az az ő felsülése, nem pedig az őt kizárók gyávasága.

"békés volt minden esemény, a rendőrségnek nem akadt dolga" Ja, Ungváry fejéből is spontán kezdett folyni a vér. A rendőrségnek akadt volna, csak hát nem akartak a FIDESZ hívei ellen intézkedni, hogy miért, azt jó lenne, ha valaki megkérdezné tőlük.

2016.10.25. 14:44:33

@a BircaHang Média szerk.:

Tehát a VEZÉR egyes III/II-es ügynököket szid, másokat kitüntet. Attól függően, hogy a III/II-es ügynök jelenleg melyik térfélen játszik. Erre mondtam, hogy szelektív.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 14:47:10

@randomnotexists:

Ilyen minden politikus: szelektív.

Hozzáteszem: az alapvető különbség az, hogy Medgyessy eltitkolta, majd amikor kiderült, kamuzott.

2016.10.25. 14:48:20

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Szerinted egy "na és?" a megfelelő válasz erre? Bármi, ami Oroszországból jön, az számodra oké? LOL Mondjam, vagy tudod magadtól is, hogy ennyire hülye még te sem lehetsz, és hogy ebből milyen következtetést vonok le?

2016.10.25. 14:49:52

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Na de ennyire?

Medgyessit hiába szidod (nem kedvelem én sem), az nem változtat a VEZÉR kétszínűségén.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 14:51:18

@randomnotexists:

Lásd: a KGB ellen harcolt, meg hasonló sületlenségek.

Tökéletesen ismerem azt a szférát, ahol Megyó dolgozott. Saját apám ugyanazon a területen volt. S csak a teljesen hiszi el a meséket, hogy Mo. belépése a Világbankba és az IMF-be Moszkva ellenében történt.

Apám mindig a ballibekre szavazott 1990 után, mindig, kivétel nélkül, s ha élt volna most a nlépszavazás alatt, elment volna érvénytelenül szavazni, azaz elkötelezett ballib szavazó volt (bár párttag nem volt, az 1989-es MSZP-kongresszus után nem jelentkezett az MSZP-be), de ő is azt mondta: Megyó rendes srác, okos is, de a kamuzás öngól volt.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 14:53:35

@randomnotexists:

Nem szidom. Nem ismerem személyesen. S nem is tartom káros egyénnek. Azt mondom: hozott egy nagyon hibás döntést, megpróbálta eltitkolni titkosszolgákati kapcsolatait, pedig tudnia kellett volna, hogy képtelen lesz megsemmisíteni az őt azonosító iratokat, s azok mindenképpen az ellenzék kezébe fognak kerülni.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 14:57:44

@randomnotexists:

Oroszország nagy, sokan vannak ott, sokféle vélemény van sok dologról.

Pont Kiszeljov műsorát nem kedvelem, nagyon lekezelő a stílusa. Engem a magyar Hajdú Jánosra emléleztet (a kommunista Hét műsorból), akit marhára utáltam. Ugyanazon a csatornák vannak nála jobb műsorok. Tegnap este is néztem egyébként az egyik adást a szíriai háborúról.

Szóval miért baj, hogy valaki orosz azt gondolja, hogy 56 elejétől végéig CIA-akció?

2016.10.25. 15:05:34

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Jó hát az eddig is világos volt, hogy közöd van a titkosszolgálatokhoz, nem kell ezt apádra kenni. Mint mondtam, nem Medgyesi megítélése itt a lényeg, hanem Orbán viszonyulása.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:10:01

@randomnotexists:

"alapból azt feltételezed, hogy a rendőrök párthovatartozás alapján döntenék el"

Ilyet nem mondtam.

"el sem tudod képzelni, hogy a rendőrség törvényesen lépjen fel"

De igen. Viszont a törvényes fellépés során intézkedés lett volna a ballib provokátorok ellen is. Ami már önmagában segíti a ballibeket.

"A VEZÉR és pártja egyik alaptétele az alkotmányos és egyéb rend (lásd három csapás, lásd büntetési tételek szigorítása, és főleg lásd Orbán nyilatkozatait "Magyarország a rendet képviseli a rendetlenné váló Európában"). Bármilyen alkalom, amivel ezt bizonyíthatják, számukra pozitív hozadékkal jár."

Ne viccelj! Ennek hozadéka csak a legfanatikusabb 150-200 ezer fideszes keménymag számára lehet, őket meg minek megnyerni, ha úgyis meg vannak nyerve?

A választások megnyeréséhez a semleges kisembert kell megnyerni, s nem azt, aki akkor is rád szavaz, ha kötelet ígérsz neki.

A választások megnyeréséhez 2 millió ember kell, s nem a 150-200 ezres fideszes keménymag.

A ballibek se úgy nyertek választásokat annak idején, hogy fanatikus híveik rájuk szavaztak. Ez nem elég semmihez. Lásd az SZDSZ-t: amikor már csak a fanatikus hívek maradtak, kiestek a parlamentből.

"Bármennyire is szeretnéd (szeretnétek) úgy beállítani, hogy az "amerikai liberális média" hú-de-nagyon támadja Magyarországot, meg kell nyugtassalak, az amerikai média, liberális és másmilyen, nem igazán foglalkozik Magyarországgal."

De bizony foglalkozik. S mivel Orbán gond, Mo. ma kiemelt téma. Ami persze nem azt jelenti, hogy a esti hírekben ott van Mo.

""lenullázták népszavazási eredményüket, hogy sikeresen akadályozták meg a népszavazás érvényességét" Ezzel vigasztaljátok most magatokat?"

Miért kellene bárkinek is vígasztalnia magát? Mi történt olyan tragikus?

"szerinted ha valakit kizárnak valahonnan, az az ő felsülése, nem pedig az őt kizárók gyávasága"

Nem. Nem sikerült tömeget hoznia. Még a sajátjai is ellene fordultak.

"Ungváry fejéből is spontán kezdett folyni a vér"

Ilyet nem mondtam.

"A rendőrségnek akadt volna, csak hát nem akartak a FIDESZ hívei ellen intézkedni, hogy miért, azt jó lenne, ha valaki megkérdezné tőlük."

Nem. Ha a dolgok rendeződnek maguktól, jobb nem bevatkozni, te is tudod ezt.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:10:56

@randomnotexists:

Se apámnak nem volt, se nekem nincs közöm a titkosszolgálathoz. Nem mintha ezt szégyellni kellene.

2016.10.25. 15:12:21

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

"apám ugyanazon a területen volt" vs. "Se apámnak nem volt, se nekem nincs közöm a titkosszolgálathoz"

???

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:13:14

@randomnotexists:

Igen, egy véleményvezér véleménye, ez tény. De nem ő az egyetlen véleményvezér, s eleve egy demokráciában viták vannak.

Az orosz tv-csatornákon olyan sok vitaműsor van, hogy nem is tudok más országot, ahol ennyi lenne. Egyszerűen fogalmad sincs az orosz médiákról, s valamiféle torz liberális propagandán keresztül próbálod magyarázni azt, ami nem igaz.

2016.10.25. 15:23:43

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

A "köze van hozzá" mióta jelenti azt, hogy profi?

2016.10.25. 15:25:36

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ez nem "egy véleményvezér véleménye", hanem "az orosz állami média igazgatóhelyettese és az állami hírügynökség igazgatója" kiselőadása. Naivitás azt feltételezni, hogy nem egy Putyin által meghatározott irányt követ.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:28:12

@randomnotexists:

Oké.

Voltak - és ma is vannak - emberek, akik titkosszolgák, azaz ott dolgoznak. Csak annyi az eltérés, hogy ma nem mindenkit figyelnek meg, míg akkor szinte mindenkit.

S voltak - vannak - emberek, akik informátorok, azaz nem dolgoznak a titkosszolgálatoknál, de segítik őket infókkal.

Na, Megyó ez utóbbi volt.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:29:23

@randomnotexists:

Nem ismered az orosz valóságot. Kiszeljov véleménye csak az övé. Ez a műsor eleve az övé, ez egy szerzői műsor.

2016.10.25. 15:37:18

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

"a törvényes fellépés során intézkedés lett volna a ballib provokátorok ellen is" Miért is? Tilos a véleménynyilvánítás? A véleménynyilvánítás miért provokáció? Még egyszer mondom, nem értek egyet a fütyülőkkel, de a maximum intézkedés, amit még valamilyen szinten törvényesnek lehetne magyarázni, az a sípolás befejezésére való felszólítás lehetett volna.

"Ennek hozadéka csak a legfanatikusabb 150-200 ezer fideszes keménymag számára lehet" Közvetlenül talán igen. Hosszabb távon viszont jól kiaknázható, ha másban nem, kommunikációban.

"De bizony foglalkozik" Például? Mondom, néhány utolsó hírnél többet nem tudsz előbányászni.

"mivel Orbán gond" Leginkább Magyarország számára.

"Mi történt olyan tragikus?" A népszavazás érvénytelen volt. A kormány kommunikációjából világos, hogy ezt elég tragikusan fogják fel.

"Nem sikerült tömeget hoznia." Ebben igazad van, mondjuk én nem is számítottam másra. Mint többször is mondtam, magam sem értek egyet a fütyüléssel. "Még a sajátjai is ellene fordultak." Miért? Mert nem akarták magukat megveretni?

"Ha a dolgok rendeződnek maguktól, jobb nem bevatkozni" Ja bocs, én azt hittem, hogy a rendőrségnek az igazságszolgáltatásban is van szerepe...

2016.10.25. 15:37:55

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Tehát van kapcsolatuk a titkosszolgálatokkal.

2016.10.25. 15:39:55

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ezt meséld másnak, ez még propagandának is rossz.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:47:27

@randomnotexists:

Járj utána magad, s ne higgy vakon elenérdekelt forrásoknak.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:49:14

@randomnotexists:

Persze, de nem ott dolgoztak.

Kádár alatt eleve nagyon keskeny volt a határ. Minden vezető, abszolút mindenki, s minden személyezetis köteles volt jelentéseket írni, S ha nem is volt hivatalosan belügyi informátor, a jelentése akkor is bekerült a Belügyhez is.

2016.10.25. 15:53:03

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség: Járjak utána minek? Nem egyértelmű, ezt mire értetted.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:55:20

@randomnotexists:

"Tilos a véleménynyilvánítás?"

Nem az. Viszont ha elmegyek megzavarni embereket, joggal számíthatok, hogy valaki válaszolni fog. Ez is volt Juhász terve.

"a sípolás befejezésére való felszólítás lehetett volna"

S erre valaki szót fogadott volna?

""Ennek hozadéka csak a legfanatikusabb 150-200 ezer fideszes keménymag számára lehet" Közvetlenül talán igen. Hosszabb távon viszont jól kiaknázható, ha másban nem, kommunikációban."

Semmiben sem aknázható ki.

""De bizony foglalkozik" Például? Mondom, néhány utolsó hírnél többet nem tudsz előbányászni."

Minden olyan ország előtérben van, melynek vezetése nem számít megbízhatónak, ezt te is tudod.

""mivel Orbán gond" Leginkább Magyarország számára."

Nem. Jelenleg ő az ideális opció, mindenki más negatívabb nála. Elsőként mondta ki vezető politikusként mindazt, ami még pár éve is tabunak számított.

"A népszavazás érvénytelen volt. A kormány kommunikációjából világos, hogy ezt elég tragikusan fogják fel."

Persze, ez nem volt siker. AMire a reakció mindig az: igyekezni kell kihozni a maximumot.

""Még a sajátjai is ellene fordultak." Miért? Mert nem akarták magukat megveretni?"

Nem, hanem mert tudták: ez biztos kudarc. Siker akkor lett volna, ha sikerült a teret megtölteni fütyülő emberekkel.

""Ha a dolgok rendeződnek maguktól, jobb nem bevatkozni" Ja bocs, én azt hittem, hogy a rendőrségnek az igazságszolgáltatásban is van szerepe..."

Így igaz. Ezért nem kell mindig beavatkozni.

2016.10.25. 15:55:56

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Köszönöm, hogy végre sikerült eljutnod oda, hogy elismered az egyértelműt. Tehát akkor miért is van rendben a VEZÉR kettős mércéje a III/II-es ügynökökkel kapcsolatban?

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:57:18

@randomnotexists:

Az orosz médiahelyzetnek jár utána. Elismerem, ezt nehéz a nyelv ismerete nélkül.

Komolyan elhiszed, amit a liberók mondanak, hogy az orosz médiákban egy vélemény hangozhat el, minden ellenvéleményt elfojtanak, s a vitaműsorok megrendezett színjátékok statisztákkal?

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 15:58:03

@randomnotexists:

Nem, mert a mostani nem ügynök, hanem titkosszolga, s nem titkolta sosem. Azaz az eset más.

2016.10.25. 16:15:09

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

"Ez is volt Juhász terve" Belemagyarázod. Ami annak fényében meglehetősen vicces, hogy szerinted az orosz állami média igazgatóhelyettese és az állami hírügynökség igazgatója szimplán csak a magánvéleményét adja elő az orosz állami tévében. De egy magyar ünnepségen tüntető harmadrangú politikus, az csakis mindenféle hátsó szándékkal cselekedhet. LOL látom követed a VEZÉRT a szelektív megítélésben, jó tanítvány vagy, ötös.

"erre valaki szót fogadott volna?" Bízok benne.

"Minden olyan ország előtérben van, melynek vezetése nem számít megbízhatónak, ezt te is tudod" Hát öcsém én itt Ohioban rohadtul nem érzem, hogy Magyarország bármilyen téren előtérben lenne. De te ott Bulgáriában biztos jobban tudod.

"Elsőként mondta ki vezető politikusként mindazt, ami még pár éve is tabunak számított." Te is azok közé tartozol, akik azt hiszik, ha egy politikus nem PC, ha szokatlanul fogalmaz, akkor mindjárt igaza is van? Orbán semmi olyasmit nem mond, amit előtte ne mondtak volna már ki más politikusok, igaz azok előbb utóbb a történelem szemétdombján végezték.

"igyekezni kell kihozni a maximumot" Pontosan ezt mondom én is. Csak nagyon nem mindegy, milyen áron.

"Siker akkor lett volna, ha sikerült a teret megtölteni fütyülő emberekkel." Mint mondtam, egyetértek, ezzel beégtek a balosok. Nem bánom. De hogy miért, szerintem azért, mert nem volt bátorságuk odamenni. Annyian simán vannak Budapesten, amennyit a VEZÉR hívei az egész országból odabuszoztattak. Mondjuk őszintén megmondva, nem vagyok biztos benne, hogy ha balos lennék, akkor nekem is lett volna bátorságom odamenni sípolni.

"Ezért nem kell mindig beavatkozni" És akkor hogyan képzeled el az igazságszolgáltatást? Ez nem valami fedett akció, ahol követni kell a sípolókat, vagy te csak ilyen módszerekben tudsz gondolkodni? Mert ha megfigyelik őket, akkor az sokkal inkább feltételez egy autokrata rendszert, mintha helyben szólnak nekik, hogy hagyják abba.

2016.10.25. 16:20:00

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Nem. Mint mondtam, nem vagyok liberális. De annyira naiv sem vagyok, hogy amikor az orosz média egyik fő-fő irányítója kiselőadást tart, akkor azt gondoljam, csak a saját szerény kis magánvéleményét ismerteti.

2016.10.25. 16:22:23

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Értem. Bocsi, de ez számomra továbbra is mellébeszéd kategória. Ügynök, titkosszolga, nevezd ahogy akarod, mind a kettő a kádári rendszert támogatta.

2016.10.25. 16:25:46

@randomnotexists: *kiselőadást tart a tévében

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 16:26:26

@randomnotexists:

Az illető ember Putyin támogatója, ettől még ez az ő véleménye.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 16:27:28

@randomnotexists:

Mindenki a Kádár-rendszert támogatta, más nem volt akkor,

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 16:29:47

@randomnotexists:

Két út van jelenleg:
- a múlt útja, az oligarchia útja, nyugat útja, a liberális út a szakadékba,
- ezzel szakítás.

Ez a lényeg.

Orbán pár éve az utóbbi csapatban játszik. Ezért pozitív.

2016.10.25. 16:54:20

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Egy ilyen pozícióban lévő ember tökéletesen tisztában van megnyilvánulásai jelentőségével. Tudja, hogy nem magánvéleményeként jelenik meg, amit mond. Sem az állampolgárok, sem a külföld felé. De ami az ő helyzetében a legfontosabb, hogy azzal is tisztában van, hogy ezt országa politikai vezetése is tudja. Ha mégis bevállalja, az azt jelenti, hogy amit mond az megegyezik a politikai vezetés által megszabott iránnyal. Magyarul egyszerűen nem mondhat olyat, ami szembemenne Putyinnal, akár magánvéleménye, akár nem.

2016.10.25. 17:04:19

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

"a liberális út a szakadékba" LOL :D és buhahaha

Hát igen, a nyugat pont úgy néz ki, mint aki a szakadék szélén tántorog, a kelet meg virul, mint maci a málnásban. Ja, várj, nem...

Tömegével vándorolnak nyugatról keletre az emberek. Ja, nem...

Az utóbbi idők keleti fejlesztéseit a nyugat ész nélkül másolja. Ja, nem...

A keleti gyárak sokkal több és nagyobb üzemeket nyitnak nyugaton, mint fordítva. Ja, nem...

Nyugaton sokkal több a szegény ember, mint keleten. Ja, nem...

Nyugaton sorra halnak vagy kerülnek börtönbe a vezetést bírálók, keleten meg mindenki azt mond amit akar. Ja, nem...

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 18:45:12

@randomnotexists:

Erre sok opció nem volt: papnak tanulni esetleg, remetének lenni, segédmunkát választani, stb.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 18:48:44

@randomnotexists:

Ez az ember Putyin bizalmi embere, azaz alapvetően egyetért vele. Nem kell külön alkalmazkodnia mert egyetért. Mindt ahogy egy magyar ballib véleményvezér is egyetért alapvetően a ballib politikusokkal. Ha kritizál is, az nem érint a,lapvető kérdéseket.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.25. 18:51:25

@randomnotexists:

Felületes jelek alapján ítélsz. A Titanic is jól nézett ki a jéghegy előtt.

2016.10.25. 19:25:24

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Volt még jó pár, elvégre azért nem az egész ország volt beszervezve. Egyébként sem hivatástól függött a dolog, különösen igaz ez a papi hivatásra.

2016.10.25. 19:26:14

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Na végre sikerült beismerned az egyértelműt, hogy ez az ember a hivatalos véleményt képviseli.

2016.10.25. 19:27:17

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Így igaz, és a Titanic sem azért ütközött a jégheggyel, mert önmagában rossz hajó volt.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.25. 20:43:01

@randomnotexists: Én már próbáltam. Ez egy csetrobot. A válaszait a kommentjeidhez igazítja, de a belső állapotát nem tudod befolyásolni. Semmiről nem "meggyőzhető".

2016.10.25. 20:52:09

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:

:D

Tudom, többen is próbálták már, olvastam. Szerintem mondjuk nem robot, szerintem orosz kém ;) illetve propagandista. Az is lehet, hogy maga KGBéla :D Csak nagyon bénán csinálja.

Mindegy, elvagyok vele amíg nincs jobb szórakozásom, bár úgy látom most lefagyott egy kicsit.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 05:54:14

@randomnotexists:

Így igaz. Sokan nem voltak beszervezve, pl. apám nemet mondott, pedig háromszor hívták. De ennek ellenére ő is a rendszer támasza volt, s jelentései - melyeket írnia kellett munkahelyi kötelezettségként - elmentek a Belügybe. Szóval nagyon keskeny volt a határ.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 05:55:30

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: @randomnotexists:

Aki nem liberális, az mindenképpen Putyin robotja, ez a liberalizmus egyik alaptétele. Hiszen normális ember csakis liberális lehet.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 05:58:13

@randomnotexists:

Csak nem úgy, ahogy te ezt elképzeled.

Azaz nem a Kádár-kori magyar tv esete, ahol eleve volt egy hivatalos álláspont, s a műsorvezető ezt ismételte robotként, s més álláspont nem is hangozhatott el.

Itt a helyzet egészen más: van sokféle vélemény, s ezek egy része egyezik a "hivatalossal". Eelve abszurd persze hivatalos álláspontról beszélni, nemigen van ilyen 56-tal kapcsolatban.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 05:59:48

@randomnotexists:

Dehogynem: hibásan volt megtervezve, nem volt elég mentőcsónak, stb.

Nyilván volt sok pozitív eleme is, de nem volt tökéletes, aminek hirdette magát.

István Tamasi 2016.10.26. 09:45:29

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Te ocsmány bulesz birkaszar!
Összefüggéstelen zagyva megjegyzéseddel csak a saját eszetlenségedet bizonyítod.

István Tamasi 2016.10.26. 12:54:06

@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás:
Nem húzom fel magam egy ocsmány bulesz birkaszaron aki nem is magyar, nem is Magyarországon él, a leánykori neve Ivanov és Fidel Casto meg Tódor Zsivkov janicsárképzőit végezte.

2016.10.26. 15:26:00

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Apád tevékenységét tapintatból nem kívánom kommentálni.

2016.10.26. 15:28:59

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Tévedsz, rólad minden egyéb szempont figyelmen kívül hagyása mellett is nélkül ordít, hogy Putyin kiszolgálója vagy. A motivációidat nem ismerem, nem is érdekelnek.

2016.10.26. 15:30:59

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Nos lehet itt erőlködnöd a szerecsenmosdatással. Tény, hogy rohadt kevesen vagytok, akik beveszik ezt a maszlagot. Még a magyar kormány sem, be is kérették az orosz nagykövetet emiatt.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 15:46:57

@randomnotexists:

Nyugodtan tedd, semmi gond. Már ha van valami infód. Mert ez így csak gágogás.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 15:47:44

@randomnotexists:

Putyin híve vagyok sok dologban, s a mai kor legjobb politikusának tartom. A szolgája azonban nem vagyok.

2016.10.26. 15:56:36

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Az, hogy nem volt elég mentőcsónak, az mennyiben volt oka a jégheggyel való ütközésnek? Különben is, ez az egész Titanic hasonlatod baromság. Okoskodhatsz, hogy amiket írtam, azok csak külsőségek, de igazság szerint nem csak azok. Nagyon is fontos mércéi egy ország -és tágabb értelemben véve egy társadalmi modell- sikerességének. Az illiberális vezetők, mint például Putyin és Orbán, etethetik a magadfajta szerencsétleneket azzal, hogy ők aztán ismerik a végső nagy igazságot ami majd valamikor egy szép napon megmenti az országot a sok képzelt ellenségtől, de ettől még a népnek továbbra is csak a nagy büdös semmi jut. Sőt, egyre inkább. Érdekes, ezek a vezetők és környezetük valahogy nem akarnak azonosulni a felemelkedés állandó halogatásával, ők mindjárt most, a lehető leggyorsabban hatalmas vagyonokat harácsolnak össze. Nevetséges. Mármint aki bedől nekik. A kifogások egy ideig még elmennek, aztán egyre többen látnak át a szitán, amit a gonosz nyugatról szőnek az illiberális propagandisták (köztük te is). Amíg nem következik be megint a nyugatra utazás korlátozása, a nyugati hírforrások hallgatásának és olvasásának tiltása, amíg nem kezdik el üldözni ismét azokat, akiknek nyugaton rokonuk van, addig elég nehéz bemagyarázni az embereknek, hogy mennyivel jobb nekik az illiberális államokban, mint a nyugati országok lakóinak nyugaton. Ne nevettess, hogy csak külsőségek! Tessék lehet sorolni az illiberalizmus eredményeit! Ja, azok mindig valami fikcióból indulnak ki, pl. "ha a szocik maradtak volna akkor most sokkal rosszabb lenne" Nem vagyok szoci, sem liberális, de ez kb. olyan érv, mint ha mi lett volna, ha Napóleon megnyeri a waterlooi csatát: fantázia, semmi más. Kézzel fogató eredmények nincsenek, semmi, sőt csak romlás van. De nagymértékű.

2016.10.26. 15:57:52

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Dehogynem, csak ahhoz is ostoba vagy, hogy ezt felismerd.

2016.10.26. 15:58:36

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Dehogy nincs, hiszen pont te mosdatod már mióta.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 16:06:13

@randomnotexists:

Az igaz ügy hosszú távon nyer, ne reménykedj az ellenkezőjében ennek...

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 16:07:12

@randomnotexists:

Ostoba te vagy: képtelen vagy felismerni, hogy más is van ballib agyadon kívül...

2016.10.26. 16:16:59

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Ezt a dumát hallgatta már az ország negyven éven keresztül. Még az összeomlás küszöbén is ezt szajkózta az akkori állami média. Bocs, nem nyert.

Érved neked is pont annyi van, mint azoknak volt.

2016.10.26. 16:19:26

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Egyrészt nem vagyok sem bal, sem lib. Sajnos képtelen vagy kilépni ebből a kategóriából.

Másrészt, dehogynem, tudom, hogy vannak más berendezkedések is. Csak például az illiberális demokráciának csúfolt autokrata berendezkedést rohadt $^@rnak tartom.

maxval bircaman BircaHang szerkesztőség · http://bircahang.org 2016.10.26. 16:20:40

@randomnotexists:

Oké, akkor te egy olyan nem-ballib vagy, aki fatális véletlen egybeesések folytám mindenben tök ugyanazt mondja, mint a ballibek.

2016.10.26. 16:21:56

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Így van, az illető '56 degradálásával rosszat tett. De innentől ezt beszéld meg inkább a magyar kormánnyal, még ők sem tartják elfogadhatónak ami elhangzott, mint mondtam még az orosz nagykövetet is behívatták miatta.

2016.10.26. 16:24:00

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Nem, csak azokra a dolgokra, amiben nem értek velük egyet, itt nem került szó.

randomnotexists (törölt) 2016.10.26. 16:56:08

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Mondom, beszéld meg vele. Küldhetsz neki e-mailt, vagy megkérheted valamelyik Magyarországi ismerősödet, beszéljen a képviselőjével, hogy tegyen fel neki kérdést ebben a témában a Parlamentben.

randomnotexists (törölt) 2016.10.26. 17:41:02

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Hát lehet te nem emlékszel rá, idézek különböző kommunista ökörségekből:

"Marx és Engels a tőkés rendszer sírásójaként és a szocialista társa­dalom megalapítójaként határozta meg a proletariátus világtörténelmi jelentőségű szerepét. Tudományos pontossággal megállapították, hogy a tőkés rendszer csődje elkerülhetetlen, és a kommunizmus győzni fog." - Mityin Nyikolaj a kommunista kiáltvány százéves évfordulóján

"Csak egyet nem tudnak: a kapitalizmust többé meg nem menthetik és a kommunizmus ügyének győzelmét többé meg nem akadályozhatják. Az emberi haladás útja ma feltartóztathatatlanul a szocializmus, a kommunizmus felé vezet. (...) Az út, mely előttünk áll, még göröngyös. Gondban, nehézségben a jövőben sem lesz hiány, de akik mint mi, 30 esztendővel ezelőtt ott voltunk az ifjú kommunista párt bölcsőjénél és akik átvészeltük három évtized rengeteg viharát, tudjuk, hogy a nehezén már túl vagyunk. (Nagy taps. "Éljen Rákosi!") ügyünk: a szocializmus, a kommunizmus, amelynek zászlaját hazánkban 30 évvel ezelőtt kibontottuk s amelyhez annyi mártírunk vére, annyi jó elvtársunk szenvedése tapad, győzelmesen halad előre. A 30 éves kommunista mult, a magyar dolgozók hatalmas pártja kezesség arra, hogy szilárdan és keményen haladunk tovább a megkezdett úton a magyar dolgozó nép, a nemzetközi proletár felszabadulás szolgálatában, az emberiség jobb jövője, a szocializmus, a kommunizmus felé. (Óriási taps.) Pártunk minden tagja legyen büszke arra, hogy öntudatos, harcos katonája lehet a világot felszabadító kommunista mozgalomnak, legyen büszke arra, hogy harcos katonája annak a nagy ügynek, amely az egész földgömböt átfogja s annak a hadseregnek, amelynek élén az emberiség üdvére és megváltására ott halad a hatalmas Szovjetunió és mindannyiunk bölcs, szeretett vezére: a nagy Sztálin! (A hallgatóság helyéről feláll és hatalmas lelkesedéssel élteti Sztálint és Rákosi elvtársat.)" - Rákosi Mátyás 1948.

"Vannak nagy feladataink, de mély meggyőződéssel mondom, hogy a Magyar Népköztársaság minden híve bizalommal tekinthet a jövőbe. Az ellenforradalmi támadás tanított is, edzett is, össze is kovácsolt bennünket. Ha nem feledkezünk meg a múlt hibáiról, ha a tanulságokat, tapasztalatokat a munka megjavításában hasznosítjuk, a jövőben biztosabban mehetünk előre. (...) Fel, elvtársak, az új munkára, az új harcra, új feladatokra, és győzni fog igaz ügyünk!" - Kádár János 1957. május 1.

Bocsi nem folytatom mert elhányom magam. Lényeg, hogy ez ömlött minden pártkonferencián, minden iskolai ünnepségen, minden rendű és rangú felszólaló minden felszólalását kötelezően ezzel fejezte be, hogy a kommunizmus/szocializmus elkerülhetetlenül le fogja győzni a kapitalizmust, és meg fog valósulni a proletariátus nemzetközi uralma. Éljen április 4., éljen pártunk és kormányunk, éljen a dicsőséges Szovjetunió!

Most is várják a győzelmet.

Agyrém. De te álmodozz tovább.

randomnotexists (törölt) 2016.10.27. 12:50:30

@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

Az évtized legmegjósolhatóbb válaszát sikerült leírnod.

Úgy, hogy szerinted nem igaz, hogy „az igaz ügy hosszútávon nyer” dumát hallgatta már az ország negyven éven keresztül.

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.10.27. 14:57:35

@Ballib cenzúrázók réme 18: "a jobboldali füttyögők ezerszer kutúráltabbak, mint a ballib csürhe, mert azok az ünneplők mögött elkülönülten füttyögtek, nem pedig az ünnepelni vágyó gyermekek, anyák, és idősek között"

Hazudsz, mint mindig.

2007.03.15. Múzeumkert, 11 óra, központi állami ünnepség
A hivatalos állami ünnepség kezdetekor kétezer árpádsávos zászlókkal, karikírozott Gyurcsány-fejekkel és fakeresztekkel felszerelkezett tömeg érkezett a békés megemlékezők közé. A Himnusz eléneklése után a műsor első fele gyakorlatilag elveszett a kormány távozását követelő hangorkánban. Számtalan család próbálta halálra rémült, zokogó gyermekeit kimenekíteni a kereplők, sípok és ordibálások erdejéből.

www.epa.hu/00800/00804/00473/63807.html

Scott Tenorman Must Die 2016.10.30. 19:51:48

@illaim: húú, az aztán marha jól sült el

DeMarco 2016.11.02. 18:31:35

@Fedor: Nem tudom, kapsz-e ezekért a propaganda posztokért vmi csekély fizetést, vagy sem. Értem én, hogy a provokálással és a nyilvánvaló blődségekkel csak azt akarod(játok) elérni, hogy legalább beszéljenek a szimpi/fizető pártodról. A negatív kampány is kampány, ha közszájon forog. De ez nem az usa, itt történelmi gyökerei és valós negatív tapasztalatai vannak az embereknek, nálunk nem jön be ez a technika.

Ezekkel a propaganda posztokkal pont az ellenkezőjét éred el a célodnak. Még több embert elriasztasz...

Persze...ha ez a cél...akkor tökéletesen oldod meg...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.11.02. 20:06:32

@DeMarco: A fideSS fasszopóink az ilyen konkrétumoktól és érvektől mentes, általánosan mocskolódó kommentjei a riasztóak.

Egy dolgot írt rosszul: "Az agresszív civilek még mindig a jobboldalról kerülnek ki" Ez abszolút nam igaz, kikérem minden jőérzésű jobboldali nevéban. A fideSS és követői szélsőjobb rasszisták, semmilyen erőszaktól nem riadnak vissza.

"itt történelmi gyökerei és valós negatív tapasztalatai vannak az embereknek, "

Teljes hülyeség. A diktatúra lehetne a kádári idők emléke, de elfelejtették már, különben felkelnének a kádári diktatúra orbáni visszaépítése ellen.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.11.05. 18:14:35

@DeMarco:
1. Soha, semmilyen posztot nem írtam pártmegrendelésre, se ingyen, se pénzért. Amit itt látsz, azért 100%-ban én vállalom a felelősséget.

2. Mókás, hogy engem tartasz gyűlöletkeltőnek, aki kiállt a békés tiltakozás mellett, és nem azokat, akik rájuk támadtak, és fizikailag bántalmazták őket demokratikus jogaik gyakorlása közben.

3. Az meg had ne érdekeljen engem, hogy TE mit tartasz provokatívnak , és másokat elijesztőnek. Nekem meg a te hülyeségeid azok.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0