Duzzogó ovisok
2009. október 01. írta: Fedor

Duzzogó ovisok

Sok minden van, amit nem szeretek a szocikban, de ha van valami, amit kifejezetten utálok, az az, ha azt hiszik, hogy saját fegyverével vissza tudnak vágni a FIDESZ-nek. Hát közlöm velük, hogy nem a legjobb taktika a rosszat átvenni. Ráadásul nem is áll jól nekik. Bénán állnak hozzá, és olyanok ilyenkor, mint egy rossz paródia. Nyakó István, ha megszakad is, akkor se fog sose szijjártói mélységekbe süllyedni magasságokba emelkedni (bár nagyon igyekszik, ez kétségtelen).

Hogy miről jutott ez eszembe?

Jövő szerdáig, az MTV kuratóriumi elnökségének üléséig nem vesznek részt az MSZP vezető politikusai a köztelevízió Ma reggel című műsorában, értesült szocialista forrásból az MTI.

A Napkelte szerződésének felmondása miatt kialakult jogi helyzettel indokolták az MSZP egyes vezetői, hogy miért maradnak távol az MTV új reggeli műsorától. A szocialisták szerint nem arról van szó, hogy bojkottálnák a Ma reggelt, a helyzet tisztázását követően ismét bemennek a stúdióba.

Ne rágjuk a gittet, ha előre bejelentik, hogy nem mennek oda, akkor az bojkott.

Ráadásul ezzel az akcióval pont azt érik el, hogy utólag is igazolják a Naptévé balos hírét. Pedig nem balos volt az (mindig is helyet adtak minden oldalnak, már ha az igényt tartott rá, és az utóbbi években ráadásul tele volt jobbos műsorvezetővel), hanem csak egy elavult, uncsi kövület, aminek már a múzeumba a helye. Valóban, Lendvai Ildikó indított majdnem minden reggel, de Gyárfás örült volna a legjobban, ha cserélgethette volna Navracsiccsal, vagy Kósa Lajossal (Orbán korábban se ereszkedett le nagyon hozzájuk, max. kampányidőszakban).

Persze nem mindegy, hogy miképp kerül ki a köztévéből Gyárfás és csapata. Ha már egyszer élő szerződése volt, és az indokok is hamisak, amire hivatkozva kirakták őket, akkor fennáll az MTV részéről a szerződés-szegés gyanúja, de ha mégsem (nem vagyok jogász), akkor is: elegánsnak semmiképp se nevezhető az a mód, ahogy eltávolították őket, egyik pillanatról a másikra.

A magam részéről még látok esélyt arra, hogy az új műsor akár még korrekt is lehet (hogy design-ban meg szerkezetben jobb, mint a Napkelte, ez kétségtelen), így másokkal ellentétben korainak tartom még kijelenteni, hogy jobbos, bár vannak intő jelek, pl. a főszerkesztő személye.

De ha a szocik ragaszkodnak ehhez a bohóckodáshoz, akkor biztos az lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr111421079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.01. 18:25:17

olvastam, húzogattam a szám szélét. olyan gyenge, hogy már-már gusztustalan.

maga a történés számomra csak jelképes, amikor tévéztem, akkor se érdekeltek a reggeli műsorok, főleg politikusokkal tömve nem.
reggel habos kakaó és fonottkalács kell. ja, és nem érdekel melyik oldalra van fonva ;-)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.01. 18:37:47

Én ezzel a poszttal most kivételesen egyet értek.
Kicsit korán kapcsolták be a "fidesz felszámolja a szólásszabadságot" lemezt.
Egy (a) kormánypárttól ez egyszerűen röhejes.

off: "indanet | liberális érzelműek klubja"
Hogy lehet valaki liberális "érzelmű"?
on

TD223 2009.10.01. 20:19:54

"Pedig nem balos volt az (mindig is helyet adtak minden oldalnak, már ha az igényt tartott rá, és az utóbbi években ráadásul tele volt jobbos műsorvezetővel)"

HAHAHA, te igazmondó!

DeMarco 2009.10.01. 23:46:58

Én viszont csöppet sem meglepően TD223-al értek egyet... Ó, yeyeye...
Pinókkió mekkora lett az orrod? :)))
Nem balos...sípánkával kezdtek minden nap... HAHAHA... ez jó... A szakítós blogban vannak a szöszi csajszik, talán ők megeszik...
Jajjaj mi lesz most? Nem mennek a balosok az mtv-be... jajjaj mi lesz így velünk?? Semmi. Esetleg helyette lesz színvonalasabb műsor, amire talán még oda is fogunk kapcsolni. A síránkozó ovisok meg ne a köztévébe menjenek, hanem horn gabi szavaival élve: a pi**ba... Kérdezzék meg ki kíváncsi rájuk, meg a múmiákra? ööö leszámítva azt párszáz nyugdíjast... mert más nem nagyon...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.02. 08:14:20

@TD223: @DeMarco: A Naptévé műsorvezetőinek felét a köztévé adta, és valahogy mind olyan volt, hogy tudni lehetett, jobbos, még ha nem is véresszájú fajtából.
És úgy elég nehéz kiegyensúlyozott műsort csinálni, ha az egyik fél nem hajlandó odatolni a képét...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.02. 10:49:57

@Fedor: Azt azért lásd be, hogy Verebeshez, és főleg Orosz Józsihoz képest a kuruc.info is közszolgálati, és kiegyensúlyozott. Függetlenül attól ki megy el oda és ki nem.

DeMarco 2009.10.02. 11:00:25

@Fedor: Ok-Okozat... Balos habzó szájú múmiák - nem mennek a Fideszesek és nem fordítva ahogy te próbálod beállítani...
A kiegyensúlyozottság nem ott kezdődik, hogy meghívok innen-onnan embereket, hanem a RIPORTER és a főszerkesztő stb. pártatlanságánál... Hogy EGYFORMÁN kezeli őket, oldaltól függetlenül. Ez ma nagyon ritkán van meg a médiában, mindenki a saját meglátását erőszakolja rá a kérdezettre. Így a média is kettévált és valljuk be, nincs is akkora igény a másikakra... Aki az egyiket kedveli jobban az is megtalálja a megfelelő médiafelületet, aki meg a másikat szintén... És következetesen mindkettő kamuzik valamennyire a másikakról...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.02. 14:11:11

@TaTa86.: Orosz József évek óta nincs ott. A Verebes meg egyszerűen nem való riporternek, de nem azért, mert olyan nagyon balos lenne, hanem azért, mert felkészületlen és nagyképű.
@DeMarco: Akiket Tömjén Zsoltiék kifogásoltak, el is lettek küldve, mégse oldották fel a bojkottot. Pedig a helyettük érkezők kifejezetten jobbosok voltak, és az összes műsorvezető egy színtelen-szagtalan massza volt. Unalmasak. Én csak nagyon ritkán kapcsoltam oda (eleve nem sűrűm nézek reggel tévét), de hamar továbbálltam, mert unatkoztam.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.02. 14:13:23

@DeMarco: Egyébként naiv óhaj szintjén teljesen egyetértek a kiegyensúlyozottság definícióddal. A különbség annak a megítéléseben van köztünk, hogy a Naptévé ettől mennyire tért el :-)

BéKu 2009.10.02. 21:39:39

Az, hogy ki a főszerkesztő valóban meghatároz dolgokat. De ilyen alapon a Nap-Kelte meg ezerszeresen balos. Egyébként az is volt. Ki volt Jobbos műsorvezető? Talán Verebes? A N.K. egy durván elfogult műsor volt, ahol nem egyszer fordult elő, hogy nem hagyták elmondani, amit az illető akart. Belekérdeztek, alákérdeztek, egyeseknek, másokat meg hagyták, hogy maguktól beszéljenek, amit akarnak. A NapKelte balos volt, ezt kár cáfolni. Ráadásul szar is...Nekem nem hiányzik.

DeMarco 2009.10.03. 08:53:12

@Fedor: Mindazonáltal van vmi amit jobban utálok bármilyen más műsornál is akármelyik adón. Ez az ORTT. Semmilyen formában nem viselem el a cenzúrát és felháborítónak tartom, hogy egy szenilis öregekből és frusztrált nőkből álló politikai testület döntse el, hogy mit nézhetek/hallgathatok és mit nem. Az, hogy a tévék nagy része nézhetetlen, sokszor csak rajtuk múlik. Ezt azonnal bezáratnám és hét lakat alá zárnám őket, egész nap star wars-ot, meg mangás rajzfilmeket nézetve velük...

TD223 2009.10.03. 09:01:35

@Fedor:

Bal oldali:

Gyárfás Tamás
Apáti-Tóth Kata
Betlen János
Verebes István
Lakat T. Károly

Kb normális:

Süveges Gergő

Megint igazat mondtál!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.03. 09:13:31

@TD223: Apáti-Tóth Kata az Echo tévéről érkezett. Jegyes-Tóth Kriszta (aki most tér vissza a szülésből, de előtte Naptévés volt) a Dunáról. Süveges Gergő meg a 2002 előtti vérjobbos Híradóban kezdett, és felvállaltan jobbos. Mondjuk az, hogy neked ez a normális, azon nem csodálkozom.

TD223 2009.10.03. 11:28:46

@Fedor: 2002 előtt vérjobbos híradó, most meg alig balos, vagy inkább kiegyensúlyozott?

BRUHAHA

Apáti-Tóth Katát le kellett volna önteni múltkor egy vödör jéghideg vízzel, hogy rájöjjön hol van. Nem szocit és nem libsit cseszegetett habzó szájjal.

Ráadásul a már említett balosság mellé társul a Kereszttűzben állandóan jelen lévő Népszabi, Népszava, 168 óra, stb. szennylapok együttese.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.03. 13:27:33

@TD223: Istenbizony, elő kéne keríteni, és fel kéne rakni valahova a 2002-es választás kampánycsend előtti utolsó híradóját, és akkor lehet majd összehasonlítani a mostani híradóval, sőt, akár a Napkeltével is. Kenterbe ver az mindent szervilisségben és szubjektivításban.

A Kereszttűzben jobbos újságírók is mindig voltak.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.03. 13:35:20

@DeMarco: Jaja. A köcsögök betiltották a DragonBall Z-t!

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.03. 13:48:26

@TaTa86.: este 10 előtt ilyet adni valóban káros. saját tapasztalat.

DeMarco 2009.10.03. 20:24:55

@úriparaszt: Na ne röhögtess... Egy egyéves gyerek is meg tudja különböztetni a valóságot a meséktől/filmektől. Kivéve néhány különleges esetet.
Az ORTT-sek beájulnának attól, hogy az öcsém három-négyévesen szinte egész nap Star Wars-ot nézett és kívülről tudta az összes filmet. (Ahogy annak idején én is a IV. részt, mert megvolt kazettás magnófelvételen és ezerszer hallgattam lefekvéskor...) Négy-öt éves lehetett amikor megjelent az ágy mellett kapucnis kabátban, fent a kapucni, kezében műanyag kampó és azt suttogta, hogy: "Tudom mit tettél tavaly nyáron..." Tök ari volt. :)) Jah és a kedvenc meséje pont a Dragonball volt, ezért ő vérig sértődött az ORTT akkori döntésén. Aztán próbáld meg megmagyarázni egy gyereknek, hogy néhány hülye miért pofázik bele, hogy ki mit nézhet. Mondjuk minket már csak bosszantanak a vénemberek, de semmilyen hatása nincsen cenzúrázásaiknak. Ugrálhatnak ahogy akarnak...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.04. 14:23:14

@DeMarco: a probléma, amiről én beszélek kicsit összetettebb. konkrétan nem magával a rajzfilmmel van bajom, mivel egyetlen részt sem láttam, csak kisebb villanásokat, részleteket (amúgy klasszik mese párti vagyok), hanem az ezzel összefüggő business-el. nem tudom van-e olyan tárgy, ami nem kapot még dragonball-os borítást, kezdve a tolltartótól egészen az iskolatáskáig. még ez se lenne tragédia, ezt elég könnyű szabályozni, nem nagy feladat eltántorítani a gyereket egy-egy ilyen beszerzésétől. a legnagyobb gondom a kártya. nálunk ez úgy csapódott le, hogy nem voltam hajlandó ilyen szart venni a gyereknek, mert tényleg semmire nem jó, ráadásul az ára is húzós. inkább viszem a gyereket annyi pénzből gokartozni, vagy bárhová, de ne kelljen kidobandó szarságot venni. igen ám, csakhogy a gyereklélek nem így működik, hisz gyorsan a kirekesztés egyik okává vált, a minimum egy komplett kártyacsomag megléte.
ha az osztályban 21 fiúból 19-nek van több/kevesebb ilyen szarja, akkor a maradék kettőnek csak arra van esélye, hogy a többiek elhajtják, avagy kigúnyolják, hogy a szüleinek 'még erre sincs pénze'. a gyerekszáj kegyetlen, ha van gyereked tudod.ha nincs majd megtudod.
eladni pedig csak azt lehet amit reklámoznak, itt pedig a film volt a legjobb reklám.
ezért tettem volna én későbbre.
betiltani valóban hülyeség, a tv-zés idejét szabályozza a szülő, csak legyen mihez szabályozni :)

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2009.10.04. 14:48:22

@Fedor: Apáti-Tóth Kata, ahogy a Nap-kelte összes műsorvezetője "vérbalos". Ezt csak az nem látja/tudja/akarja észrevenni, akinek a kiegyensúlyozott középutas és normális újságírás Bánó Andrással, Kálmán Olgával vagy Orosz Józseffel kezdődik. Apáti valóban dolgozott az Echo-tvnél, ami MOST valóban jobbos, olykor túlzottan is. De amikor ő dolgozott ott, akkor még balos volt (ahogy a Magyar Hírlap is balról jött...). Az Echo-Tvben kezdetben 65% balos, 35% jobbos dolgozott, ez az arány nyilván azóta megváltozott. Azonkívül dolgozott a szintén erősen balos stop.hu-nál is. Kiborító, hogy csak azért, mert éppenséggel a legelvetemültebb fröcsögő balosokat kénytelenek voltak levenni a közszolgálati tv reggeli műsoráról, máris a helyére rakott moderáltabb balosokat az ilyen eszelős balos pártkatonák már jobbosnak bélyegzik. Ha valamit Süvegesnek fel lehet róni, az nem az, hogy egy vérjobbos híradóban dolgozott, hanem, hogy egy olyan minden nívón aluli pártgarázstv-ben, mint a Napkelte. A többi műsorvezetőnek ez volt a színvolnal, szegény Betlen Jánost sajnálom, mert nem így kellett volna pályája végét zárnia. Kár érte.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.10.04. 15:52:49

@úriparaszt: Én egyet értek veled, de mint látod az egész rendszer szar úgy ahogy van. Nem a DragonBall Z-t kellett volna betiltani, hanem ledózerolni az rtl-t és a tv2-t, ahogy Vona mondta. XD

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.04. 16:13:57

@TaTa86.: én úgy gondolom (és tényleg csak gondolom, mivel nem nézek tv-t), hogy mindennek megvan a maga helye. ha igény van egy-egy győzikére, mónikára, dragonball-ra, akkor kell csinálni, de a maga idejében, a szükséges mennyiségben adni.
ha betiltod győzikét, attól még nincs igény egy viharra, vagy egy mester és margaritára, az igény felkeltése nem így működik.

az biztos, hogy a mostani szabályzók rosszak, illetve nekem nem tetszenek.
a szülő megfeszülhet igyekezetében, ha a gyerek (esetleg nem otthon, hanem a nagyszülőknél, barátoknál) szemetet néz.

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2009.10.04. 16:26:46

@Fedor: Igazad van Fedor, a Napkeltében voltak jobbos újságírók...a Kereszttűzben...hébe-hóba..dísznek. Mint ahogy a HírTv Lapzárta című műsorába is rendszeresen hívnak meg balos újságírókat, méghozzá gyakran nagyon keményvonalasakat: lásd Szakonyi Péter. De ugye nem gondolod, hogy a HírTv középen álló, netán balos médium lenne?! A Napkelte NAGYON BALOS VOLT és LESZ IS. Sajnos. Amikor még jártak a Fidesz-KDNP politikusai a Napkeltébe, akkor is a sztenderd felállás az volt, hogy a Kereszttűzben 3 nagyon balos újságíró alákérdezett egy negyedik, MSZP-s vagy SZDSZ-es (esetleg MDF-es) politikusnak. Ezen nincs mit szépíteni.

DeMarco 2009.10.04. 16:51:33

@úriparaszt: Elképzelhető, hogy a korom miatt, de én nem értek egyet veletek. Ma már nincs olyan sikeres film/rajzfilm/játék amit ne követne/előzne meg egy komoly marketing kampány. De ez régen sem volt másképp, csak nem ekkora dömpingben jelentkezett. Semmi kivetnivalót nem látok ebben. Jó persze, van akit idegesít hogyha lánya van, akkor most minden Hanna Montana-ról szól, ha meg fia akkor meg a Dragonballról. Ez engem nem zavar, mert amikor én voltam gyerek akkor is mindig gyűjtöttünk vmit: Takarékbélyeget, kupakokat, coca-colás dobozokat, Turbo rágós autókat (Még mindig megvannak..), gyufásdoboz címkéket, bélyegeket, a lányok bármit ami New Kids On The Block, vagy Modern Talking-al volt kapcsolatos, aztán később Jurassic Park matricaalbumot, meg valamelyik VB foci matricáit és persze katonákat százával. Na hát ezeknek se volt túl sok haszna... Az öcsém Star Wars-os legókat gyűjtött. Egy sima Dragonball-os matricáért lázadsz, de tudod te mennyibe kerül egy legó űrhajó?? És nem egyet vettünk neki, hanem mindet... Egy egész falat elfoglalnak a Jedis cuccok. Viszont mi szívesen tettük ezt, nem kényszerből. Manapság már csak pénzt gyűjtünk... Ez se rossz, de azért nem annyira izgalmas... Most már a gyerekeké a főszerep, ők fognak kérni cuccokat. Bár mi alapvetően vigyáztunk a cuccainkra és szinte minden megvan épen. Rengeteg játék és mesekönyv. Ezért csak az újakkal kell felvennünk a fonalat...

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.04. 17:23:38

@DeMarco: nem a gyűjtés ellen lázadok, én is gyűjtöttem minden szir-szart annó. a probléma a mértékkel van. egy-egy pakli kártya sokezer forint, és nem arról szól, hogy egyesével, szívós munkával, kitartással összegyűjtöd, hanem egyben megvehető, pénzért.
gyakorlatilag a fogyasztói társadalom atombiztos alapozása gyerekkorban. persze ez is kiküszöbölhető, hisz nekiálltunk és szorgos munkával összeszedtük (szedte a fiam) az összes létező káryát az interneten, kinyomtatta, lefóliáztuk és olyan volt mint a gyári. ez nem a pénzről szól, simán megvehettem volna (szerencsére), hanem a befektetett munka, kitartás hiányáról. legóra például sosem sajnáltam a pénzt, egyrészt a kreativitás, ügyességfejlesztés, másrészt a saját építgetős perverzióm miatt :-))

DeMarco 2009.10.04. 18:54:35

@úriparaszt: Hmm.. Én ha vmit elkezdek gyűjteni, akkor nagyon beteg vagyok, ha nincs meg minden darab. És sokkal több pénzt elszórtam fölöslegesen, mert az adott csomagban nem volt egyetlen darab sem ami már ne lett volna meg. Ehhez képest egyszerre megvenni a teljes csomagot amiben nincs ismétlődés, az számomra optimális megoldás, nem pénzkidobás. De azért nálunk is előfordult hasonló "csalás". Volt egy kedvenc társasjátékunk az "Ezüst tó kincse". Mikor különköltöztünk, mindenki vitte volna a gyerekeinek a játékot, de persze ez lehetetlen volt. Folyamatosan nézzük a boltokban, hátha újra kiadják, de ez eddig nem történt meg. Pedig volt rá remény, mert a társát a Police 007-et újra kiadta egy cég, reméltük hátha ennek a jogait is megvették. Így aztán pótmegoldásként színes fénymásolóval lemásoltuk a lapokat, pénzt, mindent és befóliáztuk, az aranyrögöket lefújtuk arany spray-vel. Tökéletesen sikerült. A gyerekek imádják. De azért ha kiadják, megvesszük.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2009.10.04. 19:14:52

@DeMarco: azt te is nagyon jól tudod, hogy soha nem adnak ki olyan csomagot, amiben minden benne van, duplikáció nélkül :-) az nem igazán nagy üzlet.
erre mondtam, hogy pénzkidobás, illetve arra nevelei a gyereket, hogy vásárolni _kell_.
ehhez képest a cigi-, sörösdoboz (mint tárgy és nem élvezeti cikk), gyufásdoboz, szalvéta, akármi gyűjtése annó szorgalom, kitartás, utánajárás volt (nomeg csodaszámba menő külföldre járó rokon, ismerős :-)).

visszakanyarodva a média témához, a spectrum vagy national geographic ellen sose volt kifogásom, azt nézhette bármennyit a csemete :)
ott ráadásul nem merülhet fel jobbos/balos kérdés :-D

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.04. 19:51:27

@proeskontra: "Kiborító, hogy csak azért, mert éppenséggel a legelvetemültebb fröcsögő balosokat kénytelenek voltak levenni a közszolgálati tv reggeli műsoráról, máris a helyére rakott moderáltabb balosokat az ilyen eszelős balos pártkatonák már jobbosnak bélyegzik."

Ne sértegess ilyenekkel, hogy pártkatona, mert arra ugrok :-) Nézd, én a Naptévét nagyon ritkán néztem mostanában, így tény és való, hogy nem igazán tudtam megítélni a műsorvezetők irányultságát (mondjuk ez azért arra is bizonyíték lehet, hogy olyan nagyon a balosságuk se látszott), így Süveges Gergőn kívül valóban csak az előélet alapján találgattam. Ha valakit nagyon megsértettem azzal, hogy jobbosnak gondoltam Apáti-Tóth Katát, akkor bocs :-)
"Ha valamit Süvegesnek fel lehet róni, az nem az, hogy egy vérjobbos híradóban dolgozott, hanem, hogy egy olyan minden nívón aluli pártgarázstv-ben, mint a Napkelte."
Azért ment oda, mert a tévétől küldték.

DeMarco 2009.10.05. 04:40:53

@úriparaszt: Persze, de erre találták ki a cserét... egymás között remekül lehet csere-berélni a kártyákat.
Visszakanyarodva a média témához mi mindent néztünk és mindent engedtünk nézni. Gyerekként láttam a Belfegort, az Óment pl. és mi mindig is nagy moziba járósak voltunk, ennek ellenére, vagy éppen ezért engem legtöbbször untat a normál tévé, mert szinte mindent láttam már. Az új sorozatoknál (ami érdekel) sem bírom megvárni amíg végre hajlandók leadni, ráadásul meg is vágják és többnyire le is veszik műsorról. (lásd: Hősők, Chuck). Ezért vicces, de a legtöbször én is a nat.geographicot nézem, ott még találok érdekes, új műsorokat. Bár a kedvencem a Viasat History lenne, csak azt nálunk nem lehet fogni... Három éve ígérgetik az átállást digitálisra, de mindig csak húzzák...

kisa 2009.10.05. 08:36:49

úriparaszt, DeMarco:
Siv Widerberger: Bélyeg

Bélyeget gyûjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyûjtök bélyeget.
:-)

Viktus 2009.10.05. 08:46:42

Ragyogó kollektív öngyilkos lépés, ha az MSZP a maradék táborához sem szól :D tényleg gyanúsak nekem ezek a szocik mi okból akarják, hogy ennyire bucira verjék őket jövőre?

statez 2009.10.06. 03:23:27

Szeretem az ilyen áltárgyilagos írásokat. A Napkelte nem volt balos? Akkor magyarázza már meg nekem valaki, hogy került az összes kikopott műsorvezetője az ATV-re, meg a Klubrádióba. Mert kriptofideszesek voltak? Azt nem értem csak, hogy legalább ebben a blogműfajban is miért kell a politikával foglalkozó polgárt is teljesen hülyére venni, kedves Fedor?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.10.06. 07:52:08

@statez: Nem azt írtam, hogy a műsorvezetői között nem voltak balosok. De azt továbbra is állítom, hogy Gyárfás megpróbált minden nézetnek terepet biztosítani, és nem rajta múlott, hogy az utóbbi években ez nem sikerült.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0