Valahogy mindig kiderül, hogy a FIDESZ csinálja azt, amivel az ellenzéket vádolja
2017. szeptember 07. írta: Fedor

Valahogy mindig kiderül, hogy a FIDESZ csinálja azt, amivel az ellenzéket vádolja

fidelitas.png

Persze tudom, hogy ha a FIDESZ-ről van szó, akkor értelmét veszti az "ennél már nincs lejjebb" kifejezés, de azért a Fidelitas alábbi posztja még ennek ismeretében is eléggé erősre sikerült. 

fidelitas2.PNG

Közbevetőleg: az milyen már, hogy az államkormánypárt ifjúsági szervezete a Facebook oldalán székhelyként az Országgyűlés Hivatalát adja meg? Oké, hogy őszinte, de már ennyire nem kell adni a látszatra sem? 

Szóval értem én, hogy fáj a Pocakos Tábornoknak a pervesztés (amelynek kapcsán csak a politikai spektrum két véglete, a Jobbik és a Munkáspárt állt ki mellette), és amúgy is már régi kedves eszköze a háborús retorika, és az ezzel gerjesztett pszichózis, de azért ez már tényleg olyan, mintha igazi háborúra készülne amiatt, mert be kéne fogadnunk max. 1294 olyan, ellenőrzésen már átesett, valóban rászoruló embert, akik a magyar kormány szerint is menekültnek tekinthetők, és nem illegális migránsnak, bármennyire is bizonygatják az ellenkezőjét. 

A "probléma" valós méretét egyébként jó érzékelteti az alábbi két grafikon, amelyeket Ágoston László rakott össze: 

20729731_1229422887161807_259693126680255363_n.png

21371068_1229327197171376_7144596335565248150_n.png

Amúgy persze bizonyára nem akarnak igazából Orbánék valódi háborút, mert nem hülyék, csak gátlástalanok, de azért erősen rájátszanak folyamatosan, lásd. még a 17 milliárdos lőtérépítési programot, meg a "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet" folyamatos hosszabbítását annak ellenére, hogy még a saját maguk által megállapított törvényi feltételek sem állnak fenn. És persze ne felejtsük: a rendszerváltás óta erőszakos demonstráció csak a jobboldalhoz köthetően volt, és az elmúlt időszakban mindig a fideszes érdekek mentén tűntek fel verőemberek politikához kapcsolódó eseményeknél. Szóval mondhatnak hát bármit a kormánypárti politikusok, itt nem az ellenzék készül erőszakra, hanem a FIDESZ.

Ne csodálkozzon hát senki, ha egyre többen gondolják úgy, Orbánék talán már egy Erdogan-féle önpuccstól sem riadnának vissza. 

De persze itt nem áll meg az "vádoljuk meg az ellenzéket azzal, amit tettünk, vagy akarunk tenni" alaptétel egy újabb hajtásra a 444 talált rá pont ma:

Csütörtökön a Közös Ország Mozgalom színpadán, az Agorán tart előadást Szrgya Popovics, az Otpor (Ellenállás) nevű egykori szerb ellenzéki szervezet tagja, aki Útmutató a forradalomhoz címmel könyvet is írt az erőszakmentes ellenállásról, és aki az utóbbi években rendszeresen tart képzéseket hasonló aktivistáknak a világ legkülönfélébb részein. A Közös Ország Mozgalom pedig a választási rendszer igazságosabbá tételével foglalkozik, és ők hirdették meg, hogy ha október 23-ig nem sikerül elfogadtatni egy új választási törvényt, akkor polgári engedetlenségbe kezdenek.

Ezekből az elemekből rakhatta össze a kormánykommunikáció, hogy utcai zavargások készülnek. Bár mind Popovics könyvében, mind a Közös Ország Mozgalom nyilatkozataiban kifejezetten erőszakmenetes ellenállásról van szó (Popovics a könyvben hosszan érvel amellett, miért nem jó az erőszak), mégsem ez a legnagyobb csavar a történetben.

Hanem az, hogy Milosevics ellenzéke, és kifejezetten az Otpor is Magyarországon szervezte az ellenállást a 2000-es választás előtt, az első Fidesz-kormány idején, a magyar kormány segítségével. 
Két évvel ezelőtt még a fideszes Németh Zsolt is meleg szavakkal emlékezett vissza arra az időre, amikor segítettek az Otpornak rendszert dönteni. (...) ilyen színes és fordulatos a kelet-európai történelem. 1999-ben azért jöttek ide otporosok hogy segítséget kapjanak a szerb rendszer ellen. 2017-ben pedig azért jön ide egy volt otporos, hogy civil aktivistáknak segítsen a magyar rendszerrel szemben.

És közben ugyanaz a párt van kormányon Magyarországon.

 Hát igen. Nem árt néha szembesíteni a FIDESZ-t azzal, hogy honnan süllyedtek ilyen mélyre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr7312809324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.07. 13:23:02

Az a vicc, hogy ezzel a szerb üggyel nem veszik észre a ballibek, hogy saját maguk ellen beszélnek...

Igen, a Fidesz az első kormányuk idején még a nyugat és Soros kezesbáránya volt.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.09.07. 13:51:38

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Nem, az a vicc, hogy a FIDESZ akkkor még az olyan diktatúrák ellen küzdött, mint amilyenné most már maguk is váltak.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2017.09.07. 14:28:30

@Fedor: És milyen igazad van ebben! A Fidesz még 2007-ben is pont az ellenkjezőjét tette anna, amit most tesz, vagy tenni akar. De Maxval bácsinak rövid az emlékezete.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.07. 15:32:35

@Fedor:

Nem volt Szerbiában diktatúra.

Az akkor Fidesz még a nyugat láncos kutyája volt.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.07. 15:40:57

@The Ghost Wolf:

Nem rövid, akkor nem is voltam Fidesz-szavazó.

Tulajdonképpen jövőre fogok először rájuk szavazni.

Amikor progresszív-liberális voltam, inkább az SZDSZ-t prferáltam, aztán fasiszta koromban a MIÉP-et és a KDNP-t, majd konzervatív-liberálisként az MDF-et. Amióta populista vagyok, az LMP-re szavazok, de már elballibásodtak, így marad a Fidesz.

heptakontanonaéder 2017.09.08. 01:24:22

@Fedor:
Eleinte azt hittem, hogy ez az ürü csak trollkodik de sajnos ez tényleg ennyire hülye.
(bocs, HŰŰŰŰJJE!)

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.08. 10:53:23

@heptakontanonaéder:

Így igaz, hülye vagyok, mármint a szó liberális értelmében.

ursus artos 2017.09.08. 12:42:09

A cikk címe éppen fordítva van...

postumus mumus 2017.09.08. 12:58:56

Ezek a felfuvalkodott fideszhólyagok, pattanások, kelések, orbáncok komolyan azt gondolják, hogy a társadalom többségének imponál a folyamatos szabadságharcuk, áskálódásuk, ellenkezésük, lázadozásuk? Pont ellenkezőleg. A rájuk szavazó kisebbségen kívül irritál mindenkit az arroganciájuk, önéltetésük, beképzeltségük, egoizmusuk, és mindenben ellenségkeresésük. Az emberek többsége békét, nyugalmat, jólétet, és fideszeltakarodást kíván. Én azt vettem észre, hogy ezek a fideszpatkányok, mindenben az elégedetlenséget keresik, sőt egyre jobban szítják a feszültséget. 8 év korlátlan hatalom, és mérhetetlenül sok milliárd ellopása után még mindig szítják a feszültséget. Ha valami a tevékenységükkel kapcsolatosan kritika érkezik, azonnal kikérik maguknak, és tovább szítják az indulatokat, ahelyett hogy megbecsülnék amilyük van. nekem nemhogy imponál ezafajta magatartás, hanem kifejezetten taszít, és gondolom nem vagyok egyedül. Remélem hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak, mert az országnak végre békés építkezésre lenne szüksége.

kvadrillio 2017.09.08. 13:05:19

hiűába na ! okosabb ez a macron orbánnál is !!! :O)))
hidfo.ru 2017.09.08. 11:23 Térségi hírek
Macron megkezdené az EU átformálását

Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön javaslatot tett arra, hogy az eurozóna tagjai hozzanak létre saját parlamentet, ami lehetővé tenné az európai integráció további mélyítését.

A francia elnök Athénban tett látogatása alkalmából javasolta az eurót használó országok mélyebb integrálásának megkezdését. Beszédében kifejtette, hogy 2018 első felében nyilvános vitákat kellene folytatni Európa jövőjével kapcsolatban, hosszú távon pedig az eurozóna parlamentjének megválasztásáról.

Macron szerint a tagállamok vezetői nem kellene tartsanak a népszavazásoktól, ehelyett meg kell találják az újrakezdés lehetőségeit, ha nem akarnak felelőssé válni az Európai Unió felbomlásában.

Az elnök beszédében modern Babilonként hivatkozott Európára, ahol számos nyelv és eltérő kultúra találkozik. Emellett azt mondta; az európaiak újra kell definiálják a nemzeti szuverenitást, hogy ezáltal létrehozzák az új Európát, ami képes felvenni a harcot a terrorizmussal és megőrizni az európai önrendelkezést.

kvadrillio 2017.09.08. 13:07:31

@kvadrillio: Az Európai Unió következő tagállamaiban hivatalos fizetőeszköz az euro:

Ausztria
Belgium
Ciprus
Észtország
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Írország
Lettország
Litvánia
Luxemburg
Málta
Németország
Portugália
Olaszország
Spanyolország
Szlovákia
Szlovénia

Az Európai Unió következő tagállamaiban nem hivatalos fizetőeszköz az euro:

Bulgária
Cseh Köztársaság
Dánia
Egyesült Királyság
Horvátország
Lengyelország
Magyarország
Románia
Svédország

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.08. 13:09:44

Migránseggnyalás rulez.

Régebben azt mantrázták a ballib bérbloggerek, és újságok hogy nincs is kvóta (a szavazás elött).
Aztán azt hogy nincs is Soros terv.

Ma már azt, hogy a 2015 év végiig érkezett migárnsok közül a ránk eső 2194 nem okoz gondot. HOgy az utána érkezettek hányan vannak, arról kussolnak.

A Soros tervről az index címlapon számol be, igaz minden mondatát fél oldalonn keresztül magyarázzák, azaz teszik emészthetővé a nagyközönség számára.

Előbb-utóbb minden agyhalott be fogja látni.
A kérdésben a Fidesznek van igaza.

És nem pártpolitikai hanem túlélési szempontok alapján.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.08. 13:10:49

@postumus mumus:

MArhaság..

A ballibek migránsseggnyalása az, amit a társadalom elsöprő többsége elutasít.

Erre 3 millió 200 ezer szavazó a garancia.

Meg a statisztikák amit azt mutatják az elkúrópárti agyhalott ballibek a fasorba sincsennek.

postumus mumus 2017.09.08. 13:34:08

@Ballib cenzúrázók réme 25: Mi Van? Valami ballib tollpihe szállt a szemedbe ? Ki a faszom beszélt itt ballibekről? Egyáltalán kik azok? Ez csak az orrbanista illiberalista fidesztáni faszfejek tudatában létezik. Én egy szót sem említettem ezekről a fantomokról. Én azt írtam, hogy a társadalom józan többsége elutasítja az orrbanista magatartást.

postumus mumus 2017.09.08. 13:47:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Látom, sosincs halvány lila fingod se arról, hogy mit akarsz. Egy nagy fekete lik tátong a koponyád belsejében, ami mindent bevonz.

postumus mumus 2017.09.08. 13:52:04

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "az SZDSZ-t prferáltam, aztán fasiszta koromban a MIÉP-et és a KDNP-t, majd konzervatív-liberálisként az MDF-et. Amióta populista vagyok, az LMP-re szavazok, de már elballibásodtak, így marad a Fidesz."
Látom, sosincs halvány lila fingod se arról, hogy mit akarsz. Egy nagy fekete lik tátong a koponyád belsejében, ami mindent bevonz. Általában mint az összes fidesz szavazó. Az én ismerőseim közül is többen vannak olyanok, akik életükben egyszer szavaztak már a fideszre. Ezek az emberek az életben sem tudják soha, hogy mit akarnak. Csak veti őket a sors partról partra, mint egy vízbebaszott rongybábut.

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.09.08. 14:24:30

@postumus mumus:

Ezt szeretem az agyatlan gyűlölködő ballib marhákban.

Amikor már azt is elhitették magukkal, hogy ők a függetlenség csimborassszója, és a demokrácia egyedüli képviselte.

Aztán a demokrácia jegyében tízezreket veretnek rommá beazonosíthatatlan karhatalmistákkal, és a szolidaritás jegyében intágrálódásra képtelen muszlimok ezreit erőltetik az országra.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.08. 14:28:20

@postumus mumus:

Én magam még szinte sose voltam Fidesz-szavazó, pedig 1993 előtt Fidesz-tag is voltam, sőt alapító tagnak számítok, mert a legelején léptem be, 1988-ban.

Amikor progresszív-liberális voltam, inkább az SZDSZ-t preferáltam, az SZDSZ jobb választásnak tűnt, ezért az SZDSZ-re szavaztam 1990-ben.

Aztán fasiszta koromban - 1993-1999 - a MIÉP-et és a KDNP-t preferáltam.

Majd konzervatív-liberálisként 1999 után az MDF-et, az MDF hitelesebb volt számomra a Fidesznél. Amikor a Fidesz és az MDF összevesztek, az MDF mellett álltam ki.

Amióta populista vagyok 2007 óta, az LMP-re szavazok. De sajnos elballibásodtak Schiffer távozása után, így jövőre marad a Fidesz.

Ennyi az egész.

postumus mumus 2017.09.08. 14:53:53

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Én egész életemben ugyanazokat az elveket vallottam. Sose voltam, fasiszta, illiberális, konzervatív-liberális, kommunista, szocialista, populista, valami ballibnek nevezett fantom. Mindig ugyanazokat az elveket vallottam. Viszont aki ezeket az elveket kedve szerint váltogatja, az szerintem nem tudja mit akar.

postumus mumus 2017.09.08. 14:55:31

@Ballib cenzúrázók réme 25: De kik azok a ballibek, húgyagy? Aki utálja orr krki bánt? Olyanok nagyon sokan vannak, mégse nevezhetők egy fantom ballib nevezetű valaminek.

postumus mumus 2017.09.08. 14:59:30

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Én mint ember rühellem, a maga dölyfösségével, lenéző magatartásával, hazudozásaival, populizmusával, egoizmusával. De minden ilyen embert rühellek, nem csak orr mljeti, krki bánt. A fidesz vezetése pedig hemzseg ezektől, ezért a fideszt is rühellem, már 1990 óta.

postumus mumus 2017.09.08. 15:04:03

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Azért az ismert, hogy orr bán se igazán tudja mit akar. Éppen amerről fúj a szél arra hugyozik. Volt ő már "ruszkik haza" és "ruszkik vissza" forradalmár, illiberális és liberális fasszopó, konzervagyú(az most is megvan a maga középkori gondolkodásával), kommunista államosító tolvaj, antiszemita idegen-, és menekültgyűlölő fasiszta náci. Épp mikor melyiket kívánja a húgyagyú szavazója.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.08. 15:17:39

@postumus mumus:

Ez a te dolgod.

A legtöbb emberre viszont hatnak a körülmények, tudása növekszik, igy új szempontokat vesz észre, ami miatt nézetei is változnak.

Akinek soha nem változik a véleménye, az vagy nagyon buta ember vagy kivételes zseni.

ogli dzsí 2017.09.08. 15:19:03

te komolyan azt hiszed poszter hogy az emberek most már hogy ránk tukmálta őket az únió odavannak a migrincekért?

hát bzmg nem vagy túl okos

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.09.08. 15:22:42

@ogli dzsí: Találós kérdés: hol olvastál ilyet?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.08. 15:28:14

@postumus mumus:

Én se kedvelem emberileg Orbánt, de politikusként kiváló a teljesítménye.

ogli dzsí 2017.09.08. 15:29:15

@Fedor: akkor minek szopkodod az unijót 1 ilyen szégyentelen döntés után?

robbantani kéne brüsszelben mint az araboknak bzmeg

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.08. 15:32:04

@postumus mumus:

Orbán sose volt se antiszemita, se náci.

Nem látok bele, én csak azt tudom értékelni, amit csinálsz. Korábbi tevékenysége negatív, mai tevékenysége pozitív.

Zacskóstej 2017.09.08. 15:47:19

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "A legtöbb emberre viszont hatnak a körülmények, tudása növekszik, igy új szempontokat vesz észre, ami miatt nézetei is változnak."

Ja ja...ha majd valami csoda folytán megbukik a fidesz, akkor majd leszel az épp aktuális párt bérkommentelője. Mert hogy doldozni nem dolgozol az tuti.

1. Nyugdíjas vagy
2. Olyasmi vagy mint a Stephen Hawking csak hülyébb,de a lényeg hogy ülsz egy székben
3. Szimpla munkanélküli
4. Ez a munkád hogy kommentelsz és tolod ezt a libsizős mantrát.

közép dunántúli régió 2017.09.08. 16:00:02

@ogli dzsí: remélem, a TEK figyeli a baromságaidat.

nemecsekerno_007 2017.09.08. 16:16:20

Letelepedési kötvény: Aki fizet, az pötyögtet. Ennyi.

"Többek között bűnözőknek eladott"... :) Konkrétan mennyinek?

Ez nem kicsit ködös fogalmazás :) Nyílván hangulatkeltésre tök jó, de a hangulat már eléggé felfogkozott, hála a kampányidőszaknak.

- 3.8 millió létminimum alatt élő. Ja igen, a másik mantra.

Ha bővül a gazdaság, akkor majd kevesebben lesznek, de az adókat újra emelni. No azt a többség nem akarja.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.08. 16:23:47

@Zacskóstej:

Dolgozom, most is munkahelyen ülök. S sose voltam politikai munkakörben, azaz bérkommentelő se voltam soha.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2017.09.08. 16:48:19

@ogli dzsí: Hát ez az, hogy ebben az országban a normalitás devianciának számít szerintetek...

Amúgy meg speciel Brüsszelben már robbantottak.

DeMarco 2017.09.08. 17:41:58

Csakis egy megveszekedett balliba képzelheti azt, hogy itt a vége. Mindenki más pontosan tudja, hogy ez csak a kezdet lenne. Még vannak akik emlékeznek a Farkas és a hét kecskegida meséjére, ahol a farkas addig-addig ólálkodik, próbálkozik, amíg végül beeresztik a házba a balgidák, aztán persze nagyot néznek, amikor mindet felzabálja az ordas egy kivételével, aki jobban el tudott bújni.

A valóságban inkább ez fog történni:

"Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke arról beszélt, hogy az Európai Bíróság kvótaügyben hozott ítélete elősegítheti a dublini rendszer reformját. Tajani az áthelyezési kvóták további megemelését is vázolta a Corriere della Sera című olasz napilapban pénteken közölt interjúban"

Amúgy akár be is fogadhatnánk ezt az 1294-et. Mindegyikük kapna egy Párizs-Berlinig szóló vasúti jegyet és holnaputánra egy sem lesz itt belőlük... Mi befogadtuk őket, tehetünk róla, hogy nem akartak maradni?? Ha az Olaszoknak, Horvátoknak Szerbeknek, Görögöknek lehet, akkor nekünk is...

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.09.08. 18:36:04

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Én se kedvelem emberileg Orbánt, de politikusként kiváló a teljesítménye."
Orr bán emberileg egy hulladék. És aki emberileg hulladék, az vezetőként sem lehet csúcson. Teljesen mást csinál, mint amit pofázik. Kiszámíthatatlan, öltönyös, hazudozó, csaló jogászgazember, aki nem riad vissza semmitől, ha a hatalmát erőszakkal meg akarja tartani. Választások közeledtével elkezd osztogatni, mintha attól várná az újraválasztását. Tipikus politikusbűnöző. A gazdasághoz fingja nincs, a hazudozástól sem riad vissza, ha egy gazdasági adatot a maga javára akar fordítani. Az ellenzék is egy hulladék, hogy az ilyen hazudozásait nem cáfolja meg azonnal. Mivel én értek a gazdasági dolgokhoz, egyből észreveszem a sunyiságot. A birka szavazói azonban még számolni sem tudnak. Ezt használja ki ez a patkány. Meg a nemzeti maszlagot. No az meg aztán még jobban kiveri a biztosítékot, hogy a nemzeti maszlagjával próbál mindent magyarázni. Milyen nemzet? Magyar? Ugyanmár! A honfoglaló magyarokhoz annyi köze van ennek a cigányvajdának, mint egy dakota indiánnak. De a magyar állampolgárok többsége is max. 1%-ban tartalmazza a honfoglalók genetikai vérvonalát. Magyarul az itt élő népek már évszázadok óta a Kárpát medencében megfordult emberek genetikai keverékei(szászok, szerbek, cigányok, magyarok, románok, vlahok, szlávok, horvátok, jászok, kunok, tatárok, törökök, osztrákok, franciák, olaszok, longobárdok, lengyelek, bolgárok)

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.09.08. 18:41:28

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Dolgozom, most is"
És melyik fideszes politikusbűnöző parancsát teljesíted? Mert ha egy munkahelyen ennyit lehet pofázni egy fórumban, azt csak egy himbi-limbi állami fideszes munkahelyen tudom elképzelni, ahol ez a feladat. Máshol úgy basznának seggbe, hogy arról koldulnál, ha egész nap itt a fórumon firkálnál.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.09.08. 18:51:52

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: "Orbán sose volt se antiszemita, se náci. "
Antiszemita nem is lehet, mivel családja zsidó. Magát nem hiszem hogy üldözi. Ellenben rasszista annál inkább. Hitler se csak antiszemita volt, ugyanis a német népet tartotta felsőbbrendűnek(aki nem az volt az alacsonyabbrendű), ahogy orr bán a magyart.(legalábbis állandóan ezt ugatja, igaz lehet hogy ezt csak az újraválasztása érdekében teszi, vérbeli hazudozóként) A náci szó jelentésében meg benne van hogy nácionalista, orr bán pedig a nemzetiség jelszavával forgatja fel az embereket. Tehát vérbeli náci. Összefoglalva, aki a nemzetét felsőbbrendűnek hirdeti, ezzel egyidőben pedig olyan gondolkodásmódot folytat, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel, vagyis rasszista.

ogli dzsí 2017.09.08. 19:03:01

@bluebear: orbán csinálja egyedül zt amit mond, és amit mondott z összes európai vezető közül

z meg nyilvánvló hogy mo-n az elmúlt 30 év messze leghitelesebb politikusa

teljesen függetlenül attól h ki szereti meg ki nem igzmondásbn orbán nyomába se ért egyetlen magyar me. sem

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.09.08. 22:45:24

@ogli dzsí: Te ugye csak és kizárólag orr bánt hallgatsz? Mert akkor elhiszem, hogy tényleg nem tűnik fel magadnak állításod ellenkezője. A manipulációja nálad sikeres volt, ez kétségtelen. Végülis ez a célja, hogy minél több ilyen birka legyen, aki azt hiszi róla, amit te.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2017.09.08. 22:54:07

@ogli dzsí: Orr bán egy kifejezetten buta ember. Ki nem állhatja az okos embereket. Célja, hogy a magyar nép buta birkák gyülekezete legyen, akik nem mernek neki ellent mondani, zokszó nélkül végrehajtják azt, amit mond. Téged már sikerült meghódítania. Minden jel szerint, azért hála istennek a magyarok többsége nem ilyen, mint te. Szerencsére csak 2 millióan vagytok, és nem is lesztek többen soha. Elértétek a határotokat.

Zsoltbacsi 2017.09.08. 23:19:11

@bluebear:

Még szerencse hogy a baloldalon kizárólag igazmondó ÉS MTA rendes tag politikusok vannak...

Tessék, itt egy 50 másodperces összeállítás, ahol a baloldali agytrösztök (Újhelyi, Molnár Csaba, Niedermüller + Vona) bizonygatják, hogy Orbán hazudik, ugyanis kvóta nincs, sőt sose volt! (a felvételek pont 1 évesek)

www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/1567405433281236/
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0