Szóljon hangosan az ének
2008. december 20. írta: Fedor

Szóljon hangosan az ének

Véget ért az eddigi leggyengébb Megasztár-széria. Még az se mentette meg a színvonalat, hogy Ilonka néni a konkurencia zsűrijéből ma estére átült ide, a nézőtér első sorába vágóképnek, meg hogy Fridi egy dzsentris mozdulattal még a döntés előtt látatlanban felajánlotta a leendő második helyezettnek, hogy saját zsebből vesz neki egy ugyanolyan kocsit, mint amilyen a nyertesnek jár, csak hogy ne szomorkodjon.

Viktor már nem csak a nevében király, hanem a vakok közt is, félszeműként. Mert nem lehetett nem észrevenni a színvonalkülönbséget akkor, amikor a három régebbi győztessel együtt énekelt. Az, hogy a két döntős egyfolytában hamis volt a műsor során, régebben elképzelhetetlen lett volna. Sajnos nagyon ül a Velvet döntő előtti összeállítása, amelyben nem is Rúzsa Magdiékhoz, hanem a korábbi szériák kiesőihöz hasonlították őket, hogy még ők is sokkal jobbak náluk.

De a legszebb pillanat az volt, amikor élőadásban felléphettek a selejtezők leggázabb és legönkritikátlanabb kiesői. Külön felhívnám a figyelmet személyes kedvencemre, a rockercsávóra, akinek az eddigi összes selejtező legszebb pillanatait köszönhettőek. Igen, a Megasztár 4 döntőjébe ez volt való, nem a Tóth Vera.

Ezzel a szép felvétellel búcsúzok ettől a valaha szebb napokat látott műsor idei futamától. Ha lesz legközelebb is, talán jobb eresztést fognak ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr27834361

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2008.12.21. 12:56:13

Fülembe forró ólmot öntsetek [frissítve]Tehetségkutató verseny. Mert ilyen jótékonyak a mi kereskedelmi tévéink, gondolnak azokra az elnyomott tehetségekre, akik valamiért nem futottak be a showbizniszben. De nem esünk most neki a művészetek állami finans…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0