Lajos, a parkett ördöge
2010. március 11. írta: Fedor

Lajos, a parkett ördöge

Képernyőfotó 2014-08-27 - 12.17.01.pngTegnap este olyan szürreális élményben volt részem a Dr. House előtti Frizbi előzetest látva, ami végképp meggyőzött arról, hogy óriási nagy bajok vannak az MDF háza táján.

Bokros Lajos ledér csajokkal körülvéve táncolt az MDF zöld nyakkendőjében.

Sajnos nincs még fent ez az előzetes a műsor honlapján, így egyelőre be kell érnetek a fantáziátokkal (viszont keresgélés közben gazdagabb lettem azzal az információval, hogy Susan Boyle már nem szűz), de ígérem, egy update keretében beillesztem ide, amint elérhető lesz.

UPDATE

Megvan a videó. A végén van a releváns látnivaló:

Rendben, Gyurcsánynak ez bejött négy éve, de ő alapból ripacs. Bokros viszont eddig a legszakértőbb szakértő imázzsal kampányolt, de hát ezek szerint a kopogatócédulákért mindent, ha már a kolbásztöltés neki nem vált be annyira, mint Orbánnak, akkor le kell menni kutyába, nincs vita.

Félreértés ne essék, nem várom el a politikusoktól, hogy magánemberként ne legyenek lazák, sőt... Az ellen sincs kifogásom, ha a "politikus is valahol ember" elv mentén bulvárműsorokban osztanak meg infókat a magánéletükről. Oké, Rogánné vécézési szokásairól talán egy kicsit többet tudtunk meg, mint amennyit szerettünk volna, de (ha már egykori és jelenlegi miniszterelnök-jelöltekről beszélünk) azért talán nem véletlen, hogy amikor Orbán járt Hajdú Péternél, akkor nem állt le dekázgatni meg énekelni, és még a Gyurcsány tánc is csak vírusvideóként kezdte a pályafutását, nem főműsoridős bulvárbóvliként.

Hajdú egyébként a jelek szerint beszállt a kampányba, már nem konkrétan egy jelölt mellett, csak elkapja a könnyedebbik végét a témának. A múlt héten nála jelentette be mindenki kedvenc Fásy Ádámja, hogy ő is kormányfő-jelölt, most vasárnap Bokrosból csinál bohócot, és nem csodálkoznék azon (sőt, akár fogadni is mernék rá), hogy a hátralévő lévő néhány hétben lesz még nála vendég Mesterházy Attila, és talán még Orbán is újból. De az igazi nagy vad persze a kertévéket amúgy földdel egyenlővé tenni kívánó Vona lenne, mostanában úgyis szolgáltat témát a bulvársajtónak :-)

És hogy az utolsó cseppet is kifacsarja a témából, Hajdú még egy pályázatot is meghirdetett, mely szerint keresi hazánk önjelölt miniszterelnökét.

Mit gondoltok, beküldjem neki a tavalyi programtervemet?

UPDATE 2:

A stop.hu-n képgaléria is látható Bokros "produkciójáról", és egy kis ízelítő a csajozási szokásairól...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr831830847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az önüldözés bevált politikai és egyházi marketing módszertan 2010.03.13. 22:41:55

Az önüldözés és az öngyűlöletkeltés módszertanát, már régen feltalálták és az szadi, kisgazdák után 2006-ban az FMPSZ is bevetette. A közben eltelt időben meg már Bokros Lajosnak is kolbászt tölthetnékje támadt. Aki kolbász tölt, annak darálnia is k...

Trackback: Nyílt levél Dávid Ibolyához 2010.03.11. 11:25:44

 Kedves Dávid Ibolya elnökasszony!   Örömmel olvasom és hallgatom a rádióban, televízióban, hogy a politikai életnek mára egyetlen igazán színes egyénisége maradt, aki ráadásul még nő is. Igen, kedves Ibolya, Önre gondolok. Megmondom őszint...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elfelejtette 2010.03.11. 15:44:05

Tenyleg nehez elkepzelni, hogy ez jol nezhet ki. Mindegy, most mar megvarom a videot, majd kiderul. Egyebkent a tevereklam Bokrossal (aki nem ert a divathoz) szerintem nagyon eltalalt volt, mondom ezt minden averziom ellenere, amit az MDF-fel es Bokros politikajaval kapcsolatban erzek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.11. 15:52:14

@elfelejtette: Igen, az találó volt. Ez a szereplés meg pont szembemegy vele...

elfelejtette 2010.03.11. 17:47:48

@Fedor: Megneztem, letaglozo. Remelem, finom voltam.

Fabius 2010.03.11. 20:07:57

Óbazmeg :-D Ennyit a videóról.

DeMarco 2010.03.11. 20:26:57

@Fedor: Nem értem miért foglalkozol vele. Csak nem abban reménykedsz titkon, hogy mégis összevásárolják, összelopják a cédulákat és elindulnak? Ugye nem?? Már csak pár napot kell várni és ki fog derülni, hogy végük. Legkésőbb 30 nap múlva. Nagyon-nagyon itt az ideje. Már így is késésben vannak...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 08:23:49

@DeMarco: Basszus, honnan ez az állandó inger, hogy ti akarjátok megszabni, hogy számomra mi az érdekes? Mikor szokjátok már meg, hogy ezen a blogon arról írok, amiről akarok? Láttam egy számomra megdöbbentő dolgot, gondoltam megosztom. Ha van róla véleményed, akkor kommenteld be, ha nincs, akkor ne, de ennek mi értelme van?

Ráadásul a logikád is érdekes. Ráhúzom a vizes lepedőt a Bokrosra TEHÁT őket akarom nyomni ezerrel. Aha.

DeMarco 2010.03.12. 12:37:56

@Fedor: Minek pörögsz be? Senki nem akart megszabni semmit, csupán a motivációdra voltam kíváncsi.
Bokros ellenszenves figura, akinek hajmeresztő a technokrata, pusztító gazdaságpolitikája. Ezen az erősen negatív képen semmit se változtat az, hogy táncikált vhol. Legfeljebb hasonlít egy másik táncikálóhoz, akiről szintén erősen negatív kép alakult ki...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 12:43:03

@DeMarco: Pontatlanul fogalmazol: Bokros NEKED ellenszenves figura, akinek SZERINTED hajmeresztő a technokrata, SZERINTED pusztító gazdaságpolitikája. Más viszont esetleg máshogy gondolja, és a tények se téged igazolnak, bármennyire is hihetetlen ez számodra. Nem vagy egyedül a véleményeddel, de az sem, ki az ellenkezőjét gondolja róla.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 12:46:46

@DeMarco: Ja, és ha ez lenne az leső eset, hogy te vagy más (általában Drang) belekötne a témaválasztásomba (miért nem arról írsz inkább, ezzel csak terelsz, meg hasonlók), akkor nem pörögnék be. De ez már sorozatos, és marha idegesítő... Ott a lehetőség saját blog indítására, ingyen van, és ott csak az lesz a téma, amit te akarsz. Itt vendég vagy.

DeMarco 2010.03.12. 15:26:40

"és a tények se téged igazolnak.."

Ha-ha-haa-haaa-haaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

A tények erősen engem igazolnak, barátom. Még elindulni se fognak, annyira engem igazolnak a tények...
Lehet, hogy te sem vagy egyedül, de hogy nem vagytok pár embernél többen az is tuti...
Ez sehogy sem áll szemben azzal a néhány millióval...
De azért jó tudni, hogy valaki hisz a rabszolgaságban és van annyira mazochista, hogy ő maga jelentkezik rabszolgának... :((( Csinálok is egy gyapotültetvényt, ahová jöhetsz dolgozni, persze szigorúan csak kajáért...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 15:44:55

@DeMarco: Nevess csak. Én inkább hiszek a számoknak és azoknak, akik értenek is a közgazdasághoz.

úriparaszt · http://varanus.blog.hu 2010.03.12. 16:53:04

@Fedor: rég jártam erre, látom közben kicsit fáradsz ;-))
mellesleg a bevágott (felvétel) részlet szánalmasan mulatságos, annak ellenére, hogy bármely vezető politikusról lehetne hasonlót vagy akár rosszabbat is találni.

DeMarco 2010.03.12. 18:07:33

@Fedor: Én is hiszek a számokban. A nagy számok törvényében... :))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 20:34:03

@DeMarco: "Még elindulni se fognak, annyira engem igazolnak a tények... "

Délután csak átfutottam a kommented, és csak most olvastam el alaposabban, amit írtál. Szerinted annak, hogy gondjaik vannak a kopogatócédulákkal, van bármi köze is Bokros programjához, vagy ahoz, hogy mit tett 15 éve? Tehát véletlenül se a háta mögött állól szervezetlensége és veszekedése a baj...

DeMarco 2010.03.12. 20:52:59

@Fedor: Ccc... Ki akart felszállni a szakadékba tartó szekérre??? Bokros döntése volt, vagy szted nem??

Ő még lökött is egyet rajta, mert azzal, hogy nevét és arcát adta a madöfhöz amit amúgy is utált mindenki, végképp elriaszott onnan mindenkit. De még ezt is meg tudták fejelni a szadesszel.

Ám ez nem kár. Van valami báj és morbid szépség abban, hogy így hárman egyszerre tűnnek el a magyarországi közéletből, remélhetőleg örökre...
Úgy is mondhatnám, hogy egy hónap múlva Karácsony lesz. :))) Bár az ajándékot előbb megkapjuk...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.12. 21:15:07

@DeMarco: Amikor Bokros felszállt arra szekérre, akkor akkorát lökött rajta a szakadék felé, hogy kijutottak vele Brüsszelbe...

DeMarco 2010.03.12. 21:23:42

@Fedor: Felőlem ott is maradhat. Csak ne itthon legyen...

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.13. 22:38:39

Ha már szó esett itt róla, akkor ezen írásomban van egy kép Ovi kolbásztöltéséről:

vilagnezet.blog.hu/2010/03/13/az_onuldozes_bevalt_politikai_es_egyhazi_marketing_modszertan
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0