2014 nokiásdoboza az ötvenmilliós nejlonszatyor
2014. március 07. írta: Fedor

2014 nokiásdoboza az ötvenmilliós nejlonszatyor

Képernyőfotó 2014-03-07 - 13.13.20.png

A mostani kétharmad létrejöttében jelentős szerepe volt annak az interjúnak, amely szerint Hagyó Miklósnak nokiásdobozokban hordták a kenőpénzt, miközben ő két pofára zabálta a párizsit. Ez egy annyira erőteljes kép volt, hogy mindenkinek beleégett a memóriájába. 

Kár, hogy egy szó se volt igaz az egészből: 

"Nem vagyok hős. Nem akartam mást, csak hazamenni" - mondta Balogh Zsolt a BKV-per tegnapi tárgyalásán. A közlekedési cég volt vezetője - vádlott társaihoz hasonlóan - arról számolt be, hogy nyomozati vallomásait nyomás alatt tette, sőt, a sajtóban is azért nyilatkozott - egyebek között az elhíresült Nokia-dobozról -, hogy elkerülje a börtönt. Balogh ezeket a korábbi vallomásait visszavonta.

Ja, hogy a kormánypárti sajtóból tájékozódó olvasóknak ez újdonság? Pedig ez már másfél éve történt, csak valahogy ezt odaát nem reklámozzák. Jól működik a közszolgálati médiától a jobbos sajtón és a HírTV2-n át az MTI híreket dömpingáron kapó, így saját hírszerkesztőre nem költő kis rádiók hálózatáig terjedő kormányzati hazugsággyár.

Egy kicsit ilyen érzésem volt most, amikor a Zuschlag János friss könyvét beharangozó interjút olvastam. Azt, amelyben elmeséli, hogy miképp fizették le Lendvai Ildikóék egy nejlonszatyorba pakolt 50 millióval, ami természetesen egy százmilliókkal kitömött, MSZMP! címeres széfből származik, hát honnan máshonnan.

Nagyon szépen kimunkált, plasztikus kép. Túlságosan is az. Ugyanúgy, mint a hazugságnak bizonyult nokiásdoboz. 

Mert hát micsoda véletlen, hogy egy olyan ember, aki vérig sértődött, mert kirakták az MSZP-ből a stiklijei miatt (és nem vették vissza a börtönbüntetése után, mint Várhegyit a FIDESZ), először kamupártok alapításába fog, hogy címlapsztori lehessen a Heti Válasznál, aztán meg pont egy hónappal a választás előtt megjelentet egy ilyen botránykönvet, mert hogy (és itt most idézet következik) "segíteni akar" egykori pártjának. 

És persze a segítség része az is, hogy interjút ad a nem kis pénzért Orbánba szerelmes G pont Fodor Gábornak, aki Obersovszky-díjra érdemes kérdésekkel irányítja a beszélgetést, olyan tételmondatokkal, hogy 

Az a bizonyos sportminisztérium, ahol a pályázati ügyeket intézte, mai szemmel nézve az Összefogás minisztériuma volt.

Lehet persze, hogy amit mond Cusi, az igaz volt akkor, 10 évvel ezelőtt, egy-két részletben biztosan. De akkor miért nem mondta el mindezt a tárgyaláson? Mi vette rá, hogy jólnevelt troll módjára pont most borítson bilit, bizonyíthatatlan vádaskodással, a kampány közepén? Csak nem egy másik nejlonszatyor, ami a másik oldalról származik? Hisz olyan szépen illeszkedik ez az egész abba a FIDESZ stratégiába, amely 6-10 évvel ezelőtti ügyek előrángatásával akarja elterelni a figyelmet a saját mutyijairól, amelyekben jópár nullával nagyobb számok forognak, és akkor még az ország állapota, a demokrácia helyzete, a putyin utolsó csatlósa pozíció szóba se került (és ha Orbánékon múlik, nem is fog). 

Nem tudom, melyik a szomorúbb: az, hogy Orbánék annyira lenézik a szavazóikat, hogy úgy gondolják, ennyi elég ahhoz, hogy híveik elnézzék nekik az összes lopást és pálfordulást, vagy az, hogy úgy tűnik, igazuk van? Vagy talán érdekel bárkit is az oligarchákra és ofshore-lovagokra oly érzékeny kormánypárti szavazók közül, hogy kicsoda az a Mészáros Lőrinc vagy a Garancsi István?

1979708_732787080087474_1539389210_n.jpg

Elég gyanús hát nekem ez az interjú, és ezt a gyanút támasztja alá az a videó is, amit Gyurcsány osztott meg válaszul:

 

Szóval a Simon üggyel ellentétben most egyáltalán nem vagyok biztos, hogy ez komolyan ártani tud az ellenzéknek.

Az interjú kulcsszavait természetesen 0-24-ben fogja szajkózni a Híradó meg Hírtévé, háromszor idézve egy mondaton belül azt, hogy "Feri ugyanis egy igazi bunkó", meg "MSZMP címeres széf", és arra is van egy tippem, hogy ki kerül jövő héttől a "független civil" CÖF-nek a választási kampányhoz még véletlenül se tartozó plakátjaira Simon mellé vagy helyére, de úgy érzem, hogy a Finkelstein-Birnbaum duó ezúttal ugyanúgy túltolta a szekeret, mint amikor a titkosszolgálatokat is belerángatva a kampányba előszedték Őszöd ügyét, és ugyanúgy vissza fog a fejükre hullani.

Persze lehet, hogy az igazságot ezúttal is csak a választás után fogjuk megtudni, amikor már talán későn lesz.

Pont, mint a nokiásdobozoknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr375848226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.07. 13:46:09

Az ellenzéknek minden árt, a Fidesznek meg nagyon kevés dolog. Ennek sajátos okai vannak. A fő ok: mindenkinek az árt legjobban, amivel hivalkodik.

Ezt meg is értették mindkét oldal kampányszakértői, de a Fideszen sokkal nehezebb fogást találni.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.07. 14:26:34

@maxval a gondolkodó birca:

Ez nem igaz. Az igazság az hogy a Fidesznél NINCSENEK botrányok, maximum az ellenzék talál ki roluk valotlanságokat!!

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.07. 14:37:26

Lesz még Lopcsány meg a gyilkos Libajnai meg a szélhámos Meseházi börtöntöltelék!, most vagyok én 38 éves, remélem megérem hogy ezekre a rohadékokra rárohad a lakat!!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.07. 14:39:40

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: " a Fidesznél NINCSENEK botrányok"

Két eset lehetséges:

1. Tetteted, hogy hülye vagy.
2. Nem tetteted.

Ne ismerem annyira a kommentelői munkásságod, hogy el tudjam dönteni.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.07. 14:50:05

@Fedor:

Figyu, azt az egyet lécci áruld már el nekem ha teljesen nyilvánvalóak lennének az állítólagos simliskedések, mutyik, lopások a Fidesznél akkor az ellenzék miért nem tesz feljelentést? pl. a trafikmutyival, földügyekkel, stb-vel kapcsolatban, miért nem? Mert ha igazak lennének a vádak akkor Lázár János, vagy Rogán Antal már rég börtönben lennének, azonban ez nincs így, nem fura?
Szóval tegyen feljelentést az ellenzék és ha lecsukják Lázárt pl. akkor igazak a vádak, de addig senki nem hisz az ellenzéknek.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.07. 14:52:13

Már csak azért sem értem mert itt van ugye Cuslág, meg ott van Hagyó is, ezeket szépen lecsukták, pedig ÁLLÍTÓLAG Lázár Jánoshoz sokkal több bűn tapad mégis szabadon van, hogy van ez akkor?!
Mi ennek az oka? Miért nem tesz feljelentést az ellenzék, hogy börtönbe kerüljenek ezek a Fideszes "mamelukok?"
Tényleg nem értem, ez nekem totál logikátlan.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.07. 14:53:23

És senki ne jöjjön nekem Polt Péterrel, meg hogy a biroság Fideszes kezekben van, meg blabla...ezek ostoba demagóg hazugságok!

Amadeus62 2014.03.07. 14:58:45

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

De bazmeg, de! Pont hogy ezért nem basszák rács mögé a lázár, papcsák, rogán, kósa, orbán féle fideszes köcsögöket mert ez a gané banda gyakorlatilag MINDENHOVA beültette a saját maffia embereit, összezár az egész banda mint egy profi maffia.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.07. 15:22:56

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: "Figyu, azt az egyet lécci áruld már el nekem ha teljesen nyilvánvalóak lennének az állítólagos simliskedések, mutyik, lopások a Fidesznél akkor az ellenzék miért nem tesz feljelentést? pl. a trafikmutyival, földügyekkel, stb-vel kapcsolatban, miért nem?"

MINDEGYIKKEL kapcsolatosan tettek feljelentést, legutóbb pl. Garancsi miatt:

nepszava.hu/cikk/1012810-szazmilliardot-kaszaltak-az-offshore-cegek---feljelentest-tesz-az-mszp

Ja, hogy nem voltak benne a Híradóban, és a Polt-féle ügyészség elfekteti őket? Az lehet.

Amadeus62 2014.03.07. 15:46:14

@Fedor:

"MINDEGYIKKEL kapcsolatosan tettek feljelentést, legutóbb pl. Garancsi miatt:"

Erre jön a szokásos szöveg: "de akkó mér nincsenek börtönben már ezek a fideszes politikusok?"

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2014.03.07. 16:08:34

Janinak igaza van, jár neki a bosszú.

egyébként az is kiderült, hogy nem nokiás doboz volt, hanem motorolás. a többi stimmel. :-DDDD

(ha így telik a hátra lévő egy hónap, nemcsak jól fogunk szórakozni, de tényleg totál megsemmisül a balfaszoldal...)

nandras01 2014.03.07. 19:06:54

nem csalódtam. három másodperc alatt megjelentek a fideszmajmok, hogy idehányjanak.
ja, hogy a budai féle, több, mint ezer feljelentésből alig néhány jutott bírósági szakaszba, és azok is megdőltek- annál rosszabb a tényeknek...

DeMarco 2014.03.07. 23:43:25

@Fedor: Egyetértek idelle-el... (Húha, ezt leírtam??), de most tényleg...

Halálra fogjuk röhögni magunkat, ha ez így fog folytatódni a kövi hetekben...

Ki/megmagyarázó posztok halmaza van a neten, teljes a pánikotok. Nem csoda. Miközben a közvélemény kutatók kényelmes kétharmadot jósolnak a fidesznek, botrány, botrány hátán van a ballibáknál.

Óriási tévedésben vagy. Nem kell magyarázkodni. Egyszerűen csak arról van szó, h a körmötökre ég a teljes hiteltelen gárda, ahogy ez pontosan megjósolható volt. Akkor lett volna halvány esélyetek, ha a listátok első 30 nevét lehúztátok volna a **-n, de minimum az első 20-at. Nem kifelé kell acsarkodni, tessék befelé kacsingatni, a problémátok ott van.

J_O_L_A_N 2014.03.08. 02:01:47

Az a maffiahálózat, ami ebben az országban kiépült, az már a konteósok által leírt háttérhatalom szintjét verdesi. Kezdve a 90-es évek olajszőkítési ügyével, ahol a nyomozás során több rendőrt és újságírót megöltek, Karancsit vascsövekkel agyonverték és egzisztenciálisan kicsinálták, a felderítés és felelősségre vonás elmaradt, a nyomozati anyagokat 85 évre titkosították, az egykori haszonélvezők ma is ugyanazokat a maffiatevékenységeket űzik.
Itt több mint 1000 milliárd lenyúlt pénzről volt szó, és mindig a bűncselekménnyel megszerezhető pénzösszeg nagyságrendje határozza meg a konspiráció lehetséges szintjét. Minél több pénzt lehet ellopni, annál több ember korrumpálására jut belőle, annál szövevényesebb és hatékonyabb érdekérvényesítő hálózat tud kialakulni. Azóta a helyzet csak romlott, a maffia gyökeresen beépült a rendőrségbe, a bíróságokhoz, a politikába, nem véletlenül állította Ángyán József bennfentesként a földmutyi leleplezése kapcsán, hogy a pártok holdudvara jelentős mértékben összefügg, egy összefüggő gazdasági háttérhálózat működik a háttérben,és gyakorlatilag maffiacsaládok nevezik ki a kormánytagokat.
Ez a maffiahálózat csal el évente 1000 milliárdnyi áfát, és ez a maffiahálózat befolyásolja a NAV vezetőit, hogy állítsák le a vizsgálatokat a legnagyobb áfacsalások ügyében, ez a maffiahálózat kiáltotta ki összeesküvés-elmélet gyárosnak, paranoiás futóbolondnak Horváth Andrást, ez a háttérhatalom hallgattatja, és ferdíti el az ügyet az irányítása alá vont közmédiában.
És ennek a maffiának a fő bevételi forrásai a nagyüzemi áfacsaláson kívül a hasonló mértékű jövedéki adó csalás, járulékcsalások, állami és uniós támogatási pénzek elosztásánál a maffiahálózat tagjainak előnyben részesítése, önkormányzati és állami közbeszerzéseknél a maffiahálózat tagjainak előnyben részesítése, többszörös túlszámlázások, és persze mindezek az ellenőrző hatóságok asszisztálásával. Ezeket a forrásokat összevetve több ezer milliárd forintból gazdálkodhatnak, bárkit lefizethetnek, elintézhetnek, Zuschlag zsebének megtömése egy jó kis nyilatkozatért (ami persze nem jelenti azt hogy nem mond igazat), a nap 24 órájában mindenhova kommentelő trollok ezreinek megfizetése, ezek után tényleg semmiség.

feketeesfeher 2014.03.08. 03:33:24

@DeMarco:

Amíg a magyar társadalom nagyobbik része bedől az ilyen Cusi féle kamusztoriknak, addig a pillanatig azt gondolom, hogy persze, miért ne dobja be ezt is a fidesz.
Fizet egy nyilvánvalóan irracionális elemekkel tűzdelt kamusztoriért, mert hogy a népek ezt kajolják.

Viszont ettől egy tapodtat sem mentünk előrébb, a közélet nem tisztult, a magyar gazdaság pangani fog, viszont lehet fikázni pár embert ilyen ostoba történetek alapján, és abban a társadalom az nagyon jól teljesít.

És ebben a kérdésben az ellenzék tök mindegy mit csinál, kiket cserél le, kit dob ki az első 30 helyről.
Akkor a Heti Válasz cikke a 31-et fogja ugyanebbe a gyanúba keverni.

jogalany 2014.03.08. 05:00:37

@J_O_L_A_N:
Jó.
Egyetértek. Kommentelő trollok ezrei, ez is igaz.
Érdekesség, a nem lefizetett átlagpolgár is olvass, de nem mer írni, fél. Alig van aki saját véleményét meg meri írni. A többi 95% meg pénzért teszi.

2014.03.08. 05:22:10

nem történik más, csak amit már KÁ is megírt, a jobber tábor röfög és zabálja a moslékot ami a fidesz eléjük önt

program készítő 2014.03.08. 06:32:03

Ugyanez megy a fizetett médiában is,van két nagy párt,köpködjük őket.Számomra nem emberek,de aki akar szavazzon rájuk.A hatalom érdekében elfelejtik honnan származnak.

NekemNemEzKell 2014.03.08. 07:22:19

@h.kovacs: A Fidesz azt önti eléjük, amit az MSZP kifőzött!Azért ez nem ugyanaz!

2014.03.08. 07:54:55

@NekemNemEzKell:
ezt a fidesz főzte ki
te tényleg elhiszed, amit zushlag összehazudozik, elhiszed az 50 millás nylonzacskót is ?

J_O_L_A_N 2014.03.08. 15:57:24

@jogalany: Igazából elég csak néhány fizetett kommentelő troll, az olyan kiemelt jelentőségű ügyekben mint Horváth András hiteltelenítése, az ellene való rágalomhadjárat. A többi pedig simán elhiszi, "zabálja a moslékot" amit elé öntenek, aztán pedig szemellenzősen képviseli a beleplántált világképet.
Ennek a tömegpszichózisnak az egyik oka a csoportösztön, miszerint az egyén pozitívan diszkriminál egy népcsoportot akihez tartozónak vallja magát, a csoporton kívülieket pedig ellenségnek tekinti. Ez az ősi tulajdonságunk tette lehetővé a szűkös erőforrásokért egymással vetélkedő ősemberi csoportok génjeinek továbbvitelét, az összetartó és egymást segítő tagokkal rendelkező családok és népcsoportok fennmaradását, és ezt az ösztönt használják ki a pártok gátlástalanul, saját elvakított támogatói bázisuk létrehozásához. Például ha a kormány azt terjeszti minden lehetséges propagandaeszközzel, hogy ő a "nemzeti kormány", és kizárólag a nemzet érdekeit képviseli az ellenséggel, az idegenszívű baloldallal, Soros által fizetett liberális nemzetpusztítókkal szemben, ezzel nyílegyenesen a csoportösztönüknél célozza meg az embereket, ami az elfogulatlan gondolkodást és értékítéletet blokkolja, és onnantól a normális vita lehetősége lehetetlenné válik.
A másik ami nagy szerepet játszik az a kognitív disszonancia, az ember nagyon nehezen képes felülbírálni korábbi döntését (pl belátni hogy hiba volt a fideszre, vagy az mszp-re szavazni), az ego védi a pozitív önképet, harcol az ellen hogy kénytelen legyen a korábbi döntést megbánni, inkább önvédelemből szelektálja az új információkat, és csak azokat engedi át a szűrőn, amelyek a korábbi döntését támogatják (pl csak kormánypárti médiákat néz és olvas, a milliárdos mutyikat, Közgép-ügyeket, földmutyit, trafikmutyit nem hiszi el, vagy nem vesz róla tudomást).
Ami pedig számomra a legszomorúbb, az elmúlt rendszer hagyatékának is tekinthető totális erkölcsi hanyatlás, a korrupció annyira annyira átszőtte a társadalmat, hogy a többség számára teljesen elfogadottá vált. Saját felmérésem szerint ha mutyi kerül szóba, tízből hatnak az a problémája, hogy őt miért nem akarja senki lefizetni, csak négyen állnak úgy hozzá, hogy a mutyi egy aljas lopás, bűncselekmény, amely ellen mindenkinek harcolnia kellene. A csoportösztön-vezérelt álláspont leggyakrabban az, hogy ha a mieink lopnak, akár ezer milliárdokat, az teljesen rendjén van, de ha az ellenség lop akár 50 milliót, az bezzeg mocskos gyilkos szélhámos, stb.

jogalany 2014.03.08. 17:07:59

@h.kovacs:
Nem lehet tudni, mert ilyenekre nincs tanú. Amit Zuschlag állít akár igaz is lehet.
De tény, hogy a 2, emeleten volt a pártpénztáros szobája és volt páncélszekrénye, fal méretű beépített szekrénybe volt álcázva beépítve. Riasztó is volt. Bár az igaz, hogy úgy hazudj, hogy 60 %-a igaz legyen.
Aki ismeri az MSzP működését az tudja, hogy ha az alapszerv, vagy pláne megyei, városi szerv megszavazza, akkor beindul a szerv szétszedése, de ha ez nem megy, akkor nem tudnak mit tenni, mert a szerv megszüntetése az egész párt errodálását okozhatja és ezt nem érdemes megkockáztatni, 50 millió nem nagy ár egy párt egyben tartásáért.
A 240 milliónak megvan az eredete, és nem csak Gyurcsány van benne, de a fidesz prominensei is, tehát biztosak lehetünk benne, el lesz mosva.
Ki emlékszik az indonéz 4 milliárd $-ra amiből csak egy érkezett meg a célba, 3 milliárd eltűnt. Senki nem csinált belőle ügyet, mert mindenki benne volt. Több százan kaptak belőle.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.09. 18:52:03

@jogalany: Ha igaz lehet szerinted, akkor áruld már el, hogy

1. Mi a fenéért fizetne egy párt azért valakinek, hogy ne induljon a választáson a színeikben? Hát nem indítják, és kész.
2. Miért nem mondta el mindezt a tárgyaláson?
3. Miért nem dörömbölt akár már félórával is az interjú megjelenése után az ajtaján a NAV, hogy "Kedves János, és adót fizetett -e ezután az ötvenmilliós jövedelem után?"

Így hirtelen csak ezek a kérdések jutottak az eszembe...

jogalany 2014.03.10. 10:04:10

@Fedor:
Az MSzP szabályzata olyan, ha egy alapszerv kitart a jelöltje mellett, akkor azt nehéz nem figyelembe venni. Fel lehet oszlatni az alapszervet, de Zuschlagnál a magasabb szerv is mellette állt, és azt már nem lehet csak úgy feloszlatni. Nagy botrányok kísérték volna a pártot. Ezért bőven megéri az 50 millát, ha magától visszalép.
A tárgyaláson mindvégig abban reménykedett, hogy a hatalmon lévő párt majd tesz érte valamit, de hát nem figyelte, hogy az MSzP egy érzéketlen szervezet, anno ugyanezt csinálták Rajk-al is.
Te is csalsz ahol tudsz, nálad dörömböltek már? 1000 milliárdnak nem mennek utána, mert nincs idejük rá, hiszen a 100 ezrek elveszik az időt.
Olyan ez, mint a rendőrség statisztikája, kitesznek egy traffipaxot, megbüntetnek 3 km/ó túl lépésért 30 ezrével 2 -300 autóst/nap, és mondják milyen jól dolgoztunk. Közben meg naponta kirabolnak egy trafikot, és megvernek egy -egy idős embert, asszonyt a csekély tízezer forintjáért. De a sta. szerint van 300 elfogásuk és csak 5 ki nem derített ügy, ezért inkább vesznek még 300 traffipaxot mert így bejön az évi 20 milliárd és elenyésző lesz a ki nem derített bűnesetek száma.
Ott a lottó, ahol már hónapokkal ezelőtt lehetett tudni, hogy 3 milliárd alatt nem lesz főnyeremény, már amikor smitelő nyert 3,5 milliárdot, sima ügy volt, hiszen az nem 240 millió, és hogy honnan van, mert csak felmutatja a lottóigazgatóság igazolását, hogy nyerte és adómentes.
Hol van ezekhez képest a Zuschlag ügye?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.10. 10:58:27

@jogalany: "Te is csalsz ahol tudsz, nálad dörömböltek már?"

Ne magadból indulj ki...

Amúgy meg ha egy nagy nyilvánosság előtti önfeljelentés nem elég egy adóvizsgálathoz (pláne mivel máskor jóval kevesebb is elég hozzá), akkor semmi sem...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.10. 11:06:07

@jogalany: "A tárgyaláson mindvégig abban reménykedett, hogy a hatalmon lévő párt majd tesz érte valamit, de hát nem figyelte, hogy az MSzP egy érzéketlen szervezet, anno ugyanezt csinálták Rajk-al is."

Azért ez szép képzavar. Tehát szerinted

1. Jobb lett volna, ha az MSZP ahelyett, hogy engedi szabadon dolgozni az igazságszolgáltatást, inkább befolyásolta volna azt, hogy megmeneküljön egy bűnelkövető.
2. Az, hogy nem élt vissza a hatalmával az MSZP, az pont ugyanaz, mint amikor a kommunisták koncepciós pereket kreáltak üldözési mániájukban.

Amúgy meg elég nyilvánvaló volt az elejátől kezdve, hogy nem fogják a kezét, hisz már az ügy kipattanásakor is kegyvesztett volt a pártban, tehát az égvilágon semmi oka nem volt arra ,hogy ne vessen be mindent a saját védelmében. Ja, hogy nem volt mit?

Hát bocs, de ezek után ezt az interjút továbbra is G pont Fodor Gábor irodalmi munkássága részének tekintem egy sértett, bosszúálló ripacs előadásában.

jogalany 2014.03.10. 14:55:56

@Fedor:
Sok eset van, mikor kiderül egy disznóság és az ügyészség reAKCIÓJA: HOZZÁNK NEM ÉRKEZETT FELJELENTÉS
az MSzP uralta és részben most is a bíróságokat, ami hiányzik az a fidesz alá került. Az MSzP rendszeresen visszaélt a hatalmával, Neked fogalmad sincs mi ment ott.
Rajk-t megtévesztették, még az ítélet után is úgy tudta, kegyelmet fog kapni és egy év után rehabilitálják. Kérdezd a fiát. Én is Tőle tudom.
Ettől még nem mondom, hogy minden igaz amit ír a könyvében, de sok részlet stimmel és az én ismeretem szerint akár igaz is lehet.
Kérdezd meg Csintalantól honnan volt pénze óbudán drága helyen házat venni?
De megkérdezheted Magyar B.-tól is. Vagy hogy került a budapesti szállodák egy része az egyik MSzP -t vezető politikushoz?
Azt megbecsülni sem tudom, a közép kategóriában hány lakást jutattak kádereiknek, hány raktár épületnek lett privát gazdája, hány közép vállalat került fillérekért magánkézbe, mind mind párt emberekhez.
Még uszoda is így lett privatizálva.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.10. 15:18:10

@jogalany: Akkor mégegyszer:
1. Feljelentés kell? hát az interjú nem volt talán egy nagy nyilvánosság előtt elkövetett önfeljelentés? Vagy ha ez kevés, akkor miért ne tett fejelntést G. Fodor, amikor a tudomására jutott? Vagy a FIDESZ?

2. Nem vagyok naív, tudom, hogy az MSZP nem volt korábban szentek gyülekezete, és most is vannak még ott a háttérben érdekes alakok. De ebben a konkrét esetben HOL A BIZONYÍTÉK? Mert konkrét vádakhoz az se ártana.

3. Rajk ügyében meg csak ismételni tudom magam, azon egy cseppet sem változtat az, amit írtál. Ha nem akarod megérteni, akkor az a te dolgod.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.10. 15:27:19

@jogalany: Amúgy meg nem érzékeled az arányokat? A szociknál arról beszélsz, hogy lakáshoz juttattak egyeseket, meg 1-2 szállodához, a FIDESZ-nél meg arról beszélhetük, hogy Orbánnak lett egy saját stadionja, a samesza 3-4 év alatt a semmiből bekerült az ország 100 leggazdagabb embere közé, Simicska meg csak tavaly 432 milliárd Ft közpénzt nyert el közbeszerzésen...

jogalany 2014.03.11. 08:05:31

@Fedor:
Tudod olyan magas a munka morál és a tv betartásának belső kényszer szintje a magyar hatóságoknál, hogy nem olvasnak újságot és nem néznek Tv-t, ezért feljelentés kell!
Az újságíró, kiadó szakmákban elfogadott a hír tisztelete és a forrás védelme.
Te miért nem teszel feljelentést? Addig ne mutogass másra.
Az MSzP megalakulása után 4 - 5 évvel már nem hogy nem volt a szentek gyülekezete, hanem már egy szent sem volt ott. Egy sem! Azóta a nem szentek szaporodtak, kicserélődtek fiatalabbakra, ha tudnád, hogy az MSzP vállalkozások , cégek szinte 2/3 mindegyike fidesszel közösen tesznek vesznek saját hasznukra. az a 1-2 szálloda x 10 -el. Lakás meg a fidesznél az O.V.-é egy db, az MSzP-nél ezrével. Vajon a földeket amiket most fideszesek kaptak, honnan vették el? hát az MSzP-sektől! Mert föld nem szaporodik.
Nem szeretem a stadionokat, mert kidobott pénz mind amit a focira költenek 3 -ra kaptunk ki a Románoktól, aztán a 8:1, most a finnek verték el a válogatottat, miközben tavaly 15 milliárdot adott O.V. a focisták elmaradt személyi jövedelmére, vagy a múlt Olimpia kiosztott jutalmak 1,8 milliárdra ahol még a pénzügyi osztály dolgozói is kaptak milliókat, stb.
Mészáros jövedelme 1460 szor nagyobb volt, mint azoké, akik ezt megtermelték, ez a disznóság!
A Közgép legalább magyar cég, a haszon itt marad, míg a MSzP-nél, minden haszon ment az országból kifelé.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.11. 10:36:31

@jogalany: "Vajon a földeket amiket most fideszesek kaptak, honnan vették el? hát az MSzP-sektől!"

Na jó, látom veled se lehet normálisan vitatkozni. Tehát mindenki MSZP-s, aki földműveléssel meg állattenyésztéssel foglalkozott 2010 előtt? Nézz már utána Ángyán doktor írásaiban, hogy kiktől vettek el földeket...

jogalany 2014.03.11. 17:43:15

@Fedor:
Tisztelem Ángyánt, persze sziszsifiszi munka amit csinál, és ismerem a kigyűjtését is, de Te tudod bizonyítani, hogy akiktől elvették azok nem MSzP-sek?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.03.11. 18:56:09

@jogalany: Rögtön az első szó, ami az eszembe jut: Kishantos. De úgy látom, neked mondhatok bármit...
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0