Tessék utánaszámolni...
2015. szeptember 03. írta: Fedor

Tessék utánaszámolni...

Pont ezt vezettem le én is nemrég egy kommentben, jó bő lére eresztve. De ez így frappánsabb.

Számvetés.- Jelenleg az EU lakosságának mindössze 2%-a muszlim. - Az a rendkívüli menekültáradat, ami idén eddig é...

Posted by Egymillióan a magyar sajtószabadságért on 2015. szeptember 3.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr67758168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.09.03. 15:08:36

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ó persze, ez a demagógia, nem az alaptalan riogatás...

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.03. 15:22:59

@Fedor:

Eleve felesleges most ezt a témát elővenni, mert NEM ez a lényeg. A lényeg: nem létezik alanyi jog bevándorlásra az EU-ban, leszámítva pár EU-n kívüli államot. Ha az összes menedékkérő keresztény lenne, az sem adna jogalapot semmire.

Másodsorban pedig igenis igaz, hogy az idegenekkel baj szokott lenni, különösen a muszlim idegenekkel. Lásd erre a mai Nyugat-Európát.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.09.03. 15:39:12

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Ezt a témát Rogán vette elő, hogy hangulatot keltsen vele, ez csak helyreigazítás.

Tehát szerinted a menedékkérőket vissza kell küldeni, had pusztuljanak el a háborúban, mert neked így kényelmesebb? Igazán keresztényi hozzáállás...

mikimackó 2015.09.03. 16:07:22

nem arról volt szó, hogy a bárányok hallgatnak?

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.03. 16:07:59

@Fedor:

Akkor lenne alapja érvednek, ha szomszédos országban lenne háború.

De nincs. Ezek az emberek már átmentek pár biztonságos, békés országon. Azaz szimpla bevándorlók.

Persze, egyénileg és emberileg érthető, hogy valaki nem a bolgár 100 eurós segélyt szeretné kapni vagy a magyar 200 euróst, vagy a nem sokkal több görög segélyt, hanem a német ezer euróst. De ez mégsem ad alapot a bevándorlás elfogadására.

Természetesen ellenzem, hogy bárki vissza legyen küldve Irakba vagy Szíriába, hiszen ott valóban háború van. Afganisztánban is. De bátran visszaküldhető mindenki bármely békés államba, melyen átjött.

Képzeld csal el, mi lett volna, ha 1956-ban a 300 ezer magyar menekülő nem ment volna be az osztrák táborokba, hanem elkezdett volna kószálni nyugaton, lesve, hogy hol több a segély.

gebacsi 2015.09.03. 20:34:12

kedves Fedor,
Franciahon lakosságának 10%-a muzulmán, a germánoknál ha nem is ennyi, de jelentős ez az arány. a briteknek meg van a maguk indiai és egyéb utánfutója szintén vastagon.
Két fajta fotó van a cukiság és a puszta tény, kettősmérce. Nézz utána a szír adatoknak. lélekszám, munkanélküliség, írástudatlanság, lakosság életkori megoszlása. Tanulságos és jó néhány városi legenda kis következtetéssel megdől és még brit tudósok francia segédlettel megírt hiteles tanulmányai sem kellenek hozzá.
De mindezeken felül, anélkül, hogy az általatok egybitesek közé tartoznék ( egyik táborba sem tartozom ) nem kérek ide muzulmánt semmilyen ezrelékben sem. Ettől még értem, hogy vannak akik akarják őket, de vannak akik nem, indok pedig "csak" és ennyi. Ettől még senki nem náci, szociálisan érzéketlen aki nem kívánja ide őket. Üdv,

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2015.09.03. 21:57:52

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: "Képzeld csal el, mi lett volna, ha 1956-ban a 300 ezer magyar menekülő nem ment volna be az osztrák táborokba, hanem elkezdett volna kószálni nyugaton, lesve, hogy hol több a segély."

Képzeld el, az osztrák táborokból továbbálltak azok a magyarok szerte Európába és Amerikába, és mindenhol menekültként kezelték őket. És addig is emberségesen bántak velük, és az osztrák állam elvégezte a munkáját, informálta őket rendesen, megcsinálta a regisztrációt rögtön, és nem küldözgette a menekülteket felsalá Ausztriában ellátás nélkül, egyszem német nyelvű vaktérképpel.

bontottcsirke 2015.09.04. 09:00:39

Mosdatós szar blog. Soros bácsi csahos kutyája menjél vissza szépen az ólba.

a nagy hohoohooo 2015.09.04. 10:26:40

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Birkaszar már megint csuklásig nevettetsz a jobbikuSS idiótaságoddal,merugye azt tisztáztuk nemegyszer,hogy semmiféle független birka nincs,az összes nevedet nézve sem,csak egy bután lapító jobbikuSS vagy,aki ma még lapít mint az a bizonyos a Vona legelőjén és legyezgeti magától le a náci szarszagot ,mert még nem tudja ,hogy a nagy tesó FideSS/Orbán vagy a nájlonnáci Vona húzza el az ország nótáját,s ez az ország szép lassan az agyament náci négylábú tejszolgáltató értelmi képességűek országa lesz..Sajnos sötétek, és egyre sötétebbek lesznek. Elborzaszt az a vízió, hogy hogyan alakul át a rohadó narancs ropogós barna ingekké..
A hülye 56-os magyarok is képesek voltak az Egyesült Államokig vagy Ausztráliáig szaladni. Pedig maradhattak volna Burgenlandban is.
Vegyük akkor sorba:
Irán - nemzetközi embargó alatt álló teokrácia. Területén mintegy 1,5 millió ember él menenekülttáborokban. Mivel Irán 20 éve átmeneti táborként kezeli ezeket a helyeket, a normál életkezdéshez a menekültnek jogilag sincs esélye.
Törökország - az országban 3 millió menekült érkezett az elmúlt két évben. A törökök igyekeznek ellátást biztosítani, sátortáborokban, de életkezdésre csak töredéknek van esélye. Egyszerűen ezt a menekült-tömeget még a török gazdaság is csak sok évtized alatt tudná felszívni. Ráadásul a török határvidék biztonságilag egyre veszélyesebbé válik, egyre több a fegyveres összecsapás a török hadsereg, a kurd PKK, és az ISIS erői között .(mindenki mindenki ellen alapon). Magyarul az ország nem biztonságos, és nincs esély az életkezdésre.
Görögország - éppen gazdasági összeomlás van, a menekültrendszer összeomlott, a görög hatóságok sorra zárják be a táborokat és küldik tovább a menekülteket
Macedonia - államilag szervezett járatok szállítják a menekülteket az északi határhoz, menekülteket hivatalosan nem fogadnak be
Koszovó - ugyanaz a helyzet, mint Macedoniában
Szerbia - szintén nem üzemeltet menekültrendszert, az elmúlt évben összesen 7 (azaz hét) ember menekültkérelmét fogadták el
Magyarország - a magyar miniszterelnök kijelentette, hogy Magyarország nem fogad be menedékkérőket, a meglévő táborokat pedig be akarja zárni

.... no szóval... a menekült EZÉRT megy nyugatra.
Magyarország biztonságos harmadik országnak tekinti Szerbiát, magyarul aki a rendes határon próbál vízum nélkül belépni az ország teürletére, és menekültstátuszt kérni, azt konkrétan nem engedik be. (ha már bent van, akkor kénytelenek vele foglalkozni) Szóval a jogkövető magatartás valóban elvárható egy menekülttől, ha menedékkérelemért akar folyamodni. Az viszont nem, hogy két - őt jogalanyak nem tekintő kaffkai jogrendszerű ország határán Röszke és Magyarkanizsa között végtelen ciklusba kerüljön...

a nagy hohoohooo 2015.09.04. 10:30:40

@bontottcsirke: Nem tudom, említettem-e már, te vagy itt a világ legtudatlanabb és legbutább nickje. Tőled bőven elég, ha csak ennyit mondasz: rohatt dzsipci-bibci .Így is értjük, mit akarsz közölni.
Ideje elmenni sürgősen a szemészetre,bontottcsirke a szemészeten.
Doki: - Abba kellene hagyni a maszturbálást.
bontottcsirke: - Miért, megvakulok?
Doki: - Nem. Zavarja a többi beteget.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.09.04. 10:38:19

@a nagy hohoohooo:

Nem vagyok se a Jobbik, se más párt híve.

"A hülye 56-os magyarok is képesek voltak az Egyesült Államokig vagy Ausztráliáig szaladni."

Igen, miután vízumot kaptak ezektől az országoktól.

a nagy hohoohooo 2015.09.04. 10:43:15

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Valami kihagytál a kettő közül ,gondolom az az oka ,hogy a nyakadon hordod a nemi szerved azzal pedig csak annyit látsz,ahogy a mondás szól :az fäsz feláll az ........

a nagy hohoohooo 2015.09.04. 10:58:37

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:Naszóval takonynáci ,hogy neked ennyi jött le belőle?..
A pap rejtvényt fejt. Egy szót sehogy se' bír kitalálni. A meghatározás: "A szerelem nyílása". Négy betű. "Ejnye, csak nem arra gondoltak, hogy PINA?" gondolja a pap, és felháborodott hangú levelet ír a szerkesztőségbe.
Egy hét múlva a következő választ kapja:

Tisztelt Uram!

Ön félreolvasás áldozata lett! A meghatározás így szólt: "A szerelem nyilasa", és a megfejtés "ÁMOR". Tájékoztatásul közöljük, hogy 12549863246 helyes megfejtést kaptunk, és mindössze ketten olvasták félre a meghatározást, Ön és a Püspök Úr, aki szerint a megoldás "SEGG".

1956-ban magyarok is bekattantak a menekülttáborokban .
pendulum.blog.hu/2015/07/03/1956-ban_magyarok_is_bekattantak_a_menekulttaborokban

www.kisalfold.hu/gyori_hirek/56-os_menekultek_ez_a_legjobb_bevandorlo_csoport_amely_valaha_az_usa-ba_erkezett/2187578/

www.atv.hu/kulfold/20150904-cameron-elmondta-a-bbc-nek-kik-felelosek-a-menekultvalsagert/hirkereso

www.academia.edu/13596527/_Egy_humanit%C3%A1rius_csoda_anat%C3%B3mi%C3%A1ja_-_az_1956-os_magyar_menek%C3%BCltek_nyugati_befogad%C3%A1sa_The_Anatomy_of_a_Humanitarian_Miracle_-_reception_of_the_1956_Hungarian_refugees_in_the_West_K%C3%BCl%C3%BCgyi_Szemle_2010_4._158-168

arpika23 2015.09.04. 11:58:35

"Jelenleg az EU lakosságának mindössze 2%-a muszlim." Ez így nem igaz, mert közelebb vn az 5-höz.

Felhívom a figyelmedet hogy az elkövetett terrorcselekmények kicsit több mint 5 %-t követték el muszlimok. Európában. É pont ez az "elenyésző" kisebbség vetette le a keresztket a svéd iskolatermekben az érzéknysége miatt. És még sorolhatnám a többi érzékenységükből fakadó változást, amt nekünk kellett elfogadnunk. Tehát az alkalmazkodásuk, beilleszkedésük abból áll hogy a mi világunkat a saját vallásukhoz formálják. Valamint ne felejtsd el azt a demográfai tényt hogy ezen isebbség népszaporulata többszöröse a mienknek, fakadóan a szocializációjuból. És egyben biztos lehetsz, ezek nem fognak keresztény hitre térni. Sem másmilyenre.
Tehát az út adott és most az dől el mennyi ideig fog tartani.
Én azt mondom jó lenne ha azt néznéd mit mond és nem azt hogy ki.
Mert én speciel most vele értek egyet (mégha igencsak nehezemre esik is) és tiszta déja vu érzésem van. Valahogy úgy érzem mi itt a belső problémáinkkal foglalkozunk, miközben jön a Mohács 2.0

bontottcsirke 2015.09.04. 12:30:34

@bontottcsirke: Már az megnyugtat, hogy felbasztalak.

arpika23 2015.09.04. 12:40:29

@a nagy hohoohooo:
Ugye arról nem feledkeztél el hogy ezek nem bekopogtattak hozzád bebocsájtást kérve (és rádbízva a döntést), hanem betörtek és a maradásért követelőznek.

arpika23 2015.09.04. 12:48:36

Remek képek. Ha megengeded én is posztolnék néhányat begyűjve őket a netről, hogy az otthon maradt igencsak közeli hozzátrtozóik miket csinálnak ilyen idős korukban. Vagy az nem lenne PC édibédi?
Tudom hogy az általánosítás csúnya dolog és nem is igaz, de plagizálva egy remek gondolatot : A kobramarás nem halálos, mert igaz hogy a testvérem abba halt bele, de mivel nem szabad általánosítani, ezért a kobramarás nem halálos. Hacsak nem akarok ostoba nejlonnáci lenni.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0