Már a látszatra sem adnak
2014. április 02. írta: Fedor

Már a látszatra sem adnak

rogan.jpg

Turbófokozatra kapcsolt a fideszes torzítómező: a tegnapi napon két olyan hír is napvilágot látott a nemfideszes sajtóban, amelyből egyértelműen látszik: a kampány hevében a kormányzat már a sajtószabadság látszatára sem ad. 

Az egyik eset Rogáné, akinek a rugalmas falainak köszönhetően napról-napra nagyobb lakása, és a lassan az gránitszilárdságú alaptörvénynél is többször módosított vagyonbevallása nem érte el az MTI ingerküszöbét, így hiába hívja fel az ellenzék a figyelmet a belvárosi polgármester (és lassan már a fél FIDESZ) vagyoni helyzetének a visszáságaira, arról a közmédiából és a fideszes sajtóból tájékozódó többség mit sem tud. 

Bezzeg ha egy mucsaröcsöge-alsói fideszes önkormányzati képviselő-helyettes csak annyit mond, hogy "Simon", arról kapásból tudósítanak, miközben egyértelmű, hogy alapvetően ugyanazt követték el mind a ketten. 

De persze ez csak szerintem ordító kettős mérce, a végtelenül cinikus MTVA vezér, a köztévét egyszer már majdnem csődbe vivő Szabó László Zsolt szerint annyira nem, hogy (és most kérem mindenki kapaszkodjon meg): 

a pártok, politikai szervezetek továbbra sem szólhatnak bele sem a független hírügynökség, sem pedig a közmédia műsorszerkesztésébe

Ha már mindenki halálra röhögte magát/lekaparta az arcáról a bőrt (vérmérséklettől függően), talán térjük is át a másik esetre, ami, ha lehet, még vérforralóbb.

A Nemzeti Választási Bizottság egymillió Ft-ra büntette az ATV-t tiltott politikai reklámért, ugyanis ennek minősítette az NVB azt, hogy élőben közvetítették a vasárnapi ellenzéki tüntetést. Tették mindezt azzal a televízióval amely egyetlenként mind a két hétvégi nagygyűlést élőben adta (pártatlanságból feladva a leckét a közmédiának), tehát azt is, amikor a Civilbe Öltözött Fideszesek ájultan hallgatták a Messiásukat, de azzal persze az égvilágon semmi probléma nem volt, legalábbis az NVB szerint.

Tehát 2014 tavaszára eljutottunk odáig, hogy büntetendő cselekmény tudósítani egy ellenzéki megmozdulásról.

Ennyire fél a FIDESZ? Mitől? Talán már ők is érzik, hogy egyáltalán nem olyan biztos a vasárnapi győzelmük? 

Ez az ítélet már önmagában is abszurd lenne egy demokráciában, de sehol sincs abszurditásban ahoz képest, ami ezután történt. Ugyanis ha valaki akár csak tegnap is azt mondja nekem, hogy a Gój Motorosok az ATV védelmére kelnek a kormánnyal szemben, azt körberöhögöm.

De már ma van:

A Gój Motoros Egyesület tagjai, akik hisznek a szólás- és véleményszabadságban megdöbbenésünknek adunk hangot. Ugyanis az ATV a szombati Fidesz kampányrendezvényről is tudósított, ahogyan a «kormányváltókéról» is. Mind a két közvetítés élő volt (...) el kell, hogy ismerjük, az ATV egyik napon sem manipulált. Mit tehettek volna? Szombaton és vasárnap hitelesek voltak, ami remélhetően továbbra is így marad. Álláspontunk szerint jogtalan a büntetés.

Mi jöhet még ezután? Vona Gábor részt vesz a következő Pride-on egy szivárványszínű sállal a nyakában?

Jó lesz már, ha vasárnap véget ér ez őrület.

UPDATE

Egy friss kiegészítés a poszthoz:

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr105890723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

házelnök 2014.04.02. 17:42:41

Ha van valakinek műholdas Digitv adása, jelenleg a superone csatornán KDNP-s választási műsort láthat.

Mostly Harmless 2014.04.02. 17:50:07

...védelmére kelnek.
egy darab "l".

Csekkliszt#10 2014.04.02. 19:20:04

Nagy a tét: mennek-e börtönbe, nincs lazítás, érthető.

DeMarco 2014.04.02. 21:59:23

Soha nem azzal foglalkozol amivel kellene...

index.hu/kulfold/2014/04/02/bajnai_titkos_dokumentumai_alapjan_tartoztattak_le_hernadi_zsoltot/

Erről írjál inkább posztot...

Ugye nem kell felemlegetnem a MOL-os történetet újra? Gondold hozzá...

Zsuzsanna Lévay 2014.04.02. 22:40:56

@házelnök: Csak nem azt közlik hogy semjén is részt vesz vona mellett a Pride-on ? Mert neki is ott a helye.

anonymand 2014.04.03. 05:43:57

Tisztelt Fedor!

"Jó lesz már, ha vasárnap véget ér ez őrület." - én is kérek belőle!
Mármint abból, amit ittál.
Tőled szokatlan módon, valami eszement nagy marhaságot találtál leírni.
Még hogy véget ér.
Hol élsz Te?
Hol éltél eddig?

Nos, én elmondom neked, az általam vélt forgatókönyveket:
1. a Fidesz ismét 2/3-ot szerez
- még nagyobb lesz az orcájuk
- még inkább tesznek mindenre és mindenkire
- még inkább nekiugranak mindennek és mindenkinek ami s aki nem halvány narancsszínű legalább
- szegényes fantáziánkat meghaladó módon "folytatni fogják", ahogy az Bonsai Duce ígérte volt
2. a Fidesz többséget szerez
- még nagyobb lesz az orcájuk
- még inkább tesznek mindenre és mindenkire
- még inkább nekiugranak mindennek és mindenkinek ami s aki nem halvány narancsszínű legalább
- szegényes fantáziánkat meghaladó módon "folytatni fogják", ahogy az Bonsai Duce ígérte volt
3. a Fidesz elveszti a választást
- még mocskosabb ellenzék lesznek, mint a zemútnyócévben
- még inkább tesznek mindenre és mindenkire
- még inkább nekiugranak mindennek és mindenkinek ami s aki nem halvány narancsszínű legalább
- szegényes fantáziánkat meghaladó módon "folytatni fogják", ahogy az Bonsai Duce ígérte volt, amit a zemútnyócévben folytattak, különös tekintettel 2006 októberére

..."véget ér ez őrület." - persze, és közben reszelgeted a körmöd...

Tisztelettel:
anonymand

Szúrófény 2014.04.03. 05:48:56

600 éves lesz! Hagyományunk! „Mindinkább meggyőződöm, hogy az ország helyzete reménytelen, ez az ország nem képes magát megvédeni, mert nincsenek az állam kormányzatában becsületes emberek! (A pápai követ írja Rómának, 1526-ban!)
„…el nem tagadhatjuk, és nem szépíthetjük azt a példátlan önzést, amelynek durva konfliktusaiból áll e korszak úgynevezett politikai története. Keserű arra gondolni, hogy ez ország politikai vezetői méltatlan, alacsony lelkű, legjobb esetben tehetségtelen emberek voltak”
Szekfű Gyula Tomori című tanulmányából. Nincs új a nap alatt!

imres 2014.04.03. 06:57:17

Fedor elvtárs folyamatosan reszelgeti a körmét. Ez nem újdonság. Persze anonymand elvtárs is.

toportyánzsóti 2014.04.03. 07:15:32

@imres: Narancsmunkásőr elvtársazik,autentikus a dolog.Puszilkozzál vitéz munkásőr elvtársaddal aki nem lesz gyarmat csak roszatom csicska.

Satyala 2014.04.03. 07:17:49

Az azért jelent valamit, hogy már a gojoknál is elgurult a gyógyszer, pedig a Fidesz mindig odakacsintott nekik! Persze ebben benne van hogy a Fidesz, így a hajrában, már a Jobbiknak is erősen nekiment, de még nem annyira hogy a Jobbik, mint párt tiltakozzon az MTVA túlkapásaival szemben... Csak így, áttételes módon.
Szabó László Zsolt, mostanában minden este 100 miatyánkot morzsol el a Fideszért, mert tudja, hogy, csak addig dolgozik amíg a Fidesz megvédi! Ha a Fidesz bukik, neki sincs tovább! A nagyok esetleg életben maradhatnak, de a pozícióba rakott hasznos idiótákat, leírják veszteségként! Mindet!
A kedves Fideszes kommentelők, nem véletlenül maradnak távol, hiszen ez az a színt amit már nem lehet megvédeni!

toportyánzsóti 2014.04.03. 07:18:29

Moszkovitya mutyipincsijei a végső megoldást hirdetik a vörös veszedelem ellen,nekik mindenki vörös aki nem nyal be putinnak prosztatáig vityenka ánuszán keresztül.Rettegnek hogy vége lesz a habzsi-dőzsinek.

Satyala 2014.04.03. 07:21:46

Na jó @imres, az agyhalott kategória győztese, de ő is csak Fedort támadja, és nem az írást! :)

Satyala 2014.04.03. 07:29:08

DeMarcó meg a terelés nagymestere! Ő sem azzal foglalkozik, amit a blog ír, hanem tanácsokat ad, amivel szerinte foglalkozni kellene... Kedves DeMarco elvtárs! Nem kell terelni! Itt a blogokon ennek nincs sok értelme!
Nem is tudom! Miért fizetik magukat?

DeMarco 2014.04.03. 07:43:28

@Satyala: Én a fontos dolgokkal foglalkozom, ti meg azon rágódtok, amit elétek dobnak gumicsontnak...

Ezerszer érdekesebb és fontosabb amit a horvát lap írt bajnai és a mol elnök kálváriájáról, mert ha igaz, akkor annak súlyos következményei lehetnek, úgy a mol-ra, mint az országra nézve és ismét, másodjára felvetik a hazaárulás fogalmát.

Ezt kellene kicsit megkaparni, utána járni, nem a kétségbeesett gumicsonton rágódni, amit bedobtak, h eltereljék a Simon blamát.

Nem mintha erre reális esély lenne itt, előbb harapná le fedor a nyelvét, de legalább jelezzük, h mi a valóban fontos infó.

Satyala 2014.04.03. 08:08:18

@DeMarco: Egyszerű a dolog! 5 perc alatt csinálsz egy blogot, és az adatokkal hivatkozásokkal együtt leírod a mondani valódat! DE NEM BASZ...OD SZÉT MÁS BLOGJÁT, egy oda nem illő linkel! Értem én hogy meg kell magyaráznod hogy miért is foglalkozol mással, mint amit a blog ír,(terelés) de ez eléggé átlátszó... :))))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.03. 08:40:04

@DeMarco: Leírtad a kulcszót: "ha igaz" Én egyelőre ezt a minden bizonyíték nélküli állítást nem tudom függetleníteni a kampányunktól, hiába horvát újságban jelent meg.

Azon viszont már nem is csodálkozom, hogy téged egyáltalán nem zavar a sajtószabadság sárbatiprása és a választás elcsalása.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.03. 08:52:03

@DeMarco: Egyébként az ugye megvan, hogy ha ez a hír igaz, akkor azt jelenti, hogy igaz az is, hogy a fideszes MOL vezér Hernádi valóban lefizette anno a horvát miniszterelnököt, és Bajnai így lényegében hozzájárult egy korrupt bűnöző leleplezéséhez? Ez lenne a hazaárulás?

Satyala 2014.04.03. 08:57:50

@Fedor: Meg van neki, de a te mondani valódról, sikeresen elterelte a figyelmet az MTVA-MTI-ről!
A választás hajrájában, már ezért is megkaphatja a napi zsetonját... :))))

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.04.03. 09:10:23

Ha olyan nagy bünözö lenne Rogán akkor inditanának ellene rendőrségi eljárást mint Simon ellen. Pont.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2014.04.03. 09:22:23

@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:

Nickket váltottál, Seggarc? Én is azt tettem volna a helyedben, miután legutóbb sikerült kifejtened, hogy majd EU-s forrásokból fizeti ki a kormány az önkormányzatok adósságát, és mindenki körberöhögött... :D

A "Bűnöző" meg hosszú "ű", a végén hosszú "ő". Meg két vessző kimaradt, azokat matekozd ki, hova kell tenni, este beszedem!

Kár, hogy a gyönyörű avatárod meghagytad.

DeMarco 2014.04.03. 09:59:18

@Satyala: Ugyan miért kellene beszállnom a hintába, amikor löködhetem is azt??

Semmi értelme gumicsontokról vitázni, amik látványosan próbálják Simonról terelni a figyelmet. Vagy a ballib terelés az ér, csak a jobbos nem? Kettős mérce?

Ráadásul én nem is tereltem, felőlem értekezhettek a hülyeségekről, csak felhívtam a figyelmet, h talán fontosabb dolgokról is lehetne írni, amik mindannyiunkat érintenek, vagy érinteni fognak.

DeMarco 2014.04.03. 10:04:35

@Fedor: "Leírtad a kulcszót: "ha igaz" Én egyelőre ezt a minden bizonyíték nélküli állítást"

Olyan bájos, h ha bármi kiderül balliba oldalon, akkor rögtön tagadsz és bizonyítékokat követelsz, miközben a jobboldali kacsákat sorban, válogatás és bármiféle bizonyíték nélkül hányod fel a posztokba. Nagyon erősen kilóg a lóláb..

"Azon viszont már nem is csodálkozom, hogy téged egyáltalán nem zavar a sajtószabadság sárbatiprása és a választás elcsalása."

Naa... már kezdődik a lemez... Hahó, még csak csütörtök van, nem hétfő... ezt tartogasd hétfőre, de leginkább fel se tedd, főleg kétharmad esetén.

Téged meg nem zavarnak a többszöri "lehetséges, h megtörtént" mol-os hazaárulások.

dr Smittpálelnökúr 2014.04.03. 10:07:59

@DeMarco: A hazaárulás nagyon komoly dolog, tényleg vizsgálni kellene, de elsősorban a friss, az orrunk előtt zajló hazaárulást. Azt, hogy a felcsúti elmebeteg törpe a TELJES magyar energiaellátást az oroszok kezébe adta.

Ezért jobb helyeken minimum életfogytiglan járna, de szeretett vezetőd imádott Kinájában simán tarkón lőnék.

anonymand 2014.04.03. 10:10:28

@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!:

Tisztelt Böszmelopás 14,9%!

"Ha olyan nagy bünözö lenne Rogán akkor inditanának ellene rendőrségi eljárást mint Simon ellen. Pont." - hadilábon állasz a jó édes anyanyelveddel?
Még egy tisztességes mondatot sem tudsz megszerkeszteni, pedig az nem művészet (vagy legalábbis nem kéne gondot okozzon, ha már épp a nyelveddel keresed a kenyered(?)).
Leírom helyesen, Te meg büntiből írd le 200-szor!

Íme:
Pont ez a rendőrség indítana Rogán ellen eljárást, még ha olyan nagy bűnöző lenne is?

Ha mindenáron bele kívánod keverni Simon nevét is, akkor legyen ez, példának okáért:
Pont ez a rendőrség indítana Rogán ellen eljárást, még ha Simonnál sokkalta nagyobb bűnöző lenne is?
A büntit kérem bemutatni, oszt nem ám copyzni (mint az a pernahajder Palika!).

Tisztelettel:
anonymand

anonymand 2014.04.03. 10:16:39

@DeMarco:

Tisztelt DeMarco!

A legteljesebb mértékben igazat adok neked!
"Semmi értelme gumicsontokról vitázni, amik látványosan próbálják Simonról terelni a figyelmet. Vagy a ballib terelés az ér, csak a jobbos nem? Kettős mérce?" - részben semmi értelme (mert Ti úgysem hagyjátok), részben pedig a kettős mérce még az én szememet is csípi.
Bíz' Isten!
Tehát az általam javasolt és szerintem általad is támogatott javaslat:
Rogánt két héten át vezetőszáron mutogassák a TV összes honunkban fogható csatornán (beleértve a CNN-t is, ha nem akkor bünti a médiahatóságtól), utána (vagy már közben is közös cella Simonnal.
Vesszen a kettős mérce!
Remélem, hogy egyetértesz.

Tisztelettel:
anonymand

dr kíváncsivagyok 2014.04.03. 10:28:58

@anonymand:
Mit is ígér a csuti ártány ?
Folytatjuk...

"A Nyugat.hu szerint a felvételből egyértelműen kiderül, hogy Siófok polgármestere és fideszes országgyűlési képviselője már a pályázat kiírása előtt tudni vélte, hogy a munkát a Közgép nyeri majd el. "

A jo kurva anyját annak , aki ezt a folytatást támogatja !

88888888 2014.04.03. 10:30:21

én csak azt nem értem, hogy mi itt a neten miért nyírjuk egymást? minden épeszű ember tudja, hogy simon bűncselekményt követett el, és nyilván az mszp vezetői is érintettek, még ha ezt nem is lehet esetleg bizonyítani. minden épeszű ember tudja, hogy rogán hasonló bűnöző, és nyilván ő sem egyedüli fecske a fideszben (az egyébként elképesztő idiotizmusukról nem is szólva).
és nyilván mindkét oldal tolja a kommunikációs hadviselést, ferdítések, terelések meg minden. ebben egyébként a fidesz nagyságrendekkel jobban szerepel (és itt a gátlástalanságot és a pofátlanságot pontoztam), de csak azért mert az mszp-nél töketlenebb csapat még nem volt a földön.
szóval miért nem tudunk megegyezni abban, hogy mindkét oldal kurva nagy gáz és erről az alapról próbálni valamit csinálni, nem pedig beleállni védeni a védhetetlent valami rosszul értelmezett igazságtudattól, vagy a mi kutyánk kölyke érzéstől vezérelve.
és itt most hagyjuk a fizetett droidokat, mert azoknak ez nyilván nem újság, de szerintem ők azért mindig is kisebbség voltak.
na kisírtam magam, mehet tovább a szarpödörgetés...

dr kíváncsivagyok 2014.04.03. 10:33:07

@DeMarco:
"amik látványosan próbálják Simonról terelni a figyelmet. "

Ugyanazzal a buntettel vádolják mindkettot , Simont és Rogánt is.
Mindketto esetében alapos a gyanú .
Az egyik mégis fogdában , ...a másik a Rózsadombon...
Ahhoz el kell zavarni a Fideszt , hogy mindketto egy helyen legyen...fogdában...

dr kíváncsivagyok 2014.04.03. 10:35:37

@88888888:
Láttál már Fidesz kormány alatt Fideszes képviselot megvádolni és bortonbe juttatni ??
Nem !
Láttál már Szoci kormány alatt szoci kepviselot bortonbe juttatni ???
IGEN !
Enyhe kulonbség...

DeMarco 2014.04.03. 10:40:56

Ha már terelés, nagyon leragadtatok Rogánnál, pedig a poszt második fele érdekesebb, (már ha vkit felizgat az atv jogos büntetése).

Fedor azt nyilvánvaló okokból "elfelejtette" megírni, h a törvénysértés megtörtént! A két gyűlés között az volt a különbség, h az összefosás teletömte politikai hirdetésekkel, spotokkal a stand up comedy-jüket. Pontosan tudták, h ezt élőben fogja közvetíteni az atv és az atv is tudta, h mit fog kapni. Azaz a különbség nem abban volt, h az egyik szombaton, a másik meg vasárnap volt és nem is abban, h melyik-melyik oldali szereplő, hanem abban, h a fidesz nem sértett törvényt, így az azt közvetítő csatorna sem, a ballibák önmagában szintén nem sértettek törvényt, de az azt közvetítő csatorna, (amiről tudták, h ott lesz és az adás élő lesz), viszont igen, vagyis jó eséllyel tudatosan együtt működtek egymással a törvénysértésben.

Ahogy "valamiért szintén véletlenül" kimaradtak a gój motorosok teljes közleményéből a következők:

"Gondolom Önök előtt is ismert, hogy nem a legnépszerűbb csatorna az ATV a Gój Motoros Egyesület tagjai között. 2006-óta számos hazug állításokat közöltek rólunk, mondhatnám hamisítottak."

"Április 6-án a Gój Motoros Egyesület valamennyi tagja elmegy szavazni, bár nem vagyunk teljesen elégedettek, de ennek ellenére, mi további bizalmat adunk a kormánynak! Mert ez a hazánk érdeke, hiszen jó úton járunk!"

Hát erről ennyit...

DeMarco 2014.04.03. 10:45:58

@anonymand: Nincs ellenvetésem.

Azért halkan megjegyezném, h van ennek a két történetnek egy közös pontja, amit senki sem kapargat, pedig érdekes és súlyos következtetéseket hozna magával.

Kíváncsi vok, rájössz-e mi a közös pont...

anonymand 2014.04.03. 11:00:53

@DeMarco:

Tisztelt DeMarco!

Én csak kerti munkák végzése közben ugrok be firkálgatni, pihenésképpen. A munkától, mint olyantól egyébként távol tartom magam, még ha az szellemi is (nyugdíjas vagyok, egy nyugdíjasnak minden nap vasárnap, vasárnap pedig még az Isten sem dolgozik, ugyi?).
Felhomályosíthatnál, hogy ne kölljön még véletlenül sem gondolkodnom.
Előre is köszönöm!

Tisztelettel:
anonymand

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.04.03. 11:12:36

@anonymand: A kampányőrület ér véget vasárnap, utána már csak sima politika lesz és nem kapod naponta a Fidesz spam-et minden e-mail címedre, nem hívogat az összes szoci és fideszes politikus gépi hangja, nem lesz teli a postaládád jobbikos, szoci és fideszes szórólappal, nem kell munkáspárti, jobbikos és LMP-s standokat kerülgetned az utcán.

Satyala 2014.04.03. 11:16:55

@DeMarco: Ez is csak terelés! hisz a Fidesz előnye, jó részt csak a manipulált közmédia eredménye! Nincs értelme mással foglalkozni, ha a közmédiában csak a Fidesz által jóváhagyott hírek, adatok jelennek meg! :)))

Satyala 2014.04.03. 11:19:48

@DeMarco: Ennek ellenére, a Gojoknál is kiverte a biztosítékot a büntetés...

88888888 2014.04.03. 11:32:51

@dr kíváncsivagyok:
"Láttál már Fidesz kormány alatt Fideszes képviselot megvádolni és bortonbe juttatni ??
Nem !
Láttál már Szoci kormány alatt szoci kepviselot bortonbe juttatni ???
IGEN !
Enyhe kulonbség..."

Ha ezt komolyan gondolod, akkor nagyon bennfentes lehetsz, mert innen, a politika világán kívülről nézve ez nem tűnik akkora különbségnek, pláne hogy ez az esetek 0.0001%-a, szóval ezzel nem lennék olyan nagyra. főleg, hogy a többi esetben mutatott reakciók alapján (hazugság, amíg lehet, terelés...stb) az ilyen börtönbejuttatások, inkább belharcok eredményei, mint a nagy törvénytiszteleté.
és hát végül is smittpál is lemondott.

ha ezért pénzt kapsz, akkor megértem a felvetésed, de én ezt nem tekintem semmilyen különbségnek arra vonatkozóan, hogy ki lenne jobb nekünk.

anonymand 2014.04.03. 11:35:05

@Online Távmunkás:

Tisztelt Online Távmunkás!

"A kampányőrület ér véget vasárnap,"... - kac, kac, röhög a vakbelem.
A kampány véget ér vasárnap. Ezt aláírom.
Hogy az őrület nem ér véget, arra pedig mérget veszek (van speciális, szilvából párolt mérgem, nyugodtan bevehetem, mert az idők folyamán a szervezetem megszokta).
Ha mindketten megérjük, egy későbbi időpontban szívesen visszatérek, hogy eldöntsük: kinek volt igaza?

Tisztelettel:
anonymand

nnnnnnnn 2014.04.03. 11:48:04

szegényen ünnepelni csak vasárnap kedves barátaim. egy pezsgő, egy kis bor, hétfőn folytatódik az országépítés kemény munkája :D

csakakkorhogyha 2014.04.03. 12:40:28

Nem elég hogy a louis vuitton táskáját is el kellett árverezze most meg tessék, megint ilyen kicsinységek miatt piszkálják ezt az Anti gyereket.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.03. 12:55:14

@DeMarco: "Fedor azt nyilvánvaló okokból "elfelejtette" megírni, h a törvénysértés megtörtént! A két gyűlés között az volt a különbség, h az összefosás teletömte politikai hirdetésekkel, spotokkal a stand up comedy-jüket. "

Egy párt egy kampánygyűlésen kampányanyagokat mutat be! Hát ez tényleg botrányos, hát hogy merészelik? Te komolyan gondolod, hogy talán inkábba azzal a bornírt, szólásszabadságot sértő szabállyal van gond, amire hivatkoznak?

"Ahogy "valamiért szintén véletlenül" kimaradtak a gój motorosok teljes közleményéből a következők:"

A lényeget nem érintő evidens dolgokat (mármint, hogy ez a Gój motorosok véleménye az ATV-ről) minek idézzek? Ironikusan amúgy utaltam rá, de hát az ellen te be vagy oltva...

eßemfaßom meg áll 2014.04.03. 13:36:00

"Jó lesz már, ha vasárnap véget ér ez őrület."

Miért, a 3. orbán kormányt már nem fogod nonstop fikulni?

eßemfaßom meg áll 2014.04.03. 13:37:59

Az illetékestől kérdezném: A "csuti ártány" kifejezés párszáz alkalommal elsütése a blog.hu-n szerinte hány szavazatot hoz a sebváltóknak?

2014.04.03. 14:10:46

Össze kéne hívni az egész parlamentet, majd rájuk zárni az ajtót egy hatalmas lakattal.Utána pedig vasrácsokat kéne minden ablakra hegeszteni.

GonoszMostoha 2014.04.03. 14:24:04

Hívjuk be a törökököet megint, esetleg a tatárokat. Akkor lesz egy kis nyugi.

DeMarco 2014.04.03. 14:45:26

@Fedor: "Egy párt egy kampánygyűlésen kampányanyagokat mutat be! Hát ez tényleg botrányos, hát hogy merészelik?"

Na EZ a terelés! Próbáld értelmezni amit fentebb írtam, nem írom le még 1x. Bár sztem értelmezted, csupán csak csúsztatni próbálsz...

De ha már idézgetsz a gójoktól, akkor folytassuk mai Schiffer idézetekkel:

"amikor Mesterházy mellett felbukkantak a bukott miniszterelnökök és a néhai SZDSZ vezetői, a Jobbik egy lendülettel visszacsábította azokat, akiket mondjuk egy Gúr Nándor meg tudott volna szólítani."

"saját személyük és érdekköreik szempontjait előtérbe helyezve nem voltak képesek levonni a konzekvenciát a 2010-es választások eredményéből. Nem értették meg, hogy Gyurcsány és Bajnai soha nem lesznek képesek leváltani Orbán Viktort. Sem most, sem később, sem együtt, sem külön."

"Ez az irányváltás elmaradt, és az inga most nem azért billen vissza, mert Orbánék annyira jól kormányoztak, hanem azért, mert az álbaloldalról nagyon sokan nem hiszik el, hogy ők lennének a szabadítók."

Hát ha még a baloldalon is így látják (egyébként helyesen), ugyan mit vártok a jobboldali szavazóktól röhögésen kívül???

Kivételesen egy valamiben egyetérthetünk. Az összefogás teljesen alkalmatlan az ország vezetésére. Mind összetételben, mind programban, mind jövőkép nélküliségben. Még akkor is, ha a fidesz nem is lenne a képben...

DeMarco 2014.04.03. 14:47:48

@anonymand: Mondjuk van egy szervezet, akiknek feladata a teljeskörű átvilágítás... Nos, mintha nem igazán látnák el ezirányú feladataikat... se pro, se kontra...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.03. 14:54:38

@DeMarco: "Na EZ a terelés! "

Akkor még egyszer: szerinted normális, hogy olyan törvény van érvényben, amleyre hivatkozva meg lehet büntetni egy tévét, mert élőben közvetít egy kampánygyűlésről, mert ott kampányagok voltak láthatóak?

"Hát ha még a baloldalon is így látják (egyébként helyesen), ugyan mit vártok a jobboldali szavazóktól röhögésen kívül???"

Hasonlítsd össze az LMP valamint a kormányváltók támogatottságát, és talán rájössz, hogy mekkora hülyeséget beszélsz, amikor Schiffer véleményét a baloldal általános véleményként aposztrofálod.

DeMarco 2014.04.03. 15:07:06

@Fedor: Aha, most már a törvénnyel van bajod... Mintha a poszt nem egészen a törvényt kritizálta volna... Tehát most már elismered a törvénysértést és a büntetés jogosságát.

Haladunk. Kicsit olyan ugyan, mint Simon vagyonbevallása, pillanatról, pillanatra változik, de sebaj, talán az is felgombolyodik egyszer...

Schiffer baloldali, de ebből a szempontból lényegtelen, mindenki tök' egyformán látja ezt az országban.
Csak van aki kimondja őszintén, van aki csak suttogja és van aki nem akar tudomást venni róla... Ez utóbbiak majd hétfőn rájönnek.

Editor_ 2014.04.03. 15:38:39

Rogán esete a politikai kivételezés mintapéldája Magyarországon! És rávilágít a Fidesz működésének lényegére is! koznaplo.blog.hu/2014/04/03/hogy_is_van_ez_rogan_siman_meguszhatja_amiert_simont_leultetik

2014.04.03. 18:31:21

@GonoszMostoha: Akkor lenne egy kis gazdasági fellendülés.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.04.09. 11:16:36

@DeMarco: A cikket olvastad, vagy csak mocskolódni akarsz a Bajnaival szemben?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.04.09. 11:25:41

@DeMarco: Bajnainál természetesen felmerül szerinted a hazaárulás fogalma, de amikor a Bonsai Duce odadobta Magyarországot az oroszoknak és Putyinnak, sz teljesen komilfó és korrekt ügy volt. A csillió évre titkosított szerződésekkel és szintén csillió évre titkosított hitelszerződéssel együtt. Ezek nem tartoznak az ország polgáraira, ugye?

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.04.09. 11:30:28

@Böszmelopás 14,9%. Szavazz hogy meg legyen nekik!!: Hogy hívják a belügyminisztert és ki a miniszterelnök. Az elmúlt négy évben hány eljárás indult Fideszes politikus ellen jogos bűncselekmények gyanújával? Voltak ilyenek, nem is egy, és nem csak a hülye, assznyverő Balogh.
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0