Belenéztem a Híradóba, és csak röhögni tudtam
2014. április 03. írta: Fedor

Belenéztem a Híradóba, és csak röhögni tudtam

hirado.jpgPersze csak kínomban, mert egyébként sírnivaló, ami ott folyik. 

Évek óta nem nézek semmilyen hírműsort a tévében, csak a neten olvasok róla, ha valamelyikben olyan történik, hogy érdemes legyen belenézni, de tegnap este kapcsolgatás közben elkaptam az M3-on a Híradó egy részletét, és ottragadtam pár percre. Most kikerestem a neten az egészet, hogy meggyőződjek arról, hogy valóban olyan bornírtan elfogult -e az egész, mint abban a pár percben. 

Olyan. Sőt. De vegyük végig részletesen: 

Első 13 perc: Tömény sikerpropaganda néhol hamis számokkal zsonglőrködve, kiegészítve a vasárnapi választásokról szóló infókkal. 

13:28: Az első hír, amiben szó van az ellenzékről: A FIDESZ feljelenti Karácsony Gergelyt, mert azt merészelte mondani, hogy tart a FIDESZ által szervezett voksturistáktól. Igen, most már nem csak azért jár büntetés, ha egy tévé ellenzéki tüntetésről tudósít, hanem már azt is kriminalizálják a szólásszabadság legnagyobb dicsőségére, ha egy ellenzéki politikus kifejti a politikai véleményét. 

14:05: Napi kötelező simonozás, szokás szerint a Magyar Nemzet bizonyítatlan álhíreire alapozva, amelyek egy részét már cáfolták, egy másik része meg (ha egyáltalán igaz) titoksértést jelent, és még a FIDESZ-től nem túl távol álló ügyészség is kivizsgál. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének első megjelenése a választás előtt négy nappal leadott Híradóban már megint az, hogy bűnözőnek állítják be minden bizonyíték nélkül. A befejezés természetesen a FIDESZ felháborodott számonkérése.

18:30: Na, végre ellenzéki blokk! Persze amúgy Híradó módra:

  1. A Jobbik is beszáll a simonozásba a riadt szemű Dúró Dórával, készpénznek véve a Magyar Nemzet írását. 
  2. Az Összefogás nevű párt is beszáll a szocigyalázásba, megtámogatva az überhiteles Zuschlaggal (!), és bizonyítéknak véve azt, hogy a Kormányváltók politikusai nem mentek el egy törpepárt kampányrendezvényére, hanem inkább a saját kampányukat viszik.

21:59: Újabb "hatalmas" leleplezés, újfent a Magyar Nemzettől: Szigetvári Viktor cége évekkel ezelőtt dolgozott az atomerőműnek, tehét hiteltelen, hogy tiltakozik a pártja a teljesen átláthatlatlan, érthetetlenül gyorsan és titokban, bűnrossz feltételek mellett, parlamenti felhatalmazás nélkül nyélbeütött bővítés és az orosz gigahitel ellen, mintha bármi összefügés lenne a kettő között. Persze kevertek bele némi gyurcsányozást is. Csodálom, hogy Simon nem került szóba ebben a riportban is.

24.38: Ó, jee. Igaz, hogy majdnem félóra telt már el a műsoridőből, de végre eljutottak odáig, hogy leadjanak egy riportot Mesterházy egyik kampányrendezvényről is. Kapott kemény 44 másodpercet. Igen, ilyen bőkezűek voltak. Az egyik vágó amúgy szabotőr lehet, mert egy másodpecig mutattak egy Mészáros Lőrincet számonkérő molinót is. Ezért még szerintem fejek fognak hullani a szerkesztőségben.

25.22: Hát ezt a kis kihágást gyorsan helyre kellett tenni Orbán Viktorral, aki azt bírta mondani egy kampányrendezvényen, hogy "nekünk nem kenyerünk az igérgetés", miközben a műsorvezető előtte hosszan sorolta, hogy miket ígér. Ja, és persze több időt kapott, mint Mesterházy, de ezen már fenn se akadok.

26:23: Újabb ellenzéki blokk, megint csak Híradó módra (itt kapcsolódtam be tegnap):

  1. Jobbik újra, ezúttal Vona: Cukik vagyunk, aranyosak vagyunk, pozitívak vagyunk, mi nem mocskolunk senkit a kampányunkban (hogy Dúró Dóra miket mondott pár perccel korábban, azt fedje feledés homálya).
  2. LMP, Schiffer: Fúj Gyurcsány, ne szavazzatok a Kormányváltókra.
  3. Munkáspárt, Thürmer: Fúj külföldi tőke, magyar embernek magyar bányát.
  4. Szocdemek, Schmuk: A Kormányváltók becsapják a választókat, mert egységet mondanak, aztán meg mégis külön frakciókban lesznek a Parlamentben (na itt már a fejemet fogtam).
  5. SMS, Seres Mária: Sokba kerülnek a parlamenti képviselők (róluk legalább az előzmények miatt elhiszem, hogy nem bizniszpárt, hanem komolyan gondolják).
  6. Zöldek pártja: van alternatíva az energiafüggetlenségre. A tudósítást persze sikerült úgy összerakni, hogy ne derüljön ki, hogy mihez képest, vagyis hogy mi a véleményük a paksi bővítésről, pedig hát az általam lefotózott plakátjuk alapján elég egyértelmű...
  7. JESZ: egy kis promó a más pártok politikusait lenyúló plakátjuknak a szeretet és összefogás jegyében.
  8. Új Magyarország Párt: Na ez volt az a pont, amikor hangosan röhögve elkapcsoltam tegnap este a tévét. A legnagyobb kamupárt, amely Cusi narancssárgára cserélt köpönyegéből bújt ki, és csaláshegyekkel álított országos listát, arról panaszkodik, hogy nem jutnak el a választókhoz az üzeneteik, mert a balliberális média(!) megtagadja a megjelentetésüket! Azért ezt ízlelgessük egy kicsit... Ja, amúgy arról a nemzetközi botrányt kiváltó kampányanyagról van szó, amely nem csak lopott elemeket használ, hanem pöppet homofób is.

32:01: Na ennyit a FIDESZ-t (legalábbis a tudósítások szerint) név szerint egyszer sem ekéző "ellenzékről", akiknek közös nevezője az, hogy nem fognak bejutni a Parlamentbe (na jó, az LMP talán), térjünk vissza sikerpropagandához.

34:15: Volt még hátra majdnem négy perc a műsorból, ezt a rengeteg időt használták el a nem belpolitikai hírekre.


Pár hír a tegnapi napról, amely a 38 percbe a szerkesztők legnagyobb jóindulata mellett sem fért bele:

  1. Rogán Antal Simonéval egyenrangú súlyú, egyre zavarosabb ügye és az Együtt-PM feljelentése.
  2. Varga Mihály vagyonnyilatkozatának Rogánéhoz hasonló változásai.
  3. Az a hangfelvétel, amely azt bizonyítja, hogy a KÖZGÉP levajazott közbeszerzésért cserébe beszállt a FIDESZ kampányába.
  4. Miközben a NATO épp felfüggeszti az együttműködést Oroszországgal, a NATO-tag Magyarország titokban aláírja azt a szerződést velük, amelyről korábban azt mondták, hogy csak a választások után, parlamenti felhatalmazással fogják, és amely orosz függőségbe hajt minket.

De hát végül is kit érdekelhetnek ezek a témák négy nappal a választás előtt, igaz? A lényeg, hogy Szabó László Zsolt MTVA-vezér szerint a Híradó ennél már nem is lehetne objektívebb.

És ő már csak tudja...

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr25891730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2014.04.03. 13:27:43

Egy békés választás: Great Dividing Range

DeMarco 2014.04.03. 15:01:05

Fantasztikus megállapítások...

1. Ki néz tévét???

2. Ki néz PÁRTTÉVÉT???

3. Ki HISZI el, amit az aktuális érában VETÍTENEK???

4. Ki az a hülye, aki meglepődik (vagy még inkább álmeglepődik) azon, h a mindenkori kormányzat az általa pénzelt és a saját embereivel kitömött állami médiát a maga arcára mintázza? Ki az a félnótás, aki ezt nem látta át az elmúlt 70 évben???

5. A ballibák hörögnek a hír tv-n, a jobbosok az atv-n és az éppen ellenzékben lévők a párttévén. De egyik hülye sem gondol arra, h át lehet váltani a csatornát, vagy ki lehet kapcsolni a tévét???

Fedor...piros gomb a távirányítón...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.03. 15:14:25

@DeMarco: Te nem nézel tévében híreket, én sem, de nagyon sokaknak ez az egyetlen hírforrása. És add hozzá, hogy most már totál ugyanaz megy az ÖSSZES közszolgálatinak csúfolt adón, M1, M2, M3, Duna tévé, Duna2. Önmagukban nem nagyok, de add össze. Vedd hozzá, hogy az MTI is eebbe a körbe tartozik, és rengeteg rádióadón az általuk összeállított hírblokk megy, mert az a legolcsóbb, és a többi is főleg arra támaszkodik. És, nem bármennyire is úgy szeretnéd beállítlani, a ballib kormányok soha nem volt ilyen durva elfogultság, ne próbáld kenni a szart.

házelnök 2014.04.03. 15:44:54

Ricinus

Kollégám mondja:
gyermekei játszottak a digitv-s távírányítóval.Napok óta , éjjel nappal megy a fideszes propaganda: baromarcú hapsik kúrják orba szájba a hülye magyar nőket.
2014. április 03. | 15:38
Ricinus

Ricinus

Új klip van a superone digitv-s cstornán:
orbán bepucsít simicskának.

DeMarco 2014.04.03. 15:48:24

@Fedor: "Te nem nézel tévében híreket, én sem, de nagyon sokaknak ez az egyetlen hírforrása."

Marhaság. Miért nézel mindenkit hülyének?? Nézz már rá a kábeltévé társaságok lefedettségére...
Hogy ne menjünk messze, az megvan, h megszűnt idén a földfelszíni sugárzás???

"rengeteg rádióadón az általuk összeállított hírblokk megy"

Amiről rögtön átváltok, meg egyébként is váltok, ha zene helyett süketelés megy...

"bármennyire is úgy szeretnéd beállítlani, a ballib kormányok soha nem volt ilyen durva elfogultság"

Muhahaha... :DDDD

Ilyen egy igazi ballib kettős mérce!!!

Ezt te sem hiszed el, igaz? Mindig meg tudsz mosolyogtatni...

házelnök 2014.04.03. 15:48:24

nyolcszáz helyre beírtam, hogy a digitv nappal is adja a pornocsatornát.
superone
Úgy tűnik ezen nem háborodik fel senki, a bloggerek elkezdték nézni a digitv-t.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.04.03. 15:50:47

Fedor!

Vasárnapig el ne felejts még vagy 40 posztot írni a "cúnya, goncsi" kormányról, meg médiáról, meg mindenkiről, aki csak a "szegény, jót akaró, ártatlan szemmel pislogó" Összefosást "bánccsa"!

Nem unja még eléggé mindenki...

házelnök 2014.04.03. 15:53:41

A nemzeti agyonykeresztyének azért nem reagálnak a soraimra, mert most nem neteznek, hanem nézik a pornót.Ja, nem kell este tizenegyig fenmaradni.

♔batyu♔ 2014.04.03. 16:10:04

Most mi van? Ha gagyi lenne ettől még simán bukna, lsd. MSZP-SZDSZ.

Egyébként én a HírTV-t nézem, de ott korrektül adják le Mesterházyékat, minden harmadnap interjú Shifferrel.

Arról aztán nem ők tehetnek, ha Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy jól alávág maguknak.

dos passos 2014.04.03. 16:24:09

Fedor, bárki bármit mond, jól látod, a közmédia gyakorlatilag pártszolgálattá vált, mégpedig, talán nem meglepő, kormánypártszolgálattá, hiszen mégiscsak a kormány kezében van az a pénzcsap, amelyik a finanszírozást biztosítja.

Szomorú, hogy mennyire gyenge a közmédia "csapata" úgy szakmailag mint emberileg, ennél megalázkodóbb, hajbókolóbb már talán csak a valóban nagyon kemény diktatúrák televíziója és rádiója lehet.

Megvan ennek, persze, a magyarázata, ez a garnitúra ugyanis, amelyik lényegében felesküdött Orbán szolgálatára, az államin kívül más médiában nem nagyon találna magának munkát (legfeljebb valami - közvetve szintén az államon élősködő - "kvázimagáncsatornán", inkább nem mondok példát).

Talán ott kezdődött ez a lezüllési folyamat, amikor a korábbi Új Maós - nyilas - különítményt magába olvasztotta a Magyar Nemzet, na, azóta a fideszes világban ez az etalon (Ugró Miklós, Bayer Zsolt és társaik).

Mégis, miért is várna valaki objektivitást (meg, persze, szakmai minőséget) a Kossuthon az Ütköző c. műsort vezető Halász Zsuzsától, akit KDNP szóvivőből léptettek elő riporterré.

A közmédiát ma azok vezetik és csinálják, akik tudják, hogy egy kormányváltás esetén becsukják a mézesbödönt, ezért szó szerint az életükért harcolnak.

Ez pedig nem szokott jót tenni a szakmaiságnak ...

♔batyu♔ 2014.04.03. 16:31:41

Érdekes különbségek:

ndex.hu/belfold/2014/04/03/tasnadi_jo_hangulatot_csinalt_a_birosagon/

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=EroszakosBuncselekmenyek&AN=tasnadivallomasa&LN=Hungarian

Ez inkább csak azért, hogy lássátok hogyan működik a média.

házelnök 2014.04.03. 16:38:49

A közmédiát ma azok vezetik és csinálják, akik tudják, hogy egy kormányváltás esetén becsukják a mézesbödönt, ezért szó szerint az életükért harcolnak.

Címzett: ugyeletes@szerkesztoseg.stop.hu
Titkos másolat: ugyeletes@szerkesztoseg.stop.hu
Válasz | Válasz mindenkinek | Továbbítás | Nyomtatás | Törlés | Eredeti megjelenítése
A digitv-n élőben látható: most,most megy a super one csatornán: szőke
fésületlenfogú fitymázza a kancigányt.

A műholdas digitv-n nincs cenzúra?
Kslányok kapcsolgatják a tv-t miután hazajöttek az oviból, és
kérdezik. miért puszilgatja a tv-ben a néni a bácsi kukacát.

♔batyu♔ 2014.04.03. 16:47:41

@házelnök: 2002-2010 között is ilyenek vezették.

kosztarovics bácsi 2014.04.03. 17:04:03

És midőn a büdös bolsi gyurcsótányék vótak hatalmon, és a "közszolgálati" csontig benyalt nekik, az jó vót. Ugyi édes drága libsi-bibsi-bolsi barátaim?

sas70 2014.04.03. 17:09:59

@jobbdemokrata: És a Tónóról kaptál már eligazítást, hogy miből vette a házat, kocsit, tetőkertet? Ja, az nem 'vót a híradóba!?

putris72 2014.04.03. 17:24:15

Nézzétek vissza ugyanezt 2002-2010 között!Ugyan ez csak baloldali kiadásban!Persze tudom,hogy az demokratikus majmolása volt a kormánynak!

Ambiorix 2014.04.03. 17:24:17

Írjál még sok ilyet, Fedorkám, úgy hallottam, hogy a legjobb pártmunkások közt piros bögre helyett most bissau-guineai útleveleket fognak kisorsolni. :)))

dos passos 2014.04.03. 17:29:43

@házelnök: Erre találták ki a csatornazárolást. Olvass utána, mielőtt elmész otthonról, és magára hagyod a gyereked a digitévével.

Egyébkét az upc-on is megy 24 órás pornó, persze, csak azoknak, akik arra külön előfizetnek, gondolom, a digin is így van.

Talán nem kellett volna felnőtt csatornára is előfizetni, akkor nem kellene itt siránkoznod.

dos passos 2014.04.03. 17:33:34

@putris72: Na, most hazudtál egy ordasat, ennyire elfogult a rendszerváltás óta még soha nem volt a közmédia. De nem csak elfogult, hanem szakmaiatlan is. Nézz gyakrabban CNN-t, BBc-t, Sky-t, meg hasonlókat, tudni fogod, miről beszélek.

2014.04.03. 17:53:09

@DeMarco: "az megvan, h megszűnt idén a földfelszíni sugárzás???"

Melyik országban? Mert Magyarországon nem szűnt meg, sőt nemsoká újabb csatornákkal bővül a kínálat.

Az a baj veled és a hozzád hasonlókkal, hogy csak félinformációitok vannak a dolgokról, mégis úgy osztjátok az észt mindenhol, mintha senki másnak nem lehetne igaza.

Pedig ha néha megállnátok kicsit az észosztásban és körülnéznétek a világban, hogy milyen a valóság ahhoz képest, amit elképzeltek, vagy amit elképzeltetnek veletek, akkor nem csak meglepődnétek, de talán el is gondolkoznátok azon, hogy nem biztos, hogy úgy jók a dolgok, ahogy szerintetek lenniük kell.

garibandi 2014.04.03. 18:04:07

Évekig hallgattam a Déli Krónikát, de mostanra teljesen ostoba propaganda műsorrá silányították. Ami borzasztó, de (adná Isten!) legalább némi tehetség szorult volna beléjük. Olyan egyszerű és átlátszó, mondhatni az idiotizmust súroló módon lihegik körbe a Fideszt és szidják nap mint nap az ellenzéket, hogy az már dühítő. Ráadásul pont ebéd előtt.
Ja, és mielőtt valaki azzal jönne, hogy "jó, de bezzeg az előző nyóc évben...", azért felhínám a figyelmet arra, hogy a hírhedt öszödi beszédet (nagyon helyesen) akkor ez a rádió adta legelsőként -- tudtommal. Na most kíváncsi lennék, hogy hasonló esetben -- természetesen pusztán csak elméleti síkon maradva --, ha Orbánnak lenne hasonló beszéde, vajon leadnák-e? Én azt hiszem inkább azzal lennének elfoglalva, hogy tudják ráhúzni, hogy ezt nem is Orbán, hanem mondjuk Mesterházy mondta és egyébként is Gyurcsány meg elmúlt nyolc év és liba és Bajnai, meg különben is átadtak egy kisüzemet, ahol két embert is foglalkoztatnak és még a Parragh is azt mondta klassz itt minden amit rögtön alá is támasztott a Századvég és három új szavazót avatott a Semjén, tehát Orbán egy szent... stb. stb. stb.
Az egészben az a siralmas, hogy ezek az emberek ilyen kicsi IQ-val, ilyen puha gerinccel ilyen nagy hatalomra tehettek szert.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.04.03. 18:13:50

@sas70:

jaja, képzeld kiderült, hogy az MSZP elsíbolt milliárdjaiból kapott azért, hogy a Simon mellett ne dobja fel a többieket... ;)

zobod 2014.04.03. 18:14:51

@dos passos: a CNN a híradózás segglyuka, főleg Irak óta. Gergen, Cafferty meg a többi agitka miért is objektív? Tulajdonképp a többi sem sokkal jobb, legfeljebb a maguk standardjai szerint lehet őket jónak tekinteni... de a saját értékrendje alapján a Zsenmin Zsipao is kiváló.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.03. 18:16:11

és az ország egy jó részében csak ezt a híradót nézik, és el is fogadják.

_most_ 2014.04.03. 18:16:35

hát igen, a köztévét a fidesz teljesen alárendelte a propaganda céljaiknak, mindezt rengeteg állami pénzből fenntartva. Lassan ott tartanak, hogy a legsötétebb szocialista diktatúrában is pártatlanabb volt a köztévé híradója, mostanra már csak két kerülhet be a hírekbe, a fidesz sikereiről áradozó propaganda, vagy az ellenzék ellen folytatott lejárató kampány.

Vombatus Ursinus 2014.04.03. 18:17:27

@DeMarco: "Hogy ne menjünk messze, az megvan, h megszűnt idén a földfelszíni sugárzás???"

Ezt a marhaságot honnan vetted? Te hol élsz?

Flankerr 2014.04.03. 23:25:04

A múlt héten átlagosan 400.000-nél kicsit többen nézték az M1 19:30-as Híradóját. 2011 novemberében ez a szám még 691.000 volt..

vrana 2014.04.04. 00:45:29

A takarékosság jegyében csak egy hírműsor készül (az egyik főkommunikátor testvére cégének alvállalkozói kivitelezésében) az MTI-nél, azt kötelező képanyaggal (MTV1, 2, 3) és képtelenül (rádiók) leadni.
Tudományos alapossággal egy célközönségnek készül, amelyiknek 100 napon át ugyanazt naponta százszor megismételve, a legegyszerűbb szavakkal kell az elméjébe vésni, hogy meg tudja jegyezni végre, hogy kire kell szavazni.
Lássuk be, ez nem olyan egyszerű. Kérdés: milyen az a célközönség amelyet elképzelnek maguknak, akikről úgy gondolják, hogy ezt beveszik, ez tetszik nekik és ez odaállítja őket a Párt mellé? Vannak egyáltalán ilyen emberek az országban? Bizonyára. Sőt az is lehet, hogy egész sokan. Márpedig egy politikát a "demokráciában" a választási sikeresség minősít.
De akinek egy ici-pici, cseppnyi értelme van, azt az ilyen csak taszítja és az, hogy nem szavaz a 100% a Pártra, az csak és csakis ezeknek a "hírműsoroknak" köszönhető. (Meg a kommunikátoroknak.)
Talán már hivatkoztam Ibsenre, a "demokráciában" az nyer, aki a társadalom legszélesebb, ám legiskolázatlanabb, műveletlenebb, butább stb. (Ibsen elmondja mindennek - és ezért a legjobban manipulálható) tömegét magáénak tudhatja.
A demokráciában a választási harc eredményessége annak függvénye, hogy melyik az a magát politikai pártnak álcázó ...csoport, amelyik ezt a széles, mélysötét réteget nagyobb arányban meg tudja nyerni.
És ez nem csak Mo-n van így.

fabatka2 2014.04.04. 02:55:48

@kacsa666:
"Tudományos alapossággal egy célközönségnek készül, amelyiknek 100 napon át ugyanazt naponta százszor megismételve, a legegyszerűbb szavakkal kell az elméjébe vésni, hogy meg tudja jegyezni végre, hogy kire kell szavazni. "

Működik a Goebbels-i elv: a legnyilvánvalóbb képtelenségek, hazugságok szakadatlan ismétlése, melyek így a tömegek számára végül is hihetővé válnak. Röviden: agymosás. Lásd még: a Fidesz népszerűségi indexe...

babbaba 2014.04.04. 03:57:01

A híradó a bolsik alatt is épp ilyen röhejes volt. Akkor meg ittad miden szavukat, ugye?

babbaba 2014.04.04. 04:02:27

@dos passos: A digin nincs porno. Legalábbis nem volt a legdrágább csomagban sem (külön csatornákat meg nem fizettem soha) míg el nem hagytam őket egy jobb megoldásért. (Matáv..t-home vagy mi a toll most a nevük.) Mióta a Fidesz különadót szed azoktól, akik pornócsatornát szolgáltatnak, levették. Régen volt.

babbaba 2014.04.04. 04:05:45

@fabatka2: Azt az indexet mások s cáfolják. Az ATV-n is azon sopánkodnak.

Szúrófény 2014.04.04. 04:51:05

@DeMarco: A rádió TV is "jobban teljesít" régi szép szocialista propagandánál! Kos útján járó barom rádió süllyedhet -e mélyebbre? És nem fuldokolnak a tömény szarban, miben úsznak?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.04.04. 08:46:13

@babbaba: A bolsik, vagyis a szocializmus alatt valóban, de van egy olyan sejtésem hogy te az "elmúltnyolcév"-re gondolsz. Akkor viszont jobb, ha tudod, hogy az akkori Híradó simán végigközvetítette a 2006-os eseményeket, a két fő műsorvezető közül az egyik korábban fideszes szövegíró volt, a másik meg még vasárnapig KDNP-s képviselő, az ESTE-ben meg nem Obersovszkyk nyalták körbe a kormánypárti ülepeket, hanem olyan kemény kérdéseket tettek fel akár Gyursánynak is, hogy az mszp-sek morogtak is miatta (ennek ellenére nem próbáltak beleszólni, hogy ki vezethet műsort és mit kérdezhet, nem úgy, mint most: www.napi.hu/magyar_gazdasag/durva_korlatozasok_a_magyar_kozmediaban_megdobbento_vallomasok.579344.html )

vrana 2014.04.04. 09:34:47

@babbaba:
Hülyeségeket beszélsz. Nem tudom, hogy hány híradót láttál annak idején, vagy már akkor is annyira buta voltál, hogy nem fogtad fel? Ez a fajta szakmaiságot a sár alá alázó híradózás és egyáltalán újságírás nem volt. (mert más, híradókon kívüli területen se sokkal jobb a helyzet.) A híradókban nem 15 perc műsoridő volt minden nap ugyanaz az előadott filmetűd. A hír az aznap, vagy a nagyon közelmúltban zajlott esemény elmondása volt. (Nem a tegnapi újság!)
Ráadásul a nép se volt ennyire retardált, nagyon is pontosan értette, hogy mi alatt mit kell érteni. Meg az írója is. Nem igaz, hogy mindenki a hatalom seggét nyalta. Ezért aztán összességében szakmailag is, de tartalmilag is az volt a jobb.
A többi az ugyanígy mai idióta ideológia. Vagy azoknak készül.

vrana 2014.04.04. 09:36:32

@babbaba: Pardon, természetesen én a 24 évvel ezelőttiről beszéltem.

skribler200 2014.04.04. 10:31:12

@kosztarovics bácsi:

hol a picsába teccett elhagyni a fogsorát és a gyógyszereket?????

putris72 2014.04.04. 15:11:32

@dos passos: Látod,te is csak egy vagy a baloldaliak közül aki mindenről csak hiányos ismerettel rendelkezik!Az általad felsorolt médiumok max csak otthon mérvadóak!Itt mindenki tisztában van azzal,hogy nem azok!A pártatlanságuk rég megroppant!Évtizedeken keresztül falaztak,pedofil gyerek műsorvezetőknek!A gyerekműsor pedofilok gyülekező helye lett!Ha bukta volt eltusolták a rendőrség a tv,és a politikai kapcsolatokon keresztül!A másik a Lengyel -ukrán EB!A BBC volt riport arról,hogy náci ukrán és lengyel huligánok,fognak nyugati szurkolókra támadni!Csak,hogy ne menjenek nyugati szurkolok az EB-re!Most a ukrán eseményeknél a BBC ezeket az embereket,békés fegyvertelen tüntetőknek írta le!Ez mindkét esetben az általad említett médiák is át vették!A jelenlegi jobbos közmédia semmivel nem hiteltelenebb az előzőnél!Attól még mert nem azt mondják amit szeretnél hallani,és nem azt szidják akit te szeretnél,még nem rosszabbak mint az előtte lévők!A közmédia mindig is párt közeli volt!

Csekkliszt#10 2014.04.04. 16:00:39

@skribler200:
;-))
Vagy lenyelte, v beleült
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0