A le nem csapott magas labda
2016. október 19. írta: Fedor

A le nem csapott magas labda

20161023.png

Nem nagyon tudják feldolgozni a dékások a traumát, hogy Juhász Péterék több, mint 10.000 embert vittek az utcára nélkülük, és horribbile dictu, Gyurcsányról is más merészel lenni a véleményük, szóval visszaigazolva a minapi látleletemet róluk, rögtön úgy nekiestek Juhásznak a legmocskosabb fideszes panelokat ismételgetve, hogy Habony csak hátradőlt és kért egy kávét.

Pedig ha egy kicsit a valódi ellenféllel foglalkoznának, akkor észrevehetnék, hogy épp most hagynak ki egy magas labdát, amit Gyurcsány jogosan csaphatna le. Még mindig nem késő, szóval most akkor tessék, használják egészséggel az ötletet.

A tíz évvel ezelőtti események felemlegetése kényes téma az aznapi zavargások és az arra válaszként érkező rendőri túlkapások miatt. Most nem mennék bele annak elemzésébe, hogy kik és mennyire felelősek az akkor történtekért mindkét oldalról, és erre kérném a kommentelőket is. Ez a poszt most nem arról szól.

Szorítkozzunk hát csak egyetlen momentumra, arra, hogy miből is indult ki az aznapi balhé: a rendőrség, miután hosszas tárgyalás után sem tudott egyezségre jutni a Kossuth téren hetek óta tüntetőkkel arról, hogy egyetlen napra függesszék fel a demonstrációjukat, kiürítették a teret. A jobbos legendárium ezt persze a rendőrterror bizonyítékaként tartja nyilván, megfeledkezve arról, hogy nem nagyon tehettek mást, hisz ami aznap a Kossuth téren várható volt, olyan biztonsági intézkedéseket kívánt, amely miatt bárhol, a legnagyobb demokráciákban is ezt tették volna (min ahogy ezt pl. Brüsszelben, egy EU csúcs idején magam is megtapasztalhattam).

Az ötvenedik évforduló alkalmából ugyanis 56 magas rangú vendég tette tiszteletét a központi ünnepségen. Itt volt 3 uralkodó, 18 államfő, 6 kormányfő, valamint egy rakás miniszter, meg néhány olyan apró tisztség betöltője, mint pl. a NATO főtitkára és az Európai Bizottság elnöke. Ez a hatalmas diplomáciai bravúr siker volt az országnak, pont ezért volt a végén ugyanennyire hatalmas szégyen, hogy a buszokat eltérítő, kukákat és kocsikat gyújtogató csőcselék miatt úgy kellett szinte kimenekíteni őket Ferihegyre azonnal az ünnepség után.

Ha én Gyurcsány lennék, most biztos előjönnék azzal, hogy amíg ő ennyi illusztris vendéget ide tudott szervezni  a forradalom akkori kerek évfordulójára, addig Orbán a mostanira (amelyre amúgy a teljesen független TV2 a Sztárban Sztár FB oldalán toboroz nézőket) csak az egyetlen uniós szövetségesét tudja felmutatni, azt a lengyel elnököt, akinek a pártja épp most kívánja a világ legszigorúbb (és legostobább) abortusztörvényét átverni minden tiltakozás ellenére. Más már nem is nagyon jönne ide annak az Orbánnak a meghívására, aki mára a nyugati szélsőjobb ikonja lett, akit Trumppal, Putyinnal és Erdogannal emlegetnek egy lapon, és akinek tekintélytelenségét mi sem szemlélteti jobban, hogy pár napja azzal tiltakoztak ellene német képviselők, hogy látogatása a bajor parlamentben megsérti annak méltóságát.

De hát nem én vagyok Gyurcsány. Hála az égnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fedor.blog.hu/api/trackback/id/tr6411820355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisa 2016.10.19. 12:19:27

Orbánnak sikerült elérnie, hogy a világ boldogabbik felén már bottal se nagyon akarják piszkálni, és a kötelező minimumon kívül nemigen akarnak ele szóba állni. A fentebb említett "demokratikus" vezetők még adnak neki néha egy jutifalatot, de igazából nekik meg ő abszolút kispályás. Szóval beszorult két világrendszer közé, az egyiknek nem elég demokratikus, a másiknak meg nem elég despota.
Attól félek, leszünk mi még újra a "legvidámabb barakk".

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.19. 12:32:51

@kisa: De addig is mi vagyunk a legszomorúbb kemping, egyre fogyatkozó vendégkörrel.

kisa 2016.10.19. 14:40:05

Hátdehát úgy látszik, hogy van kb 3 millió honfitársunk, akinek ez így jó, meg még 1-2 millió, akinek tökmindegy. a többiek meg csak bénultan néznek, és egyre csak azt hajtogatják, hogy ennél már nincs lejjebb.
Pedig mindig van lejjebb.

Bryan élete 2016.10.19. 16:40:03

Minden elismerésem Juhié, de tízezer??????? nane!

Bryan élete 2016.10.19. 16:42:48

Kedves Fedor, neked is újra meg újra: nem lesz senki attól még tökösebb, - Szél B. esetében nem is tudom mit írjak - ha belerúg egyet Gy-ba.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.19. 17:50:00

@Amelanchier: Ott voltál? Vagy legalább láttad a fotókat?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.19. 17:54:24

@Amelanchier: Miért lenne belerúgás csupán az, hogy a minimálisra kívánja leszorítani az együttműködést? Nem véletlenül vannak különböző pártokban.

Tudod amúgy, mi a belerúgás? Az az aljas lejáratás, amit a dékások művelnek Juhásszal.

Bryan élete 2016.10.19. 17:56:35

Mit művelnek az aljas dk-sok, mesélj, mert tényleg nem sokat tudok erről.

Hard merchandise 2016.10.19. 20:27:42

"A jobbos legendárium ezt persze a rendőrterror bizonyítékaként tartja nyilván..."
"...ami aznap a Kossuth téren várható volt, olyan biztonsági intézkedéseket kívánt, amely miatt bárhol, a legnagyobb demokráciákban is ezt tették volna min ahogy ezt pl. Brüsszelben,..."

Nnnnna itt bukik a dolog: aki a 2006-os rendőri fellépést rendőrterrornak tartja, az Brüsszelt (általában) nem tartja demokráciának. :-)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 07:28:27

@Amelanchier: Ott van a posztban egy kisebb összefoglalóhoz vezető link: fedor.blog.hu/2016/10/15/az_igazi_agressziv_baloldal

De elég csak körülnézned mondjuk Vágó István vagy Gréczy Zsolt Facebook oldalán, meg a Nyugati Fény és az Európa Kávézó blogokon.

E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2016.10.20. 09:10:59

"Az ötvenedik évforduló alkalmából ugyanis 56 magas rangú vendég tette tiszteletét a központi ünnepségen. Itt volt 3 uralkodó, 18 államfő, 6 kormányfő"

EZ BAROMSÁG !!!!!! SEMMIFÉLE ÜNNEPSÉG NEM VOLT, a Gyurcsány simán szétverette azokat akik kimentek ünnepelni. Gyakorlatilag kijárási tilalom volt azokban a napokban. Bárkit agyonvertek, megkinoztak, lelőltek aki az utcán volt. A munkába menő buszsöfört, étterem tulajdonost ,külfödi turistát, pont ugy lelőlték, agyonverték, mint a felvonúlókat.
A baloldali liberálisok, nem tudták elviselni, hogy az általuk korábban vérbefojtott forradalomról, az emberek még 50 évvel később is megemlékeznek.

E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. 2016.10.20. 09:13:17

És persze az amerikai nagykövet nem írogatott faszságokat a weblapjára azokban a napokban, mindent rendben talált a fékekkel, meg az ellensúlyokkal.

pioneer2016 2016.10.20. 09:16:08

Orbán az európai országokban és sok más országban egy visszataszító lény. Nem hívják meg sehova, nem jön ide senki, aki számítana. Mi is utáljuk sokan. Sajnos ez van.

William Kidd 2016.10.20. 09:54:53

A valodi csocselek pont most keszul az utcara.

nu pagagyí 2016.10.20. 09:58:47

Hasonló provokációkat kell végrehajtani, amilyet a jobboldal elkövetett 2006-ban. A szemétségben is egyensúlyt kell teremteni. Persze tudom, hogy ha jobb világot akarunk, akkor nem lehetünk olyan gerinctelen férgek, mint a jelenlegi rezsim képviselői és kiszolgálói, de én egyáltalán nem bízok abban, hogy egy diktatúrát demokratikusan le lehet váltani és szerintem már nagyon közel állunk a diktatúrához.

ostvan1 2016.10.20. 10:01:13

@Hard merchandise: " Nnnnna itt bukik a dolog: aki a 2006-os rendőri fellépést rendőrterrornak tartja, az Brüsszelt (általában) nem tartja demokráciának. :-) "
Ebben tökéletesen igazat adok neked.
Azonban, ha az EU-ban népszavazásra bocsátanák EZT a kérdést, akkor kb 98 %-ban nyerne az, hogy az EU demokratikus.

kisa 2016.10.20. 10:03:01

@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.:
Ja. Te ünnepség alatt nyilván a város széterését érted. Viszont elég szelektív az emlékezeted: annyira volt kijárási tilalom, hogy a fidesz nagygyűlést tartott az Astoriánál. Nyilván mindenki titokban ment oda..Én pl. akkor utcán voltam, oszt mégse vertek agyon. .
"Ezt követően, a Magyarországra érkezett külföldi államfők és miniszterelnökök jelenlétében ünnepi ülést tartottak a Parlamentben, ahol Szili Katalin házelnök, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és José Manuel Barroso európai bizottsági elnök megemlékező beszéde után elfogadták a Budapest ,56 Szabadság Nyilatkozatot."
"a Rákoskeresztúri sírkert 301-es parcellájánál pedig a külföldi vendégek helyezték el a tisztelet virágait."
"Möller dán külügyminiszter, aki országának az 1956-os forradalom 50. évfordulójára érkezett delegációját vezeti, hétfőn a Külügyminisztérium aulájában megkoszorúzta Povl Bang-Jensen, néhai dán ENSZ diplomata mellszobrát."
1956.mti.hu/pages/News.aspx?ID=156540
Eh, nem is értem magam, nyilván fölösleges koptatom a billentyűket, hiszen te a saját szemednek se hiszel, csak annak, amit a kurucinfón olvasol.

von Putri 2016.10.20. 10:03:02

"Az ötvenedik évforduló alkalmából ugyanis 56 magas rangú vendég tette tiszteletét a központi ünnepségen. Itt volt 3 uralkodó, 18 államfő, 6 kormányfő, valamint egy rakás miniszter, meg néhány olyan apró tisztség betöltője, mint pl. a NATO főtitkára és az Európai Bizottság elnöke. "

A Gyurcsánynyal való kritikátlan nyalakodás után gyakorlatilag hitelét veszíti, sőt a visszájára fordul minden kritika ezektől Orbánékkal szemben. Akinek elfogadható partner egy öszödi beszéd utáni Fletó, az akár egy disznóval is összefeküdne a dagonyában. Egészen másról szól ez a történet, kőkemény érdekekről, amikhez Gyurcsány megfelelő komprádor volt, Orbán pedig nem

Gyurcsány kormányzása egy csapás volt az országra, és szégyen azokra akik kritikátlanul paroláztak vele. Ezt azóta se mosták le magukról

von Putri 2016.10.20. 10:14:26

@nu pagagyí:
"már nagyon közel állunk a diktatúrához."

Persze, majd ha elhasaltok a '18-as választásokon is, az lesz a teljes diktatúra! Ha viszont kapnátok annyi szavazatot amennyiről álmodoztok, az már demokrácia. Ebben a mentalitásban az a gáz, hogy gyakorlatilag nem fogadjátok el a demokrácia alapvető játékszabályát, és ezek után még ti picsogtok diktatúráról

nu pagagyí 2016.10.20. 10:15:48

@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.: Orbán most pont abban a helyzetben van, mint a korábbi diktátorok, kisajátítja a forradalmi ünnepeket, de valójában retteg tőle. Alig várom, hogy a TEK sorfala mögül megpróbálja túlrikácsolni a tiltakozókat.

bulista 2016.10.20. 10:48:12

@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.: Mesélj nekünk Mester, tudatlanoknak: hány embert is öltek meg a Gyurcsány-pribékek 2006. októberében???

nu pagagyí 2016.10.20. 10:50:12

@von Putri: A választás csak demokráciában dönt a hatalomról. Az olyan rezsimekben, mint a magyar is, ahol az állampárt rendez választásnak nevezett paródiát, az aktussal csak a fungáló diktátor szalonképességét próbálják igazolni, természetesen nem sok sikerrel. Mire itt választás lesz már egyetlen ellenzéki lap sem lesz a piacon. A rezsim ellenőrzése alatt álló szócsövekből, közpénzből ömlik majd a propaganda. Az ellenzéki személyek minimum hazaárulónak lesznek bemutatva, rosszabb esetben valamilyen koncepciós per áldozataként zaklatják őket, köszönhetően a kézivezérelt ügyészség és egyéb hatóságok kiváló felkészültségének. Természetesen nem csak a választásra figyel a hatalom, hanem már békeidőben is agresszív kampányt folytat az állami köntösben és csírájában igyekszik felszámolni minden életképes alternatívát. A választások "tisztaságát" természetesen a párt kádereiből álló állami szerv vigyázza, fő feladatuk ahogy láttuk, az újonnan felbukkant, sikeresnek tűnő ellenzéki formációk adminisztratív ellehetetlenítése, akikre korábban nem jutott elég figyelem és hatósági eszköz. Azt hiszem, jó főpróba volt a várható választások jellegének felmérésére a "népszavazás".

Terézágyú 2016.10.20. 11:00:24

Az vótmá, hogy
Orbán: a magyarok többsége minket támogat!
Lázár: a magyarok többsége Kádár híve!

vagyis orbán = kádár?????

mézesmackócskácska 2016.10.20. 11:07:06

@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.:
Fideszest verni nem bűn hanem kötekesség. Mind haza áruló. Amiképpen a többi vezetőink is. Az elmúlt 25 evért sortűz.
A fideszes szavazó vagy pénzért szavaz amiért agyonlövés jár mert hazaárulás a szememben
A másik lehetőség hogy komplett idióta. Idiótákra nincs szükség mert haszontalan paraziták ergó golyót nekik is.

Normális demokrácia akkor lesz ha párszáz vezetőt lelőnek, vagy lámpavasra húznak! Addig csak egy következmények nélküli ország maradunk...

CM2131 2016.10.20. 11:37:07

Vicces, hogy Gyurcsányt teljesen spontán fütyülik ki mindenhol, Orbán kifütyülését meg meg kell szervezni :))))))

konrada 2016.10.20. 11:49:03

@mézesmackócskácska:
;)))
Isteni paródia, de talán egy kicsit már túl tolod az elvakult-elbutult gyülölködő szerepet...;))

Jakab.gipsz 2016.10.20. 11:49:22

Higgadjon le mindenki, a piros pipacsos hétszázát neki.

Mert mi történik akkor a ha átvertek bennünket, mindenkit, hogy össze ugrasszák a jámbor ám hiszékeny népeket?

Scagnetti 2016.10.20. 11:49:49

A DK el van foglalva azzal, hogy kinyírja a többi balos pártot. Ugyanazt akarja, amit a Fidesz is akart a jobboldalon, egy zászló alá terelni a szavazókat, és minden vetélytársat kinyírni. Ez elsőbbséget élvez a kormányváltással szemben is, amire egyébként nincs is reális esélye a jelenlegi baloldalnak.

konrada 2016.10.20. 11:50:05

@nu pagagyí:
...azt mondod, olyan lesz mint 2006-ban Fletó ünnepsége?

paragrafus 2016.10.20. 12:12:20

Egy dolgot azért hadd mondja el 2006 kapcsán, csak a tisztábban látás kedvéért.
Ugyanis a fidesz pont azt kérte számon, hogy a rendőrség miért nem használt éles lőfegyvert, mivel az akkori rendőri vezetés az éles lőfegyver használatát megtiltotta.

A tévészékház 2006-os ostromának másnapján együttes ülésen tárgyalta a történteket az Országgyűlés rendészeti és nemzetbiztonsági bizottsága. Az ott elhangzottakat 80 évre titkosították, de ezt a minősítést a fidesz eltörölte. Mindenki számára megismerhetőek a dokumentumok a Parlament honlapján. Ezekből az anyagokból egyértelműen kiderül, hogy Nyitray András, a fidesz akkori országgyűlési képviselője szerint éles lőfegyvert kellett volna használni a tüntetők ellen. (idézem a jegyzőkönyvből):

...."Elhangzott itt több soron - és itt jönnek a kérdések -, hogy a rendőri állománynak olyan utasítása volt, hogy nem használhat fegyvert. Szeretném megkérdezni, hogy ez egy külön extra utasítás volt-e az adott helyen, az adott napon. Mert egyébként ez egy képtelenség. A szolgálatban lévő rendőr az egyik olyan, aki egyébként, ha az ő életét és testi épségét fenyegető veszéllyel találja magát szemben, minden külön engedély nélkül használhatja a fegyverét, és akit mondjuk kockakövekkel hajigálnak - és higgyék el, hogy isteni szerencse, hogy ott nem halt meg egy-két rendőr, meg egy-két nem rendőr is, hozzáteszem, mert ott össze-vissza hajigálták a köveket. Ha ez nem elég jog arra, hogy valaki használja a fegyverét, akkor itt nagy baj van. Azért mondom Petrétei miniszter úrnak külön, mert a bemutatkozásakor én már egyszer ezt nagyon hangsúlyosan felvetettem, hogy Magyarországon a polgárok - és a rendőr is polgár - önvédelmi joga sehol a világon nincsen tiszteletben tartva. Micsoda dolog az, hogy ilyen esetben kvázi külön megtiltják a rendőrnek - ha ez így történt, és erős a gyanúm, hogy így történt, mert ezt többször hangsúlyozták -, hogy önmaga testi épségét megóvja. És most teljesen függetlenül attól, hogy ott mi történt, akárhol történik ilyen, szerintem ez végtelenül lelkiismeretlen parancs, ha ilyen parancs volt. Tehát volt-e ilyen extra külön parancs erre a helyzetre?".....

www.parlament.hu/biz38/bizjkv38/HOB/0609191t.pdf
38. oldal:

Szóval a Gyurcsány elleni alaptalan karaktergyilkosságot, amit sokan még mai is előszeretettel alkalmaznak, mindezek tükrében tessék megítélni és alkalmazni.

paragrafus 2016.10.20. 12:19:08

@von Putri: Ha megértetted volna az öszödi beszéd igazi és valós mondanivalóját, nemcsak a csomagolását, akkor nem állítanál olyanokat, amilyeneket leírtál.

paragrafus 2016.10.20. 12:22:31

@E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.:
....."SEMMIFÉLE ÜNNEPSÉG NEM VOLT, a Gyurcsány simán szétverette azokat akik kimentek ünnepelni. Gyakorlatilag kijárási tilalom volt azokban a napokban. Bárkit agyonvertek, megkinoztak, lelőltek aki az utcán volt. A munkába menő buszsöfört, étterem tulajdonost ,külfödi turistát, pont ugy lelőlték, agyonverték, mint a felvonúlókat"....

Tipikus fideszes mantra. Ebből egy szó sem igaz. Minden állítása szemenszedett hazugság.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.20. 12:27:30

És már csak 3 nap !

Emlékezzünk együtt hogyan verette meg Gyurcsány Ferenc kerek 10 éve a magyar honfitársait, csak mert mást merészeltek gondolni a világról.
Mert kifütyülték.
Íme:
www.google.hu/search?q=rend%C5%91ri+t%C3%BAlkap%C3%A1s+2006&espv=2&biw=2133&bih=1100&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEoPep_ebPAhXIvRQKHQi4DfoQ_AUIBigB&dpr=0.9

---------
Most azok mennek majd fütyülni, akik 10 éve a rommávert tüntetők képein örömködtek.
Ennyit tudnak meg a nevüket.

Ballib cenzúrázók réme 18 2016.10.20. 12:29:26

@paragrafus:

Ez már történelem.

A mocskos kis főnököd bizony magyarokat veretett azonosíthatatlan karhatalmistákkal, rendőrök "Mocskos Fideszes" felkiáltásokkal rugdustak ájulásig parlamenti képviselőt, akin kormánypártiak utána gúnyolódtak, a cellákban meztelenre vetkőztetve aláztak politikai foglyokat, a rendőrfőkapitányt kitüntették.

Gyurcsány és diktatúrájának emléke örökké bennünk él nyugi !

Spermahajder 2016.10.20. 14:52:58

@Ballib cenzúrázók réme 18:
Magad vagy az élő példa, miért volt hiba az OPNI bezárása.

von Putri 2016.10.20. 15:29:17

@nu pagagyí:
"Az ellenzéki személyek minimum hazaárulónak lesznek bemutatva, rosszabb esetben valamilyen koncepciós per áldozataként zaklatják őket, "

Meséljél már ezekről a koncepciós perekről!
Hagyó Miklós perére gondolsz, vagy a hasonszőrű Hunvaldok és egyéb talpig becsületes elftársak üldözére?

Azt pedig, hogy az illegális bevándorlók nyakló nélküli idetelepítése hazaárulás-e vagy pedig derék hazafias cselekedet, a választók maguktól is képesek eldönteni, és ennek megfelelően adják le a voksukat

von Putri 2016.10.20. 15:32:40

@paragrafus:
Az öszödi beszéd igazi és valós tartalmát leginkább az értette meg, aki élőben hallgatta és utána úgy döntött hogy feldobja a nyilvánosságra. És az "elmútnyóévben" ez volt a legnagyobb pozitív cselekedet egy szoci részéről

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 15:42:48

@von Putri: Én volnék az, akik kritikátlanul dicséri Gyurcsányt? LOL Kattints már rá "gyurcsány" címkére, és nézd már meg, hogy miket írok róla és a pártájáról... Vagy legalább olvasd ennek a nyavalyás posztnak az elejét. Tudod, amelyikhez hozzászóltál.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 15:43:50

@mézesmackócskácska: Ezt a stílust azonnal fejezd be. Ez nem az a blog.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 15:45:37

@CM2131: 1. Spontánul, persze. milyen véletlen volt, hogy mindig ugyanaz a 10-20 fütyülte ki anno, bárhol is tűnt fel az országban....
2. A múltkori stadionavatón is biztos szervezetten fütyülték ki Orbánt. Ja, nem.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 15:50:57

@Ballib cenzúrázók réme 18: "hogyan verette meg Gyurcsány Ferenc kerek 10 éve a magyar honfitársait, csak mert mást merészeltek gondolni a világról.
Mert kifütyülték."

Tehát a rendőri fellépésnek semmi köze nem volta ahhoz, hogy a csőcselék előtte gyújtogatott és kővel dobált, a túlkapásokat meg személyesen Gyurcsány rendelte el, és nem azért történtek, mert a rendőrök rosszul kiképzettek, rutintalanok voltak, és vissza akartak vágni a tévéostromnál őket ért megaláztatásért.

Aha.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 15:54:55

@Ballib cenzúrázók réme 18: "Most azok mennek majd fütyülni, akik 10 éve a rommávert tüntetők képein örömködtek."

Te el is olvastad azt a posztot, ahova kommentelsz? Akikről te beszélsz, a dékában vannak, és épp most kutyázzák azokat, akik a velük való együttüntetés helyett inkább Orbánt kifütyülni mennek, és akik között számtalan olyan van, aki anno 10 éve ugyanúgy elítélte a rendőri erőszakot, mint a jobbosok (hogy mást ne mondjak pl. a főszervező).

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 15:58:58

@von Putri: "Hagyó Miklós perére gondolsz, vagy a hasonszőrű Hunvaldok és egyéb talpig becsületes elftársak üldözére?"

Azt ugye tudod, hogy nagy dérrel-dúrral bejelentett elszámoltatás keretében tett több száz feljelentésből alig néhány jutott el a tárgyalásig, és a többség ott is felmentéssel végződött bűncselekmény hiányában? pl. Hunvaldot is felmentették, ha már szóba hoztad, és a Hagyó elleni vádakról is kiderült, hogy nem állják meg a helyüket, a hírhedt nokiás dobozos vallomás és kényszer alatt született, ezért visszavonták. Az is hazugság volt.

Albert Ejstejn 2016.10.20. 16:25:03

@Fedor: " Akikről te beszélsz, a dékában vannak, és épp most kutyázzák azokat, akik a velük való együttüntetés helyett inkább Orbánt kifütyülni mennek, "

Nem hinnem, hogy kulonbseget lehetne vagy kene tenni, barmelyik magyarellenes libbant bunozoi csoport kozott. Mszp, dk, egyutt, kfk es a franc tudja, meg hany neven futnak ezek a kulfodrol penzelt bunszervezetek.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2016.10.20. 18:44:25

@Albert Ejstejn: Ezzel az érveléssel azt kel, hogy mondjam, nem vagy méltó a nevedhez. Az meg külön mókás, hogy az ékezetnélküliséged alapján külföldről osztod az észt, és onnan vádolod külföldről finanszírozással azokat, akik legalább itthonról próbálnak tenni valamit ezért az országért.

mézesmackócskácska 2016.10.21. 02:02:00

@konrada:
Az a probléma, hogy az elején el lett baltázva. Ha akkor igenis minimum sittre vágják az elmúlt időszak bűnözőit akkor ma nem tartunk itt. Bármit gondolsz ez a helyzet.
Azt tanulták meg ebből hogy úgysincs következménye semminek. Na ezért folytatódik most minden pepitában 25 éve.
Na ezért kellene ide egy rakat hulla. Akkor legalább megtanulnák hogy mindennek ára van.
Nekem pl elegem van abból hogy más faszsága miatt én is szívok.

Balt 2016.10.22. 19:29:01

@mézesmackócskácska: "Mind haza áruló."

:)) Ehh, wazze, #legyint
süti beállítások módosítása
google.com, pub-2368870423120984, DIRECT, f08c47fec0942fa0